تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 148 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

به عنوان طرفدار چلسی دوست داشتم فرگی بمونه ... وقتی فهمیدم فرگی رفت حالم خیلی گرفته شد ... چون دوست داشتم باز کل کلای فرگی و مووو رو ببینم ... توو تیم های مدعی به نظرم یونایتد از نظر مهره از همه ضعیفتره .... حتی از تاتنهام هم مهره ها ضعیفترن ...

همین پیگرینی یه زمانی مربی تاتنهام بود چون مهره خوب نداشت نتونست نتیجه بگیره و اخراجش کردن ... توو لیگ جزیره قضیه فرق میکنه ... اینجا اگه مهره کم داشته باشی بد جور کم میاری ... مطمئنا یونایتد بالا بود بیشتر خوش میگذشت و لیگ جذابتر بود ...
    پیگرینی کی مربی تاتنهام بوده که ما خبر نداریم؟!!!!!!!!!!
    اتفاقا مهره کم نداره یونایتد، فقط بعضی پست ها نیاز به تقویت داره مخصوصا یه هافبک وسط خلاق میخواد. خط حمله که فن پرسی و رونی عالین، دفاعشم خوبه، دروازه بان هم خوبه. فقط باید اشلی یانگ و والنسیا و نانی رو بفروشن و دو تا هافبک خوب بگیرن. مویس هم مربی خیلی خوبیه، به زمان احتیاج داره. طرفدارهای چلسی هم لازم نیست بیان اینجا اشک تمساح بریزن. خود چلسی مگه یادتون رفته که دو سال پیش، ششم شد و حتی سهمیه هم نگرفته بود یا فصل قبل اختلاف چلسی و یونایتد رو مگه فراموش کردین؟!! یونایتد فصل بعد صد در صد مدعی قهرمانیه. فرگوسن هم باید بالاخره یک روز میرفت، مویس هم بهترین جایگزین براشه. فقط کاش میشد به کاگاوا تو پست اصلیش یعنی پشت مهاجم بازی بده تا اینجوری استعدادش هدر نره.
    Last edited by Sepehr SS; 02-01-2014 at 13:53.

2. 6 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

پیگرینی کی مربی تاتنهام بوده که ما خبر نداریم؟!!!!!!!!!!
    اتفاقا مهره کم نداره یونایتد، فقط بعضی پست ها نیاز به تقویت داره مخصوصا یه هافبک وسط خلاق میخواد. خط حمله که فن پرسی و رونی عالین، دفاعشم خوبه، دروازه بان هم خوبه. فقط باید اشلی یانگ و والنسیا و نانی رو بفروشن و دو تا هافبک خوب بگیرن. مویس هم مربی خیلی خوبیه، به زمان احتیاج داره. طرفدارهای چلسی هم لازم نیست بیان اینجا اشک تمساح بریزن. خود چلسی مگه یادتون رفته که دو سال پیش، ششم شد و حتی سهمیه هم نگرفته بود یا فصل قبل اختلاف چلسی و یونایتد رو مگه فراموش کردین؟!! یونایتد فصل بعد صد در صد مدعی قهرمانیه. فرگوسن هم باید بالاخره یک روز میرفت، مویس هم بهترین جایگزین براشه. فقط کاش میشد به کاگاوا تو پست اصلیش یعنی پشت مهاجم بازی بده تا اینجوری استعدادش هدر نره.
    اشتباه شد ... اون سرومربی سابق سویا بود اومد تاتنهام ... اشتپ کردم ... کمبود مهره داشت نتیجه نگرفت اخراجش کردن...

4. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من از روزی که به دنیا اومدم یونایتدی بودم اما روزی که به دنیا اومدم همون فصل فرگی یونایتد رو قهرمان لیگ کرد پس این 20 و اندی سن من همش با فرگی بوده و از وقتی فوتبال و دیدم و به یونایتد علاقه مند شدم مربیمون فرگی بوده، برا من تیم و فرگی فرقی نداشتن، یه چیز بودن و هر دو رو یه مقدار دوس داشتم برا همین امسال سال ناراحت کننده ای بود برام. یک قسمت بزرگی از باشگاهی که دوس داشتم از بین رفت. با شروع فصل و نتایج ضعیف من همش از مویز انتقاد میکردم اما حالا که یه مدت از جدا شدن فرگی از باشگاه گذشته دیگه احساسی به موضوع نگاه نمیکنم. به نظرم بی انصافیه مویز رو مقصر دونست، من رو مویز حساس نیستم و مثل فرگی که عنصری از باشگاه بود همایتش نمیکنم اما به عنوان مربی تیم باید ازش همایت کرد، حس جدیدیه چون همیشه همایت از مربی برام همون همایت و طرفداری از باشگاه بود اما باید قبول کرد شرایط عوض شده و ما باید به مویز جور دیگه ای نگاه کنیم. دوس ندارم مثل بقیه باشگاه ها هر فصل مربی عوض کنیم و بابت همه چی به مویز حق میدم اما اگه به جایی رسید که مویز به باشگاه صدمه میزد باید به فکر افتاد و چاره اندیشی کرد، دیگه فرگی نیست که گزینه تعویض مربی وجود نداشته باشه
    Last edited by asghar taraghe; 02-01-2014 at 21:05.

6. 8 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

بازی با تاتنهام واقعا غم انگیز تموم شد، جقد تیم تلاش کرد، اما نتونس جلو طرفداراش...
    تاتنهام هم خیلی از بال‌های ما می‌ترسید، نمیدونم دقت کردید یا نه اما دو نفری مارک بودن روی وینگ‌های ما
    ---------------
    به نظر من، همونطور که سال‌ها به فرگوسن اعتماد کردیم و ضرر ندیدیم هیچ، شدیم پر افتخار ترین تیم جزیره، حالا هم به انتخابش اعتماد کنیم، بذاریم یه منچستر جدید متولد بشه، حتی اگه به قیمت افت چند ساله باشه، بذاریم فرگوسن جدیدی پا به عرصه بذاره

8. 9 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

علاوه بر رونی،اشلی یانگ هم به علت مصدومیت شانه بازی برابر سوانسی رو از دست داد.
    مویس گفته است که احتمالا در بازی سه شنبه مقابل ساندرلند،رونی رو در اختیار خواهیم داشت اما مدت زمان مصدومیت اشلی مشخص نیست.

بازی فردا مقابل سوانسی،میتونه اولین قدم در راه دوازدهمین قهرمانی یونایتد در fa cup باشه
    عکس هایی از اولین قهرمانی منچستر در fa cup در فصل 1908/09:
      محتوای مخفی: نمایش 

10. 8 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ديلي‌ميل:
    کي‌روش جانشين احتمالي مويس در پايان فصل

يک روزنامه انگليسي از سرمربي تيم ملي کشورمان به عنوان گزينه احتمالي جانشيني ديويد مويس نام برد.

سرالکس فرگوسن با 26 سال سابقه در منچستريونايتد با کسب 38 جام نام خود را در اين باشگاه جاودان ساخت و در پايان فصل گذشته پس از کسب سيزدهمين عنوان قهرماني ليگ برتر با شياطين سرخ اعلام بازنشستگي کرد.

به گزارش تسنيم،با جدايي فرگوسن، ديويد مويس اسکاتلندي بود که تکيه بر جاي او زد ولي نتايجي که منچستريونايتد در فصل جاري با اين مربي 50 ساله کسب کرده آنقدر فراز و نشيب داشته که نشاني از آن منچستر با صلابت 2 دهه گذشته نيست.

منچستريونايتد در هفته بيستم ليگ برتر انگليس در حالي‌که در ورزشگاه اولدترافورد پذيراي تاتنهام بود 2 بر يک مغلوب ميهمان خود شد تا انتقادات از ديويد مويس ادامه داشته باشد.

روزنامه «ديلي‌ميل» انگليس در گزارشي مدعي شد اگر ديويد مويس به همين روند کسب نتايج ادامه دهد و در پايان فصل جاري تيمش جز 4 تيم برتر ليگ برتر نباشد قطعا جايگاهش در اين تيم به خطر خواهد افتاد اما چه کسي مي‌تواند گزينه احتمالي جانشيني اين مربي اسکاتلندي باشد؟ نويسنده اين روزنامه انگليسي معتقد است کارلوس کي‌روش، سرمربي فعلي تيم ملي ايران و دستيار پيشين سرالکس فرگوسن گزينه احتمالي احراز اين پست است.

سرخپوشان اولدترافورد پس از گذشت 20 هفته از رقابت‌هاي ليگ برتر 10 پيروزي، 4 تساوي و 6 شکست در کارنامه خود دارند و با 34 امتياز در مکان هفتم جدول رده‌بندي هستند. شاگردان مويس در حال حاضر با آرسنال صدرنشين 11 امتياز اختلاف دارند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چقدر تو خونه میبازیم ما جهنم سرخ جای اینکه برا حریفا جهنم باشه برا خودمون جهنم شده، مویز داره هدیه سال نو میده به حریفامون یادش بخیر یه زمانی همه تیما از اولدترافورد میترسیدن حالا دیفالت برا برد میان خونمون!!!

14. 5 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

منچستر از جام حذفی حذف شد ؟

لیگ رو که فکر نکنم بتونه بگیره شاید میتونست جام حذفی رو بگیره که از اینم حذف شد !!
    این فصل اینجوری پیش بره سهمیه هم فکر نکنم بتونه بگیره
    که اگه سهمیه رو نگیره ضرر زیادی میکنه !

یاد شیاطین سرخ قدیم بخیر !!!!!!!
    Last edited by wooooow; 05-01-2014 at 22:07.

16. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان نتیجه بازی دیدم به سوانسی هم در اولدترافورد 1-2 باختیملیگ که باید نتایج عجیب غریبی رخ بده سهمیه چمپیونز لیگ سال بعد بگیریم جام اتحادیه هم برسیم فینال میخوریم به من سیتی که صد در صد باختمون حتمیه- اینم از جام حذفی
    Last edited by clau; 05-01-2014 at 22:12.

18. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شرایط ژانویه به شکلی شده تا میام امیدوار بشم، تا میام فراموش کنم و بازسازی کنم شرایط روحی خودم رو، تیم مجددا میبازه اونم تو خونه!! اونم دقیقه 90!! ده نفره هم میشیم دقیقه 80! جلو سوآنسی...
    خبری موثقی هم از خرید نیست... اه اه
    به خدا ما شرایط مویز و بازیکنا و مسئولین باشگاه رو درک میکنیم.... ولی آیا اونا شرایط ما هوادارا رو درک می کنن؟! سوای مصدوم های فعلی، به خدا سر الکس همین تیم رو قهرمان لیگ کرد! تیم فرگی فصل پیش همین موقع 49 امتیاز گرفته بود! از صدرنشین همین الان که آرسنال باشه 4 امتیاز بیشتر...این اختلاف 15 امتیازی با فصل پیش در چیه؟ اختلاف اورتون هفته 20 ام فصل پیش با منچستریونایتد هفته 20 این فصل فقط باید 1 امتیاز مثبت بزای یونایتد باشه؟
    چندمین بازی دقایق آخر گل میخوریم؟ چند بازی شده گل اول رو دریافت کردیم؟ کی باید این مشکلا حل بشه... ما به انتخاب رئیس اعتماد داریم، تا آخر این فصل و هر وقت سر الکس بخواد حمایت میکنیم از دیوید... ولی کی این مشکلا حل میشه...؟

20. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •