آفا سپاس از جوابت ولي من نمي تونم پيداش كنم اگه ميشه لينك دانلودش رو بذاري
مودم هم رو كه پيدا نكردم.اگه پيدا كردي به ما هم خبرشو برسون
شرمنده كه سرتونو درد ميارم
س پ ا س
sms يعتن سايت ما سالاره
آفا سپاس از جوابت ولي من نمي تونم پيداش كنم اگه ميشه لينك دانلودش رو بذاري
مودم هم رو كه پيدا نكردم.اگه پيدا كردي به ما هم خبرشو برسون
شرمنده كه سرتونو درد ميارم
س پ ا س
sms يعتن سايت ما سالاره
سلام
کلیه درایو های مودم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد تنها کافی است که نوع مودم رو بفهمید که hcf یا hsf است و در سمت راست سایت بر روی دانلود کلیک کرده و سپس i agree و بعد نوع سیستم عامل و نوع کرنل سیستم عامل.
برای پیدا کردن کرنل سیستم عامل از دستور uname -r استفاده کنید.
صفحه مستقیم برای دانلود مودم های hsf: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای مودم های hcf: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه که تو فدورا9 چه طور میشه repository رو غیر فعال کرد (من به اینترنت دسترسی ندارم )من دارم ار منوی add/remove program این کار رو میکنم ((یعنی دارم اونا رو غیر فعال میکنم ولی باز هم نمیتونم از دیسک فدورا چیزی نصب کنم
حتی بسته های rpm رو هم نمیاونم نصب کنم !!!!! کسی میدونه باید چه کار کنم
سلام
با دستور passwd username --stdin میشه پسورد جدید داد
دوست عزیز برای پسورد رووت این مو ضوع کاملا فرق داره
یکی از راههاش اینه که سیستم رو ریستارت کنید >>> بعد اگه شما دارید از LILO استفاده میکنید وقتی که صفحه ی مربوط به بوت (انتخاب سیستم )رو دیدید >>> دگمه های Ctrl+x رو فشار بدید و بنویسید linux single >>>الان دگمه ی enter رو فشار بدید شما الان با همان صلاحيت هاي رووت وارد سیستم شده اید الان با ورود به سیستم با دستور passwd میتونید پسورد رو تغییر بدید
برای اونای که از GRUB استفاده میکنند وقتی که صفحه ی مربوط به بوت (انتخاب سیستم) رو دیدید دگمه ی e رو فشار بدید بعد کرنل مربوطه رو انتخاب کرده و در اخر اون خط کلمه ی single رو به صورت یه کلمه ی جدا بنویسید الان وارد شل بشید و با ورود به سیستم با دستور passwd میتونید پسورد رو تغییر بدید
ببخشید بهتر از این نتونستم براتون ترجمه کنم
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نظر من رو می خوای بهتره با حالت متنی کار کنی چون من هم با حالت گرافیکی خیلی مشکل داشتم اما برا فعال و غیر فعال کردن مخازن تو fc9 می ری به system > adminstration > software sources
سلام
ممنون بابت جواب
ولی اون کار رو هم کرده بودم ولی همون مشکل باقیه فکر کنم بهتره اون پیام رو اینجا بزارم
فعلا بای
و اما فدورا !!!!!!!!
سئوال اول :
من بعد از نصب هيچيك از پارتيشن هاي غير EXT رو نمي بينم .
با دستكاري در فايل fstab و افزودن يك خط به انتهاي اون ، الان در زير مجموعه ي media پارتيشني به نام sda1 دارم اما خالي است .
كجاي كار را يادم رفته انجام بدم ؟
راستي خطي كه اضافه كردم متنش اينه :
/mnt/sda1 mnt/ntfs ntfs defaults 0 0
ممنون از راهنمايي
سلام
اول اینکه توی اون خط mnt/ntfs و mnt/sda/ اشتباهه
با این دستور درستش کنید(اگر sda1 درست باشه
بعدش شما باید با دستور mount /dev/sda1 رو اجرا کنید و بعد دنبال پارتیشن مورد نظر در mnt/ntfs/ بگردیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها......................
من میخوام ، این توزیع رو بگیرم.............. گویا سه مدل ، برای سه تا پلتفرم داره................!!!! میشه درباره x86_64 و ppc کمی توضیح بدید. سی پی یو ، دستگاه من 4100 AMd ، همون 2.4 dual هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)