این آمار در چند سایت نقل شده که همونطور که معلومه بازی سال 62 رو میگن که پیست تارتان هم گویا پر شده...خیلی دوست دارم تصویری از این بازی رو ببینم ، گویا هر چه میگذره جنبه عمومی در تقابلها کمتر میشه...اینکه مردم به سبک پریمیر لیگ تا لب خط بیان خیلی جالب بوده...
به این آمارها که اینروزها نقل میشه اضافه کنم بیشترین دیدار دو تیم در سال 90 با 5 شهرآورد بوده ، که به نظر من با بالا رفتن تعداد برخورد دو تیم و جلوگیری نکردن از اون این همه هیجان و استرس عمومی بالا نرفته و شاهد نتایج متنوع خواهیم بود نه مساویهای همه راضی بجز هوادار!...
نمیدونم این نقل قول از کجاست، فقط از اونچه خوندم بعد بازی کاسه و کوزه ها رو جناب تیمسار سر یکی میخواسته بشکنه ، چیز دیگری هم که گفته میشه این بوده که بعضی از بازیکنهای تاج شب نشینی و از این حاشیه های کمابیش معمول ورزشکاری رو داشتن و علت نیمکت نشینی عده ای همین بوده...اگر کسی توپ لو میداده خوب چرا تعویض نه؟ چرا شیرازه تیم از هم پاشیده بوده...اهل خوندن باشید متوجه میشید که چقدر حتی احتمالش مسخره به نظر میرسه که کسی در برابر تاج آن سالها بازیکن بخره...
البته انقدر در مورد اون شش گل حرف زده شده که بقول دوستان دیگر مطرح کردن نداره و گرنه از سیر تاپیاز علت فیلمبرداری نشدن و دلایل ضعف تاج و دعواهای بعد بارها مطرح شده...
بطور کلی خوبه جنبه باخت وجود داشته باشه...بعد از 3-0 سال 76 یک نشریه اگه اشتباه نکنم سیرو سیاحت بود چی بود اسمش، تیتر زده بود جمال الشریف3-استقلال0 آخه بی انصاف چی بگم به تو

شد یک تیم در ایران در یک بازی مهم ببازه و زمین کج نباشه؟
پیش بینی نتیجه رو من با اختلاف یک گل نفع پرسپولیس میبینم(برای مثال 2-1)...شما هم بیاید داخل لاتاری....نتیجه رو حدس بزنید: )....همه میدونیم قابل پیش بینی نیست و اینا...ولی ضرر نداره، بختتون رو بیآزمایید: )