سلام.
دوستان من دنبال یه سریال (ترجیحا سیتکام) آلمانی برای تقویت زبانم هسنم. پیشنهاد شما چیه؟
ممنون.
سلام.
دوستان من دنبال یه سریال (ترجیحا سیتکام) آلمانی برای تقویت زبانم هسنم. پیشنهاد شما چیه؟
ممنون.
سلام خیلی ممنون از مطالب فوق العاده شما
من هرچه سعی کردم نتونستم این فایلهای مربوطه رو باز کنم
میشه کمکم کنید
به نظرم این فایلها خیلی خوبند
Hallo Zusammen. Hat jemanden ''Sicher B1!'' ?! Ich hab für Lehrbuch und Arbeitsbuch gesucht aber war nicht erfolgreich. Danke im Voraus
سلام و ممنون از راهنماییتون
ولی اگه بهم نخندین طرز استفاده از این تایپیکها رو بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنن![]()
سلام
من باید چند روز دیگه امتحان A1 بدم اگه میشه کمکم کنین من با کتاب studio A1 یاد گرفتم ولی میخواستم کتاب گوته رو هم ببینم ممنون میشم کمکم کنید
ضمنن اصلن بلد نیستم از این تاپیکها استفاده کنم و اصلن نمیدونم چی هست[SPOILER]
[/SPOILER]
سلام. منظور شما از استفاده تاپیک ها چیه؟ سوال که می تونید مطرح کنید. دیگه فکر نکنم چیز خاص دیگه ای داشته باشه! منم زیاد بلند نیستم. هاهاها.
در مورد گویته فکر کنم کمی سوالاتش سخت تر از استودیو آ یک باشه. تو وب سایت خود گویته دو تا نمونه تست هست، به دوستان توصیه کردم، خوب جواب داد براشون
هر دوتاتون موفق باشید
سلام
من چند روز دیگه امتحان A1 گوته دارم اگه ممکنه کمکم کنید با امتحانش آشنا بشم البته آشنایی دار م اما میخواستم نمونه سوالات رو ببینم و همینطور کتاب start DU A1
م
ممنونم
من یکبار توو امتحان شرکت کردم اما متاسفانه برام استرس زیادی داشت البته فکر میکنم آمادگیم برای امتحان کم بود
راستش من این روزا گرفتار یه ترجمه هستم، فورس ماژور هست. باید هرچه زودتر تمومش کنم و تحویل بدم. امتحان شما کی هست؟ من با یکی دوتا از دوستان اون وقت هایی که بیشتر وقت آزاد داشتم قبل امتحان همراشون کار می کردم، ولی بستگی به این داره که شما چقدر آماده باشین و این که چقدر وقت دارین. اگه وقت مناسب دارین که یه برنامه ریزی می شه روش کرد. حالا شما اون نمونه سوال های گویته رو ببینید چطورن.
امتحانم 11خرداده سه ماه 40جلسه معلم خصوصی داشتم نمره امتحانم 57بود
بعد از امتحان فهمیدم استرس بیخود فرصت رو ازم گرفت
هیچ وقت توو امتحاناتی که معلمم میگرفت منظورم همون تستای گوته هستش کمتر از 90 نمیگرفتم البته توو لیزن و شرایبن
فقط دنبال تستهای بیشترم از گوته البته کمترین امتیازم از شنیداری و شپرشن بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)