تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 98 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان من تصمیم دارم D5300 بخرم و برای استفاده نسبتا عادی (عکس های خانوادگی و کمی هم از طبیعت).
    حالا به نظرتون کیت 18-55 رو بخرم یا 18-140 ؟؟ از نظر هزینه مشکلی ندارم ولی میخوام بدونم واقعا برای کار من اون 700 تومن اختلاف هزینه ارزشش رو داره یا نه؟
    بعد لنز 18-55 جدار چند هست؟

با تشکر
    از صفحه ی 80 به بعد این تاپیک رو مطالعه کنید در مورد این نو لنزها صحبت شده.

2. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    برای خرید دوربین احتیاج به مشاوره داشتم, میخاهیم از محصولاتی که داریم با وضوح و کیفیت بالایی عکس بگیریم و در سایت فروشگاه قرار دهیم, در بعضی مواقع هم باید از محصولات عکسی بگیریم جهت چاپ بنر روی بیلبورد تبلیغاتی(با توجه به اینکه عکس بسیاری از محصولات در اینترنت با اندازه بزرگ و کیفیت عالی یافت نمی شود) ابتدا عرض کنم که نظر شما برام مهمتره که چه دوربینی بخرم تا سقف خرید ۲/۶ تومان ,,, بعد اینکه نظر خودم رو نیکون ۵۳۰۰ بود ولی مشکلی که دارم اینه که اولا انتخابم درسته یا نه و دوما ان را با کدام لنز بخرم با توجه به اینکه زوم برام مهم نیست و فقط کیفیت و وضوح مهمه
    ممنون و تشکر از لطف همتون

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    برای خرید دوربین احتیاج به مشاوره داشتم, میخاهیم از محصولاتی که داریم با وضوح و کیفیت بالایی عکس بگیریم و در سایت فروشگاه قرار دهیم, در بعضی مواقع هم باید از محصولات عکسی بگیریم جهت چاپ بنر روی بیلبورد تبلیغاتی(با توجه به اینکه عکس بسیاری از محصولات در اینترنت با اندازه بزرگ و کیفیت عالی یافت نمی شود) ابتدا عرض کنم که نظر شما برام مهمتره که چه دوربینی بخرم تا سقف خرید ۲/۶ تومان ,,, بعد اینکه نظر خودم رو نیکون ۵۳۰۰ بود ولی مشکلی که دارم اینه که اولا انتخابم درسته یا نه و دوما ان را با کدام لنز بخرم با توجه به اینکه زوم برام مهم نیست و فقط کیفیت و وضوح مهمه
    ممنون و تشکر از لطف همتون
    نیکون D5300 دوربین خوبیه و با توجه به اینکه low pass filter نداره بیشترین رزلوشن رو در ازای هر پیکسل به شما می ده. تنها ممکنه در بعضی شرایط خاص با پدیده ی Moire رو برو بشید مخصوصا در شرایطی که از اجسامی عکس می گیرید که حالت بافت دارن مثلا توری لباس عروس و ... البته کسانی که سری جدید دوربین های نیکون رو استفاده می کنن گله ای در مورد نشنیدم ولی احتمالش هست .در این موارد بهتره عکس با فرمت RAW گرفته بشه و با نرم افزار های حرف ای تر مثل Nikon Capture NX2 و یا PhaseOne Capture 1 و یا نرم افزار های خاص فوتوشاپ برای پردازش عکسها استفاده بشه به این شکل مشکل خیلی ساده رفع می شه. تو فرمت JPG رفع moire کار سختیه. در ضمن می تونید D5200 رو بخرید که کیفیت عکس مشابهی داره و به خاطر داشتن low pass filter نگران این پدیده هم نباشید. در ضمن هزینه ی کمتری هم پرداخت کردید. در مورد لنز هم فکر می کنم با همون لنز کیت دوربین شروع کنید به احتمال زیاد یه لنز ماکروی خوب نیاز خواهید داشت ولی لنز کیت هم عکسهای ماکروی خوبی داره . شما یه light box هم نیاز دارید که فکر می کنم با توجه به نیاز خودتون می تونید طراحی کنید وبسازیدش.

5. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط pooria_k2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام یه دوربین DSLR تا 2 میلیون برای استفاده ی حرفه ای میخوام. فیلم برداری زیاد برام مهم نیست.ممنون میشم راهنمایی کنین

توی این رده از کانن 600D , از نیکون D3200/D3300 و D5200/D5300 رو می تونید انتخاب کنید سری های بالا تر کانن با سری لنزهای STM به بازار اومدن و بهبود نحوه ی فیلم برداری بیشتر هدف قرار دادن و گرنه کیفیت عکسشون بهتر نشده. ولی توصیه اینه که با توجه به خواسته هاتون یه بادی مناسب بخرید و سرمایه ی بیشتری رو به لنز اختصاص بدید.

منم که یکم تحقیق کردم به جواب شما رسیدم. نظر خودم اینه که فعلا یه بادی مناسب با یه لنز 55-18 بگیرم که کارمو راه بندازه و در آینده واسه خرید لنز اقدام کنم.
    فکر میکنم
    D5300 انتخاب خوبی باشه.ممنون میشم نظرتون رو بگین.راستی دوربین های PENTAX خوبن ؟ من pentax 645D رو دیدم به نظر خوب میومد.
    Last edited by pooria_k2; 20-03-2015 at 13:31.

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان یک لنز با کیفیت همراه ccd می خوام واسه بررسی لام ازمایشگاهی و...
    مثل تصویر زیر می خوام به کار ببرم (وصل میشه به مانیتور )
    به نظرتون یک همچین لنزی که دستی فوکاس زوم و ... بشه تغییر داد چقدر در میاد ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه دوربین خوب با بودجه ی یک و نیم چی پیشنهاد میکنید ؟
    کاربردم هم برای همه چی هست تقریبا !. خانوادگی، طبیعت و یه مقداری هم محصولات.

ممنون میشم راهنمایی کنید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید ممنون میشم راهنمایی کنید من یه دوربین میخوام تا بودجه حداکثر 1.5 میلیون ولی اگه بدونم خیلی فرق میکنه با دوربینی تو رنج 2 میلیون میتونم تا دو میلیون هم هزینه کنم در ضمن پستها رو که خوندم بیشتر دوستان تاکید داشتن کار با دوربینای حرفه ای سخته من قبلا یه دوربین سونی داشتم که لنزش جدا نمیشد ولی خیلی راضی بودم مخصوصا از زومش خیلی عالی بود مدلش رو یادم نیست ولی اردیبهشت سال 93 یک و پونصد خریده بودم و بعدا فروختمش حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که با این بودجه الان چه دوربینی بخرم و زومش خیلی مهمه و در اخر این که بیشتر عکسها از چهره و طبیعتی که میرم مسافرته ببخشید طولانی شد و بازم ممنون.

داره خودمونی میشه saeed3w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بادرود و ادب
    قصد دارم دوربين Nikon D5300 kit 18-55 VR II را خريداري كنم
    آيا حافظه Adata Premier SDHC UHS-I 32GB U-1 Class 10 با اين دوربين همخواني دارد؟ مشكلي بر نخواهم خورد؟
    رم هاي sandisk هزينه بالايي مي خواهد اگر اين رم adata جوابگو هست اين را بگيرم؟
    لطفا راهنمايي بفرماييد ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بادرود و ادب
    آيا حافظه Adata Premier SDHC UHS-I 32GB U-1 Class 10 با اين دوربين همخواني دارد؟ مشكلي بر نخواهم خورد؟
    منتظرم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بادرود و ادب
    من خودم تحقيق كردم اين دوبين حداكثر 54 Mbps سرعت ذخيره اطلاعات روي كارت حافظه نياز دارد كه اين كارت حافظه حداكثر 30 Mbps هست بنظرم فيلم بارزلوشن 1080P با 60 فريم نمي تونم زياد ضبط كنم ولي براي 30 فريم فكركنم مشكلي پيش نياد باز نظر اساتيد محترم چه باشد ممنونم
    Last edited by saeed3w; 29-04-2015 at 13:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •