حوصله زنگ زدن ندارم کلا هیچ وقت من به شاتل زنگ نزدم مگه اون اوایل سرویسم که اومدن راش انداختن و یک بارم که محدود شده بودم کل تعداد زنگ زدن های من به شاتل نهایتا 5 بار بوده![]()
حوصله زنگ زدن ندارم کلا هیچ وقت من به شاتل زنگ نزدم مگه اون اوایل سرویسم که اومدن راش انداختن و یک بارم که محدود شده بودم کل تعداد زنگ زدن های من به شاتل نهایتا 5 بار بوده![]()
سه روز پیش شاتل یکی از بچه ها انتقال دادم به خظ خودمون امروز رانژه شده خطم اما کانکت نمی شه
زنگ می زنم بشون می گن خطتتون اماده نیست اخه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بعد رانژه کردن کار دیگه ای هم باید بکنند؟
منم سرویسم رو به اکو 2048 ارتقا دادم بهتر شد... تو تک کانکشن سرعت قبلی کم میاورد اما الان بهتر شده...
دوستان من از اکو ۸ به آرت ۷ تغییر سرویس دادم، قبلا downstream روی ۸۱۹۲ بود و سرعت دانلود روی ۸۰۰ تا ۹۰۰ بود اما الان downstream رو روی ۱۶۰۰ محدود کردن !!! ۲۴۰ هزار تومن دادم که اینقدر سرعت بیاد پایین ؟!
قبلش باهاشون صحبت کردم گفتن سرعت دانلودت حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میشه اما الان ۱۳۰ شده !تماس گرفتم قراره پیگیری کنن ... دوستانی که آرت دارن downstream رو چند می زنه براتون ؟
تو کرمانشاه :
آرت 1و2 : 895
آرت 3و4 : 1134
آرت 6و5 : 1490
آرت 7و8 : 1600
اینطوری که کلاهبرداری میشه ! گفته شده تا سرعت ۴ مگ توی art 7 اما الان خط من محدود به ۱.۶ شده ...
کم زدن برات
آرت ۴ دوست من داره ۲۳۰۰ براش بستن آرت ۷
۱۰۰٪ باید ۵۰۰۰ قخ ببندن برات
دوست عزیز همه جا مثل تهران نیست و اکثر شهرستانها طبق همون پست بالا بسته میشن
آقا سریع همین الان تو سایت 195 ازشون شکایت کن و هر دفعه که بهت زنگ زدن با فحش جوابشونو بده، با اینا تا با داد و فحش حرف نزنی کارتو انجام نمیدنو سریع سرکیست میکنن...
آشغالای دزد دیگه کم فروشی و کلاهبرداریو به حد اعلا رسوندن...
بسته به شهر و مرکز مخابراتی داره،من آرت ۴دارم و روی ۲۴۵۰بستند(تهرانم)
البته شاتل از نظز قانونی دست خودشو باز گذاشته.مثلا آرت ۴ رو به اسم ۳۲۰ میفروشه و قانونا میتونه روی ۳۲۰ببنده و چیزی نتونی بگی!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)