تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 288 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

اگر بر فرض مثال هیچ جا رو نگرفت رادیو میمونه رو دستم ؟ چون ساختمان بلنذ زیاد دور و برم هست.
    رادیو رو مثل آب خوردن میتونی تو سایت دیوار آب کنی. نگران نباش نمیمونه رو دستت. برو و بگیر

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

رادیو رو مثل آب خوردن میتونی تو سایت دیوار آب کنی. نگران نباش نمیمونه رو دستت. برو و بگیر
    خیلب اعصابم خورده .این راصد یک هفته پیش قرار بوده بیاد امکان سنجی هنو نیومده هر دفه هم زنگ میزنم میگه ادرس ها دست بچه هاست خودشون تماس میگیرن .کلا انگار مرد تو شرکتشون نیست همشون زنن .نتیجش همین میشه دیگه .ظاهرا خودم باید برم دنبال رادیو اینا اگه میخاستن بیان تا حالا اومده بودن چون بهش گفتم میخام از بیرون رادیو بخرم شاید برای همین لج کرده و زورش میاد به خاطر یک تست بلند شه بیاد .تخم چیزا.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

رادیو بخر نگران نباش آنتن میده.اگرم نداد راحت آبش میکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

رادیو بخر نگران نباش آنتن میده.اگرم نداد راحت آبش میکنی
    اخه تا حالا تجربه استفاده از وایرلس رو نداشت نمیدونم چه جوریه شاید خیلی قوی تر از اونی باشه که من فکر میکنم اما بقیه هی میگن دید مستقیم باید باشه ساختمان بلند تو مسیر نباشه و خونت 10 طبقه باشه و اینا ادم هی به شک میفته .

دید مستقیم یعنی چی ؟ یعنی دقیقا باید روبروم باشه یا اینکه سمت من باشه ؟ خونه ما موقعیتش نسبت به دکل دقیقا مثل عکسیه که گذاشتم اون فلش ها هم جهت رادیو هایی هست که روش نصبه الان دید مستقیم دارم بهش یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اخه تا حالا تجربه استفاده از وایرلس رو نداشت نمیدونم چه جوریه شاید خیلی قوی تر از اونی باشه که من فکر میکنم اما بقیه هی میگن دید مستقیم باید باشه ساختمان بلند تو مسیر نباشه و خونت 10 طبقه باشه و اینا ادم هی به شک میفته .

دید مستقیم یعنی چی ؟ یعنی دقیقا باید روبروم باشه یا اینکه سمت من باشه ؟ خونه ما موقعیتش نسبت به دکل دقیقا مثل عکسیه که گذاشتم اون فلش ها هم جهت رادیو هایی هست که روش نصبه الان دید مستقیم دارم بهش یا نه ؟

s

منم این دید مستقیم رو خیلی متوجه نشدم منظور اینه که یعنی هیچ ساختمونی هم حتی بین فاصله رادیو تا دکل نباشه ؟ خب این که امکان نداره . ساختمون های ده طبقه جلوی خونه های ویلایی رو گرفتن
    داداش اگه خیلی عجله نداری من 10 روز دیگه اسباب کشی میکنم سی متری , تست میکنم ببینم چطوریه . ساختمان بلند هم اطرافم هست اونجا . به نظرم توی نادری و سی متری نباید مشکل باشه چون وضع و تعداد دکل ها اونجا خوبه.

پ.ن : تاپیک از موضوع خودش خارج شده دیگه پیشنهاد میکنم از این تایپیک استفاده کنیم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by seetherali; 04-09-2014 at 21:39.

6. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

طبق صحبتی که با دوستان عزیز و مدیرا شده بود قرار شد اینجا تاپیک تمام اینترنت ها چه وایرلس چه مثلا شاتل چه پارس آنلاین رفاتک تاریانا و ... باشه
    این تاپیک وایرلس اختصاصی از کجا اومد ؟!
    الان ADSL مخابرات رو داریم - اینترنت استان رو هم داریم وایرلس هم اضافه شد ؟!
    Last edited by imanparsa; 04-09-2014 at 22:35.

8. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان بحث در مورد وایرلس در همین تاپیک انجام بشه
    با تشکر

10. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

با این شکلی که کشیدید اگر آپارتمان جلوتون نباشه میگیره. خیالتون راحت باشه.

12. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با این شکلی که کشیدید اگر آپارتمان جلوتون نباشه میگیره. خیالتون راحت باشه.
    .شما چطور میگی میگیره ؟ این که دید مستقیم نیست ؟ درسته جهتشون سمت منه اما روبروی من که نیستن رادیوها من جنوب غربی دکل هستم و رادیو ها مستقیم روبروی من نیستن.

راستی این که میگن اپارتمان جلوش نباشه یعنی نزدیک من نباشه یا توی مسیر نباشه ؟

14. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

.شما چطور میگی میگیره ؟ این که دید مستقیم نیست ؟ درسته جهتشون سمت منه اما روبروی من که نیستن رادیوها من جنوب غربی دکل هستم و رادیو ها مستقیم روبروی من نیستن.

راستی این که میگن اپارتمان جلوش نباشه یعنی نزدیک من نباشه یا توی مسیر نباشه ؟
    داداش من که وایرلس قبلا گزاشتم داخل مسیر دکل یه ساختمون بود که ۳ طبقه از ساختمون ما بلندتر بود ولی وصل شد البته فقط ۲ تا خط سبز بود فک نکنم مشکلی خاصی داشته باشه

16. این کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •