آقا اگه نمایشگاه کامپیوتره ؛ منم میام d:
شیردل![]()
آقا اگه نمایشگاه کامپیوتره ؛ منم میام d:
شیردل![]()
سلام من قراره امروز سه شنبه برم نمایشگاه تعریف کنین ببینم چه جوری بود ؟؟؟ ارزش داره این همه راه برم تا اونجا ممنون
سلام دوست عزیز .
پیشنهاد میکنم که نرید . عملا هیچ چیز تازه ای ندارن . به جرات میتونم بگم واقعا افتضاح بود . خیابون راهنمایی بگردید با صرفه تره !
سلام![]()
منم پیشنهاد میکنم که نرینوقت تلف کردنه
هیچ چیز نداشت که تعریفشو بکنی
![]()
تو خیابون راهنمایی که احسان جان گفت وتو مجتمع تک خیلی بهتر از نمایشگاه بود![]()
![]()
Last edited by majjidd; 17-01-2007 at 22:29.
smahdis جان . شما کجا بودی ؟ محض اطلاع بگم که ما 3 نفر بودیم که با یک ماشین اومدیم . ( من و میلاد و نوید )
حال کنید ! چه دقیق مشخصات رو گفتم !
دوستان گرامی نمایشگاه السیت امسال فوق العاده مزخرف بود!!!
ارزش رفتن نداره...
با سلام به بر و بچ گل مشهد![]()
اقا دمتون گرم نزدیک اما رضا (قربونش برم) هستید واسه ما هم دعا کنید
اگه رفتید حرم امام رضا نایب زیاره ما هم باشید و سلام ما رو هم برسونید
من از همه دوستانی که راهنماییم کردن که نرم به نمایشگاه ممنونم ولی چون قرار دسته جمعی بود نتونبم بزنم زیرش... واقعا آشغال بود افتضاح بود فکر میکنم سالای پیش خیلی بهتر بود . هر سال دریغ از پارسال به هر حال ممنون
نایب الزیاره شما هستیم دوست من
اما چگونگی نمایشگاه :
روز دوشنبه 10/25 روز افتتاحیه ی سومین دوره ی شهر الکترونیک "السیت" مشهد بود و برای شرکت در همایش این نمایشگاه که با حضور شهردار مشهد و استاندار و معاون وزیر فناوری اطلاعات کشور بود با دوستان به محل نمایشگاه بین المللی مشهد رفتیم و یه سری عکس از این نمایشگاه گرفتیم که میتونید ببینید .
متاسفانه به جای اینکه در این نمایشگاه به بحث فناوری اطلاعات و مکانیزه کردن سیستم های قدیمی و کهنه ی شهری بپردازند به بحث های اقتصادی و خرید و فروش قطعات کامپیوتری و خدمات اینترنت و ... پرداخته شده بود تنها چیز جذاب و واقعا غریبی که در این نمایشگاه به چشم ما خورد طرح یک نوجوان 18 ساله بود که شاهکاری بود و طرح ایشون به شکلی بود که برای مناطقی که سیل و زلزله و ... اتفاق میافتاد یک پل متحرک طراحی و ساخته بود که در عرض 40 دقیقه برپامیشد و وزنی تا 40 تن رو متحمل بود و تمامی محاسبات اعم از طراحی پمپ های هیدرولیک ، سازه ها ، تحمل نیرو و توان سازه و ... با خود ایشون و به تنهایی بود ایشون چند تا جایزه ی داخلی داشت و تا آخر همین سال هم عازم روسیه بود جالب اینجا بود که تو نمایشگاه برای لیست قیمت گرفتن و کاتالوگ گرفتن از شرکت های بازرگانی صف بسته بودن ولی طرحی به این جالبی غریب یه گوشه از نمایشگاه قرار داشت تا زمانی که فلان شهرار بالای تریبون از فلان استاندار و فلان استاندار از فلان وزیر تعریف و تمجید کند و طرح و برنامه ای برای شکوفایی این پروژه ها نداشه باشند وضعیت ما تغییری نمیکند آخرین نکته رو هم بگم که جناب آقای شهردار انقدر از این برنامه ها و علم فناوری اطلاعات ، اطلاعات داشتند که حتی نمیتونستند متنی رو که براشون نوشتن که اون شب تو همایش برای ما قرائت کنن و انقدر برای این مسئولین دلسوز این مسئله مهم بود که حتی یه بار هم قبل از همایش متن رو نخونده بودند .
دیگه سرتونو درد نمیارم که خیلی از این چیزا زیاده و متاسفانه جامعه طوری شده که همیشه به یاد شعر فردوسی میوفتم
"پیاده شوند مردم رزم جوی
سوار آنکه لاف آرد و گفتگو"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا راستشو بخواین منم اون روز اومدم ؛ ولی دم در , با پارکینگیه دعوام شد سر یه موضوع الکی ؛ بعدش کلا بیخیال نمایشگاه شدم :-"
ولی از صحبتا معلومه که نمایشگاه همیچی هم مالی نمیرفته d:
شیرررررررررررررررررررررر دل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)