با تشكر از actros
حالا يك مادر بورد به من معرفي مي كنيد كه هم ارزون باشه و هم كارت گرافيك nvidia 8500gt باهاش مچ بشه![]()
با تشكر از actros
حالا يك مادر بورد به من معرفي مي كنيد كه هم ارزون باشه و هم كارت گرافيك nvidia 8500gt باهاش مچ بشه![]()
بچه ها خیلی ببخشید. اولین پست این تاپیک رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه شما هم کمکم کنید؟
سلام
شاید این تاپیک برای مشاوره ی خرید نباشه و از این نظر درست نیست که من درخواست کنم که من رو در خرید یک کارت گرافیک راهنمایی کنید. اما بهتر دیدم با این دید به قضیه نگاه کنم که می خوام اطلاعاتی تخصصی تر در مورد کارت های گرافیک موجود در بازار کسب کنم. پس سوالم رو همین جا مطرح می کنم.
می خوام ببینم کدام یک از کارت های موجود در بازار از Dx10 پشتیبانی می کنند؟ آیا با هزینه ای در حدود 150-160 تومان میشه چنین کارتی تهیه کرد؟ واقعا منطقی ترین انتخاب در این رنج قیمت چی هست؟ پشتیبانی از Dx10 نکته ی مهمی است یا خیلی جدی نیست؟ آیا رم 256 کافیه یا لازمه که 512 باشه؟ و....
فکر می کنم بهتر باشه بقیه ی سوال هام رو وقتی بپرسم که جواب این سوال ها رو گرفته باشم.
asus p5_b
giga 965p_s3
فعلا سری 8000 از کارتهای nvidia از دایرکت 10 پشتیبانی میکنند
شما میتونی با 180 تومن یه کارت قوی به اسم 8600gt یا gts بگیری که حرف نداره
به مقدار رم توجه نکن فقط سرعت حافظه و کلاک
salam
man ba 3dmark5 az radeon9600xt emtiyaze 2044 gereftam khobe ya bade
ما را هم دریابید...!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم مورد توجه همگی قرار بگیره
این متن رو بنده از سایت شهر سخت افزار اینجا میزارم میتونید بهره ببرید:
====
عرضه کارت بسیار ارزان GeForce 8400GS
سلام دوستان
انویدیا در 19 June کارت 8400GS رو برای مقابله با کارت ATI 2400Pro عرضه خواهد کرد
این کارت از همان هسته G86 که در 8500GS استفاده شده است بهره میبرد و کلاکهای هسته و مموری آن برابر با 8500GS خواهد بود . یعنی کلاک هسته 450 مگاهرتز و کلاک حافظه 400 مگاهرتز خواهد بود
ضمن اینکه این کارت از 16 پردازشگر سایه زن بهره می برد.
قیمت این کارت فقط 45 دلار خواهد بود.
تنها مشکل این کارت دارا بودن مموری اینترفیس 64 بیتی است که البته با این قیمت قابل توجیه است
![]()
تو ایران که نیومده؟
نه دوست عزیز تو ایران نیست فعلا ولی بزودی قراره بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)