من این 4540 که خریدم باسه خودم نیست برای یکی از دوستانم خریدم.
نظر شخصیمو میگم که البته سلیقه ای هست، من خودم Thinkpad E530 و به 4540s بیشتر ترجیح می دم.
من این 4540 که خریدم باسه خودم نیست برای یکی از دوستانم خریدم.
نظر شخصیمو میگم که البته سلیقه ای هست، من خودم Thinkpad E530 و به 4540s بیشتر ترجیح می دم.
Last edited by a1i; 18-07-2013 at 08:47.
من یه گشتی زدم این مدل لپ تاپی که گفتی خیلی پایینتر از 4540 هست که
رم 4
پردازنده I5
و خیلی چیزهای ریز دیگه که درشت هاشو گفتم فقط ( مرسی)
+
سوال دوستمون m.m_umz سوال منم هست از اساتید مخوام که جواب بدن
مرسی
دوست عزیز چرا مشاوره گمراه کنند میدی؟ مگه 4540 i5 نیست؟؟ خیلی از دوستان هم رمشون 4 هست!!!
در ضمن e530 گرافیک gt635 داره به راحتی گرافیک 4540 رو قورت میده، هم از رنکینگ میگم هم یکی از دوستانم دارش و از نزدیک مقایسه کردم.
تنها عیبش به نظر من ظاهرشه که زیاد خوشگل نیست.
لپ تاپ 4540 اچ پی خوبه اما فقط گرافیکش جزء حد متوسط محسوب میشه،اگه گرافیک براتون مهم نیست.گزینه ی خوبی برای انتخاب هست
در باره z500
در مورد باتری بیشتر فکر کن، از لپتاب بدون برق کمتر استفاده میشه، دو ساعت هم خوبه، فرقش یک ساعت و نیمه با باقی لپتابا
صفحه اش رو من دیدم از نزدیک عیب خاصی ندیدم، شما خودت دیدی یا بهت گفتن؟ چون همین 4540 هم صفحه اش برای من چنگی به دل نزده، دقیقا باید رو بروی وسط صفحه بنشینی تا تصاویر بدون تغییر کنتراست دیده بشن، حتی اون موقع هم مقدار ناچیزی که با دقت زیاد میشه متوجهش شد در گوشه ها کنتراست عوض میشه.
همچنین گرافیک زد 500 خیلی قوی تر از 4540 هست.
سلام این لب تاپ رو میخوام با مشخصات کلی زیر بخرم :
پردازنده: Intel 3632QM Core i7 2.2GHz up to 3.2 GHz - Cache 6 MB
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
یکی از اهداف اصلیم هم انجام بازی است !
PES2013 و FiFa2013
رو با تنظیمات های بدون لگ اجرا میکنه ؟! اگه اینا رو با تنظیمات عالی و بدون ایراد اجرا کنه کافیه برام؟
سلام دوست عزیز
شما این مدل رو مطمئن باش اگه بگیری تا pes2020 اجرا میکنه.pes که اصلا گرافیکی نمیخواد.اگه هدفت فقط واسه pesهستش که خیالت راحت باشه.بگیر حالشو ببر.من هم قراره همین کانفیگو تا 2 روز دیگه بگیرم.به من گفتن قیمتش 2.500 ه .من خیلی واسه لپ تاپ تحقیق کردم تا این که این مدل رو تصمیم گرفتم که بگیرم.سیستمش عالیه.بگیر خیالت تخت بابت گرافیکش.راستی به شما قیمت این مدل رو چقدر گفتن؟
سلام مجدد
دوست عزیز اجراش یه بحثه ، خوب و عالی اجرا کردنش یه بحثه دیگه
بعید میدونم اینجوری که شما میگی باشه ! :( با توجه به ایراداتی که دوستان به گرافیکش وارد میکنند PES 2013 رو با کانفیگ High خیلی خوب اجرا نمیکنه !!!
من تصمیمم واسه خرید قطعی شده بود تا اینکه این فروم رو خوندم و...
شما خودت گرافیکشو چطور ارزیابی میکنی ؟! اگه واسه pes کم نمیاره واسه چه بازی کم میاره مثلا ؟
قیمت نقدش 2570000 هستش که قراره من 1 تومنش رو بدم و 20 تا 96 تومان هم بدم ؟!؟
خوبه به نظرتون ؟؟؟
نگران نباش من خودم خوره PES مبعید میدونم اینجوری که شما میگی باشه ! :( با توجه به ایراداتی که دوستان به گرافیکش وارد میکنند PES 2013 رو با کانفیگ High خیلی خوب اجرا نمیکنه !!!روزی 3-4 ساعت هم PES بازی میکنم همین دیشب ساعت یک نصفه شب تا 3 بازی میکردم
![]()
راحت اجرا میکنه
دوستان ممنون میشم این دو سوال منو جواب بدین:
1- آیا برای همه زمانی که گرافیک ATI روشن هست سمت چپش اینقدر داغ میشه؟ در حالت عادی که رو INTEL هست خنکه ...
2- آیا برای همه هارد Hitachiش موقع Read و Write کردن صدای تق تقش بلنده؟
ممنون میشم جوایمو بدین چون می خوام ببنم اگه غیر طبیعی است ببرم گارانتی.
باتشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)