تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 444 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان یه قسمت توی بازی تنظیمات هست به اسم user gameplay seting برید اونجا با هر موردی که خیلی مشکل داشتید کم و زیادش کنید : مثلا سرعت پاس - دقت پاس - دقت شوت حتی یه گزینه داره به اسم کنترل در اولین لمس توپ

2. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چه فایده ؟ توی دمو تیم بزرگ استقلال نیست؟ لعنت به سیاستهای فیفا

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

@ amin 2010
    آرمین فقط عطش منو بیشتر کن،آزار داری؟
    ب تغییرات مثب این نسخه ایمان داشتم و تنها نگرانیم تغییر فیزیک توپ بود ک خیلی ریسکی بود و که اونم خوشبختانه خیلی خوب شده.
    وإلا EA خودش بخوبی میدونست که حفظ فونداسیون گیم پلی بسیار موفق نسخه قبل در نسخه بعدی از نون شبم واجب تره!

نظرات بلادکفر رو تعقیب میکردم و نظرات جالبشون:

این نظرو باید طلاکوب کرد!
    Paul
    " کسانی که از دموی F14 شاکی هستن تنها در بازی فوتبال میتونن با سرعت و زور بازی خودشون رو پیش ببرن،در این نسخه شما برای عبور توپ ها از سد دفاعی نیاز ب تلاش و فکر بیشتر دارید.این نسخه ی فیفا به شما کمک میکنه تا درک عمیقتری از فوتبال واقعی پیدا کنید "

dave
    "بازی بسیار واقعی شده،اگه شما روی چهره بازیکنا وقتی که گل میزنید زوم کنید میتونید تو صورتشون واکنش های خوشحالی رو ببنید،این جادوییه"

از انیمیشن های جدید دویدن،تغییر جهت و دریبلینگ هم تمجید شده!
    آرمین در مورد شیلد هم گفتی،حالا بنظرتون بازیکنای قوی نسبت به بازیکنای ریزنقش تر ارجحیت یا برتری دارن توی درگیری های فیزکی یا نه؟
    Last edited by Turok-71; 12-09-2013 at 12:22.

5. 4 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بله، صد در صد ارجحیت دارن.
    هر چند بازیکنای حریف کلا خر زور ترن، ولی رو بازیکنای گنده تر کمتر تاثیر میذارن.
    وجود مهاجم نوک خر زور ضروریه.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

البرزي ببين يه تناسب خيلي خوبي بين سرعت و قدرت بدني ، وقتي ميخواي تو سرعتاي پايين توپو شيلد كني دفاع هاي قوي تر مثه هوملز خيلي بهتر از بازيكناي ديگه ميتونن بيان و علي رغم اينكه شيلد كردي توپو بگيرن ازت ولي در حين حركت ... بزار برات يه صحنرو توضيح بدم با مسي داشتم ميدويدم و هوملز ازم عقب تر بود و دست انداخته يود و ولم نميكرد ! حالا اگه فيفاي قبلي بود اينجا قطعا هوملز مسي رو كامل نگه ميداشت و سرعتشو كم مي كرد و بهش ميرسيد ، تهش اين بود كه داور شايد خطا بگيره... تو اين نسخه وقتي جلوتر بودم و هوملز دست انداخت يه لحظه RT رو ول كردم و LT رو زدم ! Voilà ! مسي با يه دست هوملز و يه لحظه پس زد و بعد با سرعتش اونو جا گذاشت ... الان hype شدي قشنگ ؟
    من خودم فقط منتظر بودم نسخه نكست رو ببينيم ولي با اين دمو حتي اگه امسال نسخه نكستي هم در كار نبود باز يه سال كامل با همين نسخه كارنت سرگرم ميشدم ، واقعا عاليه ...
    راستي كپچر انيميشنهاي بيل عاليه !استارتش ، دويدنش ، بخصوص ضربههاي ايستگاهيش كه واقعا بي نظيره ! خوب خسته شدم البرز من برم دمو فيفا بازي كنم فعلا
    Last edited by amin 2010; 12-09-2013 at 12:31.

8. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من الان گذاشتم دانلود و تا ساعت 12 شب تموم میشه و میام ی نقد بی طرف میکنم
    آقا فقط کسی نگفت موقع شوت زدن باز بازیکن پاشو زیاد بالا میاره؟

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اقا این چرا از من اوریجین میخوااااااااد؟
    اعصابمو بد جور خورد کرده
    هیشکی این مشکلو نداشته؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با نظرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم و تقریبا اکثرا نکات بازی رو گفتن . بازی که کلا پیشرفت خفنی داشته . فقط شاید از لحاظ ظاهری و ویژوال شبیه فیفا 13 باشه . چمنش هم خیلی بد بود . بماند .

بهترین نکته مثبتی که دیدم فیزیک عالی بازی بود که همین باعث میشد پاس کاری های بهتری بشه انجام داد و واقعا لذت پاس کاری توی این نسخه چند برابر شده و منم که بیشتر طرف پاس کاری هستم تا بازی سرعتی و قدرتی . البته با بارسا نتونستم خوب کار کنم . دقیقا مثل 13 . اما دورتموند واسم مثل 13 عالی بود .
    من یکی که جز ضعفهای ظاهری و گرافیکی بازی که خیلی هم کم بود ضعفی ندیدم و فقط یه مشکل بود که امین هم اشاره کرد همون که بازیکنی مثل مسی نمیتونه توپ رو خوب کنترل کنه . به هر حال اولای 12 و 13 هم تقریبا همینطور بود و کم کم به سیستمش عادت کردیم و این هم میکنیم .

مشکلی که من با سیستم جدید بازی داشتم نفهمیدم دقیقا دریبل زدن چجوری شده . کاربرد LT دقیقا چجوریه الان ؟ RS چه کار میکنه ؟ چجوری میشه توپ رو جلو انداخت ؟ این شیلد که میگن چیه ؟ چون از گوشه ها اکثرا دریبل میکنم واسه همین نتونستم خوب بازی کنم . البته همه بازی ها روی ورلد کلاس رو مساوی گرفتم . وقت که خیلی کم بود و باعث میشد تا بیای بازی سازی کنی بازی تموم بشه .

اها راستی یه نکته راجع به دفاع . دفاع که به نظرم فرقی نکرده با 13 و همون هوش مصنوعی رو داره ولی هوش مصنوعی دفاع حریف خیلی بهتر شده و از اون طرف هوش مصنوعی یارای خودی موقع حمله و مخصوصا توی یک سوم حریف واقعا بالا رفته .

اقا این چرا از من اوریجین میخوااااااااد؟
    اعصابمو بد جور خورد کرده
    هیشکی این مشکلو نداشته؟
    خوب با اریجین بازی کن دیگه اگه نصب داری . من الان دارم با اریجین بازی میکنم . از همون p30day هم گرفتم .
    Last edited by Gregar; 12-09-2013 at 13:57.

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

@gregar
    ببين دوست عزيز سيستم دريبل زني همونه فقط ديگه نياز نيست LT رو نگه داريد ، LT به نبرد هاي تن به تن و حفظ توپ اختصاص پيدا كرده ، با RS فِينت ها رو انجام ميدين و هر موقع هم كه دستتون روي RT ( تريگرِ دويدن ) باشه و از RS استفاده كنين مثله قبل بازيكن توپ رو جلو ميندازه و استارت هاي بلند ميزنه

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رسیدن به خط دفاع حریف و ایجاد موقعیت خیلی سخت شده.
    تنها ضعف فیفا به نظر من گرافیک در نمای بسته هست. موقع صحبت کردن با هم منو یاد زامبی ها میندازه!
    و اینکه راه رفتنشون شبیه اردکه
    ولی انصافا بازی خیلی جذابیه و با وجود این مشکلات، هیجان بازی با گزارش محشر و جو استادیوم عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •