تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 103 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

انیمه‌های توصیه شده در این تاپیک رو کنار هم جمع کردم، هم می‌تونه راهنمایی باشه برای دوستانی که دنبال بهترین انیمه‌ها هستند و هم یک جمع‌بندی از انیمه‌های محبوب کاربران.

دسته‌بندی‌ها بیشتر کلی هست، انیمه‌های مشابه در یک خط کنار هم قرار گرفتن و پیشنهادها ( از چپ به راست) به ترتیب خاص‌تر شدن.
    دسته‌بندی دموگرافیک هم با رنگ‌بندی در انتهای مطلب مشخص شده (در پست دوم تاپیک درباره این دسته‌بندی توضیح داده شده).
    این لیست برای در دسترس بودن بزودی به پست دوم اضافه می‌شه و بعداً با ادامه‌ی بحث‌ها کامل‌تر می‌شه.

Anime Recommended

انیمه بلند
    One Piece _ Hunter X Hunter _ Naruto _ Bleach _ GinTama _ City Hunter

معمایی
    Death Note _ Another _ Code Geass _ Monster _ Gate Steins

جامعه‌شناسی
    Psycho Pass _ Welcome To NHK _ Kino`s Journey: The Beautiful World

فلسفی
    Fullmetal Alchemist: Brotherhood
    Planetes _ Cowboy Bebop _ Darker Than Black
    Neon Genesis Evangelion _ Ergo Pro‌xy _ Ghost In The Shell _ Serial Experiments Lain _ Paranoia Agent

ماورایی
    Attack on Titan
    Hellsing Ultimate _ Mahou Shoujo Madoka Magica
    Natsume _ Mushishi
    Fate/Zero _ Angel Beats _ Kara No Kyoukai

سامورایی
    Samurai Champloo _ Rurouni Kenshin _ Katanagatari

کمدی
    (GinTama)
    Golden Boy _ Great Teacher Onizuka
    Kyou kara Ore wa _ Daily Lives of Highschool Boys

ورزشی
    Prince Of Tennis _ Hajime No Ippo _ Captain Tsubasa _ Kuroko No Baske _ One Outs

سبک زندگی
    Clannad _ Ano Hana _ Usagi Drop

مدرسه‌ای ـ محفل دوستی
    Kimi Ni Todoke _ Hyouka _ My Teen Romantic Comedy SNAFU

موسیقی
    Nodame Cantabile _ K-On! _ Your Lie in April

================================
    (Shoujo _ Shonen _ Josei _ Seinen _ Children)

2. 12 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینا چرا اینقدر سوت و کوره...

من اولین پستم تو این تایپیک بر میگرده به دقیقا ۲ سال پیش (جالب بود برا خودم)، اون موقع‌ها فقط Death Note و Another رو دیده بودم و الان با کمال افتخار میتونم بگم هنوز فقط همون‌ها رو کامل دیدم البته تلاش هایی هم کردم مثلا یکم Monster دیدم (خوب بود انصافا)، اندکی Darker Than Black (جالب) ولی درگیر کار و درس و ... بودم یهو دیدم که دیگه نمی‌بینمشون یه گزینه هایی مثل Deadman Wonderland و Blood+ و ... هم به پیشنهاد دوستان قرار بود یه نگاهی بندازم که فرصت نشد.

یه چند روزی میشه برا تفریح گفتم one piece‌ رو یه نگاهی بش بندازم و تا الان ۴ قسمت دیدم و در کمال تعجب خوشم اومد و الان مشتاقم که دنبالش کنم. گزینه هایی مثل Gintama و Detective Conan هم به نظرم جالب اومدن ولی فکر نکنم از Naruto و Bleach زیاد خوشم بیاد (فیلر زیاد دارن خخخ ، یه جور فیلر میگم انگار ده بار مانگاشون رو خوندم).

از اینا بگذریم یه سوال درباره زمانبدنی پخش انیمه‌ها برام پیش اومد، یکم پیچیده هست، خودمم نمیدونم دقیق سوالم چیه، کلا متوجه نشدم چجوری ریلیز میشن، انیمه‌های فصلی که میان تموم میشن میرن؟ یا اگر ادامه دارن ادامه‌شون همیشه تو همون فصل که پخش شدن میاد؟ مثلا تابستون انیمه y پخش شده و ادامه داره، ادامه‌اش تابستون بعد میاد؟ یا هر وقت حال کنن؟ هیچ قاعده خاصی داره؟ یه سری انیمه طولانی هستن مثلا همین Bleech یا One Piece و... که ظاهرا پشت سر هم پخش می‌شدن/می‌شن، اینا چجوریه داستانشون؟ انیمه‌هایی مثل Death Note و Monster که ۳۰ - ۴۰ قسمت پخش میشن و کلا تموم میشن چی؟ اونا جزو فصلی‌ها نیستن؟ تو هر فصل پخش (تابستان/پاییز/...) کلی انیمه‌های جدید ظاهرا میاد! چقدر انیمه میسازن :| کلا یه توضیح درباره نحوه ریلیز و ایرینگ انیمه ها بدید ممنون می‌شم.
    Last edited by milad_gta; 13-09-2015 at 02:00.

4. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

اینا چرا اینقدر سوت و کوره...

من اولین پستم تو این تایپیک بر میگرده به دقیقا ۲ سال پیش (جالب بود برا خودم)، اون موقع‌ها فقط Death Note و Another رو دیده بودم و الان با کمال افتخار میتونم بگم هنوز فقط همون‌ها رو کامل دیدم البته تلاش هایی هم کردم مثلا یکم Monster دیدم (خوب بود انصافا)، اندکی Darker Than Black (جالب) ولی درگیر کار و درس و ... بودم یهو دیدم که دیگه نمی‌بینمشون یه گزینه هایی مثل Deadman Wonderland و Blood+ و ... هم به پیشنهاد دوستان قرار بود یه نگاهی بندازم که فرصت نشد.

یه چند روزی میشه برا تفریح گفتم one piece‌ رو یه نگاهی بش بندازم و تا الان ۴ قسمت دیدم و در کمال تعجب خوشم اومد و الان مشتاقم که دنبالش کنم. گزینه هایی مثل Gintama و Detective Conan هم به نظرم جالب اومدن ولی فکر نکنم از Naruto و Bleach زیاد خوشم بیاد (فیلر زیاد دارن خخخ ، یه جور فیلر میگم انگار ده بار مانگاشون رو خوندم).

از اینا بگذریم یه سوال درباره زمانبدنی پخش انیمه‌ها برام پیش اومد، یکم پیچیده هست، خودمم نمیدونم دقیق سوالم چیه، کلا متوجه نشدم چجوری ریلیز میشن، انیمه‌های فصلی که میان تموم میشن میرن؟ یا اگر ادامه دارن ادامه‌شون همیشه تو همون فصل که پخش شدن میاد؟ مثلا تابستون انیمه y پخش شده و ادامه داره، ادامه‌اش تابستون بعد میاد؟ یا هر وقت حال کنن؟ هیچ قاعده خاصی داره؟ یه سری انیمه طولانی هستن مثلا همین Bleech یا One Piece و... که ظاهرا پشت سر هم پخش می‌شدن/می‌شن، اینا چجوریه داستانشون؟ انیمه‌هایی مثل Death Note و Monster که ۳۰ - ۴۰ قسمت پخش میشن و کلا تموم میشن چی؟ اونا جزو فصلی‌ها نیستن؟ تو هر فصل پخش (تابستان/پاییز/...) کلی انیمه‌های جدید ظاهرا میاد! چقدر انیمه میسازن :| کلا یه توضیح درباره نحوه ریلیز و ایرینگ انیمه ها بدید ممنون می‌شم.
    دقیقاً هم دو سال! دیگه انتظار طوفان داری؟ نبودید کلی بحث انجام شده

فعلاً پیشنهادم اینه که وان پیس رو ادامه بدی که مدام بهتر و بهتر می‌شه و باهاش لحظات عالی در پیش داری... امروز قسمت 709 پخش شد پس تا کابوس پخش هفتگی راه زیادی مونده

در مورد گینتاما هم نقد و طنز فوق‌العاده‌ای داره اما برای اینکه ازش قشنگ لذت ببری بهتره انیمه‌های بیشتری ببینی... کاراگاه کونان یک انتخاب خوب کلاسیکه که فضای خاص خودش رو داره کمی طولانی و تکراری دنبال میشه می‌تونی یکی دو فصل ببینی و نگهش داری... ناروتو به عنوان یکی از خدایان فیلر دنیای انیمه و همینطور بلیچ این امکان رو دارن تا فیلرها رو جامپ کنی بری جلو! اینطوری احاطه‌ی بهتری هم به داستان داری.

پخش انیمه‌ها اول بستگی به زمینه‌ی اقتباس‌شون داره؛
    اگه مانگا یا کتاب در حال انتشار باشه سعی میشه چند قدم عقب‌تر بمونن. حالا یا با پخش قسمت‌های فرعی (فیلر) یا با توقف در ساخت انیمه که می‌تونه یک هفته، فصل یا چند سال باشه!
    اگه مانگا تموم شده باشه که مشکلی برای ساخت نیست مگه کمی بودجه یا سیاست‌های دیگه در روند پخش اعمال بشه.
    انیمه‌ای که تموم شده که دیگه پروندش بسته است. گاهی ممکنه انیمه‌ای فقط بخشی از منبع مورد اقتباسش رو پوشش بده و خودشون یک پایان براش بسازن.

به عنوان مثال بلیچ و هانتر هانتر توقف چند ساله در پخش دارن تا مانگا به اندازه‌ی کافی جلو بیفته. ناروتو با کلی فیلر ادامه پیدا کرد. وان پیس اینطور نبود اما گاهی روند داستانش کند می‌شه و هر قسمت هم حدود 7-8 دقیقه با آنچه گذشت و تیتراژ و آنچه خواهید دید پر میشه.

هر فصل انیمه‌های زیادی پخش می‌شه که خب همشون ارزش دیدن ندارن و اغلب طیف خاصی رو جذب می‌کنن. هر فصل سال امکان پخش 11 تا 13 قسمت انیمه هست حالا یا همین تعداد کافی هست و یک انیمه با همین تعداد کامل می‌شه یا در دو فصل متوالی به 22 الی 26 قسمت می‌رسه. حالا ممکنه شبکه‌ی پخش‌کننده تصمیم بگیره 13 قسمت بهار پخش کنه و 13 بعدی انیمه رو پاییز پخش کنه که این به برنامه‌ریزی کنداکتور پخش و مواردی که بالا گفتم بستگی داره. اگه بیشتر سراغ انیمه و مانگا بری و نه دو سال یه بار با این شرایط آشناتر می‌شی

این پست هم توضیحات بیشتری در این باره داده:‌ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دقیقاً هم دو سال! دیگه انتظار طوفان داری؟ نبودید کلی بحث انجام شده

فعلاً پیشنهادم اینه که وان پیس رو ادامه بدی که مدام بهتر و بهتر می‌شه و باهاش لحظات عالی در پیش داری... امروز قسمت 709 پخش شد پس تا کابوس پخش هفتگی راه زیادی مونده

در مورد گینتاما هم نقد و طنز فوق‌العاده‌ای داره اما برای اینکه ازش قشنگ لذت ببری بهتره انیمه‌های بیشتری ببینی... کاراگاه کونان یک انتخاب خوب کلاسیکه که فضای خاص خودش رو داره کمی طولانی و تکراری دنبال میشه می‌تونی یکی دو فصل ببینی و نگهش داری... ناروتو به عنوان یکی از خدایان فیلر دنیای انیمه و همینطور بلیچ این امکان رو دارن تا فیلرها رو جامپ کنی بری جلو! اینطوری احاطه‌ی بهتری هم به داستان داری.

پخش انیمه‌ها اول بستگی به زمینه‌ی اقتباس‌شون داره؛
    اگه مانگا یا کتاب در حال انتشار باشه سعی میشه چند قدم عقب‌تر بمونن. حالا یا با پخش قسمت‌های فرعی (فیلر) یا با توقف در ساخت انیمه که می‌تونه یک هفته، فصل یا چند سال باشه!
    اگه مانگا تموم شده باشه که مشکلی برای ساخت نیست مگه کمی بودجه یا سیاست‌های دیگه در روند پخش اعمال بشه.
    انیمه‌ای که تموم شده که دیگه پروندش بسته است. گاهی ممکنه انیمه‌ای فقط بخشی از منبع مورد اقتباسش رو پوشش بده و خودشون یک پایان براش بسازن.

به عنوان مثال بلیچ و هانتر هانتر توقف چند ساله در پخش دارن تا مانگا به اندازه‌ی کافی جلو بیفته. ناروتو با کلی فیلر ادامه پیدا کرد. وان پیس اینطور نبود اما گاهی روند داستانش کند می‌شه و هر قسمت هم حدود 7-8 دقیقه با آنچه گذشت و تیتراژ و آنچه خواهید دید پر میشه.

هر فصل انیمه‌های زیادی پخش می‌شه که خب همشون ارزش دیدن ندارن و اغلب طیف خاصی رو جذب می‌کنن. هر فصل سال امکان پخش 11 تا 13 قسمت انیمه هست حالا یا همین تعداد کافی هست و یک انیمه با همین تعداد کامل می‌شه یا در دو فصل متوالی به 22 الی 26 قسمت می‌رسه. حالا ممکنه شبکه‌ی پخش‌کننده تصمیم بگیره 13 قسمت بهار پخش کنه و 13 بعدی انیمه رو پاییز پخش کنه که این به برنامه‌ریزی کنداکتور پخش و مواردی که بالا گفتم بستگی داره. اگه بیشتر سراغ انیمه و مانگا بری و نه دو سال یه بار با این شرایط آشناتر می‌شی

این پست هم توضیحات بیشتری در این باره داده:‌ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی توضیحات مفید بودن، توضیحات اون لینک هم خیلی خوب بود.

دو سال پست ندادم ولی نامحسوس نظارت میکردم اتفاقا پست قبلی این مطلبی که لینکش رو گذاشتید رو یادمه خوده بودم (درباره digimon).

پست های قبلیم رو چک میکردم دیدم بهزاد نوشته ۱۰ بار Spirited Away رو دیده، هیچی دیگه نشستیم دیدیم و بسی لذت بردیم و افسوس خوردیم چرا تا حالا ندیده بودیمش، هرچند یه چیزاییش رو دقیق نفهمیدم چی شد ولی خیلی خوب بود، باس بشینم چند تا نقد بخونم. مشابه‌اش چیزی سراغ داشتید پیشنهاد بدید خوشحال میشیم

چند قسمت از اینا رو هم فعلا میخوام ببینم تا تصمیم بگیرم درباره‌اشون: Shingeki no Kyojin - Black Lagoon - God Eater - Gangsta

10. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درود !

از اهالي اهل فن يه سوال فني دارم. اتاكو هاي عزيز از كجا مي شه فهميد كه هر فصل بهترين انيمه ، بهترين صدا گذار، بهترين كارگردان و بهترين هاي ديگه كدوم ها هستند ؟ (منظورم بهترين هم از نظر جوايز هست و هم از نظر راي گيري كاربران)

اصلا به طور فصلي بهترين ها انتخاب مي شند يا سالانه ؟ جوايز مي دهند يا نه فقط طبق راي گيري كاربرانه‌ ؟

ممنون مي شم كه سايت هايي كه معتبر هستند و هر فصل هم بهترين ها رو معرفي مي كنند رو، معرفي كنيد . با تشكر

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سایت‌های دیتابیس زیادی در این زمینه هست که من این چند تا رو پیشنهاد می‌کنم:

myanimelist.net
    anime-planet.com
    anidb.net

بخش‌های Anime و Manga در هر کدومشون یک زیرشاخه‌ی Top List داره که بر اساس امتیاز کاربران رده‌بندی شده، به کمک امکانات هر سایت به براحتی می‌شه مثلاً فهرست بهترین انیمه‌های پخش شده یا در حال پخش یک فصل یا سال رو بدست آورد. حالا هر کدوم امکانات و مزیت‌های خاص خودشون رو دارن. البته واضحه که نتایج هر سایت بسته به سلیقه‌ی کاربرانش تا حدودی متفاوته که می‌شه روی اشتراکات بیشتر حساب کرد.

در مورد جشنواره‌ها و جوایز سالانه هم شاید کامل‌ترینش Tokyo Anime Award باشه که لیست خوبی داره و Animation Kobe Awards که سابقه‌ی بیشتری داره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جشنواره‌های دیگه هم هست اما تا جایی که من دیدم این دو تا مانور بهتری روی بخش‌های مختلف دارن.

13. 4 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسی توضیحات مفید بودن، توضیحات اون لینک هم خیلی خوب بود.

دو سال پست ندادم ولی نامحسوس نظارت میکردم اتفاقا پست قبلی این مطلبی که لینکش رو گذاشتید رو یادمه خوده بودم (درباره digimon).

پست های قبلیم رو چک میکردم دیدم بهزاد نوشته ۱۰ بار Spirited Away رو دیده، هیچی دیگه نشستیم دیدیم و بسی لذت بردیم و افسوس خوردیم چرا تا حالا ندیده بودیمش، هرچند یه چیزاییش رو دقیق نفهمیدم چی شد ولی خیلی خوب بود، باس بشینم چند تا نقد بخونم. مشابه‌اش چیزی سراغ داشتید پیشنهاد بدید خوشحال میشیم

چند قسمت از اینا رو هم فعلا میخوام ببینم تا تصمیم بگیرم درباره‌اشون: Shingeki no Kyojin - Black Lagoon - God Eater - Gangsta
    خوشحالیم که Spirited Away مورد پسند واقع شده . اگر مورد پسند واقع نمیشد به سلیقه ات شک میکردم

این انیمه به کل انقلابی در من ایجاد کرد و باعث شد که با جدیت بیشتری پیگیر و دنبال کننده انیمه بشم و در کل دیدگاهم نسبت به انیمه رو تغییر داد [برای همین جایگاه ویژه ای برای من داره (: ]

دو سه تا تا انیمه دیگه میخوام بهت پیشنهاد بدم . البته اینم بگم که به کل با Spirited Away از لحاظ داستان و تم تفاوت دارن ولی داستانی قوی و محکمی دارن . انیمه های Perfect Blue و Paprika و Jin-Roh: The Wolf Brigade است که اینا هم در لیست مورد علاقه هام هستن .

البته لیست بلندتر هست ولی اینا جزو انیمه هایی هستن که در صدر لیست مورد علاقه هام قرار دارن که البته با دیدن انیمه های دیگه به طور حتم این لیست هم دستخوش تغییرات میشه .

فعلن با گشت و گذار فراوان و پرسه زدن در سایت های مختلف انیمه چند نام دیگه کاندید کردیم برای دانلود تا ببینیم کدوم یکی با علایق ما سازگاری داره و آیا میتونه لیست رو یک تکونی بده یا نه

15. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوشحالیم که Spirited Away مورد پسند واقع شده . اگر مورد پسند واقع نمیشد به سلیقه ات شک میکردم

این انیمه به کل انقلابی در من ایجاد کرد و باعث شد که با جدیت بیشتری پیگیر و دنبال کننده انیمه بشم و در کل دیدگاهم نسبت به انیمه رو تغییر داد [برای همین جایگاه ویژه ای برای من داره (: ]

دو سه تا تا انیمه دیگه میخوام بهت پیشنهاد بدم . البته اینم بگم که به کل با Spirited Away از لحاظ داستان و تم تفاوت دارن ولی داستانی قوی و محکمی دارن . انیمه های Perfect Blue و Paprika و Jin-Roh: The Wolf Brigade است که اینا هم در لیست مورد علاقه هام هستن .

البته لیست بلندتر هست ولی اینا جزو انیمه هایی هستن که در صدر لیست مورد علاقه هام قرار دارن که البته با دیدن انیمه های دیگه به طور حتم این لیست هم دستخوش تغییرات میشه .

فعلن با گشت و گذار فراوان و پرسه زدن در سایت های مختلف انیمه چند نام دیگه کاندید کردیم برای دانلود تا ببینیم کدوم یکی با علایق ما سازگاری داره و آیا میتونه لیست رو یک تکونی بده یا نه
    مرسی بهزاد جان، Perfect Blue و Paprika یه چند وقتی مدنظرم بودن، اما الان با پیشنهادت مسقتیم رفتن تو Watch List، خوبی پیشنهادات اینکه فیلم هستن میبینی تموم میشه میره

فرصت بشه میخوام Ghost in the Shell رو ببینم، فکر کنم خوشت بیاد، همینطور گزینه‌هایی مثل Darker Than Black و Monster رو شدید بهت پیشنهاد میکنم.

17. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

!!!! Danganronpa The Animation !!!!

چرا درباره اين انيمه هيچ بحثي نشده ؟؟؟

من چند وقت پيش اين انيمه كه اتفاقا كوتاه (13 قسمت) هم بود رو ديدم ! و واقعا فوق العاده بود.
    شديدا پيشنهاد مي كنم كه ببينيدش. بعد از دفتر مرگ اين بهترين انيمه اي بود كه من ديدم. تو ژانر راز آلود و معمايي واقعا بي نظيره ( هر چند كه از نظر من تو ژانر هاي ديگه هم قوي بود ).

19. 5 کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •