تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 88 اولاول ... 35758182838485868788 آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه onlyroma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال چطور یه بازیکن را رازی کنیم بعد از بازنشستگی در تیم بمونه به عنوان مربی؟
    ممنون
    سلام داداش
    شرمنده نتونستم جواب بدم چند روزه پی30 ورلد برای من خوب بالا نمیاد
    من دقیقا تمام راه ها رو برای این کار نمیدونم ولی معمولا باید باهاش خصوصی صحبت کنی یا اگر خداحافظی هم کرد و خودش مربی بودن رو انتخاب کرد بهش پیشنهاد بدی و بیاریش تو کادر تیمت
    یه راهی هم هست که به بازیکن پیری که سالهای آخر بازیش هست توی خصوصی میگی که به نظر من تو در آینده بدرد مربیگری میخوری که احتمال زیاد اونم از این حرفت خوشحال میشه و میگه من خودم هم همین رو برای آینده در نظر دارم. همه این گزینه ها هم خودش تو خصوصی موجوده

2. این کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
    بازی خیلی چرتیه من حذفش کردم حیف حجمی ک براش مصرف کردم

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    بله این بازی علاقه و حوصله میخواد که متاسفانه همه افراد این ویژگی ها رو ندارن

4. 3 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

دوستان خبری از نسخه 16 بازی نیست؟

6. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان خبری از نسخه 16 بازی نیست؟

اتفاقا معرفی شده و خیلی امکانات جالب هم بهش اضافه شده

الان یه مطلب ازش میزارم

8. 3 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ناشر محبوب و نام آشنای بازی ها یعنی SEGA بازی Football Manager 2016 را معرفی کرد. این بازی آخرین عنوان ساخته شده در سری های ورزشی این کمپانی است که مدت های مدیدی است در دست توسعه است.
    نسخه ی ۲۰۱۶ این بازی در اواسط نوامبر در دسترس شما عزیزان خواهد بود. در Football Manager جدید ما شاهد طرح های مختلف شبیه سازی هستیم که به مخاطبان یک تجربه ی مدیریتی کامل در زمینه ی فوتبال را ارائه میدهد . این تجربیات برای طیف وسیعی از علاقه مندان در نظر گرفته شده.
    در بازی Football Manager 2016 ما شاهد دو حالت جدید به نام Fantasy Draft و Create-A-Club هستیم . علاوه بر این گزینه ای به نام manager on the touchline هم وجود دارد که در پائین آن را توضیح دادیم.
    SEGA همچنین ویژگی های کلیدی این بازی را نیز منتشر کرده که در زیر می توانید آنها را ببینید:
    اضافه شدن یک Mode جدید به بازی: تیم خود را با Fantasy Draft ایجاد کنید. با این Mode می توانید تیم رویایی خود را ساخته و در لیگ های کوچک به رقابت بپردازید. علاوه بر این می توانید تیم شخصی سازی شده ی خود را نیز به آن اضافه کنید. همچنین می توانید تیم ساخته ی شده ی خود را با Create-A-Club به لیگ ها اضافه کنید
    manager on the touchline: با این امکان شما به جای Touchline Manaager در در کنار خطوط زمین می ایستید و بازیکنان فوتبال و داروان را کنترل می کنید تا بازی به نحو احسنت انجام شود.
    بهبود تجربیات در مسابقات روزانه: در این بازی بیش از ۲۰۰۰ انیمیشن جدید وجود دارد که باعث می شود Football Manager 2016 بهتر از قبل به نظر برسد. علاوه بر این، کنترل های زیادی وجود دارد که set-piece ها را می توان با آن کنترل کرد. در این قسمت یک پکیج وجود دارد تمامی Action های لیگ ها را برای شما به روز رسانی می کند.
    قرار است Sega دو بازی فوتبالی دیگر از سری Football Manager را برای دستگاه های موبایل منتشر کند. یکی از آنها Football Manager Touch نام دارد .این بازی قبلا در Football Manager های قبلی یک quick play mode بود و الان ما آن را به صورت مستقل بر روی استیم میبینیم.
    ویژگی های کلیدی بازی Football Manager رو میتوانید در زیر ببینید:
    Cross-Save : تمام داده های ذخیره شده در نسخه های Football Manager Touch 2016 با امکان cross-save compatible با یکدیگر سازگاری دارند. به این معنی که مثلا اگر شما درتبلت خود این بازی را نصب دارید می توانید داده های خود را از این دستگاه به PC هم انتقال دهید.
    Match Day Experienc : در Football Manager Touch 2016 ما شاهد گزینه های تاکتیکی پیشرفته ای هستیم . این گزینه ها شامل مجموعه ای از برنامه های set-piece و دستورالعمل هایی برای تیم است که همه ی آنها در ۳D match engine بازی Football Manager 2016 وجود دارند.
    حالت Create-A-Club : با استفاده از این ویژگی شما می توانید باشگاه مورد علاقه ی خودتان را به این بازی اضافه کنید. با ایجاد یک باشگاه در Football Manager می توانید برای آن نام ، رنگ و بازیکن مورد نظر را انتخاب کنبد. در واقع آرزوی شما برای داشتن یک تیم فوتبال رویایی محقق خواهد شد. حتی می توانید به وسیله ی Create-A-Club دوستانتان را هم به این باشگاه اضافه کنید!

اخیرا متوجه شدیم که Football Manager Handheld به Football Manager Mobile تغییر نام داده. این تصمیم توسط Miles Jacobson رئیس Sports Interactive گرفته شده است . او در این راستا گفت که مایل است تا تجربه های مختلفی را در اختیار طرفداران خاصش قرار دهد. او در مورد این موضوع گفت:
    “با توجه به تجربه و گذشت زمان از بازی Football Manager ما به این نتیجه رسیدیم که یک مقدار برای همه مناسب نیست و ممکن است هر کس بخواهد به گونه ای بازی را تجربه کند. مثلا تعداد زیادی از طرفداران ما میخواهند قسمت اعظم شبیه سازی بازی را تجربه کنند و به همان اندازه که می خواهند بازی برای آنها ساده باشد، می خواهند گزینه های زیادی برای شبیه سازی در بازی وجود داشته باشد.”
    او در ادامه افزود:
    “با توجه به اینکه مردم اکثرا از دستگاه های موبایل استفاده می کنند، کاملا واضح است که راه دیگری را نیز برای تجربه ی بازی انتخاب کرده اند. معرفی ۲۰۱۶ Football Manager Touch به عنوان یک بازی مستقل که قابل بازی در PC و Mobile هم هست، به این معنی است که ما به همه ی طرفداران و مردم توجه می کنیم و برای دارندگان هر کنسولی چیزی ارائه می دهیم. ”
    ویژگی های کلیدی Football Manager Mobile 2016 در زیر برایتان قرار دادیم:
    Enhanced Tactics: شما با این امکان می توانید تیم خود را بهتر کنترل کرده و دستورات تاکتیکی جدید و پیشرفته را به آنها معرفی کنید. مثلا شما می توانید به تیمتان یاد دهید که از کجا حمله و در کجا دفاع کنند. این به خلاقیت شما بستگی دارد. نکته ی جالب تر اینکه می توانید توصیه هایی به دروازه بان برای دفاع بهتر از دروازه کنید
    Coaching Staff:شما می توانید با افزودن مربی به تیم خود آنها را از قبل هم قوی تر کنید. با این امکان می توانید تیم خود را با تمرکز بر آماده شدن برای رقابت های بعدی آماده کنید.

Management Style: با این امکان شما می توانید نوع مربیگری خود را بر اساس مدال های طلا ، نقره و برنز انتخاب کنید ، این امکان اجازه می دهد تا سبک جدیدی را در مربیگری برای خود تعریف کنید. حال شاید براب شما سوال باشد که آیا من باید تمرکز خود را روی بهتر کردن دفاع و حمله بگذارم یا روحیه و سبک مدیریتی خودم ؟ این تصمیم شماست و یادتان باشد که بر روی سبک تیمتان تاثیر می گذارد .
    در انتها شما را به دیدن تصاویری از این بازی دعوت می کنیم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با توجه به روندی که کمپانی سگا در چند سال اخیر پیش‌گرفته، معرفی نسخه جدید Football Manager چیز عجیبی به نظر نمی‌رسد؛ اما امسال برخلاف سال‌های گذشته، این کمپانی علاوه بر معرفی نسخه سال 2016 این بازی، چند عنوان دیگر با همین مضمون را معرفی کرد. برای مشاهده جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.

عنوان Football Manager 2016 در تاریخ 22 نوامبر (22 آبان) به مقصد پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی و مک عرضه خواهد کرد.

همچنین یک عنوان دیگر با نام Football Manager Touch 2016 هم معرفی شد. یک نسخه جدید که به‌نوعی مانند حالت کلاسیک عنوان Football Manager خواهد بود. البته این عنوان قبل از کریسمس و برای سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و تبلت ها منتشر خواهد شد. همچنین یک عنوان مخصوص گوشی‌های همراه با نام Football Manager Mobile 2016 هم معرفی شد.
    از محتویاتی جدیدی که به نسخه Football Manager 2016 اضافه خواهد شد، می‌توان به دو حالت جدید با نام‌های ‘Fantasy Draft’و ‘Create-A-Club’ اشاره کرد. در حالت Fantasy Draft هر بازیکن با دریافت یک بودجه ثابت در ابتدای بازی می‌تواند تیم خود را تشکیل داده و در لیگ بازی به رقابت بپردازند. در حالت تک‌نفره این بازی که Create-A-Club نام دارد، شما می‌توانید یک باشگاه با نام، آرم و رنگ دلخواه خود ایجاد کرده و آن را به لیگ وارد کنید.
    دیگر پیشرفت‌های که شما در بازی مشاهده خواهید کرد می‌توان به اضافه شدن 2000 انیمیشن جدید، تجزیه‌وتحلیل حرفه‌ای بازی‌ها، آسیب‌دیدگی‌های واقع‌گرایانه‌تر،کنفرانس های خبری متنوع‌تر و دیگر تغییرات این‌چنینی اشاره کرد.
    در ادامه می‌توانید تصاویر منتشرشده از عنوان Football Manager 2016 را در ادامه مشاهده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by onlyroma; 19-09-2015 at 21:51.

12. 3 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دو پست بالا اطلاعات رسمی منتشر شده از Football Manager 2016 می باشد.

14. 2 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

جالبه فک کنم بازی خیلی بهتر شده مخصوصا ساخت باشگاه خودمون ک عالی شده!من خودم خیلی دوست دارم بازی گوشی فوتبال منیجر بیاد ک دقیقا همین امکانات کامپیوتر رو داشته باشه ولی به اون کاملی نبود و من خوشم نیومد باید ببینیم امسال چی کردن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

16. 2 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اینطور که پیداست داره جهش بزرگش رو ادامه میده...

18. این کاربر از spirit's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اینطور که پیداست داره جهش بزرگش رو ادامه میده...

درسته فقط اگر بتونه یه نسخه برای ایکس باکس و پی اس 4 هم بده دیگه پیشرفتش تکمیل میشه و میتونه روی فروشش برای کنسول های خونگی هم حساب کنه خصوصا اگر بتونه از قابلیت های کینکت درون بازی استفاده کنه

20. 2 کاربر از onlyroma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •