تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 249 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

[حذف شد]

نتایج امتیاز دهی هفته فتم هم مشخص شد
    جالبی امتیاز دهی این هفته امتیازهای متغییر عالیشاه بود که از 1 تا 8 امتیاز اورد و به ته جدول بازیکنها چسبید

هفته هفتم:
    بهترین: سید جلال حسینی بدترین:عالیشاه
    امتیاز تیم6.60
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ezel; 02-09-2013 at 15:59. دليل: حذف تصویر حاوی عدد ۶ - حاشیه

2. 11 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

شرایط تیم‌ها و نتیجه بازی قبل تاثیری در نتیجه دربی ندارد دایی: معلوم نیست خلعتبری به دربی برسد/ نمی‌دانم این مسخره‌بازی‌ها چیست!

خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که حضور خلعتبری در دربی مشخص نیست.

به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی دایی در حاشیه تمرین عصر امروز پرسپولیس در خصوص وضعیت حضور محمدرضا خلعتبری در دربی گفت: من هنوز خلعتبری را ندیده‌ام و باید ببینم در تمرین وضعیتش چطور است. او مصدوم بوده و حضورش در دربی معلوم نیست. باید خلعتبری 2،3 جلسه با تیم تمرین کند تا بعد در موردش صحبت کنم.

وی در مورد نقش حسین هدایتی در پرسپولیسی شدن خلعتبری اظهار داشت: هدایتی کار بزرگی انجام داد. وقتی بحث خلیج معجول ع.ر.ب.ی مطرح باشد باید کمک کرد بازیکنی که در این لیگ بازی می‌کند به ایران بیاید. حالا نمی‌دانم چرا خیلی‌ها جوسازی می‌کنند.
    سرمربی پرسپولیس ضمن انتقاد از برنامه 90 عنوان کرد: نمی‌دانم این مسخره‌بازی‌ها چیست. هر کسی هر طور که دوست دارد پولش را خرج می‌کند. یکی مسجد می‌سازد و یکی به مردم کمک می‌کند. حالا همه وکیل وصی شدند. نباید آقای فردوسی‌پور اظهارنظر شخصی خودش را در برنامه 90 مطرح کند. حیف است در این برنامه پربیننده اظهارنظر شخصی باشد.
    دایی درباره دربی روز جمعه پرسپولیس و استقلال تاکید کرد: در این بازی نه شرایط تیم‌ها در جدول مهم است و نه بازی قبل. دربی یک بازی خاص است و شرایط خودش را دارد. خوشبختانه برای این بازی مصدوم نداریم و فقط امید عالیشاه محروم است.
    وی ادامه داد: شرایط استقلال هم خوب است و امیدواریم بتوانیم با ارائه یک بازی خوب برنده میدان شویم.

4. 9 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

خلعتبری: از بازیکنان پرسپولیس خجالت می‌کشم!

مهاجم جدید پرسپولیس گفت: بازیکنان پرسپولیس ۷ هفته زحمت کشیده‌اند و من تازه آمده‌ام، خواهش می‌کنم فقط به من نپردازید.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا خلعتبری در پایان تمرین امروز پرسپولیس گفت: از تمام رسانه‌ها که در این مدت به بحث حضور من در پرسپولیس پرداختند تشکر می‌کنم اما از آنها می‌خواهم تا این حد به این موضوع نپردازند. وقتی بازیکنان پرسپولیس را می‌بینم خجالت می‌کشم. آنها 7 هفته است که برای تیم زحمت می‌کشند و من تازه به این تیم آمده‌ام.

وی افزود: پرداختن تنها به من ظلم است. از کجا معلوم که بتوانم در دربی بازی کنم. وقتی بازیکنان تیم را امروز دیدم فهمیدم تازه پا به کجا گذاشته ام. پرسپولیس بیش از بیست سرباز دارد که من هم یکی از آنها هستم. همه ما یکی هستیم و از آنها می‌خواهم فقط به بحث حضور من در پرسپولیس نپردازند.

6. 9 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بیشترین تماشاگر: استقلال 1 – پرسپولیس صفر (15/7/1382 ) در این دیدار 120 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حاضر بودند.
    این آمار در چند سایت نقل شده که همونطور که معلومه بازی سال 62 رو میگن که پیست تارتان هم گویا پر شده...خیلی دوست دارم تصویری از این بازی رو ببینم ، گویا هر چه میگذره جنبه عمومی در تقابلها کمتر میشه...اینکه مردم به سبک پریمیر لیگ تا لب خط بیان خیلی جالب بوده...
    به این آمارها که اینروزها نقل میشه اضافه کنم بیشترین دیدار دو تیم در سال 90 با 5 شهرآورد بوده ، که به نظر من با بالا رفتن تعداد برخورد دو تیم و جلوگیری نکردن از اون این همه هیجان و استرس عمومی بالا نرفته و شاهد نتایج متنوع خواهیم بود نه مساویهای همه راضی بجز هوادار!...

اختلافات داخلی بین بازیکنان و کادر مدیریتی چنین نتیجه ای را رقم زد..!منصور رشیدی دروازبان استقلال در نیمه اول ۴ گل و ناصر حجازی که در نیمه دوم به زمین آمد ۲ گل دریافت کردند

همچنین بعدها مشخص شد که جواد ا...وردی (مدافع چپ) آنروزهای تاج، توسط مدیرانِ وقتِ پرسپولیس با پول به نفع آنها بازی کرده است..شواهد هم نشان داد که دقیقا"چند هفته بعد از این ماجرا وی از تاج به پرسپولیس رفت!

داداش این اله‌وردی تو برنامه تاریخچه دربی شبکه ورزش اومد قسم خورد و اشک ریخت که همچین چیزی نبوده و واسش پاپوش دوختن!!
    نمیدونم این نقل قول از کجاست، فقط از اونچه خوندم بعد بازی کاسه و کوزه ها رو جناب تیمسار سر یکی میخواسته بشکنه ، چیز دیگری هم که گفته میشه این بوده که بعضی از بازیکنهای تاج شب نشینی و از این حاشیه های کمابیش معمول ورزشکاری رو داشتن و علت نیمکت نشینی عده ای همین بوده...اگر کسی توپ لو میداده خوب چرا تعویض نه؟ چرا شیرازه تیم از هم پاشیده بوده...اهل خوندن باشید متوجه میشید که چقدر حتی احتمالش مسخره به نظر میرسه که کسی در برابر تاج آن سالها بازیکن بخره...
    البته انقدر در مورد اون شش گل حرف زده شده که بقول دوستان دیگر مطرح کردن نداره و گرنه از سیر تاپیاز علت فیلمبرداری نشدن و دلایل ضعف تاج و دعواهای بعد بارها مطرح شده...
    بطور کلی خوبه جنبه باخت وجود داشته باشه...بعد از 3-0 سال 76 یک نشریه اگه اشتباه نکنم سیرو سیاحت بود چی بود اسمش، تیتر زده بود جمال الشریف3-استقلال0 آخه بی انصاف چی بگم به تو شد یک تیم در ایران در یک بازی مهم ببازه و زمین کج نباشه؟

پیش بینی نتیجه رو من با اختلاف یک گل نفع پرسپولیس میبینم(برای مثال 2-1)...شما هم بیاید داخل لاتاری....نتیجه رو حدس بزنید: )....همه میدونیم قابل پیش بینی نیست و اینا...ولی ضرر نداره، بختتون رو بیآزمایید: )

8. 9 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این آمار در چند سایت نقل شده که همونطور که معلومه بازی سال 62 رو میگن که پیست تارتان هم گویا پر شده...خیلی دوست دارم تصویری از این بازی رو ببینم ، گویا هر چه میگذره جنبه عمومی در تقابلها کمتر میشه...اینکه مردم به سبک پریمیر لیگ تا لب خط بیان خیلی جالب بوده...
    به این آمارها که اینروزها نقل میشه اضافه کنم بیشترین دیدار دو تیم در سال 90 با 5 شهرآورد بوده ، که به نظر من با بالا رفتن تعداد برخورد دو تیم و جلوگیری نکردن از اون این همه هیجان و استرس عمومی بالا نرفته و شاهد نتایج متنوع خواهیم بود نه مساویهای همه راضی بجز هوادار!...

نمیدونم این نقل قول از کجاست، فقط از اونچه خوندم بعد بازی کاسه و کوزه ها رو جناب تیمسار سر یکی میخواسته بشکنه ، چیز دیگری هم که گفته میشه این بوده که بعضی از بازیکنهای تاج شب نشینی و از این حاشیه های کمابیش معمول ورزشکاری رو داشتن و علت نیمکت نشینی عده ای همین بوده...اگر کسی توپ لو میداده خوب چرا تعویض نه؟ چرا شیرازه تیم از هم پاشیده بوده...اهل خوندن باشید متوجه میشید که چقدر حتی احتمالش مسخره به نظر میرسه که کسی در برابر تاج آن سالها بازیکن بخره...
    البته انقدر در مورد اون شش گل حرف زده شده که بقول دوستان دیگر مطرح کردن نداره و گرنه از سیر تاپیاز علت فیلمبرداری نشدن و دلایل ضعف تاج و دعواهای بعد بارها مطرح شده...
    بطور کلی خوبه جنبه باخت وجود داشته باشه...بعد از 3-0 سال 76 یک نشریه اگه اشتباه نکنم سیرو سیاحت بود چی بود اسمش، تیتر زده بود جمال الشریف3-استقلال0 آخه بی انصاف چی بگم به تو شد یک تیم در ایران در یک بازی مهم ببازه و زمین کج نباشه؟

پیش بینی نتیجه رو من با اختلاف یک گل نفع پرسپولیس میبینم(برای مثال 2-1)...شما هم بیاید داخل لاتاری....نتیجه رو حدس بزنید: )....همه میدونیم قابل پیش بینی نیست و اینا...ولی ضرر نداره، بختتون رو بیآزمایید: )
    چند هفته پیش شبکه مستند > مستند داربی رو گذاشت ؛ تقریبا هر هفته یه مساند میزاره از داربی ( گرچه اون 9 نفره رو سه بار متوالی نشون دادن !) : ملت میدوییدن یه مسافتی رو روی پیست یهو تلپ میشدن روی زمین !! چیزی به شکل نیروی انتظامی هم نبود دور زمین خودشون همدگیر رو مرتب میکردن . تازه فیلمبرداری داشت رنگی میشد : کیفیت تصاویر نیمه سیاه سفید رنگی بود . نود چند وقت پیش که بازیای قدیمی میزاشت یه تیکه از این بازی گذاشته بود . توی اون بازی یه خون از بینی کسی نریخت ! توی بازیهای تیم ملی با زیر 100 هزارنفر فاجعه پیش اومد !

جالبه خیلی فیلمها با کیفیت خوب ! ازقبل انقلاب و حتی اوایل انقلاب موجوده در مضامین مختلف یه سری چیزا معلوم نیست چی شده که نیست شدن !

======

گفتنیا گفته شده و تکرارش لوث میکنه اصل موضوع رو پس میریم واسه لاتاری عمو آرش : ( اگه همه چی طبق روال باشه و داوری هم به همچنین ) پرسپولیس 2-0 >>> خوزستانیا میتونن ما نمیتونیم؟

10. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

این فردوسی پور چی از جون پرسپولیس میخواد قبل از دربی داره تیم میبره توی حاشیه

12. 8 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این فردوسی پور چی از جون پرسپولیس میخواد قبل از دربی داره تیم میبره توی حاشیه
    یه جورائی لوث شده بود قضیه، دیگه عالم و آدم میدونن چی شده.
    اتفاق خاصی نیوفتاده که به قول نصیرزاده تو ایران بی قانونی اتفاق نیوفتاده، حتی اگه هم اتفاق افتاده باشه چیز عادیه، مثل همیشه.
    دو روز دیگه بحث دربی اوج میگیره و این هم فراموش میشه...

14. 6 کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اوه اوه مصدومیت پیامو کم داشتیم
    آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس براي دربي 77

مصدومان پرسپوليس شرايط ايده‌آل براي دربي روز جمعه را پيدا کرده‌اند.

تيم پرسپوليس در چارچوب هفته هشتم ليگ برتر ساعت 18 و 50 دقيقه روز جمعه به مصاف استقلال مي رود، از همين رو کادر فني باشگاه پرسپوليس در تلاش است تا با کمک کادر پزشکي مصدومان خود را به اين بازي برساند. پس از تست‌هاي انجام‌شده مشخص شد غلامرضا رضايي، ماهيني و خلعتبري شرايط بازي با استقلال را پيدا کردند اما پيام صادقيان به دليل پيچ‌خوردگي از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شده است.

به گزارش فارس، ‌گفتني است پاي پيام صادقيان متورم شده و پزشکان در تلاش هستند که شرايط او را براي بازي روز جمعه آماده کنند.

16. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دقیقا این فردوسی پور چرا این کارا رو میکنه؟ آقا اصلا پرسپولیس پول داده و عجمان تاریخ فسخ رو عوض کرده....الان عجمان تخلف کرده، برو پاچه ی اونو بگیر....
    بعدشم کلا توی نظرسنجی خودش رو کشت تا آمار پرسپولیس بیاد پایین و استقلال بره بالا
    خب مرتیکه تو با رویانیان مشکل داری چرا با پرسپولیس این کارا رو میکنی؟! اه

18. 3 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

دقیقا این فردوسی پور چرا این کارا رو میکنه؟ آقا اصلا پرسپولیس پول داده و عجمان تاریخ فسخ رو عوض کرده....الان عجمان تخلف کرده، برو پاچه ی اونو بگیر....
    بعدشم کلا توی نظرسنجی خودش رو کشت تا آمار پرسپولیس بیاد پایین و استقلال بره بالا
    خب مرتیکه تو با رویانیان مشکل داری چرا با پرسپولیس این کارا رو میکنی؟! اه
    این عادل جان یک شب پرسپولیسیه و یک شب استقلالی . کلاً معلوم نیست چه تیمی رو دوست داره چون از همه تیم ها هم دفاع کرده و هم انتقاد ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •