تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 85 از 328 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

قبلاً عرض کردم که خانم مد نظر ما از اقوام هستند و همديگرو ار قبل مي شناختيم (البته تا حدودي)، در حال حاضر هم اين قرار ملاقات به خواست سرکار خانم هست و خانواده ها هم در جريان هستند. نکته بعد هم اين هست که از شواهد مشخص شده که خانواده ايشون با اين وصلت موافق هستند و نظر خود خانم هم مثبته و حالا اين پيشنهاد بيرون رفتن هم بيشتر براي صحبت هاي تکميلي هست. با اين حال و بعد از چند صفحه نظرات همه دوستان گرامي نظر بنده فعلاً اين هست که حداقل چند شاخه گل بگيرم و هديه و اينطور چيزا باشه براي دفعات بعد.
    بهرحال فعلاً تا جمعه چند روز فرصت باقيست و من هم هنوز در مورد محل ملاقات به نتيجه نهايي نرسيدم و دارم سبک سنگين مي کنم. با توجه به صحبت هاي برخي از دوستان ميشه به اين نتيجه رسيد که کافي شاپ جاي خوبي براي صحبت کردن زياد نيست و بايد جايي باشه که بازتر باشه.
    حالا بايد باز هم در موردش فکر کنم.
    ببخشید قصد دخالت نیست شناخت کلی که شما از قبل داشتید خیلی عالیه ولی رفتار قبل بعد انسانها یکی نیست شما سعی کن کلا وارد جزئیات بشی و اینکه جزئیات چیزی نیستش که با یکی دو جلسه بشه ازش سر در بیاری و مخصوصا بسته به شخصیت طرف ممکنه رسیدن به شناخت جزئیات کار زیاد آسونی هم نباشه .

کلا از نظر من (کاملا شخصی) خریدن کادو و یا محل قرار زیاد مهم نیست بلکه شناخت بهتر از طرف در تمامی موارد مهم هستش چرا که بحث یک یا دو روز زندگی نیستش بحث یک عمر هست و ...

2. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض تحقیقاتِ مخفیانه قبل از ازدواج بسیار مهم هست چون بعصیها حقیقتشون رو پنهان میکنند قبل از ازدواج

سلام دوستان .
    حالا که بحث و گفتگو در موردِ ازدواج هست به این دو موضوع هم حتماً توجه کنید قبل از ازدواج :

این دو چیز رو حتماً دورا دور و مخفیانه در موردش تحقیق کنید بدونِ اینکه طرفِ مقابل احساس کنه :

1- در ساعتهایِ بیکاری و اوقاتِ فراغت وقتش رو چطوری میگذرونه (یعنی تفریحش چیه؟ ) .
    این مسئله فوق العاده مهم هست .
    اگر با قلیان و سیگار و قمار و رفیق بازی و مشروب و مواد مخدر و رابطه ی نا مشروع و اینا خودش رو سرگرم میکنه باید پرونده اش رو بست .

2- رفتارش با خانواده و اقوام خودش (این مسئله خیلی اهمیت داره اگر با اونها رفتار درستی نداره فردا با شما هم همونطور رفتار میکنه )

اما مبادا بهش بگین که این چیزها رو مخفیانه بررسی کردین و فهمیدین به دردِ ازدواج نمیخوره چون صد درصد بهتون میگه نه عزیزم تو فرق داری , من دوستت دارم و از این حرفها یا میگه بعد از ازدواج دیگه اون کارها رو انجام نمیدم یعنی وعده سر خرمن .

اگر این چیزها رو فهمیدین و باز هم باهاش ازدواج کردین , فردا هر مشکلی براتون پیش اومد که ناشی از همون چیزهائی بود که قبل از ازدواج ازش خبر داشتین دیگه کسی غیر از خودتون رو شماتت نکنید

مثلاً اگر قبل از ازدواج فهمیدین که گهگاهی یه نخ سیگار میکشه و بی خیال این موضوع شدین با وجودیکه از سیگار بدتون میاد , بعد از ازدواج اگر تبدیل شد به یک سیگاریِ قهّار که روی یکی دو پاکت سیگار میکشه و تویِ خونه و اتاق خواب و دستشوئی و ماشین و خلاصه هر جا دلش بخواد سیگار میکشه , به یاد بیارین که شما خودتون قبول کردین با آدم سیگاری ازدواج کنین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-12-2012 at 02:36.

4. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان عزيز، خدايي نکرده با اين سوال ما بين شما کدورتي پيش نياد که اونوقت من خيلي شرمنده ميشم!
    تا اينجا که نظر اکثريت دوستان اينطور بوده که حداقل بايد گل بگيرم (البته با احترام به نظر دوستاني که مخالف هستند)، در مورد محل ملاقات هم يکي از دوستان مجموعه کاخ موزه سعدآباد رو پيشنهاد دادن که ظاهراً رستوران و کافي شاپ هم داره، به نظر انتخاب خوبي مياد، البته اينطور که از پيش بيني هاي هواشناسي معلوم شده ظاهراً جمعه هم هوا آفتابي خواهد بود و با اين حساب ميشه رو قدم زدن در محوطه هم حساب کرد. البته باز هم اگر محل بهتري به ذهن دوستان با تجربه ميرسه ما رو در جريان قرار بدن.
    باز هم تشکر مي کنم که راهنمايي مي فرماييد.
    من هنوز هم در مورد پارک رفتن خوشبین نیستم ولی اگر خودتون دلتون میخواد برید من پارک ملت رو پیشنهاد میکنم.خوبیش اینه که اطرافش رستوران و پیتزافروشی زیاد هست و اگر اتفاقی صحبتتون طول کشید میتونید برید و صحبت رو همراه با خوردن غذا ادامه بدید
    پارک جمشیدیه هم خوبه ولی یه مقداری دور هست.سربالایی زیاد داره و موقع پیاده روی ممکنه خسته بشید
    پارک طالقانی هم وسطش یه پیتزا فروشی داره که اون هم بد نیست.
    فقط یه تجربه پارک جنگلی نرید.چون ممکنه خانم حساسیت داشته باشه.و توی پارک های جنگلی به شدت ادم حالش بد میشه.این اتفاق برای من افتاد.چشم و بینی من به شدت به خارش و سوزش و اشک و... افتاده بود. دستمال هم نداشتم همسرم این شکلی شده بود یعنی ابروم رفت.

6. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هنوز هم در مورد پارک رفتن خوشبین نیستم ولی اگر خودتون دلتون میخواد برید من پارک ملت رو پیشنهاد میکنم.خوبیش اینه که اطرافش رستوران و پیتزافروشی زیاد هست و اگر اتفاقی صحبتتون طول کشید میتونید برید و صحبت رو همراه با خوردن غذا ادامه بدید
    پارک جمشیدیه هم خوبه ولی یه مقداری دور هست.سربالایی زیاد داره و موقع پیاده روی ممکنه خسته بشید
    پارک طالقانی هم وسطش یه پیتزا فروشی داره که اون هم بد نیست.
    فقط یه تجربه پارک جنگلی نرید.چون ممکنه خانم حساسیت داشته باشه.و توی پارک های جنگلی به شدت ادم حالش بد میشه.این اتفاق برای من افتاد.چشم و بینی من به شدت به خارش و سوزش و اشک و... افتاده بود. دستمال هم نداشتم همسرم این شکلی شده بود یعنی ابروم رفت.
    در مورد اين مساله محل ملاقات من هنوز خودم هم دو دل هستم، به قول دوستان كافي شاپ شايد جاي خوبي براي صحبت كردن اون هم براي چند ساعت نباشه! خوب پس انتخاب بعدي ميشه يه جايي مثل پارك و اينطور جاها كه به قول دوستان حالا بايد بپايي گشت يقه ات رو نگيره! خداوكيلي مشكلات ما رو ببينيد! بايد نگران چه چيزايي باشيم، من بخوام با كسي كه قراره يك عمر باهاش زندگي كنم دو ساعت حرف بزنم ممكنه سر از كلانتري در بيارم !!!
    دوستان متاهل، شما بياييد بگيد شما قبل از ازدواج مي خواستيد دو كلام حرف بزنيد كجا مي رفتيد پس!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

در مورد اين مساله محل ملاقات من هنوز خودم هم دو دل هستم، به قول دوستان كافي شاپ شايد جاي خوبي براي صحبت كردن اون هم براي چند ساعت نباشه! خوب پس انتخاب بعدي ميشه يه جايي مثل پارك و اينطور جاها كه به قول دوستان حالا بايد بپايي گشت يقه ات رو نگيره! خداوكيلي مشكلات ما رو ببينيد! بايد نگران چه چيزايي باشيم، من بخوام با كسي كه قراره يك عمر باهاش زندگي كنم دو ساعت حرف بزنم ممكنه سر از كلانتري در بيارم !!!
    دوستان متاهل، شما بياييد بگيد شما قبل از ازدواج مي خواستيد دو كلام حرف بزنيد كجا مي رفتيد پس!؟
    من تهران نیستم . اطلاعی از مکان خوب و بدش ندارم ... اما به نظرم برین یه جایی که حسابی خلوت باشه و مگس هم پر نزنه ..... دوتایی عاشقونه قدم بزنید و باهم گپ بزنید ... حتما نباید یه جایی باشه که بشینید و صحبت کنید .... مثلا یه مسیری رو پیاده طی کنین و حرفاتونو بزنین بعد برسین یه جای دنج و آروم یه چیزی هم بخورین و ادامه ی حرفاتونو اونجا بزنین ..... چه حس عاشقونه ای دارم خدایی خوش به حال همسرم

9. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کافه نادری ؛ با فضایی کلاسیک و بدون گشت ؛ تضمینی !

تریای هتل های سطح شهر ؛ مثل هتل شهر تهرانپارس

شرایط جوی الان به گونه ای نیست که برای قرار اول پارک و قدم زدن خیلی مناسب باشه به نظرم ، در کل من یک محیط سرپوشیده رو برای جلسه اول پیشنهاد میکنم و البته کافی شاپ های آروم و دنج ( نه اونایی که بعضا توشون قلیون هم سرو میشه و دانشجوها هم هجوم میارن بهش ) هم به نظرم بد گزینه ای نیست ، تو هوای سرد این روزها هیچ چیزی مثل هات چاکلت یا اسپرسو توی کافی شاپ نمیچسبه

11. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تو هوای سرد این روزها هیچ چیزی مثل هات چاکلت یا اسپرسو توی کافی شاپ نمیچسبه
    اشتهاتم چقدر کمه سروش جان

حالا نتیجه نهایی چی شد ؟ قرار دست خالی تشریف ببرین سر قرار یا دست پر ؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دوست عزیز ضمن آرزوی موفقیت براتون
    به عنوان یک برادر کوچکتر اون تجربیاتی که دارم را براتون میگم امیدوارم استفاده کنید و مفید باشه براتون.
    اولا خانم ها و دختر خانم ها خیلی به جزئیات اهمیت میدن اینو به طور قطع میگم
    اولا حتما یک کافی شاپ باکلاس و ترجیحا خلوت قرار بگذارید تو یک منطقه تمیز شهر (نه الزاما گرون ) اصلا فکر پارک و اینا را نکنید.
    -حتما گل بگیرید ولی نه یک دسته گل چون در برگشت خیلی تو دید خواهد بود و احتمالا با خودش نمی بردشون بلکه یک شاخه گل ترجیحا رز با شاخه بلند به گل فروش بگید براتون تزیین اش کنه (روبان میگذاره و اکلیر و یک کارت کوچولو) یک جوری باشه کاملا مشخص باشه براش گرفتید نه از کنار خیابان کندید
    دنبالش نرید و تو کافی شاپ قرار بگذارید .
    یک سمت کافی شاپ که نزدیک در ورودی و نزدیک بخش صندوق وبار و نزدیک محل رفت آمد نباشه را انتخاب کنید ولی حتما به سمت در ورودی دید داشته باشه
    لباس های شیک و مرتب بپوشید ولی رسمی نباشه .ناخن ها را حتما کوتاه کنید و تمیز باشید (حتی صورتتون را چند بار طی روز هی قبل صابون صورت بزنید و ماسک صورت بگذارید اگه سفید پوست هستید تا اون روز پوستتون روشن تر و سفید تر باشه)
    زودتر از اون به کافی شاپ برید و اون جایی بشینید که به در ورودی دید داره وقتی اومد داخل و احتمالا این سمت و اون سمت را نگاه میکنه از صندلی بلند شید و براش دست تکون بدید .وقتی اومد پیشتون گل را بهش بدید
    بگذارید اون سفارش بده و شما هم بگید از هر چی سفارش داده دوتا بیارند .اگه تو انتخاب مردد بود اونی را که قبلا امتحان کردید و میدونید خوبه بهش پیشنهاد بدید مثلا بگید قهوه های ترک اینجا عالیه
    ارتباط چشمی را از دست ندید و بگذارید اون بیشتر صحبت کند.به دقت به رفتار هاش توجه کنید (هر چند معتقدم برای شناختن یک نفر یا باید باهش مسافت رفت یا باید باهاش زندگی کرد ) مخصوصا نحوه خوردنش و برخوردش با محیط و اطراف .
    زیاد خودتون را رو نکنید بیشتر با حرف هاش را تایید کنید تا خودش را بیشتر رو کند .
    خیلی با اعتماد به نفس و محکم صحبت کنید اصلا مردد نباشید و مِن مِن نکنید.
    مثلا نگید نمیدونم دوست ندارم .بگید تصمیم ندارم این کار را انجام بدم یا انجام فلان کار را به نظر من درست نیست.
    قبل از رفتن اگه با وسیله نقلیه نیومده براش ماشین بگیرید و حساب کنید (یکم هم بیشتر به ماشین دادی اصلا عیب ندارد و خیلی هم بهتر هست.)

این ها بود تجربه یک دوره چند ساله کافی شاپ گردی ما .مطمئن هستم درست انجامش بدهی خیلی تاثیر دارد

راستی کافی شاپی را انتخاب کنید که اگه چند ساعت هم مونید مشکل نباشه
    خود من یک تجربه تلخ دارم یک بار که حدودا یک ساعت مانده بودیم گارسونشون یک بار دیگه اومد سر بزنه و ببینه ما چیی نمیخواهیم و بعد از نیم ساعت هم چون میزها پر شده بود و یک تعداد تازه اومده بودن خیلی محترمانه عذر ما رو خواست
    بنابراین انتخاب مکان مناسب بسیار حیاتی هست.
    پ.ن : این حرف هایی که اقایان میزنن که یک گل تاثیری نداره و فرد اگه مشکل دار باشه با یک گل و... درست نمیشه به نظر من به عنوان یک مرد کاملا درست اما سیستم خانم ها کاملا با ما فرق میکند و همین جزئیات براشون از خیلی کلیات مهم تر هست
    Last edited by masoudtr; 26-12-2012 at 01:35.

14. 7 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خیلی صحبت های جناب masoudtr مفید بود به نظرم ... اما بیشتر شبیه فیلم ها بود حرفاشون ..... این چیزاها بیشتر تو فیلما انجام میشه ... بلند شین و براش دست تکون بدی اونم تو جمع غریبه به نظرم زیاد خوشایند نیست ... هنوز که نه به باره نه به داره ..... اونم یه دختر جوون ...

16. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب masoudtr خيلي ممنون از توضيحات مفصل شما. شما كه اينقدر تجربه در زمينه كافي شاپ هاي مختلف داريد لطف كنيد و چند تا از اون خوب هاش رو معرفي كنيد كه به قول خودتون محدوديتي براي زمان نشستن نداشته باشه. در ضمن كافي شاپي كه بشه از قبل ميز رزرو كرد چي؟ جايي سراغ داريد؟ نمي خوام همين بار اول بريم وارد جايي بشيم و ببينيم جايي براي نشستن نداره!
    خيلي ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •