تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 108 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان نمی‌دونم تو این چند هفته‌ی اخیر قیمت هارد رو پیگیری می‌کردید یا نه، ولی قیمت‌ها هر روز داره پائین‌تر میاد. البته من قیمت هاردهای اکسترنال 1، 2 و 4 ترابایتی وسترن دیجیتال رو پیگیری می‌کردم. الآن هم دیجی‌کالا 1 و 2 ترا رو پیشنهاد ویژه کرده (احتمالاً به این خاطر که چون قیمت‌ها خیلی داره پائین میاد این کار رو کردن تا این‌که قیمت‌ها پائین‌تر نیومده مردم وسوسه بشن زودتر هارد رو بخرن.).
    من خودم کم‌تر از 6 ماهه که با هارداکسترنال سروکار دارم و خیلی تجربه ندارم تو این زمینه. از دوستانی که بیش‌تر تجربه دارن می‌خواستم بپرسم به‌نظرتون این کاهش قیمتا تا کی ادامه پیدا می‌کنه؟ احتمال داره وقتی قیمت‌ها به یه حدّی رسید، تولید این مدل‌ها رو متوقّف کنن؟
    من خودم تصمیم دارم آخر امسال یه 4 ترا بخرم. نمی‌دونم قیمت‌ها تا اون موقع چقدر می‌شه.

2. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بستگی به مذاکرات داره اثر اونا هست چون احتمالا واردات راحتتر شده قیمت ها داره میاد پایین تا فروش بره بالا دوباره حدامثر تا حدی میاد پایین که به قیمت جهانی برسه تو ایران فعلا فقط رم قیکت اصلی داره فکر کنم سی پی یو هم همین طور باشه و پاور هم احتمالا
    سری جدید که بیا همیشه سری قبلی توقف میخوره مگر در موارد استثنا مثلا میتونه این باشه که فروش اون مدل خیلی زیاد بوده باشه که توقف یهوییش باعت کاهش سود شرکت بشه
    احتنال این که بخواهن سری جدید هم بیارن وجود داره بنا بر این باید انبار خالی بشه
    یه خورده هم همین طوری دارن قیمت گذاری میکنن رو قطعات احتمالا یه خورده نظارت و اینا بیشتر شده کشور نظم بیشتری پیدا کرده قیمت ها اومده پایین شاید اونم باشه خلاصه از رو یه سایت و اینا نمیشه گفت شما باید حالت کلی رو ببینید ببینید در حالت کلی هم داره میاد پایین یا نه قیمت جهانی پایین اومده یا نه تقاظا تغییری کرده یا نه به همه اینا بستگی داره که بشه نظر درستی داد فعلا منم کنار کشیدم
    ولی ۲۵ تومان مدل وسترن بلو یک ترابایتش از وسط های بهمن پایین اومده من اون موقع خریدم ۲۰۰ الان شده ۱۷۵

4. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعصابم بشدت خورد شد ! LED چهل و دو اینچی هوشمند سامسونگ که کادو بهم داده بودند از تو انباری دزدیدند ! از انباری بقیه همسایه ها هم دزدی شده بود ولی این یکی دیگه گرون قیمت ترینشون بود ! پلیس هم اومد صورتجلسه کرد ولی چه فایده ! مطمئنم کار یکی از این همسایه هاست !

اصن نو هم بود ، چون فعلاً احتیاجی بهش نداشتم گذاشته بودم انباری ! این چند روزه دارم پشت سر هم بدشانسی میارم !

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اعصابم بشدت خورد شد ! LED چهل و دو اینچی هوشمند سامسونگ که کادو بهم داده بودند از تو انباری دزدیدند ! از انباری بقیه همسایه ها هم دزدی شده بود ولی این یکی دیگه گرون قیمت ترینشون بود ! پلیس هم اومد صورتجلسه کرد ولی چه فایده ! مطمئنم کار یکی از این همسایه هاست !اصن نو هم بود ، چون فعلاً احتیاجی بهش نداشتم گذاشته بودم انباری !
    این چند روزه دارم پشت سر هم بدشانسی میارم !
    سلام
    شما ال ای دیِ نو 42" هوشمند سامسونگ رو میذارید تو انباری ؟
    پس تو خونه چیا دارید ؟ لابد گنج قارون

تو خونه یه جائی براش نبود ؟ پشت مبل , زیر تخت , کنار دیوار
    اگه بقیه ی بدشانسیهاتون هم حکایتش مثل این باشه شما خودتون زمینه ی بدشانسیها رو فراهم میکنید
    خیلیها دزد نیستد
    اما وقتی فرصت براشون مهیا بشه تبدیل به دزد میشند

فرصت رو هم صاحب مال براش به وجود میاره
    اگر توی ساختمون معتاد هست همون مظنونِ ردیف اول هست

8. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اعصابم بشدت خورد شد ! LED چهل و دو اینچی هوشمند سامسونگ که کادو بهم داده بودند از تو انباری دزدیدند ! از انباری بقیه همسایه ها هم دزدی شده بود ولی این یکی دیگه گرون قیمت ترینشون بود ! پلیس هم اومد صورتجلسه کرد ولی چه فایده ! مطمئنم کار یکی از این همسایه هاست !

اصن نو هم بود ، چون فعلاً احتیاجی بهش نداشتم گذاشته بودم انباری ! این چند روزه دارم پشت سر هم بدشانسی میارم !
    خوبه تو موالت نذاشتیدش!

10. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه بار اومدن خونه ما ۳ تا دوچرخه نو نو دزدیدن و کفش های من
    یه بار دیگه یه جفت کفش خریدم نو بود یه دو روز پوشیم دوباره دزد اومد همه کفشا رو دزدید یعنی شاید جمع از ۴ طبقه که دزدی کرده بود یه چیزی حدود ۳ ملیون کفش برده بود و فقط کفش مردونه و اسپرت های جنس خوب که اسپرت نازنینیم رفت
    خلاصه که خیلی قصه نداره پیش میاد دیگه ولی پلیس هم هیچ غلتی نمیکنه اینو قول میدم هیچ کاری نمیکنن
    یه بار دیگه یکی از فامیلامون خونشونو عوض کردن بعد از یک ماه دزد اومد خونشون تلویزیون و نمیدونم فرش و همه طلا ها و تابلو هر چی بوده و رو بردن یه بر اورد کرده بودن حدود ۵۰ ملیون دزدی کرده بودن ازشون
    دیگه یه بار مامانم داشت از سر کار بر میگشت خونه تو راه یه دزد میاد کیفش رو میزنه میندازتش زمین مامانم رو و مچ دست و دوتا انگشتش حسابی داغون میشه مفصل هاش که تا حدود یک سال فقط دگیر دستش بود به حدود یک سال هم مدارک و .... رو پیدا میکردیم به بد بختی خلاصه که صاف شدیم ما از بس دزد داشتیم دیگه فعلا یادم نیست از دردا بگم

12. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s.k.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

بدی ازدواج فامیلی اینه! )))
    همه چیتو میدونه طرف....
    مثلا پارکی جایی بودیم دختر مختر رد میشد همینجوری شوخی شوخی بین خودمون میگفتم عههههه عجب چیزی بود.... با داداشش...
    حالا که اینو گرفتم، کلا این شوخی ها برادره رو ناراحت نمیکنه ولی خود دختره یه خورده میگه شوخی نکن!! بعد حاضر نیست قبول بکنه واقعا جاده رو نیگا میکردم... میگه میخواستی منو اذیت کنی....

---------------
    یه بار دوتا دختر رد میشدن بهش گفتن تو به چه دردم میخوری برو پایین این دخترا رو سوار کنم عجب چیزایین! ))
    خندید باهام! و گرفت شوخی رو ولی خوب.... کم کم داره بهش بر میخوره و غیرتی میشه!

بدی ازدواج فامیلی اینه که طرف انتظارات بسیار بالایی رو داره . نباید کم براشون بگیری .

و هم چنین وقتی یک مشکلی و حرف های لفظی پیش میاد کل فامیل قهر میکنن و قطع رابطه

14. 2 کاربر از s.k.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

یه بار اومدن خونه ما ۳ تا دوچرخه نو نو دزدیدن و کفش های من
    یه بار دیگه یه جفت کفش خریدم نو بود یه دو روز پوشیم دوباره دزد اومد همه کفشا رو دزدید یعنی شاید جمع از ۴ طبقه که دزدی کرده بود یه چیزی حدود ۳ ملیون کفش برده بود و فقط کفش مردونه و اسپرت های جنس خوب که اسپرت نازنینیم رفت
    خلاصه که خیلی قصه نداره پیش میاد دیگه ولی پلیس هم هیچ غلتی نمیکنه اینو قول میدم هیچ کاری نمیکنن
    یه بار دیگه یکی از فامیلامون خونشونو عوض کردن بعد از یک ماه دزد اومد خونشون تلویزیون و نمیدونم فرش و همه طلا ها و تابلو هر چی بوده و رو بردن یه بر اورد کرده بودن حدود ۵۰ ملیون دزدی کرده بودن ازشون
    دیگه یه بار مامانم داشت از سر کار بر میگشت خونه تو راه یه دزد میاد کیفش رو میزنه میندازتش زمین مامانم رو و مچ دست و دوتا انگشتش حسابی داغون میشه مفصل هاش که تا حدود یک سال فقط دگیر دستش بود به حدود یک سال هم مدارک و .... رو پیدا میکردیم به بد بختی خلاصه که صاف شدیم ما از بس دزد داشتیم دیگه فعلا یادم نیست از دردا بگم
    سلام
    1- جاکغشی باید توی آپارتمان باشه نه بیرون توی پله ها
    اگر توی آپارتمان براش جا نیست باید فقط کفش کهنه ها رو بذارید روش و کفشهای گرانقیمت رو باید بذارید توی آپارتمان حتی اگر مجبور بشین یک کیسه نایلون پهن کنین کنار هال و کفشها رو بذارید روش
    از مال و منال باید مثل جان نگهداری کرد و "فرصت" رو برای دزد شدن به کسی نداد

2- پلیس اگر بخواد میتونه همون دزد رو هم بگیره اما از بس تعداد دزدیها زیاده , نه وقتش رو دارند و پرسنل کافی
    اما اگر بعداً دزدی گیر افتاد , اموال مسروقه ی کشف شده رو لیست میکنند و به کسانی که چنین اموالی ازشون سرقت شده خبر میدند تا برند برای شناسائی اموالشون

3- قبلا در تاپیک توصیه های امنیتی نوشتم که وقتی به هر دلیل کلید میدین به دیگران یا خونه یا ماشین یا مغازه میخرین باید حتما همه ی قفلها عوض بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- وقتی میریم خیابون باید از لحظه ی خروج از خونه احساس کنیم وارد دزد بازار شدیم
    باید به همه به دیده شک نگاه کنیم اما رفتارمون کاملاً عادی باشه
    اگر موبایل یا کیف دستمونه , در پباده رو اگر صدای موتور شنیدیم باید برگردیم و ببینیم موتوری کیه و به نگاه میکنه . کیف یا موبایل رو باید طوری بگیریم دست که نتونه بقاپه
    با کیف و موبایل کنار خیابون راه نریم
    کیف و موبایل رو با دست راست بگیریم (سمتِ پیاده رو)
    مثل رادار همه رو زیر نظر داشته باشیم
    هر 30 ثانیه یک نگاه به پشت سر بندازیم تا ببینیم کسی دنبالمون نیست
    اگر کسی کمتر از یک متر نزدیک بشه از پشت سر باید احساس خطر کنیم و اقدامات امنیتی رو انجام بدیم
    دزد خیابونی دنبال قربانی غافل میگرده پس غفلت و اشتباه نکنیم
    5- فیلمهای کیف قاپی و موبایل قاپی توی یوتیوب رو ببینید تا با رفتار و شگرد و تاکتیکهای دزدها آشنا بشید
    اگر علاقه ای به قوی کردن خودتون ضد دزدها ندارین , دیگه ناراحت نشین وقتی ازتون دزدی میشه چون دزد مثل مار و عقرب که کارشون گاهی نیش زدن هست , دزد هم کارش دزدیه اما تا "فرصت" پیدا نکنه هیچ غلطب نمیتونه بکنه و دست خالی میره خونه

کسی که بگه بابا کی حوصله و وقت داره بره دنبال یادگرفتن این چیزها , مشتری دائم دزدها میشه
    توی این دنیا هیچ چیزی مجانی نیست

همونطوری که دزد وقت صرف میکنه و میشینه فکر میکنه و نقشه میکشه برای دزدی , ما هم باید وقت صرف کنیم بشینیم تاکتیکهای دزدها رو یاد بگیریم و اقدامات لازم رو انجام بدیم تا مورد سرقت واقع نشیم و یادمون نره که لحظه ی غفلت هموم لحظه ی ضربه خوردنه .

یه چیز مهم دیگه هم هست:
    تحریک نکردن حسادت و کینه ی دیگران
    دشمن تراشی نکردن

16. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان پلیس وقت و امکان گشتن دنبال وسایل مسروقه‌ی شما رو نداره متاسفانه....
    من ماشینم دزدیده شد خودم رفتم دنبالش تو شهر گشتم تا پیدا شد....
    زنگ زدم اومدن کمک...

18. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

الان فکر کنم تلوزیون تو خونه یکی دیگه روشنه
    اگه معتاد برداشته باشه میره پاتوقشون سریع میفروشه، اگه سفارشی دزدیده باشن سریع رد میشه جنس

یه بابایی بود که تمام لوازم منزلش رو همینطور سفارشی گرفته بود!! پیداکردنش هم برای پلیس کار راحتیه یه سر به پاتوق دزد ها بزنه راحت میتونه رد جنسارو بزنه، خودم به چشم دیدم یه 32 اینچ نو رو طرف داشت 33 تومن معامله میکرد.

دوستان پلیس وقت و امکان گشتن دنبال وسایل مسروقه‌ی شما رو نداره متاسفانه....
    من ماشینم دزدیده شد خودم رفتم دنبالش تو شهر گشتم تا پیدا شد....
    زنگ زدم اومدن کمک...
    خب ماشین قضیه ش فرق میکنه ماشین رو میدزدن که باهاش یه خلافی بکنن و بعد ماشینو همونطور ول میکن

20. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •