تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 85 از 218 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

هادی عقیلی از این بابت بسیار ناراحت است و از اینکه نامه عذر خواهی را امضا نکرده است به شدت پشیمان است . او گفت: باور کنید خام مهدی رحمتی شدم. وقتی فهمیدم قرار است برای بازگشت به تیم ملی نامه ای امضا کنم خوشحال شدم و قصدم این بود که هرچه سریعتر این کار را انجام بدهم اما مهدی به من زنگ زد و گفت که نامه را امضا نکن .کی روش و فدراسیون بعد از بازی با قطر برای بازگشت ما التماس می کنند .
    آقا منتظره بیان منتش رو بکشن واسه تیم ملی !

Last edited by wooooow; 09-03-2014 at 04:32.

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

عقیلی: خام رحمتی شدم و جام جهانی را به گور می برم (یکشنبه 1392/04/09)

تکذیب شد ..

به توصیه کسی از تیم ملی بیرون نیامدم که با توصیه کسی برگردم؛
    عقیلی: دست از سر من و رحمتی بردارید

هادی عقیلی مدافع تیم فوتبال سپاهان در رابطه با شایعه اختلافش با مهدی رحمتی گفت: حاشیه سازان نمی توانند میانه من و رحمتی را خراب کنند.

هادی عقیلی در ارتباط با خبری منتشر شده از وی روی برخی از سایت‌های خبری مبنی بر اینکه وی در یک محفل خصوصی علیه مهدی رحمتی صحبت کرده و مدعی شده دور شدن وی از تیم ملی تقصیر رحمتی است، اظهار داشت: وقتی امروز صبح به من خبر دادند که چنین خبری روی سایت‌های ایرانی منتشر شده تعجب کردم و از این تاسف خوردم که چطور وقتی من در اسلوونی در حال تمرینات بدنسازی و آماده سازی هستم برایم چنین حاشیه‌ای درست می‌کنند.

وی افزود: قضیه کنار رفتن من از تیم ملی با مهدی رحمتی کاملاً فرق می‌کرد و ما دو نفر برای بازگشت به تیم ملی به هم نیازی نداشتیم. من خودم نامه فدراسیون را امضا نکردم و این مسئله هیچ ربطی به رحمتی نداشته است. رحمتی و من هر دو عاقل و بالغ هستیم و هر یک می‌توانیم برای خود تصمیم بگیریم و نیازی نیست که منتظر توصیه هم باشیم. مگر من با توصیه رحمتی از تیم ملی خارج شدم که به توصیه او بخواهم مقدمات بازگشتم به تیم ملی را فراهم کنم؟

عقیلی تاکید کرد: من از آنهایی که می خواهند هنوز لیگ شروع نشده حاشیه سازی کنند می خواهم دست از سر من و رحمتی بردارند. من نه با رحمتی و نه با هیچ کس دیگری مشکلی ندارم و اکنون بازیکن تیم ملی نیستم که چنین مواردی را مطرح می‌شود. می‌خواهم بدون حاشیه تمام تمرکزم روی فوتبال باشد و به همه حاشیه سازها می‌گویم که به فکر خراب کردن میانه من و رحمتی نباشند.(فارس)

منبع : جام جم آنلاین

3. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۲ گٔل بد و یک خطای پنالتی در محوطه جریمه حاصل کار دیشب دانیال داوری ...

یکی از مهمترین بحث ها تو دروازه بانی سرعت رفلکس هستش. دروازه بان باید زودتر از اینکه مهاجم ضربه رو میزنه از روی حرکت پا و بدنش جهت ضربش رو پیش بینی کنه و در عرض چند صدم ثانیه واکنش نشون بده. تمرین های زیادی برای آموزش دروازه بان برای ریفلکس سریع وجود داره. اما اگر به گلهایی که داوری میخوره دقت کنید تقریبا در 80% مواقع هیچ واکنشی نشون نمیده و وقتی جهت ضربه رو متوجه میشه که خیلی دیر شده و مات میمونه. بخاطر همینه که سیو های فوق العاده و غیر قابل پیشبینی خیلی کمتر ازش می بینیم...

بحث ما اصلا بودن یا نبودن رحمتی نیست این صد هزار بار... بحث ما مطمئن نبودن دانیال داوریِ !!

Last edited by XENON24; 09-03-2014 at 13:55.

5. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فکر نمیکنم بازی کردن در بوندسلیگا معیار خوبی باشه واسه اینکه حتما باید تو تیم ملی فیکس بازی کنه .
    اگه پستای همدیگرو با دقت بیشتری بخونیم بهتره
    من نگفتم داوری فیکس باشه
    توی اولین پستم در مورد این بحث عدد زدم و گفتم این دروازبانها از نظر من میتونن انتخاب نهایی باشن
    و انتخاب اولم هم برای دروازبانی احمدی بود چون از نظر من فعلا دروازبان کاملتری هست
    دقیقا اینجوری

1- احمدی
    2- داوری
    3- رحمتی

البته اینکه شما چرا احساس کردین نظر من فیکس بودن داوری هست تقصیر شما نیست
    تقصیر بعضی دوستانه که خودشون برداشت کردن و به برداشت خودشون جواب دادن نه به پست من

قوچان نژاد

دژاگه.....................صادقیان..... ............جهانبخش

نکونام................تیموریان

خسرو حیدری (بیت اشور).........بنگر.............حسینی. .........؟؟؟

؟؟؟
    با پشتکاری که پولادی داره و همه ازش خبر داریم فکر میکنم میتونه توی این دو سه ماه خودشو آماده کنه
    با احترام به نظرتون من جهانبخش و صادقیان رو برای فیکس بازی کردن مناسب نمیدونم هر دو میتونن تعویضهای مناسبی باشن
    خلعتبری تجربه بهتری برای بازی به جای جهانبخش داره
    به جای صادقیان هم باز تجبره بیشتر جباری رو برای شروع بازی مناسب تر میدونم

مهمترین عامل توی جام جهانی کنترل هیجان و فشار اولیه بازی هست که با بازیکنای باجربه تر بهتر بدست میاد

من از بنگر دفاع کردم چون به نظر من توی لیگ گاهی حتی بهتر از سید جلال بازی کرده
    اما بنگر تجربه زیادی در پیراهن تیم ملی نداره البته به نظر من به خاطر بد سلیقگی مربیهای قبلی تیم ملی بود که دعوتش نمیکردن در سپاهان گاهی از الانشم بهتر بود
    توی بازی با کویت استرس داشت
    به نظر من زوج منتظری و سید جلال بهتره
    اگر منتظری روی زدن ضربات سر تمرین بیشتری بکنه این زوج بهتر هم میشه

ما توی جام جهانی به خاطر تمرکز بیشترمون روی دفاع قطعا کرنرهای زیادی به حریفامون میدیم
    اون تیما هم تیمای آسیایی نیستن که از هر 10 کرنر یکیشو هم گل نکنن
    آمار اونا در استفاده از ضربات ایستگاهی یا شروع مجدد خیلی خوبه

منتظری اگر بتونه توی این دو سه ماه روی دفع توپای هوایی تمرکز کنه به نظر من همراه با سید جلال میتونن به تیم کمک بیشتری بکنن
    در کنار این مسئله مشخصا تیم آرزانتین روی زمین کار میکنه و حتی نیجریه
    و منتظری روی زمین خوب بازی میکنه و تکلهای سالمی میزنه

اما بنگر از نظر من قطعا باید توی لیست نهایی تیم باشه و حتی در صورت گرفتن نتیجه خوب بهترین گزینه برای اضافه شدن به خط دفاعی در دقایق پایانیه

7. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه پستای همدیگرو با دقت بیشتری بخونیم بهتره
    من نگفتم داوری فیکس باشه
    توی اولین پستم در مورد این بحث عدد زدم و گفتم این دروازبانها از نظر من میتونن انتخاب نهایی باشن
    و انتخاب اولم هم برای دروازبانی احمدی بود چون از نظر من فعلا دروازبان کاملتری هست
    دقیقا اینجوری

1- احمدی
    2- داوری
    3- رحمتی

البته اینکه شما چرا احساس کردین نظر من فیکس بودن داوری هست تقصیر شما نیست
    تقصیر بعضی دوستانه که خودشون برداشت کردن و به برداشت خودشون جواب دادن نه به پست من

با پشتکاری که پولادی داره و همه ازش خبر داریم فکر میکنم میتونه توی این دو سه ماه خودشو آماده کنه
    با احترام به نظرتون من جهانبخش و صادقیان رو برای فیکس بازی کردن مناسب نمیدونم هر دو میتونن تعویضهای مناسبی باشن
    خلعتبری تجربه بهتری برای بازی به جای جهانبخش داره
    به جای صادقیان هم باز تجبره بیشتر جباری رو برای شروع بازی مناسب تر میدونم

مهمترین عامل توی جام جهانی کنترل هیجان و فشار اولیه بازی هست که با بازیکنای باجربه تر بهتر بدست میاد

من از بنگر دفاع کردم چون به نظر من توی لیگ گاهی حتی بهتر از سید جلال بازی کرده
    اما بنگر تجربه زیادی در پیراهن تیم ملی نداره البته به نظر من به خاطر بد سلیقگی مربیهای قبلی تیم ملی بود که دعوتش نمیکردن در سپاهان گاهی از الانشم بهتر بود
    توی بازی با کویت استرس داشت
    به نظر من زوج منتظری و سید جلال بهتره
    اگر منتظری روی زدن ضربات سر تمرین بیشتری بکنه این زوج بهتر هم میشه

ما توی جام جهانی به خاطر تمرکز بیشترمون روی دفاع قطعا کرنرهای زیادی به حریفامون میدیم
    اون تیما هم تیمای آسیایی نیستن که از هر 10 کرنر یکیشو هم گل نکنن
    آمار اونا در استفاده از ضربات ایستگاهی یا شروع مجدد خیلی خوبه

منتظری اگر بتونه توی این دو سه ماه روی دفع توپای هوایی تمرکز کنه به نظر من همراه با سید جلال میتونن به تیم کمک بیشتری بکنن
    در کنار این مسئله مشخصا تیم آرزانتین روی زمین کار میکنه و حتی نیجریه
    و منتظری روی زمین خوب بازی میکنه و تکلهای سالمی میزنه

اما بنگر از نظر من قطعا باید توی لیست نهایی تیم باشه و حتی در صورت گرفتن نتیجه خوب بهترین گزینه برای اضافه شدن به خط دفاعی در دقایق پایانیه
    اون قسمت در مورد داوری پاسخم به اون قسمت از پست قبلیت بود که گفتی بودی :
    اما چرا ما نباید از دروازبانی که توی بوندسلیگا بازی میکنه استفاده نکنیم
    منظورم این بود که performance یک بازیکن مهمه نه اینکه حتما چون توی یک لیگ خوب بازی میکنه حتما تو تیم ملی هم بازی کنه . همین پست بالایی کاملا گویای اینه که چرا داوری نباید دروازه بان اصلی باشه .
    ولی اگه منظورت اینه که همچین دروازه بانی روی نیمکت حداقل باید باشه اره . خود کی روش هم دیده که داوری رو دعوت کرده .

اما در مورد ترکیب . جهانبخش که به نظرم باید باشه حتما . حداقل باید جای شجاعی اون باشه .
    چون اگه همین چندتا بازیش توی تیم ملی رو نگاه کنین ترکیب و هماهنگی خیلی خوبی داره با دژاگه و گوچی و وقتی این سه تا با هم تو بازی بودن خیلی خط حمله مون بهتر کار کرده .
    و کلا بازیکنیه که به نظرم سریع هماهنگ میشه . شما نگاه کن هنوز چندتا بازی توی نایمخن بازی نکرده بود با تیم هماهنگ شد و فیکس بازی میکرد و خیلی هم خوب بازی میکرد .
    و اما در مورد جباری به نظرم دیگه اون جباری سابق نیست . یکی از بازیکنهای مورد علاقه ام بود اما دیگه بعد از اون مدتی که بازی نمیکرد دیگه اون جباری سابق نشد و به نظرم الان ما توی این پست به یک بازیکن سرعتی تر احتیاج داریم .
    خیلی فرقی نداره خلعت باشه یا صادقیان و در واقع من خلعت بری رو نذاشتم تو ترکیب چون به نظرم حکم تعویض طلایی ما رو داره . وگرنه یکی از بهترین بازیکنهای تیم ملیمون همین خلعت بریه . و صادقیان هم اگه به اون انگیزه و هماهنگی مورد نیاز برسه خیلی خوبه .
    در مورد دفاع پژمان هم خوب کار میکنه . اما همونطور که گفتی بیشتر روی زمین بهتر کار میکنه و مثلا توی بازی با ارژانتین بهتره تو ترکیب باشه . اما همونطور که همه میدونن تیم ما روی توپهای هوایی مشکل زیادی داره و همچنین سر زن کمی واسه کرنرها داریم و به همین دلیل بنگر هم اگه به امادگی مورد نظر برسه چون با سیدجلال هماهنگی بیشتری دارن در شرایط نرمال بیشتر به درد دفاع میخوره . اما در مورد پژمان یه نکته هم که هست اینه که گذاشتنش توی پست دفاع راست اشتباه محضه . نمیدونم چرا کی روش بعضی وقتها همچین کاری میکنه .

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

نمره 3 کيکر به داوري به خاطر مهار پنالتي

دروازه‌بان ايراني تيم فوتبال اينتراخت برانشوايگ به خاطر مهار ضربه پنالتي مقابل اشتوتگارت نمره بازي خوب گرفت.

با انجام مسابقات هفته بيست و چهارم ليگ دسته اول فوتبال باشگاهي آلمان «بوندس‌ليگا» هفته‌نامه کيکر به روال هميشه اقدام به دادن نمره بازي به ستارگاني که در اين هفته به ميدان رفتند، کرد.

بر همين اساس در تازه‌ترين شماره اين نشريه که دوشنبه (امروز) منتشر شد، دنيل داوري نمره بازي 3 در تساوي 2 بر 2 دريافت کرد.

گلر 26 ساله در حالي صاحب اين نمره از سوي گزارشگران معتبرترين نشريه ورزشي آلمان شد که روي دو گل دريافتي از حريف اشتباه داشت اما توانست با مهار ضربه پنالتي دقيقه 52 گنتنر، جلوي باخت تيمش را در اين مصاف بگيرد و کار قابل توجهي صورت دهد.

در اين مصاف هوخ‌شايد و بيکاچيچ، دو هم‌تيمي دنيل با دريافت نمره 2.5 عملکرد بهتري نسبت به گلر ايراني در بازي داشتند.

10. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

۲ گٔل بد و یک خطای پنالتی در محوطه جریمه حاصل کار دیشب دانیال داوری ...

یکی از مهمترین بحث ها تو دروازه بانی سرعت رفلکس هستش. دروازه بان باید زودتر از اینکه مهاجم ضربه رو میزنه از روی حرکت پا و بدنش جهت ضربش رو پیش بینی کنه و در عرض چند صدم ثانیه واکنش نشون بده. تمرین های زیادی برای آموزش دروازه بان برای ریفلکس سریع وجود داره. اما اگر به گلهایی که داوری میخوره دقت کنید تقریبا در 80% مواقع هیچ واکنشی نشون نمیده و وقتی جهت ضربه رو متوجه میشه که خیلی دیر شده و مات میمونه. بخاطر همینه که سیو های فوق العاده و غیر قابل پیشبینی خیلی کمتر ازش می بینیم...

بحث ما اصلا بودن یا نبودن رحمتی نیست این صد هزار بار... بحث ما مطمئن نبودن دانیال داوریِ !!

عزیز من خبر میدی کامل بده
    اون پنالتی رو خود داوری گرفت
    در اخر هم تیمش 2.2 مساوی کرد و خودش هم یکی از بهترین بازیکنای زمین بود
    ایشالا سید هم تمرکزشو بذاره رو استقلال و بازی های اسیایی

12. 8 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستشو بگید
    چند نفر ازینجا ریختید تو ص فیسبوک داوری اون حرفا و فحشا رو بهش دادید؟
    خیلی زشته که به خاطر حمایت از رحمتی،چشما رو ببندید و دهنا رو باز کنید
    جالبه هرجا هم که صحبتشو میکنی همه محکوم میکنن و میگن اونا بی فرهنگ بودن
    پس این بی فرهنگا دقیقا کی هستن که عمل رو انجام میدن و بعد خودشون هم محکوم میکنن؟

14. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

راستشو بگید
    چند نفر ازینجا ریختید تو ص فیسبوک داوری اون حرفا و فحشا رو بهش دادید؟
    خیلی زشته که به خاطر حمایت از رحمتی،چشما رو ببندید و دهنا رو باز کنید
    جالبه هرجا هم که صحبتشو میکنی همه محکوم میکنن و میگن اونا بی فرهنگ بودن
    پس این بی فرهنگا دقیقا کی هستن که عمل رو انجام میدن و بعد خودشون هم محکوم میکنن؟
    مگه تو صفحه داوری هم رفتن ؟؟؟

بازم ؟؟؟؟؟

بعد از مسی الان شد داوری ؟؟؟

بیخیال جان هرکی دوست دارید
    میخوایم بریم جام جهانی هر 3 بازی رو ببازیم و بیایم
    دیگه آبرو و حیثیت خودمونو واسه 3 باخت مفتضحانه چرا میبریم ؟؟؟؟!!

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من خبر میدی کامل بده
    اون پنالتی رو خود داوری گرفت
    در اخر هم تیمش 2.2 مساوی کرد و خودش هم یکی از بهترین بازیکنای زمین بود
    ایشالا سید هم تمرکزشو بذاره رو استقلال و بازی های اسیایی
    حق با شماست
    من حواسم نبود!

17. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •