این مشکل دفاع بارسا چیزی نیست که خیلی با خرید مثلا یه مدافع جوون حل بشه
به نظر من تیم به یک رهبر تو دفاع احتیاج داره. یه بازیکن کاریزماتیک که به مدافع های دیگه (مخصوصا کناری ها) و هافبک ها سیگنال های لازم رو بده که چیکار کنن
دقیقا همونطور که دوستان گفتن در حال حاضر ماسکرانو داره سعی میکنه این نقش رو داشته باشه. پیکه اصلا همچین شخصیتی رو از خودش نشون نمیده
من خودم شخصا فکر میکنم اگر بوسکتس و ماسکرانو برن تو دفاع و پیکه بیرون بشینه وضع دفاع بهتر از این میشه. البته اصلا منظورم این نیست که این یه گزینه است فقط میخوام به اون قدرت فکری کسی که تو دفاع باید باشه اشاره کنم. پویول اگر برگرده و اگر دوباره مصدوم نشه یتونه این نقش رو ایفا کنه و احتمالا مشکلات دفاع کمتر میشه.
یکی از دلایلی که تیتو اینقدر دنبال تیاگو سیلوا بود همین قدرت رهبریش تو دفاعه. با قرارگرفتن یه مدافع کاریزماتیک مثل سیلوا که توانایی فنی خیلی بالایی هم داره تو ترکیب بارسا، تقریبا مطمئن میشدیم که این دفاع نفوذ ناپذیر میشد. یادمون باشه تو فصل دومی که پپ تو بارسا بود و پویول هم خیلی کم مصدوم شد، چه دفاع قدرتمندی داشتیم. تو اون فصل من اصلا فکر گل خوردن رو هم نمیکردم.
شما اگر تیمهای مطرح دیگه رو هم نگاه کنید اونهایی که رهبر تو دفاعشون ندارن الان دچار مشکل شدن. مشکلات دفاعی بایرن، دورتموند، آرسنال و حتی من سیتی ای که الان کمپانی رو نداره کم نیست
شاید هر تیمی بتونه با ارایه یک سری تاکتیک های خاص و کمک مثلا دو هافبک دفاعی تا حدودی این ضعف ها رو بپوشونه ولی برای بارسا با شیوه بازیش این کار خیلی خیلی سخت تره
درکل فکر میکنم خرید یه مدافع جوون و خوب به این معنیه که طرف رو جایگزین پیکه بکنیم چون ترکیب پیکه و یه مدافع جوون حتی از وضعیت فعلی هم بدتره. شاید این قضیه بتونه تو شرایط خاصی مثل مصدومیت ها بدرد تیم یخوره اما برای اینکه بارسا بتونه تو CL جلوی تیمی مثل بایرن یا چلسی برنده باشه، به یه رهبر تو دفاع احتیاج داره