تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 457 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علی جان :
    این نقل قول از یکی از دوستان توی یه فروم دیگه ست که با من در میون گذاشتن اما من فعلا کومودو 6 نصب ندارم ....شما اگه میشه این مسئله رو تست کنید و ببینید این مشکل عمومیه ؟؟؟

آقا این Comodo 6 یک اشکال خیلی مهم توش یافتم! من دوباره کمی وقت آزاد پیدا کردم! که روی آن تست‌‌هایی انجام دهم. وقتی داشتم روی محدود کردن svchost ویندوز کار می‌کردم متوجه شدم: وقتی که فقط تک request ها را Allow و remember میکنم، درون تنظیمات قوانین این برنامه کلن میزنه Allow any MAC at any Address و ...!!!
    ممنون
    سلام

نه خــیــر، نه خــیــر؛ اشکالی در کار نیست.

اون دوست شما طبق تنظیم و میل و خواست خودشان که برای کومودو تعریف کردند، کومودو هم همانطور داره با تنظیمات اون دوست شما کار میکنه!!

دوست شما ابتدا باید از قسمت تنظمات فایروال میزان نمایش تعداد پیغامها را بالاتر ببره، و بزاره روی "خیلی زیاد"

خب، این یعنی چی؟ => یعنی وقتی اون قسمت روی "خیلی کم" باشه، ما داریم به کومودو میگیم که=> جناب فایروال برام جزییات یک ارتباط مهم نیست، تو فقط به من بگو فلان فایل/پروسه میخواهد به شبکه وصل بشه، و من به طور کلی به اون فایل/پروسه اجازه میدم یا مسدود میکنم. ولی اگر بزارید روی خیلی زیاد یعنی دارید به کومودو میگید که=> جناب فایروال تمامی جزییات اعم از پورت به پورت، آی-پی به آی-پی، آدرس به آدرس، پروتکل به پروتکلِ ارتباط یک فایل روی شبکه برای من مهم است، و میخواهم همه تحت کنترل من باشد و مثلا محدودش بکنم یا غیره .....

من الان هر جوری که دوست دارم هر فایل/پروسه را محدود میکنم، مسدود میکنم، اجازه میدم و .....

اینه:

بازم اگر نیاز بود بیشتر توضیح میدم......

2. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من كومودو 5روداشتم خيلي خوب وروون كارميكرد بعدش جديدا 6 رو ريختم خيلي جالب شده فارسي هم كه شده .اما مشكل اينه كه توي پروكسس system خيل از cpuاستفاده ميكنه والبته گهگاه cmdagentدليلش چيه ؟ البته من آنتي ويروسم رو در فايلهاي حفاظت شده قراردادم پروفايل مرورگر ها هم گذاشته بودم كه باحذف اون اوضاع خيلي بهتر شد

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام من كومودو 5روداشتم خيلي خوب وروون كارميكرد بعدش جديدا 6 رو ريختم خيلي جالب شده فارسي هم كه شده .اما مشكل اينه كه توي پروكسس system خيل از cpuاستفاده ميكنه والبته گهگاه cmdagentدليلش چيه ؟ البته من آنتي ويروسم رو در فايلهاي حفاظت شده قراردادم پروفايل مرورگر ها هم گذاشته بودم كه باحذف اون اوضاع خيلي بهتر شد
    سلام

چند توصیه فقط میتونم بکنم

هر از چند گاهی سیستم را با کومودو اسکن بکنید، مثلا ماهی یکبار اسکن کامل بکنید و هفته ای یکبار هم اسکن سریع و اسکن اعتبار سنجی را انجام بدهید.

وارد بخش های مختلف که شامل لیست فایلها میشه، نظیر لیست فایلهای امن یا لیست فایل های ناشناخته یا لیست قوانین برنامه در فایروال یا حفاظت؛؛ بشوید و از امکان پالایش استفاده بکنید. تاثیرات مثبت در کارایی/پرفورمنس داره.

فایلهایی که میدونید امن هستند را به لیست فایلهای امن اضافه/منتقل بکنید

استارتآپ ویندوز را خلوت تر نگه دارید.

5. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام علی جان :
    علی جان پس اینطور که من متوجه شدم تعداد سولات و ریکوئیستها تعیین کننده نوع قوانین نهایی تعریف شده توسط کاربره درسته؟؟؟
    مثلا این دوستم تعداد رو روی کم گذاشته و بقیه رو خود کومودو تعیین کرده و قانون نهایی بر این مبنا تعیین شده ؟
    یعنی مثلا روی تعداد کم خود کومودو طبق پیشفرض خودش و یا احتمالا توسط نگاه کردن به تصمیم گیریهای مشابه و هم رده کاربر برای اون مورد خاص اون تعداد از سوالات رو که نشون داده نمیشن خودش قانون گذاری میکنه؟؟؟
    حالا برام جالبه بدونم اگه اینطوره خود کومودو برای قانونمند کردن اون سوالات پرسیده نشده قانون میذاره یا طبق رویکردهای استاندراد و طبیعی اون پروسه یا سرویس یا برنامه یا با نیم نگاهی به قوانین تعیین شده و تیک خورده توسط کاربر در مورد همون برنامه؟؟
    نمیدونم درست متوجه شدم و اینکه درست تونستم بپرسم یا نه؟؟؟
    قربانت

7. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علی جان :
    علی جان پس اینطور که من متوجه شدم تعداد سولات و ریکوئیستها تعیین کننده نوع قوانین نهایی تعریف شده توسط کاربره درسته؟؟؟
    مثلا این دوستم تعداد رو روی کم گذاشته و بقیه رو خود کومودو تعیین کرده و قانون نهایی بر این مبنا تعیین شده ؟
    یعنی مثلا روی تعداد کم خود کومودو طبق پیشفرض خودش و یا احتمالا توسط نگاه کردن به تصمیم گیریهای مشابه و هم رده کاربر برای اون مورد خاص اون تعداد از سوالات رو که نشون داده نمیشن خودش قانون گذاری میکنه؟؟؟
    حالا برام جالبه بدونم اگه اینطوره خود کومودو برای قانونمند کردن اون سوالات پرسیده نشده قانون میذاره یا طبق رویکردهای استاندراد و طبیعی اون پروسه یا سرویس یا برنامه یا با نیم نگاهی به قوانین تعیین شده و تیک خورده توسط کاربر در مورد همون برنامه؟؟
    نمیدونم درست متوجه شدم و اینکه درست تونستم بپرسم یا نه؟؟؟
    قربانت
    سلام علیکم

من دقیقاً منظور شما را متوجه شدم؛ ممنون.

نکته: هر چند سعی کردم در پست قبلیم با زبان بسیار ساده و روان این موضوع را توضیح بدم، و اگر با دقت بخونید دقیقاً متوجه میشید...

جواب:

ببینید احتمالاً شما هنوز پست بالایی من را با دقت نخوندید. من در پست بالایی، جانِ کلام را به زبان ساده بیان کردم.

اینکه می فرمایید تعداد سوالات تعیین کننده نوع قوانین هست=> برای توضیح باید عرض کنم که در واقع این شما هستید که با تعیین میزان نمایش پیغامها، میل خودتان را برای دسترسی به جزییات بیشتر در تعریف قوانین برای فایروال مشخص میکنید، مثلاً اگر روی خیلی کم باشه در واقع کومودو فقط یک پیغام برای فایل نشون میده، و اگر شما اجازه بدهید اونوقت تمام درخواستهای ورودی و خروجی برای اون فایل به هر آدرسی و هر پورتی مجاز میشه.

اونوقت شما در پستتون میفرمایید که تکلیف بقیه سوالات نپرسیده چی میشه؟ خب، دیگه سوالی برای پرسیدن از جانب فایروال باقی نمیمونه!!!!

وقتی ارتباط یک برنامه از نوع ورودی و خروجی به هر آدرسی و هر پورتی مجاز باشه، به نظرتون دیگه سوالی و نکنه مبهمی برای فایروال باقی میمونه که دوباره ازتون بپرسه یا خودسر براش قانون تعیین کنه؟ خــیــر.
    (امیدوارم متوجه شده باشید)

بازم تکرار میکنم: اگر حساسیت (میزان نمایش پیغام) را روی خیلی زیاد بزارید=> دارید به کومودو میگید که تمام جزییات یک ارتباط برای من مهم است، و همه را به من گزارش (پیغام) بده. بنابراین اگر فایل/پروسه ای قصد ارتباط داشته باشه با یک آدرس، اونوقت کومودو بهتون میگه (پیغام میده) (اگر شما اجازه بدهید فقط برای همان درخواست یک قانون ساخته میشه، چون شما به فایروال گفته بودید که تمام جزییات یک ارتباط/کانکشن مهم است ، پس کومودو نمیاد یک اجازه کلی به فایل بده)اگر باز در ارتباطها یا به قول شما ریکوئیست بعدی از یک پورت دیگر یا آدرس دیگر یا نوع ارتباط دیگری استفاده بشه، چون شما از قبل به کومودو دستور دادید که همه را پیغام بده و همه باید با تایید من باشه=> بنابراین باز کومودو براش جای سوال هست که شما این درخواست جدید فایل برای برقراری ارتباط را، اجازه میدهید یا خیر. و چون پاسخ شما را نمیدونه بنابراین باز بهتون پیغام میده و ازتون میپرسه.

پیغام کومودو یعنی اینکه قبلش شما به کومودو گفته بودید آقای کومودو همه را به اطلاع من برسان تا خودم شخصاً دونه دونه را مدیریت بکنم/ اجازه بدم/مسدود بکنم/محدود بکنم.

نکته: البته این فقط برای پیغام بود، وگرنه شما میتونید فارغ از نمایش پیغامها _حتی میتونید حساسیت پیغامها را روی خیلی کم بزارید_ ولی خودتون دست به کار بشید و یک قانون با جزییات مختلف برای یک فایل بسازید.

بازم اگر مورد مبهمی براتون باقی مونده بپرسید تا بیشتر توضیح بدم.

9. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

کومودو در تدارک ارائه یک آپدیت (ورژن جدید) برای CIS است، آخرین تغییرات فایل های فارسی را الان از من دریافت کردند و وارد نسخه جدید کردند. بنابراین من احتمال میدم تا آخر هفته یک نسخه جدید در قالب آپدیت برنامه برای CIS عرضه بشه. که میتونه شامل تغییرات مهمتری نسبت به قبل باشه.

Egemen گفته ما بطور میانگین هر یکی دو ماه یک آپدیت کلی برای CIS منتشر میکنیم....

هر چند که تاکنون من خودم باگ وحشتناکی در نسخه 6 ندیدم، ولی باز مثل همیشه سعی میشه ایرادات گزارش شده برطرف بشه و احتمال بازگشت پنجره Summary البته به شکل جدیدتر در این آپدیت وجود داره(البته من حس میکنم بازم خبری ازش نیست_البته سعی میکنم یک نسخه از زیر دستشون بکشم بیرون ببینم چه خبره). نرم افزار هم احتمالا در کارایی/سرعت/عملکرد/پایداری نسبت به نسخه کنونی بهبود پیدا میکنه. نسخه فارسی ما هم یک گام میره رو به جلو. البته تیم کومودو قبلاً به من قول داده بود که سعی میکنه سرفرصت بیشتر/اختصاصی روی نسخه فارسی کار بکنه و در واقع نسخه فارسی وارد فاز دوم در مسیر بهبود میشه.

من همچنان منتظر آمدن valkyrie به CIS هستم....... هر چند میدونم توی این آپدیت خبری ازش نیست! یا قابلیت کلیک راست روی فایل و اسکن اعتبار سنجی و یکی دو طرح دیگه،

یکبار هم Egemen صحبت یک Local BB به شکل مدرنتر را کرده بود که البته قول نسخه 6.1 را داده بود، که البته این نسخه-ی در راه، 6.1 نیست. پس اینم بیخیال....
    Last edited by Jadda; 03-03-2013 at 00:19.

11. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AM4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه اساتید بخوص JADDA ی عزیز یه سوال از روزی که از کسپر ونود به کومودو کوچ کردم ذهن منو مشغول کرده اینکه چرا انتی ویروس کومودو به خوبی فایرولش نیست نه اینکه بد باشه ولی تو ویروس یابی از انتی ویروسی مثل نود ضعیفتر هست منظورم فقط شناسایی ویروس هست ایکاش روی این قضیه یه کم بیشتر کار کنن مثلا توی یه تست از ویروسهای جدید که تو یکی از سایتهای همسایه هست یه پک 8 تای ویروس رو گذاشتن که کسپرسکی با اون همه یال وکوپال فقط یک ویروس شناسایی کرد نود 32 هفت تا ویروس و کومودو 5 تا البته با توجه به رایگان بودن کومودو قطعا ما هیچ گونه ادعایی نمیتونیم نسبت به کومودو داشته باشیم وهمینقدر که این محصول بسیار کارامد رو رایگان در اختیار ما قرار میدن وما رو تحریم نکردن ممنونشون باشیم در پایان از همه وشما تشکر میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

آخرین ورژن رو توی سایت هم برای دانلود می گذارند یا فقط از طریق CIS می شه آخرین آپدیت رو دریافت کرد؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام خدمت همه اساتید بخوص JADDA ی عزیز یه سوال از روزی که از کسپر ونود به کومودو کوچ کردم ذهن منو مشغول کرده اینکه چرا انتی ویروس کومودو به خوبی فایرولش نیست نه اینکه بد باشه ولی تو ویروس یابی از انتی ویروسی مثل نود ضعیفتر هست منظورم فقط شناسایی ویروس هست ایکاش روی این قضیه یه کم بیشتر کار کنن مثلا توی یه تست از ویروسهای جدید که تو یکی از سایتهای همسایه هست یه پک 8 تای ویروس رو گذاشتن که کسپرسکی با اون همه یال وکوپال فقط یک ویروس شناسایی کرد نود 32 هفت تا ویروس و کومودو 5 تا البته با توجه به رایگان بودن کومودو قطعا ما هیچ گونه ادعایی نمیتونیم نسبت به کومودو داشته باشیم وهمینقدر که این محصول بسیار کارامد رو رایگان در اختیار ما قرار میدن وما رو تحریم نکردن ممنونشون باشیم در پایان از همه وشما تشکر میکنم
    سلام علیکم

در مورد آنتی ویروس و قدرت شناسایی کومودو باید عرض کنم که کومودو همیشه در حال بهبود آنتی ویروس هست. چه به لحاظ شناسایی و چه به لحاظ پاکسازی/تعمیر سیستم.

با یک بسته 8 تایی ویروس هم نمیشه در مورد شناسایی یک آنتی ویروس به نتیجه رسید. برای تست قدرت شناسایی یک/چند محصول، باید تستهایی با تعداد مخرب های زیاد در یک محدوده زمانی میان مدت به بالا (20 روز به بالا) با بسته های مخرب متفاوت و مختلف از منابع مختلف و با تعداد زیاد، آنتی ها تست بشوند. امروز با یک بسته 200 تایی تست کنید، فردا با یک بسته 15 تایی از یک منبع دیگر تست کنید، پس فردا با یک بسته 50 تایی مجدداً روز بعد با یک بسته 8 تایی تست بکنید و روز بعد با یک بسته 500 تایی روز بعد با....... این کار را ادامه بدهید.... اونوقت یک نرخ تشخیص نزدیک به واقعیت دستگیر شما می شود. در همون فروم همسایه که من نمیدونم کجاست، شما یکی دو ماهی پیگیر تستهای تشخیص باشید و آروم آروم به این نتیجه می رسید که آنتی ویروسش به لحاظ شناسایی بد نیست و خوبه(از اون بسته 8 تایی که 5تا رو شناخته، پس خوبه). کما اینکه قبلاً توی همین فروم خودمون در تاپیک دانلود و تست ویروسها که اونوموقع به دلیل ایجاد نشدن آزمایشگاه آنتی ویروس، خیلی برو بیا داشت! آنتی ویروس کومودو در تشخیص هم نتایج خوبی میگرفت. هر چند الان آزمایشگاه ویروس شکل گرفته و گردی بر تاپیک ویروس نشسته. <(اینم انتقاد ما)

====

آخرین آپدیت را روی سایت هم میگذارند..... از طریق نرم افزار هم قابل دریافته.

15. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    با اینکه فایل bases.cav رو از طریق سیف مد به پوشه اسکنر انتقال دادم ولی همچنان میگه آپدیت نیست .
    ورژن جدید رو نصب کردم ( 6.0.264710.2708 ) .

با تشکر از راهنماییتون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •