از من کد نمی خواد ( کجاش ؟ )
اون 4 کلاینت دیگه در سمارت هاب تلویزیون شناخته میشن هیچ کدوم کد نخواستن
در ضمن یه سئوال ضمنی! سمارت هاب رو میشه افلاین اپدیت کرد ؟ ورژن شو از کجا میشه فهمید ؟
با تشکر
از من کد نمی خواد ( کجاش ؟ )
اون 4 کلاینت دیگه در سمارت هاب تلویزیون شناخته میشن هیچ کدوم کد نخواستن
در ضمن یه سئوال ضمنی! سمارت هاب رو میشه افلاین اپدیت کرد ؟ ورژن شو از کجا میشه فهمید ؟
با تشکر
دوست عزیز
در قسمت منو--> شبکه--> عملکرد soft AP باید کد امنینی را یادداشت و در wifi کامپیوتر وقتی که تلویزیون را شناسایی کرد وارد کنید.
و در ضمن برای اسمارت هاب باید به اینترنت متصل باشید. ولی برای فریمور تان می توانید از آفلاین استفاده کنید.
و برای فهمیدن ورژن از
منو--> پشتیبانی--> تماس با سامسونگ اطلاعات محصول ورژن تان را ببینید.
ویا منو--> پشتیبانی--> بروز رسانی نرم افزار و در منوی چپ همان صفحه ورژن نرم افزار تان را ببینید.
سلام دوستان میشه 7770 رو ارتقا داد منظور من میشه واسش کیت نصب کرده واز کجا میشه تهیه کرد؟ با سپاس
- - - Updated - - -
Last edited by hadi kabi; 03-10-2015 at 10:46.
دوست عزیز
اگر در نمایندگی نداشته باشند باید از سایت آمازون خرید کنید.
دیجی داره ولی نمیدونم ارزش داره نصب کنم یا نه
دوست عزیز
این کیت قابلیت تلویزیون شما را به تلویزیونهای سال جدید ارتقاء میدهد و اگر تلویزیون شما دو هسته ای باشد آن را به چهار هسته ای تبدیل می کند.
لازم بذکر است که باید از جدیدترین کیت استفاده کنید.
Last edited by matinpour; 04-10-2015 at 13:01.
سلام
امپلی فایر متصل به تلویزیون ( onkyo 608 ) متاسفانه نمیتونه تصاویر رو به 4k به خوبی اپ سکال کنه بنابراین مجبور شدم اچ دی پلیر رو مستقیم به تلویزیون متصل کنم ولی حالا مشکل صدا دارم
مشکل اینه که چه arc و چه فیبر اپتیکال صدا فقط 5.1 رو ساپورت می کنند و از فرمتهای بالاتر hd master 7.1 ویا truehd حمایت نمی کنند
ایا راهی برای حل این مشکل هست
Last edited by matinpour; 04-10-2015 at 13:01.
سلام و درود
دوستان عزیز مدتیه تلویزیون مدل 40c650 تصویرش تیره میشه و رنگها خیلی غلیظ میشن. گاهی خودش درست میشه بعد دوباره خراب میشه. جدیدا سایه تصاویر متحرک هم رو تصویر میفته و جا میمونه.
چه بخشی از تلویزیون مشکل داره؟ حدود هزینه تعمیرش چقدره که ببینم به صرفه هست یا نه؟
بسیار ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام و عرض ادب
تلویریون 6950 سامسونگ دارم،نمیدونم چطور گوشی LG G2 را تلویزیون وصل کنم؟
لینک آپدیتی هم اگر برای تلویزیون وجود داره ممنون میشم
سلام ضمن تشکر از راهنمايی که کردين تلويزيون که اخرين اپديت مال سال 2013 بود رو با اون فايلی که دادين اپديت کردم و ورژن بالاتر رفت مال سال 2014 شد
يک سوال وقتی تلويزيون خاموش و روشن شود همه چی مثل قبل بود تنظيمات و غيره گفتم با اين حجم 1700 گيگ يک چيزی عوض بشه ولی نشد زبان هم همون فارسی که بود امد بالا ممکنه اپديت نشده باشه
و در اخر ورژنی از سال 2014 به اينور نداده برای اين تلويزيون
hu9990 55 اينچ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)