تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 752 اولاول ... 357581828384858687888995135185585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    با بودجه نهايتا" 15 هزار تومان چه هدفوني پيشنهاد ميديد؟
    هدفون مورد نظر از نوع Inear باشه
    كيفيت و وضوح صداش خوب باشه
    كيفيت جنسش خوب باشه و زود داغون نشه
    تفكيك آهنگ داشته باشه و صداهاي ريز و بم در آن قابل تفكيك و شنيدن باشند
    صداي آن بلند باشه(توان خروجي اش مناسب باشه)
    صداي باس عميق داشته باشه(Deep Bass)
    كاملا" استريو باشه و وقتي به آهنگي گوش ميكنيد هر دو تا گوش شما درگير باشند و صداهايي رو بصورت مجزا و چرخشي بشنوند.
    مورد استفاده:
    وصل به گوشي موبايل(داراي جك استاندارد) و گوش كردن به فايلهاي آموزش زبان و گوش كردن به موزيك
    وصل به لپ تاپ و نگاه كردن فيلم و سريال (آخر شب وقتي همه خوابند و تو تنها نشستي و داري فرار از زندان مي بيني، واي كه چه حالي داره....)
    ممنون از تمام كارشناسان عزيز اين بخش.
    لطفا" عكس، مشخصات و قيمت مدلها رو هم همين جا بگذاريد(حالا يكي دو تومن بالا پايين هم بود اشكالي نداره. چه كنيم كارمنديم و بايد يه كم اقتصادي فكر كنيم وگرنه ما هم نگران سلامتي گوشهامون هستيم و اگر پول كافي بود بدمون نميومد خرج كنيم و حالشو ببريم. نا گفته نمونه آدمهاي مثل من هم تو اين جامعه و با اين سطح درآمدها پر هستند....)

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    با بودجه نهايتا" 15 هزار تومان چه هدفوني پيشنهاد ميديد؟
    هدفون مورد نظر از نوع Inear باشه
    كيفيت و وضوح صداش خوب باشه
    كيفيت جنسش خوب باشه و زود داغون نشه
    تفكيك آهنگ داشته باشه و صداهاي ريز و بم در آن قابل تفكيك و شنيدن باشند
    صداي آن بلند باشه(توان خروجي اش مناسب باشه)
    صداي باس عميق داشته باشه(Deep Bass)
    كاملا" استريو باشه و وقتي به آهنگي گوش ميكنيد هر دو تا گوش شما درگير باشند و صداهايي رو بصورت مجزا و چرخشي بشنوند.
    مورد استفاده:
    وصل به گوشي موبايل(داراي جك استاندارد) و گوش كردن به فايلهاي آموزش زبان و گوش كردن به موزيك
    وصل به لپ تاپ و نگاه كردن فيلم و سريال (آخر شب وقتي همه خوابند و تو تنها نشستي و داري فرار از زندان مي بيني، واي كه چه حالي داره....)
    ممنون از تمام كارشناسان عزيز اين بخش.
    لطفا" عكس، مشخصات و قيمت مدلها رو هم همين جا بگذاريد(حالا يكي دو تومن بالا پايين هم بود اشكالي نداره. چه كنيم كارمنديم و بايد يه كم اقتصادي فكر كنيم وگرنه ما هم نگران سلامتي گوشهامون هستيم و اگر پول كافي بود بدمون نميومد خرج كنيم و حالشو ببريم. نا گفته نمونه آدمهاي مثل من هم تو اين جامعه و با اين سطح درآمدها پر هستند....)
    دوست من ، سلام
    اول یه شوخی : همون اول می گفتی 15 تومان و ، In Ear ، دیگه تموم بود ....
    با این مشخصاتی که گفتی ، می تونی ep 630 از حضرت کریتیو رو ابتیاع کنی ، حالش رو ببری ، تقریبا تمام مواردی رو که می گی ، ساپورت می کنه ...
    عکس : یه زحمت بکش ، گوگل کن ، در میاد ... ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا ، نه تنها شما ، خیلی از دوستان دیگری هم از همین مدل استفاده می کنند ( بهترین هدفون زیر 20 تومان ) اکثریت قریب به اتفاق یوزر ها هم ازش راضی اند ، نمی تونم بگم حرفه ای ها ، اما طیف وسیعی از یوزر ها از این مدل استفاده کردن ( یا هنوز می کنن ، یا ازش رد شدن و رفتن بالاتر ) اما کم نیستن کسانی که هزینه بیشتر از این مقدار رو بیهوده می دونن ( جسارت نشه به دوستان حرفه ای )

سیمور عزیز میان ، اگه من چیزی رو جا انداخته باشم ، می گم

ادیت : یادم رفت قیمت رو بگم ، دور و بر 15 می چرخه ، _ 2 + رو هم حساب بکن ، برای خرید هم پاساژ ایران ، روبروی پله برقی ، رایتک هست ، سیمور هم شماره اش رو داره ، اگه می خوای قیمت بگیری ، قبلا هم گذاشته ، سرچ کنی ، پیدا می کنی اش

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 11-01-2010 at 13:55. دليل: به تو چه ؟ فوضول ....

3. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخوند جان ممنون.
    خيلي استفاده كردم.
    پاساژ ايران همون خ وليعصر بالاتر از چهار راه طالقاني سمت چپه ديگه نه؟؟
    راستي با اين اصطلاح "گوگل كن" خيلي حال كردم. نشون ميده يه پا فني هستي.
    ميدوني كه الان تو اروپا "گوگل كردن" تبديل به يه فعل شده و اگر اشتباه نكنم يا وارد ديكشنري هاي چاپ اخير شده و يا قراره بشه.
    به هر حال ممنون و مرسي.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خواهشا یکی از دوستان هم زحمت بکشه و به این بنده حقیر کمک کنه
    یه هدفون میخوام برای فیلم دیدن و موزیک گوش دادن که بعد از مدت طولانی روی گوش بودن گوش رو اذیت نکنه
    بودجه ی مورد نظرم هم زیر 50 هزار تومانه

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آخوند جان ممنون.
    خيلي استفاده كردم.
    پاساژ ايران همون خ وليعصر بالاتر از چهار راه طالقاني سمت چپه ديگه نه؟؟
    راستي با اين اصطلاح "گوگل كن" خيلي حال كردم. نشون ميده يه پا فني هستي.
    ميدوني كه الان تو اروپا "گوگل كردن" تبديل به يه فعل شده و اگر اشتباه نكنم يا وارد ديكشنري هاي چاپ اخير شده و يا قراره بشه.
    به هر حال ممنون و مرسي.
    خجالتمون نده بابا ....
    ما داریم درس هایی که از استاد سیمور گرفتیم ، پس می دیم ، من بعد نباید پای پست هام بنویسم ، آخوند ، می نویسم سیمور

راستی ، تا جایی که یادمه ، جوونی های ما که این 630 گارانتی هم داشت ( یادم نیست مال کدوم شرکت بود ) اما خیالت راحت ، گارانتی اش خاله بازیه ، چون مطمئن باش تو مدت گارانتی ، خراب نمی شه ، برا من بعد از 2/5 ، سالمه ...

آره حاجی ، همون میدان ولیعصر هست ، هم بازار رضا هست ، هم مرکز کامیپوتر ایران هست ، این مغازه رایتک ، تو مرکز ایران ، از پله برقی که رفتی بالا ، همون روبروته .... ( من ازش خرید کردم قبلا ، اما قیمت هاش رو مقایسه نکردم ، اما به نظرم چون سیمور اوکی می ده ، می شه به قیمت هاش هم اعتماد کرد )

*** من به شخصه دوست ندارم صاف برم خرید کنم ، درسته که به قیمت های اینجا اعتماد دارم ، اما هیچ وقت لذت دیدم ویترین مغازه های ایران و رضا رو از خودم دریق نمی کنم ، یه گشت 15 دقیقه ای ، لذت خودش رو داره ....

*** من خودم با گوگل کردن ، حال نمی کنم به شخصه ، همون جوری هم که گفتی ، تو فرهنگ ها اضافه شده " گوگلینگ " اما نمی دونم ، یه جوریه ، به شخصه با " سرچ گوگل کن " بیشتر حال می کنم

یا حق

7. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهشا یکی از دوستان هم زحمت بکشه و به این بنده حقیر کمک کنه
    یه هدفون میخوام برای فیلم دیدن و موزیک گوش دادن که بعد از مدت طولانی روی گوش بودن گوش رو اذیت نکنه
    بودجه ی مورد نظرم هم زیر 50 هزار تومانه
    دوستان ببخشید ولی کسی پیدا نمیشه جواب بنده رو بده
    من میخوام یه هدفون بخرم که برای فیلم دیدن و موزیک گوش دادن ایده آل باشه و میخوام پدهاش هم خیلی راحت باشه و گوش رو حتی پس از مدت زمان زیاد اذیت نکنه.
    بودجه ای رو هم که برای این کار گذاشتم زیر 50 تومان هست میدونم زیاد نیست ولی خواهشا دوستان بهترین انتخابهای ممکن و پیشنهادات خودشون رو به من بگن ممنون میشم
    سلام دوستان ببخشید من میخوام یه هدفون بخرم که برای فیلم دیدن و موزیک گوش دادن ایده آل باشه و میخوام پدهاش هم خیلی راحت باشه و گوش رو حتی پس از مدت زمان زیاد اذیت نکنه.
    بودجه ای رو هم که برای این کار گذاشتم زیر 50 تومان هست میدونم زیاد نیست ولی خواهشا دوستان بهترین انتخابهای ممکن و پیشنهادات خودشون رو به من بگن ممنون میشم
    من روزی فقط یه بار آنلاین میشم .. از این جهت شرمنده اگه پاسختون به تاخیر میفته .. البته دوستان دیگه هم هستن که کمک می کنن... بهرحال:

راحتی یا ناراحتی هدفون یه مساله شخصیه .. یه هدفون راحت واسه من شاید برای شما چندان راحت نباشه .. اندازه گوشه، سلیقه و مدت زمان استفاده در این امر مهمه .. حتی الامکان سعی کن هدفون رو تست کنی.

50 تومن یه بودجه نسبتاً متوسط و با مقیاس جهانی، زیر متوسطه ... گزینه هایی که در اختیار در ایران عبارته از چند مدل سونی، کریتیو و فیلیپس ... من فکر می کنم سونی راحت تر از همه باشه .. سری XD رو از نمایندگی ها پی بگیر ... فیلیپس هم کارهای نسبتاً راحتی داره .. نمایندگی های اینها هم در پاساژ ایران یا بازار رضا هستش...

بهرحال به این نکته توجه کن که استفاده طولانی مدت، اون هم با حدود بودجه شما باعث میشه که گوش کمی خسته بشه ... نه بخاطر صدا، بلکه بیشتر بخاطر فشاری که گوشی روی اطراف گوش میاره ... بنابراین گوشی های بزرگتر، با بالشتک های جنس فوم رو پی بگیر.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون !
    من بودجم همون 120 تومنه بدجوری رفتم تو کف Live
    Live گزینه خوبیه .. با 120 تومن کارای سن هایزر هم گزینه های بسیار خوب و معتبری هستند (و تحسین شده هستند) ... قبلاً بهشون مکرر اشاره شده .. کافیه یه سرچ بزنی در همین تاپیک...
    اگه میشه یه اطلاعتا مختصر درباره specification ی که پشت بسته هدفون ها نوشته بدین منظورم این هاست :

که مثلا هرکدوم بیانگر چیه.کدوم معنیش میشه بلندی صدا کدوم بلندی باس کدوم شفافیه صدا و اینجور چیزا که خودمون هر هدفونی رو دیدیم رو بتونیم ارزیابیش کنیم.
    مثلا گزینه اول روی بعضی دیگه نوشته 13.5mm ، فرقشون با این 10 میلیمتر چیه؟
    گزینه سوم که به اهم و مقاومت هست روی بعضی ها in-ear ها اعداد بالاتری رو نوشته. فکر کنم بلندی صدایی که یه هدفون تولید میکنه به به مقاومتش ربط داشته باشه همون طور که هدست های فول سایز مقاومت بیشتری دارن و یکی از رفیق های ما هم یه هدفون in-ear داشت که 64 اهم بود و صدای فوق العاده بلندی داشت
    اخریش هم که دسی بل هست فکر کنم برای شدت صداست؟ یه جا خوندم هرچی دسی بل بالاتر باشه صدا بیشتره ولی کیفیت موزیک کمتره درسته؟ اگه درسته چند باشه خوبه؟
    خلاصه یه توضیح کامل دیگه
    واقعا ممنون
    در مورد این موارد قبلاً در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحات خوبی داده ام ... اگه دوست داشتی حتماً چک کن ..

در مورد دسیبل هم قبلاً توضیح داده ام چند بار .. کافیه یه سرچ در تالار بزنی (بالا- گوشه چپ گزینه جستجو رو بزن)

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از جوابتون

راستش من قبلا یکی 2 مدل sonun که یه مارک چینی ضایع هست رو مدلای in-ear رو ازمایش کردم که طوری بود که باید هدفون رو تا ته اعماق گوشت فشار بدی داخل که که یه حس عذاب اوری بوجود میاورد و گرنه هدفون ها خود به خود از گوشت میفته بیرون. حالا نمی دونم بقیه مارک های معروف مثل سونی و کریتیو هم مدلای in-ear شون همین طور هستن یا نه. برای همین گفتم که از مدل های in-ear خوشم نمیاد

ولی با این حال از مدلای رو گوشی و پشت گوشی هم خوشم نمیاد چون هم بزرگن هم معمولا صداشون زیاد به بیرون درز می کنه شاید ما خواستیم یه فیلم خصوصی ببینیم توی گوشیمون چون من هدفون رو هم برای کامپیوتر و هم برای mp3 و موبایلم و خلاصه همه کار می خوام. ولی بودجم حداکثر 32-30 تومنه. چون حرفه ای نیستم. پس فکر کنم اگه از همین معمولی ها باشن بهتره ولی خب بیس قوی و صدای شفافی و بلندی داشته باشه.

یه سوال دیگه : کجا میشه مدلای کریتیو و سونی رو ازمایش هم کرد؟ یعنی جنس باز شده داشته باشه برای ازمایش؟ چون معمولا فروشنده فقط می فروشن برخلاف خارج

بعد اینکه ادرس دقیق پاساژ ایران رو هم بگین
    مرسی
    مارک های متفرقه رو با مارک های اصلی که نمیشه مقایسه کرد ...

چاره اش اینه که شما هدفون In ear خوب رو از دوستی کسی بگیری و تست کنی . حتی شاید همین فروشنده ها هم بذارن تست کنی ...

من فروشنده خاصی نمی شناسم که بذاره تست کنی البته ..

در مورد غم ها و دغدغه های خریدار ایرانی قبلاً بارها صحبت شده (مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نمونه اش-- دو پست من در اون صفحه رو ببین) .. زندگی سخته، و ما هم گیر افتادیم!! ... شاید پاساژ پایتخت چون قیمت رو گرونتر گذاشتند، بذار تست کنی!!

12. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سونی هم چند مدل جدید مناسب ورزش آورده که به نظر من از نظر طراحی و کیفیت ارجح هستند .. سری AS اش رو چک کن.

از این EP150 لینک بده .. ندیدمش ..
    اشتباه شد ep 510 بود
    محمد جان از مدل های سونی هم این دو تا رو انتخاب کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کدوماشون کیفیت صدای بهتری داره؟
    Last edited by mamad gonzo; 12-01-2010 at 15:48.

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام،اساتید محترم!!!!!!
    تا 50 تومان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
    EX85 سونی چطوره(+قیمت)؟؟؟؟؟EX300 سونی چطوره(+قیمت)؟؟؟؟؟؟

شاد باشید!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •