من نمیدونم اینترنتی که محدودیت حجمی داره محدود کردن سرعت چه معنایی داره خوب هر چی سرعت بالاتر باشه شارژ بیشتری مصرف میشه و به نفع خود شرکته![]()
من نمیدونم اینترنتی که محدودیت حجمی داره محدود کردن سرعت چه معنایی داره خوب هر چی سرعت بالاتر باشه شارژ بیشتری مصرف میشه و به نفع خود شرکته![]()
محتوای مخفی: دکل های نسل چهارم
کدم یکی از این دکل ها نسل سوم هستن
عکس اخرو از همین تاپیک برداشتم که با عکس های خودم مقایسه کنم
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Last edited by mehrabooni; 14-08-2014 at 20:00.
bts نسل سوم به این صورته:
محتوای مخفی: 3G
پشت انتن هاش یه قطعات کوچکی وجود داره که برای 3G هستن....
اگر اطلاعاتم اشتباه هست دوستان اصلاح کنند.
خیلی مهمه که سرعت رو پایین نیارن.
گوشی موبایل و تبلت که دیگه کامپیوتر خونگی نیستن که دائما به برق وصل باشن و یه کار ساده ی اینترنتی بخواد نیم ساعتم طول بکشه مهم نباشه! سرعت پایین یعنی ارتباط طولانی تر با شبکه دیتا، روشن موندن طولانی تر صفحه نمایش و در نتیجه مصرف باتری خیلی بیشتر. مثل الانه EDGE. یه جوری نشه که غیر قابل استفاده بشه و آدم کلا قیدشو بزنه.
بزا صفحه باز کردن 512هم کافیه
نه تو سال 2014.
درضمن اگر بخوان زیر یک مگ بدن دیگه اینترنت 3g نیست و همون EDGE میشه
کسایی که توقع اینترنت موبایل بالاتر از 1 مگ رو دارن یه نگاهی به نقشه بندازن ببینن کجا هستن. اینجا ایران اسلامیه . اینترنت همراه سرعت بالا پایه های اسلام رو به لرزه در میاره . بعد از سراسری شدن هم سرعتها در حد همون رایتل خواهد بود 512- 1 مگ .
همچنان دنبال اون دکلی میگردم که روزای اول به من انتن نسل سوم رو داد
دو خط انتن داشتم ولی نمیدونم چرا دیگه جز رایتل هیچ چیزی پیدا نمیشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
دیگه تو ایران ته اسلامو در آوردن از اون ورش زده بیرون باید گفت جمع کنین خودتونو !
سرعت پیشرفت ایرانسل چند برابر سرعت پیشرفت رایتل بوده تا الان رایتل کلی زور زده چند تا شهر رو اونم با هزار بدبختی تازه کیفیتم نداره
کارش تا الان ایرانسل خوب بوده فقط امیدوارم طرح های اینترنت خیلی بیشتری واسه دائممی ها بزارن.
امروز دور زمین فوتبال ایرانسل 4g رو هم تبلیغ کرده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)