از acronis disk director home استفاده کنید/از سایت هایی مثل پی سی دانلود و .... می تونید دانلود کنید
از acronis disk director home استفاده کنید/از سایت هایی مثل پی سی دانلود و .... می تونید دانلود کنید
دوستان کسی میتونه یه منبعی در رابطه با تفاوت کارت گرافیک بگذاره که ایا واقعا تفاوتی وجود داره یا نه
اخه اگه بخواد GT710 باشه که ....
امیدوارم که تفاوتی نداشته باشه
سلام دوستان
يه سوال مهم داشتم
برنامه dolby home theater v4 رو نميتونم از رو dvd دستگاه نصب كنم
هركاري ميكنم نصب نميكنه
حتي برنامشو از سايت lenovo گرفتم ولي بازم نصب نشد
كمكم كنيد چيكار بايد كنم؟
دقیقا بگین مشکل چیه تا بشه راه حل پیدا کرد.ما که نصب کردیم بدون مشکل.
ارور میده؟
نه برنامه CPU-Z اتفاقا یه اسکرین شات صفحه اول با این برنامه فک کنم گذاشتم
والا منم دارم گیج میشم با حرف اون فروشنده گیج ترم شدم
تو این هفته یا هفته آتی اگه شد درس و امتحان نداشتم یه سر دیگه میرم پایتخت
ببینم داستان چیه![]()
ببین دوست عزیز
شما طبق پست بالایی عمل کن فقط دقت کن که پارتیشنی که میسازی روی MBR نباشه وگرنه موقع نصب نمیزاره
البته خود من هم زیاد دردسر داشتم سر پارتیشن بندی که در نهایت از خود محیط نصب ویندوز تبدیل به 2 پارتیشن کردم و 300 مگ هم خود ویندوز گرفت
بچه ها ی سوال برای من پیش اومده که موندم علت چیه؟
7-8 روز اول لپ تاپ من (z500 i7) حدود 3تا 5 ثانیه طول میکشید ویندوزش بالا می اومد. اما تازگی ها این مدت حدود 20 ثانیه طول میکشه
start up نرم افزارهای اضافی رو disable کردم و همچنین defrag هم کردم اما نتیجه نگرفتم. البته سرعت کامپیوتر اصلا فرقی نکرده و عالیه...به نظرتون مشکل از کجاست؟
با توجه به اینکه z500 با ویندوز 8 سازگاره و نمیتونم ویندوز دیگه ای نصب کنم و بعضی نرم افزارهام برا دورهء سلجوقی ها است ممکنه از اونا باشه؟
ممنون اگه سریع جواب بدید![]()
دوست عزیز تو صفحه 84 که بری یک عکس از رده بندی گرافیک ها گذاشتم . که اختلاف فاحشی رو بین دو مدل نشون .میده . برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایت نوت بوک چک یه سر بزنی.
دوست عزیز ، من و تمام بچه ها میدونیم که بین 635 و 710 تفاوت وجود داره اما در تصویری که شما فرستادید جایی ذکر نشده که
lenovo z500 GeForce 635
lenovo z500 GeForce 710
شک و اختلاف نظر دوستان بر سر این هستش که lenovo z500 با گرافیک 710 وجود داره یا نداره
اگه شما منبعی دارید که دال بر این موضوع است که lenovo z500 با گرافیک GeForce 710 لطفا بیان کنید من و تمام بچه های تاپیک هم در جریان قرار بگیریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)