تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 203 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه خبر میخوندم ، جالب بود برام :

" رئال ، کاپیتان کشتی فوتبال دنیا ”

که توش نوشته بود :

سه شنبه پنج نماد از رئال را دیدیم که در بالاترین سطح فوتبال اقتدارشان را نشان دادند. کاپیتان های آلمان (قهرمان جهان)،اسپانیا ( قهرمان یورو)، فرانسه (میزبان یورو )، پرتغال و کلمبیا رئالی بودند. خدیرا، کاسیاس، واران، رونالدو و خامس کاپیتان های کشورشان بودند که این یک اتفاق ارزشمند برای هر مادریدیستایی است. این نشان می دهد که بازیکنان رئال در کشورهایشان یک نماد هستند. پنج کاپیتان، پنج دلیل بری افتخار به حس شیرین رئالی بودن

2. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در خبرها داشتیم که با توجه به قرارداد همکاری طولانی مدت بین باشگاه و شرکت IPIC برای تامین بودجه جهت بازسازی استادیوم، احتمالا در سال های آینده اسم استادیوم از سانتیاگو برنابئو به IPIC Bernabeu یا CESPA Bernabeu تغییر پیدا کنه. البته این خبر رسمی نیست اما این دو اسم از زبان پرز، به عنوان اسامی احتمالی شنیده شدن، اونم نه به شکل رسمی، بلکه در حالی که داشته با شخص دیگه ای گفت و گو می کرده.

یه نکته جالب در مورد واران: با این وجود که واران یک مدافع وسط هست، تعداد کارت های زردی که تا به حال با باشگاه گرفته (3 کارت) از تعداد جام هایی که تصاحب کرده (5 جام) کمتر هست!

4. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

رئال مادريد رکورد ديگري را شکست

آمار گلزني به طور متوسط 2.58 گل در هر بازي خارج از خانه از سوي مادريد در بازيهاي لاليگا بهترين آمار در تاريخ باشگاه است و رکورد ديگري را مادريد شکست .

به گزارش "ورزش سه"، بازیکنان رئال مادرید و کارلو آنجلوتی بار دیگر تاریخ را عوض کردند. رئال تحت مربیگری مربی ایتالیایی، نمره و آمار به طور متوسط 2.58 گل را در بازیهای خارج از خانه کسب کرده است. آماری که بالاتر از آمار رئال مورینیو با 2.24 و مانوئل پلیگرینی با 2.21 تا به امروز است. بازیکن کارلتو 62 گل در 24 بازی خارج از خانه لالیگا زده اند. در این فصل مادریدی ها، 21 گل در 5 بازی دور از خانه زده اند. آمار گلزنی در تمامی مسابقات خارج از خانه مادرید نیز جالب توجه است 96 گل در 38 بازی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------

ثانیه ای رکورد میشکونن !!

6. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

هر بازیکنی می خواد مصدوم بشه بزارید بشه همین که رونالدو هست و رو فرمه خودش کافیه (از نظر من)
    رونالدو خودش یک تیمه

8. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کریستیانو رونالدو: "من اخیراً گفتم که اگر مانوئل نویر یا بازیکن دیگری از تیم ملی آلمان برنده توپ طلا شود، عادلانه خواهد بود، چون آنها فاتح جام جهانی شده اند. اما اگر رونالدو مجدداً این عنوان را تصاحب کند، به دلیل نمایش او در فصلی که داشته است و قهرمانی در لیگ قهرمانان هم می تواند منصفانه باشد. او بهترین بازیکنی است که من با او بازی کرده ام، البته بعد از شما! (خطاب به جیمی کرگر)"

جواب:

اظهارات ژابی آلونسو: من آنها را خواندم. این هم یک نظر است و چیزی نیست که بخواهم در آن دخالت کنم. او یکی از معدود افرادی است که حس می کند کریستیانو برنده توپ طلا نخواهد شد. من همچنین می توانم صحبت های او در مورد هم تیمی اش، مانوئل نویر را درک کنم. مقایسه نمی کنم. من از داشتن ایکر خوشحالم و گواردیولا هم از داشتن نویر.

اینطور به نظر می رسد که مردم 17 گل کریستیانو رونالدو در چمپیونزلیگ را فراموش کرده اند. ما باید در مورد توپ طلای سال آینده صحبت کنیم، چون برای امسال، هیچ شکی وجود ندارد."

10. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اودگارد در آستانه انتقال به رئال مادرید

رئال مادرید در کورس رقابت برای جذب مارتین اودگارد، بسیاری از غول های اروپایی را مغلوب کرد. این پدیده نوجوان نروژی می تواند از 17 دسامبر قرارداد حرفه ای امضاء کند و اکنون در آستانه پیوستن به جمع مادریدی ها قرار دارد.
    منبـــع: Daily Express

12. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اودگارد در آستانه انتقال به رئال مادرید

رئال مادرید در کورس رقابت برای جذب مارتین اودگارد، بسیاری از غول های اروپایی را مغلوب کرد. این پدیده نوجوان نروژی می تواند از 17 دسامبر قرارداد حرفه ای امضاء کند و اکنون در آستانه پیوستن به جمع مادریدی ها قرار دارد.
    منبـــع: Daily Express

چند وقتیه در مورد اودگار خیلی خبر هست و اکثر باشگاه های بزرگ اروپا اونو می خوان
    اگه رئال بتونه اونو بگیره سود خیلی زیادی می کنه
    چون اودگارد توی همین سن نشون داده استعداد بالایی داره

جالبه الان 15 سال سن بیشتر نداره و این 17 دسامبر که توی خبر اشاره شده به خاطر اینه که تازه در اون تاریخ 16 سالش میشه
    حالا جالبتر از این که با همین سنش الان داره توی تیم ملی بزرگسالان نروژ بازی می کنه!
    توی تیم باشگاهیش توی نروژ هم همین شرایط رو داره و اینجوری نیست که توی دوم یا جوانان اون باشه
    یعنی کلا همچین شرایطی کم پیش میاد و تصور کنید این بازیکن همین جوری پیشرفت کنه مثلا 5 سال دیگه چی میشه!

14. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چرا کسی پستی نزده ؟؟؟ یعنی این برد اینقدر کم اهمیت بود

برد و تداوم صدر نشیی رو تبررررریک میگم
    20 گل رونالدو رو هم تبریک میگم
    بازی خوبی بود ، به نظر من که نبود مودریچ احساس میشد ، مرکز تیم اون رهبری رو نداشت

+

خوشحالی آنجلوتی بعد گل اول رونالدو خیلی جالب بووووود

16. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب منم تبریک میگم 14 مین برد متوالی رو....دون کارلو
    همه عالی بودن.... رونالدو هم دبل کرد تا 20 مین گل فصلش تو لالیگا رو بزنه اون صحنه ایم که پاس گل داد عجب دریبل نازی کرد
    کلا اختلاف فاحشی با رقیباش داره و به قول په په اگه توپ طلا نگیره رسوایی محسوب میشه!
    ایکرم یه سیو عالی کرد و نذاشت بازی به تساوی بکشه.....
    همه عالی بودن حرفی نمیمونه..... بازی بعدی تو خونه مالاگا.....ایشالا برد 15 ایندفعه با هتریک سلطان

18. 6 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

برد رو تبریک میگم چه بردی....کلا" گلای بازی خیلی خوب بودن...مخصوصا" دریبلی که رونالدو سر گل اول زد....

مودریچم که نباشه بازی نمی چسبه...ولی در کل کروس خیلی خوب پر میکرد فضا ها رو.....
    اون صحنه هه که توپو مارسلو ککوبوند به دوربینم خیلی جالب بود...
    در کل پتانسیل گل 5ــم به نام بیل هم وجود داشت که نشد....

20. 6 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •