ببخشید این پستتون رو الان دیدم![]()
فکر کنم اگه زنگ بزنید خود مغازه دار بفرستتش من اگه تونستم یه جایی رو پیدا میکنم که براتون بفرستن(قول نمیدم)
ولی فکر کنم ارزش این دردسرها رو نداره من که خیلی با اینا بد رفتار میکنم هنوز خش ندارن![]()
ببخشید این پستتون رو الان دیدم![]()
فکر کنم اگه زنگ بزنید خود مغازه دار بفرستتش من اگه تونستم یه جایی رو پیدا میکنم که براتون بفرستن(قول نمیدم)
ولی فکر کنم ارزش این دردسرها رو نداره من که خیلی با اینا بد رفتار میکنم هنوز خش ندارن![]()
بابا کمی هم از بحث در مورد مدلها بیایین بیرون و در مورد نرم افزارها و برنامه ها و نحوه نصب و... لطفا صحبت کنید :
برنامه چطوری باید نصب بشه؟
و تم و .... براش بزارین وممنون.
بعضی از نرم افزارها باید رو کامپیوتر اجرا تا نصب بشن و بعضی های دیگه هم داخل پاکت پی سی اجرا ونصب میشن که در هر دو حالت کار آسونیه نیاز به آموزش هم نداره![]()
سلام
من تو صفحه های قبلی خوندم که پرسیده بودن که آیمیت کجاییه ؟ آیمیت که روش نوشته ساخت تایوان
یه سوال که تفاوت wm6 با wm5 چیه ؟
رو jasjar میخوام نصبش کنم . به نظرتون ارزش ریسک داره
با جمین چطور میشه در حالت دوربین زوم کرد؟ اصلا زوم میکنه؟
من هیچ شماره ای از هیچ مغازه ای ندارم...
زیاد فرقی نداره و همچنین ریسکی هم نداره![]()
نمیشه ولی من تا اونجایی که یادمه یه نرم افزاری واسه دوربین بود که شاید زوم کنه
من میگردم چنتا خوبشو پیدا میکنم![]()
دوست عزیز من روش آپدیت وینموبایل رو که یه فایل rar بود رو اجرا کردم ... یه صفحه CMD داس باز شد ..
بعد از گذشت یه ربع یه خطا رو صفحه ویندوز اومد و متوجه نشدم چی میگه...
گوشیم همچنان روشن بود و درحالت today بود ...
وقتی گوشی رو ریست کردم دیگه بالا نیومد
یعنی صفحه سفید اول که با رنگ قرمز نوشته HTC رد میشه و یه صفحه آبی میاد که با رنگ سفید نوشته imate و چهار خط کد قرمز بالای صفحه سمت چت هم هست که دیگه تو همون حالت باقی می مونه !
و دیگه اصلا بالا نمیاد...
به نظرتون مشکل چیه و راه حلش چیه؟
اگه نیاز به نصب مجدد ویندوز داشته باشه چطور میتونم نصبش کنم؟ چه فایلهایی مورد نیازه؟ ( آموزش جامعی هست؟)
و در آخر اینکه وقتی ویندوز نصب شد مثل PCباید واسش درایور نصب کرد؟ مثلا صدا و این چیزا؟ یا با خود ویندوز نصب میشه؟
متشکر میشم راهنمایی کنید
شما باید هارد ریست میکردید برای هارد ریست کردن باید دکمه پاور رو نگه دارید و با قلم دکمه مخفی ریست رو بزنید
اگه جواب نداد موقع روشن شدن قبل از بالا اومدن ویندوز دکمه دوربین رو بزنید و دوباره ویندوز رو نصب کنید
سلام آقای سپهر
میشه لطفا نزم افزاری برای فارسی کردن پاکت پی سی معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)