تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 278 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من از داتیس گرقتم و پشت لپ تاپ مدل رو قید کرده N550JV-DB71
    من چند جا خوندم که این صفحه IPS هست. شما هم میتونید تحقیق کنید.
    سلام.مبارکه .یه سوال دارم ازت.ویندوزش واقعا ارجینال یا اینجا روش ویندوز ریختن؟وقتی واسه اولین بار لپتاپ رو روشن کردین رفت تو تنظیمات ویندوز مثل تاریخ و ساعتو اینا یا مسقیم وارد ویندوز شد؟میدونی منظورم چیه؟دیدی وقتی گوشی رو واسه بار اول روشن میکنی یه سری سوال میپرسه؟میخواستم ببینم ویندوزم همین طوری بود یا مستقیم رفت داخل محیط ویندوز ۸.و یه سوال دیگه اینکه پشت لپتاپ سریال ویندوز رو نوشته؟ممنون میشم پاسخ بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    من از داتیس گرقتم و پشت لپ تاپ مدل رو قید کرده N550JV-DB71
    من چند جا خوندم که این صفحه IPS هست. شما هم میتونید تحقیق کنید.
    داداش گرافیک شما 4 هست ؟؟؟

چون این مدلی که گفتید ( DB701 ) من خیلی گشتم ولی گرافیکش فیکس 2 هست ... میگم شاید سایت های ایرانی up t 4 رو همون 4 قالب می کنن شاید !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

داداش گرافیک شما 4 هست ؟؟؟

چون این مدلی که گفتید ( DB701 ) من خیلی گشتم ولی گرافیکش فیکس 2 هست ... میگم شاید سایت های ایرانی up t 4 رو همون 4 قالب می کنن شاید !!!
    گرافیک 2 هست
    ویندوز ارجینال هست
    داغ کردن معمولی هست. بازی سنگین نریختم و نمیدونم چقدر داغ میکنه.
    کلا همه چیز عالی فقط احساس میکنم باطریش کمی ضعیف هست. البته تا 2.5 ساعت کار با اینترنت راحت جواب میده.
    نکته دیگه اینکه باطری این لپ تاپ شارژ اولیه ندارد.

مطلبی در مورد صفحه:
    در مورد پنل IPS جایی از لپ تاپ ننوشته که IPS هست.دوستانی گفته بودن که پنل TN هست . با توجه به اینکه در پنلهای TN خیلی بعیده که زاویه دید به این اندازه باشه من بعید میدونم TN باشه.
    ضمناً مدل N750 که دارای پنل TN هست رو میتونید در سایت notebookcheck مشاهده بفرمائید که باز هم در زوایای مختلف افت کیفیت داره ولی این مدل افت بسیار کمی در زوایای مختلف داره .ضمن اینکه چون بنده کار عکاسی میکنم اصالت و طبیعی بودن رنگها برام بسیار مهمه و فکر میکنم مانیتور این لپ تاپ میتونه جوابگوی کار من باشه. در یک کلام به نظرمن مانیتور این لپ تاپ IPS هست.

4. 3 کاربر از mhd2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

‏ ‏Mhd2005داش تو صفحه قبلی سوالاتی پرسیده بودم اگه میشه ممنون میشم جواب بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوستان من شنیده بودم که تا 4 ساعت نگه میداره

صفحه لمسی هستش؟؟؟

تو اینترنت گشت میزنی با نور پس زمینه متوسط چند ساعت می تونه جواب بده ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من 2 نوع تازه پيدا كردم اما يكم كلا ضعيف هستن اينم لينكش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان ایا ارزش داره به خاطر باتری n56vv نرم n550jv رو بگیرم و یه نکته n56vv لیتیوم یون هست ولی n550jv لیتیوم پلیمر هست

میشه بگید این دو لب تاپ از نظر باتری چند دقیقه با هم فرق دارن ؟؟؟
    دوست عزیز فرق زیادی ندارن .فقط باتری های لیتیوم پلیمر مزیتی که دارن اینه که میشه تو ابعاد کوچیکتر سبکتر و یا ب هر شکل هندسه ی ساخته بشن واسه همین هم اپل از این نوع باتری استفاده میکنه.و البته این باتری به شارز اولیه نیاز نداره که البته من اگه جای شما بودم واسه اطمینان 12 ساعت اول رو تو شارز میذاشتم!!ااگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن
    Last edited by daniyele_68; 22-12-2013 at 02:58.

9. این کاربر از daniyele_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال

من بین بنوو و ایسوس گیر کردم

n550 با گرافیک 4 و بدون صفحه لمسی مات

یا لنوو

برام پولش مهم نیست ولی اخه لنوو باتریش 6 سلولی هست ssd میخوره ولی ایسوس باتریش 4 سلولی هست

من زیاد برام ssd مهم نیست بیشتر برام باتری مهم هست ولی در کل کدوم؟؟

راستی یه چیز دیگه از نظر ضخامت از بقل ایسوس به پای اپل میرسه ؟؟اخه تو عکس که میبینم اپل خیلی نازک تره
    دوست عزیزم 6 یا 4 سلولی بودن تو 2 تا لپ تاب مختلف دلیل بر بیشتر یا کمتر کار کردن زمان استفاده از باتری نمیشه.هر دو از این لحاظ در سطح متوسط و معمولی هستن و شاید هم ایسوس مقدار کمی هم بهتر باشه(البته من این حرفو از تجربه خودم و به طور نسبی گفتم که دلیلی نداره کاملا درست باشه)
    .تازه باتری 4 سلولی عمر بیشتری نسبت به 6 سلولی دارن.پس ملاکتون تنها باتری نباشه .در مورد سوال آخر هم اینکه به نظرم توی نوتتبوک ها ضخامت ایسوس n550jv خیلی راضی کنندس ولی خوب اپل همیشه یک استثنا هست

11. این کاربر از daniyele_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان.دیجیکالا لپ تاپ ایسوس مدل n56vv رو آورده ۳۸۵۰.همه چیش مثله n56vb هست به جز گرافیکش.که گرافیک n56vv مثل n550 هست.(gt750 4g).حالا به نظر شما اینو بگیرم(n56vv) یا 300'400 اضافه بدم n550 بگیرم؟بدون در نظر گرفتن پولش لطفا راهنماییم کنید؟به جز پردازنده نسل ۴ که چیز دیگه ای نداره.
    به نظر من هم n550jv بگیرید بهتره.با توجه به اینکه گفتید بدون در نظر گرفتن پولش راهنمایی میخواید.فرقش فقط تو cpu نیست.تو شکل ظاهری کمی فرق دارن که میتونه تو انتخابتون تاثیر داشته باشه.در کل n550jv باریکتر و شیکتر به نظر میاد اگر چه من کیبرد مشکی n56 رو بیشتر می پسنم.سیستم صوتی توی n550jv تقویت شده همینطور سیستم کولینگ .در ضمن یادم نمی یاد n56 ها صفحه ips داشته باشن البته تو این مدلی که گفتید نمیدونم.البته صفحه هاشون کیفیت عالی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقا کسی نیس جواب مارو بده ؟ این لپ تاپ نیاز به 12 ساعت شارز نیاز داره یا نه ؟ بعدف موقعی که با برق باهاش کار میکنی باتریشم در نمیاد چه جاکی به سرمون بریزیم؟ مدل لپ تاپو همونDB71رو پشت لپ تاپ نوشته ؟ رو جعبش ننوشته ؟ خوب اومدیمو جعبه رو باز کردیم دیدیم پشت لپ تاپ این مدل نیس اونوقت چیکار کنیم ؟ جعبه هم که باز شده فروشنده هم که قبول نمیکنه..بعد یه سوال دیگه موقع خرید این لپ تاپ بیش فروشنده که جعبه رو باز کردیم چه چیزایی رو تست کنیم که خدایی نکرده بهمون قالب نکرده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •