تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 138 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

عزیز جون جمع کن این بساطو برو در تاپیک سیتی از این تیم دفاع کن با این همه بازیکن نتونست ویگانو تو اتحاد شکست بده جلو بارسا حرفی برای گفتن نداشت

چلسی ده نفره تو لیگ قهرمانان بارسا را تو نیوکمپ حذف کرده چی داری میگی اونم بارسا گواردیولا

هال سیتی را داری با استون ویلا مقایسه میکنی

سیتی خیلی مونده که به چلسی برسه عزیزم اگر تعریفی از مربی و تیمشون داری لطفا در تاپیک خودش بازگو کن

با تشکر
    چلسی ده نفره با کدوم مربی بارسا رو حذف کرد؟ دی متئو مگه نبود اون موقع؟ چه ربطی به مورینیو داره؟ من میگم وظیفه مربی تیمه که برای همچین شرایطی تیمشو آماده کنه.
    هال سیتی و ویلا در یک سطحن، اتفاقا هال تیم بهتری هم داره نسبت به ویلا. ویلا به جز بنتکه هیچی نداره.
    شما دقیقا نمونه یک طرفدار کورکورانه مورینیو هستی که نمی خوای واقعیتو قبول کنی و همه چی رو میندازی گردن داور. به من چه که سیتی خیلی مونده به چلسی برسه؟!!! من دارم از بازی ضعیف چلسی انتقاد میکنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

امروز واقعا بد بودیم چه 11 نفره چه 10 نفره حتی یک حمله درست حسابی نداشتیم
    به جز آفساید اول بازی باقیه صحنه ها نمیشه زیاد بهش ایراد گرفت
    کم کم دیگه حالم داره از بازی رامیرس و تورس به هم میخوره
    واقعا این تورس افتضاح بود .رامیرس هم بد بود
    اشلی رو باید بیشتر بازی بده خوزه .
    درود بر تو دوست عزیز که منطقی با قضیه برخورد میکنی. واقعا تورس فاجعه بود، استپ هایی که میکرد در حد بچه دبستانی ها هم نبود. رامیرس بعد بازی لیگ با سیتی تو منچستر، اصلا خوب بازی نکرده، معلوم نیست چشه. اشلی کول که دیگه بعیده تا آخر فصل بازی بهش بده، امان از دست لجبازی های مورینیو. بیچاره این ممد صلاح که معلوم نیست برای چی خریده شده.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

نمیدونم این ماجرای پیشنهاد پی اس جی به اسکار راسته یا دروغ ولی خداییش ردش کنیم به جاش یکی مثل رویس یا تونی کروس رو بگیریم واقعا عالی میشه
    ما این فصل یکی از مشکلاتمون این بوده که نمیتونستیم برا مهاجمامون موقعیت ایجاد کنیم که با توجه به سیستم 4231 این وضیفه مهاجم پوششی یعنی اسکار (و قبلش ماتا) هست
    تورس ضعیفه درست اما اگر ابراهیموویچ رو هم بیاریم کارخاصی نمیتونه بکنه چون هافبک تهاجمی هامون پاس خوب نمیدن حتی هازارد .
    هازارد هم روی شوت از راه دور و هم روی ضربه آزاد و هم پاس های عمقی خودش باید بیشتر کار کنه فوتبال فقط دریبل نیست که
    در هر صورت بازی دادن به ولیان و شورله بهتر از اسکاره .
    از وقتی سزار رفته سمت چپ اصلا نمیشه حمله کرد فقط تو کارهای دفاعی خوبه.
    تیم یه سری مشکلات داره امیدوارم مورینیو بتونه رفعشون کنه واسه فصل بعدی.
    این فصل رو هم امیدوارم جام ببریم
    لیگ قهرمانان که بعیده(هرچند از 2012 بعیدتر نیست)
    اما لیگ رو اگه شانس بیاریم میشه برد

4. 5 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اسکار این فصل رو خوب شروع کرد ولی الان در حد فاجعه داره بازی میکنه :|

رامیرس هم خیلی فاصله داره با اون رامیرسی که 2012 نقش پررنگی در رسیدنمون به فینالCL داشت

لوئیز و اشلی هم که مصدوم بودن واسه این بازی .. این اسکولاری واقعآ نمیدونم با خودش چه فکری کرد که لوئیز مصدوم رو بازی داد و دوباره باعث تشدید مصدومیتش شد

با همه این تفاسیر این فصل در کل خوب کار کردیم تا اینجا .... 8 تا بازی باقیمونده تو لیگ .. هنوز هم میشه قهرمان شد . سیتی قرار نیست هم آرسنال هم یونایتد هم لیورپولو تو زمینهای خودشون شکست بده ( البته اگه اینکارو بکنه پس سزاوار قهرمانیه و بحثی درش نیست ! )

آرسنال و لیورپولم که خودمون باهاشون بازی داریم و این دو تا بازی یه جورایی تعیین کننده رتبمون تو لیگ میتونه باشه

6. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چلسی ده نفره با کدوم مربی بارسا رو حذف کرد؟ دی متئو مگه نبود اون موقع؟ چه ربطی به مورینیو داره؟ من میگم وظیفه مربی تیمه که برای همچین شرایطی تیمشو آماده کنه.
    هال سیتی و ویلا در یک سطحن، اتفاقا هال تیم بهتری هم داره نسبت به ویلا. ویلا به جز بنتکه هیچی نداره.
    شما دقیقا نمونه یک طرفدار کورکورانه مورینیو هستی که نمی خوای واقعیتو قبول کنی و همه چی رو میندازی گردن داور. به من چه که سیتی خیلی مونده به چلسی برسه؟!!! من دارم از بازی ضعیف چلسی انتقاد میکنم.

حتما منظورت اینه که دی متئو از مورینیو بهتر بوده !!

همین رامیرس و تورس که لقب فاجعه بهشون میدی بارسا را حذف کردند شما معلوم نیست با مورینیو مشکل داری یا با چلسی مشکل داری ؟ بعد هر مساوی و باخت میایی و شروع به انتقاد میکنی

یه مدت پیگرینی را با مورینیو مقایسه میکردی و برتر میدونستی حالا هم دی متئو کلا مشخص نیست فازت چیه

من طرفدار متعصب نیستم انتقاد هم میکنم اما انتقاد درست ، چطور زمانی که مورینیو تو دو بازی رفت و برگشت سیتی را شکست داد چلسی ضعیف بازی نمیکرد؟

مورينيو:‌ سکوت مي‌کنم تا متهم نشوم

سرمربي چلسي از عملکرد داوري در ديدار تيمش برابر آستون‌ويلا بسيار ناراحت است با اين حال ترجيح مي‌دهد سکوت کرده و درباره داور صحبت نکند.

چلسي در هفته سي‌ام رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس با يک گل برابر آستون‌ويلا تن به شکست داد با اين حال با 66 امتياز در صدر جدول رده‌بندي باقي ماند.

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي در نشست خبري بعد از بازي گفت: چلسي بازي خوبي را به نمايش گذاشت و استوار و محکم برابر حريف خود ظاهر شد. شاگردانم در اين ديدار فقط براي پيروزي به ميدان رفتند و براي رسيدن به اين هدف خود دست به هر کاري زدند اما اين طبيعي است که نمي‌توان در تمام ديدارها به پيروزي رسيد. چلسي گاهي اوقات پيروز مي‌شود و گاهي اوقات هم نمي‌تواند سه امتياز را به دست آورد و اين اصلا چيز عجيبي نيست.

در اين ديدار داور دو بازيکن چلسي و سرمربي اين تيم را از بازي اخراج کرد. ژوزه مورينيو از عملکرد داوري بسيار ناراحت به نظر مي‌رسيد با اين حال ترجيح داد سخنان تندي را درباره داور بر زبان نياورد. او گفت: بهتر است که درباره کارت‌هاي قرمزي که داور بازي به راميرس و ويليان داد، صحبت نکنم چرا که متهم به خراب کردن فوتبال مي‌شوم. داور پس از آن که وارد زمين بازي شدم من را اخراج کرد اين در حالي بود که آگبونلاهور مهاجم آستون‌ويلا هم بعد از اخراج راميرس وارد زمين شد اما داور او را اخراج نکرد و هيچ واکنشي نداشت. مي‌دانم که سخن گفتن درباره داور مشکلاتي را براي من به وجود مي‌آورد و اصلا دوست ندارم که با مشکلات جديدي مواجه شوم.

آقاي خاص افزود: اگر قرار باشد از آنچه در درونم است، صحبت کنم مشکلات زيادي برايم به وجود مي‌آيد. نمي‌خواهم درباره مسائل داوري صحبت کنم. نمي‌خواهم درباره هيچ چيزي توضيح دهم. فقط مي‌خواهم سکوت کنم تا همه چيز ختم به خير شود. داوران هر‌آن چه را بخواهند انجام مي‌دهند و در نهايت به خانه‌شان مي‌روند بدون آن که جوابگوي کسي باشند. آنها حتي با رسانه‌ها هم صحبت نمي‌کنند. داور بازي حتي قبول نکرد چند ثانيه با من صحبت کند. از او خواهش کردم تا پنج ثانيه با من صحبت کند اما جواب او منفي بود. چلسي مستحق اين شرايط نبود با اين حال ترجيح مي‌دهم که درباره داور صحبت نکنم تا پيش از اين ضرر نکنيم.

سرمربي چلسي در پايان سخنان خود گفت: ديدار با آستون‌ويلا يکي از سخت‌ترين بازي‌هاي چلسي بود. از عملکرد شاگردانم در اين ديدار راضي هستم. آنها فرصت‌هاي زيادي را روي دروازه حريف خلق کردند و مي‌توانستند سه امتياز اين ديدار را به دست آورند. متاسفانه در نهايت بازي را واگذار کرديم و سه امتياز حساس را از دست داديم. نتوانستيم از فرصت‌هاي به دست آمده استفاده کنيم و طبيعي است تيمي که نمي‌تواند از فرصت‌هاي خود استفاده کند امتياز از دست دهد با اين حال مي‌توانيم در ديدارهاي آينده جبران کنيم. الان نوبت آن است که روي ديدار حساس خود برابر گالاتاسراي در ليگ قهرمان اروپا تمرکز کنيم.

شاگردان مورينيو در دور برگشت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا سه‌شنبه همين هفته در استمفوردبريج از گالاتاسراي پذيرايي مي‌کنند. ديدار رفت دو تيم که در ترکيه برگزار شد با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

چلسي در جدول رده‌بندي رقابت‌هاي ليگ جزيره با 66 امتياز صدرنشين است. منچسترسيتي هم با 60 امتياز دوم است. ليورپول با 59 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به آرسنال در جايگاه سوم ايستاده است. البته شاگردان پيگريني سه بازي کمتر نسبت به چلسي دارند و در صورت پيروزي در اين سه ديدار در صدر قرار خواهند گرفت.

varzesh3

پ . ن : مورینیو خیلی وقت پیش این داوری ها را پیش بینی کرده بود مطمئنا در شکست دیروز چلسی دست اتحادیه انگلیس هم در کار بوده و اتحادیه کم کم داره به سمت سیتی غش میکنه !
    Last edited by 30vil; 16-03-2014 at 09:34.

8. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان ...بازیو ندیدم اما اخراج ویلیان رو دیدم ... واقعا مسخره بود ... هیچ داوری اینو کارت زرد دوم نمیداد ... من مطمئنم سیتی ادامه فصل خیلی امتیاز از دست میده .... قهرمانی توومشت خودمونه ...

10. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان ...بازیو ندیدم اما اخراج ویلیان رو دیدم ... واقعا مسخره بود ... هیچ داوری اینو کارت زرد دوم نمیداد ... من مطمئنم سیتی ادامه فصل خیلی امتیاز از دست میده .... قهرمانی توومشت خودمونه ...
    سیتی چه امتیاز از دست بده چه نده خطرناک هست

شما بازی های سیتی تو اتحاد رو ببین
    داوری همش غش کرده !!!

مخصوصا بازی با لیورپول و آرسنال بود فکر کنم
    داور کاملا غش کرده بود !!

سیتی نگران امتیاز از دست دادن نیست
    چون یکسری اندوخته داوری داره به جای امتیاز !!

12. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

حتما منظورت اینه که دی متئو از مورینیو بهتر بوده !!

همین رامیرس و تورس که لقب فاجعه بهشون میدی بارسا را حذف کردند شما معلوم نیست با مورینیو مشکل داری یا با چلسی مشکل داری ؟ بعد هر مساوی و باخت میایی و شروع به انتقاد میکنی

یه مدت پیگرینی را با مورینیو مقایسه میکردی و برتر میدونستی حالا هم دی متئو کلا مشخص نیست فازت چیه

من طرفدار متعصب نیستم انتقاد هم میکنم اما انتقاد درست ، چطور زمانی که مورینیو تو دو بازی رفت و برگشت سیتی را شکست داد چلسی ضعیف بازی نمیکرد؟

پ . ن : مورینیو خیلی وقت پیش این داوری ها را پیش بینی کرده بود مطمئنا در شکست دیروز چلسی دست اتحادیه انگلیس هم در کار بوده و اتحادیه کم کم داره به سمت سیتی غش میکنه !
    شما گفتی که چلسی ده نفره بارسا رو حذف کرده، منم گفتم اون موقع دی متئو بود و ربطی به الان نداره، این چه ربطی به مقایسه دی متئو و مورینیو داره؟!!!! اتفاقا دی متئو تنها کاری که اون موقع کرد این بود که روحیه جنگندگی رو تو بازیکن ها به وجود آورد طوری که ده نفره هم بارسا رو حذف کردن.
    دیگه خواهشا از تورس دفاع نکن، دیگه متعصب ترین طرفدار چلسی هم قبول داره که تورس فاجعست. رامیرس رو هم نگفتم فاجعست، گفتم یک ماهه که خوب بازی نمیکنه، دلیل وحشی گری دیشبش هم باید توضیح بده، اون حرکت چه لزومی داشت دقیقه ۹۰؟!!!
    بعد بازی با سیتی، چلسی خوب بازی نکرده و این یک حقیقت تلخه. اصلا چه دلیلی داره که بعد اخراج یک بازیکن، تیم اونجوری از هم بپاشه؟!!! کلا مورینیو هیچ وقت نتونسته تو این شرایط، تیم هاشو کنترل کنه و همیشه داور رو مقصر میدونه. هنوز اخراج دل هورنو تو اون بازی چلسی بارسای ۲۰۰۵ رو فراموش نکردم که چطور چلسی بعد اخراجش، از هم پاشید. تا وقتی تکنولوژی وارد داوری نشه، اشتباهات داوری هم وجود داره و یک مربی عاقل، باید تیمشو برای این جور شرایط هم آماده کنه. تو بازی دیشب قبل اخراج ویلیان، چلسی خوب داشت بازی میکرد اصلا؟ چند تا شوت کرده بودن به سمت دروازه استون ویلا؟ چرا همیشه دنبال بهانه برای شکستین شما؟ تیم خوب بازی نمیکنه و مورینیو هم هیچ کاری برای این رفع مشکل نمیکنه. همین اسکار از وقتی ماتا و دی بروین رفتن، یک بازی خوب نداشته. چرا دو بازیکن رقیبش رو فروخت که اونم دیگه هیچ رقیبی برای خودش نمیبینه الان و انگیزش کم شده؟!! فلسفه خرید ممد صلاح چی بود آخه؟!!!
    سیتی چه امتیاز از دست بده چه نده خطرناک هست

شما بازی های سیتی تو اتحاد رو ببین
    داوری همش غش کرده !!!

مخصوصا بازی با لیورپول و آرسنال بود فکر کنم
    داور کاملا غش کرده بود !!

سیتی نگران امتیاز از دست دادن نیست
    چون یکسری اندوخته داوری داره به جای امتیاز !!
    شما برو بازی دیروز سیتی رو ببین که از دقیقه ۱۰، ده نفره شدن. بازی با لیورپول فقط داوری بیش از حد به نفع سیتی بود. این اصطلاح غش کردن رو هم خوبه که بعضی ها یاد گرفتن، اگه داوری به نفع سیتی بوده چرا برندون راجرز یا ونگر چیزی نمیگن؟ نکنه فقط استاد مورینیو متوجه میشه این چیزا رو؟!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

داشتم فکر میکردم که به جز یورگن کلوپ که گزینه اصلی مربیگریه چلسی تو فصل بعده، چه مربی های دیگه ای هم به درد چلسی میخورن اگه کلوپ نشد که بیاد. روبرتو مارتینز اورتون به نظرم خیلی خوبه، برندون راجرز هم فوق العاده عالیه، به نظر من آبراموویچ بهش پیشنهاد حقوق سالیانه 20 میلیون پوند بکنه، شاید قبول کنه لیورپول رو رها کنه و بیاد چلسی. وقتی مربی ناموفق فعلی چلسی حدود 15 میلیون پوند حقوقشه، راجرز که تو لیورپول فراتر ار تصور کار کرده، بیشتر از 20 تا هم می ارزه.
    با حضور راجرز یا کلوپ، یه تحول کامل هم باید تو بازیکن های تیم به وجود بیاد. پیتر چک، میکل، رامیرس، اسکار،شورله، تورس،لوییز، ممد صلاح و برترند باید فروخته بشن، اتوئو و لمپارد قراردادشون تمدید نشه، کورتوا برگرده به خونش، لوکاکو هم برگرده، کرت زوما هم بیاد، چند تا خرید خوب هم انجام بشه مثل مارکو رویس، ماریو مانژوکیچ، تونی کروس، لوک شاو. کوین دی بروین رو هم دوباره بخرن، مورینیو از سر دشمنی کوین رو رد کرد بره. ترکیب فصل بعد هم این باشه:
    کورتوا
    شاو-کیهیل-ایوانویچ-آزپیلی کوئتا
    ماتیچ-کروس
    آزارد-دی بروین-رویس
    مانژوکیچ
    نیمکت هم اینا باشن:
    اشلی کول-جان تری- کرت زوما- لوکاکو-ویلیان-لوکاس پیازون- دمبا با
    Last edited by Sepehr SS; 17-03-2014 at 15:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

داشتم فکر میکردم که به جز یورگن کلوپ که گزینه اصلی مربیگریه چلسی تو فصل بعده، چه مربی های دیگه ای هم به درد چلسی میخورن اگه کلوپ نشد که بیاد. روبرتو مارتینز اورتون به نظرم خیلی خوبه، برندون راجرز هم فوق العاده عالیه، به نظر من آبراموویچ بهش پیشنهاد حقوق سالیانه 20 میلیون پوند بکنه، شاید قبول کنه لیورپول رو رها کنه و بیاد چلسی. وقتی مربی ناموفق فعلی چلسی حدود 15 میلیون پوند حقوقشه، راجرز که تو لیورپول فراتر ار تصور کار کرده، بیشتر از 20 تا هم می ارزه.
    با حضور راجرز یا کلوپ، یه تحول کامل هم باید تو بازیکن های تیم به وجود بیاد. پیتر چک، میکل، رامیرس، اسکار،شورله، تورس،لوییز، ممد صلاح و برترند باید فروخته بشن، اتوئو و لمپارد قراردادشون تمدید نشه، کورتوا برگرده به خونش، لوکاکو هم برگرده، کرت زوما هم بیاد، چند تا خرید خوب هم انجام بشه مثل مارکو رویس، ماریو مانژوکیچ، تونی کروس، لوک شاو. کوین دی بروین رو هم دوباره بخرن، مورینیو از سر دشمنی کوین رو رد کرد بره. ترکیب فصل بعد هم این باشه:
    کورتوا
    شاو-کیهیل-ایوانویچ-آزپیلی کوئتا
    ماتیچ-کروس
    آزارد-دی بروین-رویس
    مانژوکیچ
    نیمکت هم اینا باشن:
    اشلی کول-جان تری- کرت زوما- لوکاکو-ویلیان-لوکاس پیازون- دمبا با
    بیچاره شورله که هروقت بهش بازی رسیده اکثرا. گل زنی کرده، همین هفته پیش بود هت تریک کرد

16. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •