تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 197 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تائیدیه مدیر عامل فجر و دفاع از عاری :

مدیر عامل باشگاه فجرسپاسی شیراز با تائید حرفهای "محمد عاری" در مورد مبلغ قرارد داد "رضا حقیقی" گفت: تمامی صحبتهای عاری در برنامه۹۰ درباره قرارداد بازیکن پیشین فجر صحت دارد
    به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر،جعفر جعفری در مورد صحبت‌های اخیر سرپرست باشگاه فجرسپاسی در مورد قرارداد حقیقی با باشگاه پرسپولیس و پاسخ محمد رویانیان به این اظهارات ضمن بیان مطلب فوق گفت: باشگاه فجر از فروش "رضا حقیقی" به پرسپولیس مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان دریافت کرد و در مورد ملبغ دریافتی بازیکن نیز خود این فرد مبلغ قرارداد را بیان کرده است.

وی تصریح کرد: در صورتی که مسئولان استانی به شکل مطلوب از تیم فجرسپاسی شیراز حمایت می‌کردند، به هیچ وجه نیازی به فروش ستون اصلی تیم به پرسپولیس نبود.

مدیرعامل باشگاه فجرسپاسی شیراز اضافه کرد: به واقع عدم حمایت کافی و عمل نکردن مسئولان به وعده‌های خود باعث شده تا رویانیان بدین شکل باشگاه فجر را تحقیر کند.

جعفری در پایان گفت: ظهر امروز نشستی با حضور اعضای هیئت رئیسه باشگاه فجرسپاسی برگزار می‌شود که به طور حتم در این نشست در مورد تحقیرهای تیم فجرسپاسی که توسط مدیرعامل باشگاه پرسپولیس انجام شده، مسئولان باشگاه تصمیم گیری می‌کنند

...........................................
    رویانیان: محمد عاری دوست و هم‌دوره‌ای من در سپاه است/ دیشب از شب‌های تلخ زندگی‌ام بود

مدیریت ورزش - سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس درباره برنامه شب گذشته 90 و گفتگو با عادل فردوسی پور و سرهنگ عاری سرپرست تیم فوتبال فجر سپاسی، گفت: متاسفانه اتفاقی افتاد که من و برادر عاری که با هم در دوره کارشناسی ارشد سپاه و دوست و همدوره ای بودیم رودروی هم قرار گرفتیم.
    محمد رویانیان افزود: ابتدا باید تاکید کنم مبلغ اعلام شده درباره قرارداد رضا حقیقی صحت نداشت. ولی انتظار من از عادل فردوسی پور و برنامه پر بیننده 90 این بوده و هست که وقتی می خواهد خبری را اعلام کند به اعلام خبر پرداخته و قبل از اینکه طرفین حرفهایشان را مطرح کنند به قضاوت نپردازد. متاسفانه در برنامه شب گذشته چنین اتفاقی افتاد و آقای فردوسی پور که برای بنده قابل احترام است از ابتدا با موضع و قضاوت قبلی این خبر را مطرح کرده و حتی درباره آن تفسیر و تحلیل ارائه کرده در آن شرایط من و آقای عاری روبروی هم قرار گرفتیم. دیشب از شب‌های تلخ زندگی من بود. برادر عاری یکی از خادمین نظام جمهوری اسلامی و ایران عزیز بوده و هست و من هم تیم فوتبال فجر سپاسی را قلباً تیم دوم خودم می دانم. اما در برنامه 90، شرایط طوری پیش رفت که من و آقای عاری روبروی هم قرار گرفتیم و این موضوع مایه تاسف شد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: من امروز تلفنی با آقای عاری صحبت کردم و خواستم که از من دلگیر نباشد. به هر حال بعضی مواقع برای دفاع از حق پرسپولیس و اینکه پرسپولیس مورد کم لطفی قرار نگیرد، مجبورم مسائلی را مطرح کنم که ممکن است منجر به رنجش دوستان شود. امروز وقتی تلفنی با آقای عاری صحبت می کردم، متوجه شدم ایشان از هم‌دوره های کارشناسی ارشد سپاه من است. تردیدی نیست تیم فوتبال فجر سپاسی هم تیم ارزشها است. تیم موفق و سربلندی است که بنده با تمام وجود آن را تکریم می کنم و لازم دانستم این توضیحات را مطرح کنم.

.................................................. ....

مدافع تیم پرسپولیس گفت: بازیکنان تیم گهر بعد از بردن تیم دایی، حالا می‌خواهند ما را هم شکست دهند.

امیرحسین فشنگچی اظهار داشت: مقابل فجر جوان بازی را مانند 2 بازی قبلی‌مان بسیار با انگیزه و با قدرت شروع کر
    دیم و این موضوع که ما در 3 بازی گذشته در 20 دقیقه اول گل زده‌ایم نوید می‌دهد که روزهای بسیار خوبی در انتظار پرسپولیس خواهد بود.

وی افزود: در دیدار مقابل فجر از اشتباهات آنها استفاده کردیم و با زدن 2 گل بازی را کنترل کردیم، البته در ضد حملات فرصت های بسیار خوبی داشتیم که بر اثر بدشانسی آنها را از دست دادیم، اما قطعاً در بازی‌های آینده همه چیز را دوباره جبران خواهیم کرد.

وی در مورد شرایط پروویچ، همبازی جدیدش در پرسپولیس نیز گفت: این بازیکن صربستانی بسیار خلاق و خوب است و در آینده می‌تواند به پرسپولیس کمک کند. چون کمی از تمرینات دور بود و بدنش هنوز صد درصد آماده نیست اما در بازی تاثیر گذار بود.

هافبک پرسپولیس در پاسخ به سوالی که چه اتفاقی افتاده که این تیم دگرگون شده گفت: دلیل خاصی ندارد اما فشارها از روی بازیکنان کم شده و چیدمان ما در داخل زمین تغییراتی داشته است. به نظرم بازیکنان پرسپولیس در نیم فصل دوم بسیار هماهنگ‌تر نسبت به نیم فصل اول هستند و می‌خواهند همه‌چیز را جبران کنند .

فشنگچی در مورد بازی با گهر گفت: علی‌رغم اینکه گهر در جدول شرایط خوبی ندارد اما بازی بسیار سختی را مقابل این تیم داریم. آنها پس از شکست دادن تیم علی دایی مقابل ما هم دوست دارند همه‌کار برای بردن انجام بدهند، یادم نمی‌رود در دور رفت لیگ برتر چقدر ما را در آزادی اذیت کردند اما شرایط تیمی ما بسیار خوب است و نباید حرکت رو به رشد خودمان را متوقف کنیم، ما محکوم به شکست دادن گهر در تهران هستیم.

وی افزود: ما اختلافی با بالای جدول نداریم و با تیم سوم جدول فاصله امتیازی مان 6 است، زیاد دور از دسترس نیست که به بالا برسیم. ما تقریباً 16 بازی دیگر در پیش داریم و قطعاً با شرایط حال حاضر به بالای جدول لیگ خواهیم رسید.

...................................

حقیقی: از خرید من ضرر نمی‌کنند

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدوارم سو‌ءتفاهم ایجاد شده بین رویانیان و فجر زودتر برطرف شود، مدیرعامل باشگاه برای انتقال من به این تیم شب و روز تلاش کرد.
    به گزارش 598،رضا حقیقی در گفت‌و گو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص اتفاقات برنامه 90 شب گذشته اظهارداشت : شب گذشته این برنامه را دیدم و احساس می‌کنم سرپرست تیم فجر (عاری) قصد تخریب مرا نداشت، اما فجری ‌ها می توانستند از 600 میلیونی که از پرسپولیس بابت من دریافت کرده‌اند بگویند و از پول رد و بدل شده بین من و پرسپولیس چون اطلاعی نداشتند نباید حرفی می‌زدند.
    حقیقی ادامه داد: در هیچ جای دنیا قرار نیست مبلغ قرارداد یک بازیکن فاش شود. شاید من اصلاً نخواهم بگویم که چقدر از پرسپولیس گرفته‌ام و در این شرایط هم نباید کسی از طرف من حرفی می‌زد، چون حرفه‌ای نیست.
    وی خاطرنشان کرد: سعی می‌کنم خودم را هرگز وارد این حاشیه‌ها نکنم و تمام فکر و ذکرم این است که در زمین جواب یک‌سری افراد را بدهم و آنها را روسیاه کنم و می‌دانم مسئولان فجر هم با من دشمنی ندارند.

وی افزود: مسئولان فجر می‌خواهند بگویند ما پول نداریم و به ما رسیدگی کنید، اما این وسط کمی هم سوء تفاهم پیش آمده است.
    وی خطاب به رویانیان گفت: خیلی دوست داشتم درباره سردار رویانیان پس از اتفاقات دیشب حرف بزنم، شخصاً او را دوست دارم چون برای آمدن من به تیم شب و روز تلاش کرد. شاید یک درصد هم فکر نمی‌کردم در نیم فصل به پرسپولیس بیایم اما رویانیان با پشتکارش همه چیز را درست کرد که به او خسته نباشید می‌گویم و مطمئن باشید تا پای جانم برای سردار و رویانیان می‌جنگم تا برخی ها که از این انتقال ناراحتند روسیاه شوند و از طرفی دیگر پرسپولیس را رو سفید کنم.
    وی خاطرنشان کرد: از مسئولان فجر هم می‌خواهم که سوء تفاهمی که بین آنها و رویانیان پیش آمده را تمام کنند، من باز هم می‌گویم مطمئنم که مسئولان فجر قصد زیر سئوال بردن پرسپولیسی‌ها را نداشتند و فقط یک موضوع کوچک، بزرگ شده است. از آقای عاری هم شناخت دارم و می‌دانم هرگز قصد خراب کردن من را نداشت.

.................................

مسن ترین بازیکنان لیگ دوازدهم چه کسانی هستند؟‎

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لیگ برتر در دوازدهمین فصل خود بیش از هر زمان دیگری با بازیکنان مسن و پا به سن گذاشته روبروست.
    به گزارش شفقنا(پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) به نقل از خبرآنلاین، در این فصل لیگ برتر 10 بازیکن بالای 35 سال مشغول فعالیت هستند و جالب اینکه اکثر آنها نیز در تیم های خود مهره های تاثیر گذار و تعیین کننده ای محسوب می شوند. از این ده بازیکن 4 نفر دروازه بان هستند، یک نفر مدافع، 3 هافبک و 2 مهاجم.
    نیلسون و مهدوی کیا در پرسپولیس، طهماسبی در پیکان، عنایتی در مس کرمان از جمله بازیکنان تاثیر گذار در تیم های خود در نیم فصل اول بودند. فرهاد مجیدی 37 ساله نیز قرار است در نیم فصل دوم مشکل گلزنی استقلال را حل کند.
    فهرست 10 بازیکن مسن لیگ دوازدهم تا تاریخ 11 دی به این ترتیب است:
    1)هاملت میختاریان(گهر دورود): 39 سال و 37 روز
    2) سهراب بختیاری زاده(صبای قم): 38 سال و 112 روز
    3) مهدی ثابتی(تراکتورسازی تبریز): 37 سال و 334 روز
    4) نیلسون کوریا(پرسپولیس تهران): 37 سال و 6 روز

5) محمدرضا طهماسبی(پیکان تهران): 36 سال و 287 روز
    6) فرشید کریمی(راه آهن تهران): 36 سال و 236 روز
    7) فرهاد مجیدی(استقلال تهران): 36 سال و 208 روز

8) رضا عنایتی(مس کرمان): 36 سال و 97 روز
    9) مهدی مهدوی کیا(پرسپولیس تهران): 35 سال و 161 روز

10) محمد محمدی(راه آهن تهران): 35 سال و 102 روز

............................

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به تیمی تبدیل شده‌ایم که هواداران برای دیدن گل، بازی را نیم‌خیز تماشا کرده و حریفان از ما وحشت دارند.

عادل کلاه کج درباره شرایط پرسپولیس اظهار داشت: هر چه جلوتر می‌رویم بازی های بهتر و تاکتیکی تر را به نمایش می‌گذاریم، بازی به بازی و روز به روز بهتر می‌شویم. پرسپولیس به تیمی تبدیل شده که وقتی وارد زمین می‌شود همه نیم خیز می‌شوند تا گل ببینند این خیلی خوب است که حریفان اینطور از پرسپولیس وحشت داشته باشند.

کلاه کج ادامه داد: در 3 بازی گذشته در نیمه اول 2 گل می‌زنیم و حتی گل‌های خود را به ثانیه هم می رسانیم، در شرایط ایده‌آلی قرار گرفته‌ایم و فقط در بازی برابر صنعت نفت به خاطر 2 اشتباه، 2 امتیاز را از دست دادیم.

وی خاطرنشان کرد: پس از بازی مقابل صنعت نفت در مقابل فجر بسیار با تمرکز و با انگیزه بازی کردیم و خوشبختانه بازی را حفظ کردیم و اشتباهات گذشته را تکرار نکردیم. در حال رشد هستیم و در 3 بازی گذشته این موضوع را ثابت کردیم، کارهای تاکتیکی و هماهنگی ها در پرسپولیس حرف ندارد و امیدوارم که روز به روز در جدول بالاتر بیاییم .

هافبک قرمزپوشان تاکید کرد: درست است به فجر 2 گل زدیم اما دویدن جوانان آنها حرف نداشت. آنها تجربه آنچنانی مقابل بازیکنان فوتبال بلد و با تجربه ما نداشتند یکی از عواملی که فجر را شکست دادیم و چند گل هم نزدیم تجربه بالای پرسپولیس بود.

کلاه کج در پایان درباره بازی با گهر نیز گفت: با توجه به 3 بازی اخیر، خیلی دوست دارم با شکست گهر باز هم به بالای جدول نزدیک شویم، متأسفانه اتفاقاتی در نیم فصل اول برای پرسپولیس افتاد که این تیم به نتایج دلخواه نرسید اما روی هم‌رفته حالا بهترین فرصت است که همه چیز را جبران کنیم که امیدوارم این اتفاق بیفتد چون ما بازیکنانی داریم که با خواستن خود هر تیمی را از پای در‌می‌آورند.

...................................

جباری زاده: اخبار جذب ایموند زائد را رد و یا تأیید نمی کنم

مدیرعامل آلومینیوم هرمزگان خبر جذب ایموند زائد بازیکن فصل گذشته پرسپولیس را تأیید و تکذیب نکرده است.
    به گزارش 598،جباری زاده مدیرعامل تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان در تعطیلات نیم فصل 3 بازیکن مناسب و قابل استفاده در نقاط ضعف خود جذب کرده است و با توجه به اینکه دارای یک سهمیه آزاد در جذب بازیکن است لذا درصدد جذب یک مهاجم خارجی دیگر نیز هستیم و در آینده ای نزدیک جذب می کنیم. وی ادامه داد: از بیام نام و اطلاعات شخصی بازیکن مورد نظر اجتناب می کنم زیرا پیش از این قرار بود یک بازیکن خارجی جذب کنیم اما به دلیل رسانه ای شدن این موضوع تیم های دیگر با پیشنهاد مالی بالا بازیکن مورد نظر ما را جذب کردند. جباری زاده افزود: مطبوعات و رسانه ها اخباری از جذب ایموند زائد بازیکن فصل گذشته پرسپولیس منتشر شده است به عنوان مدیر عامل باشگاه این خبر را در حال حاضر رد و یا تأیید نمی کنم البته باشگاه قصد جذب این بازیکن را دارد ضمن اینکه تاکنون مذاکرات با این بازیکن انجام نشده است

..............................

سایت گل – پرسپولیس در آستانه بازی با گهر دورود ۵ بازیکن دو اخطاره دارد که هر کدام از این نفرات در صورت دریافت کارت زرد بازی خارج از خانه و دشوار مقابل صبای قم را از دست خواهند داد.

علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، رضا حقیقی، حسین ماهینی و علیرضا نورمحمدی این ۵ بازیکن هستند که احتمالا در بازی با گهر دست به عصا کار خواهند کرد.

البته برای این نفرات مهم این است که سه بازی با گهر، صبا و داماش را به سلامت عبور کنند تا در دربی محروم نباشند.
    در این ارتباط هم یحیی گل‌محمدی با این بازیکنان صحبت‌های لازم را داشته تا بیهوده اخطار نگیرند و محروم نشوند.

.............................

سریعترین گل در سال 2012
    بینا- روزنامه‌ «صدی البلد» مصر گل غلامرضا رضایی به فجر را سریع‌ترین گل سال 2012 دانست.
    به گزارش ایسنا، پرسپولیس در هفته‌ دوم دور برگشت لیگ برتر با دو گل مقابل میزبانش فجر سپاسی به پیروزی رسید.
    روزنامه‌ صدی البلد مصر که بعد از اخراج مانوئل ژوزه خبر نتایج پرسپولیس را بازتاب می‌دهد از گل غلامرضا رضایی به عنوان سریع‌ترین گل جهان در سال 2012 نام برد.
    این روزنامه‌ مصری که همچون دیگر روزنامه‌ها و سایت‌های مصری این روزها خبر نتایج پرسپولیس را دنبال می‌کند، نوشت: پرسپولیس پس از اخراج ژوزه به خود آمده است و موفق شد با دو گل از سد فجرسپاسی بگذرد.
    این روزنامه‌ مصری در ادامه به اشتباه گل غلامرضا رضایی را که در ثانیه 12 به ثمر رسید را در ثانیه هشت اعلام کرد و نوشت: مهم‌ترین نکتهدر این دیدار گل ثانیه هشت غلامرضا رضایی بود که به زیبایی هر چه تمام‌تر به ثمر رسید. این سریع‌ترین گل جهان در سال 2012 بود. پرسپولیس فصل جاری لیگ ایران را بسیار متزلزل آغاز کرد.

................................

دو رگه ایرانی – سوئیسی در تمرین پرسپولیس

لیگ برتر - یک بازیکن دو رگه در تمرین امروز سرخپوشان شرکت کرد.

به گزارش 598 به نقل از خبرآنلاین؛بعد از ظهر امروز یک بازیکن دو رگه در تمرین سرخپوشان حاضر شد و زیر نظر یحیی گل محمدی به تمرین کردن پرداخت.شاهو معروفی که دو رگه ای ایرانی- سوئیسی است در پست دفاع چپ توپ می زند.این بازیکن که زیاد به زبان فارسی مسلط نبود هیچ حرفی با خبرنگاران نزد و پس از انجام تمرین بلافاصله درفشی فر را ترک کرد.

به گزارش بی باک به نقل از جام ورزشی، حاشیه های تیم پرسپولیس در مصاف با تیم صنعت ساری مازندران بدین شرح می باشد.

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به بدنساز خود لقب فرانکی یکی از شخصیت های فیلم های هالیودی را دادند.

* حدود 30 هوادار بازی را از نزدیک تماشا می کنند. آنها به شدت بازیکنان را مورد تشویق قرار دادند اما نکته جالب این بود که هواداران پرسپولیس لقب جدیدی را به چیذری بدنساز پرسپولیس دادند و او را فرانکی نامیدند که موجب خنده بازیکنان شده بود.

* کریمی که از ناحیه همسترینگ دچار گرفتگی جزئی شده بود در رختکن حضور پیدا کرد. کادر پزشکی اعلام کرد این بازیکن برای بازی مقابل گهر مشکلی ندارد.

* قاضی به طور اختصاصی به دور زمین با فشار بیشتر دوید.

* نیلسون در نقش مربی بود و دروازه بانان پرسپولیس را تمرین داد.

* پخش ماسک در تمرین پرسپولیس نیز از نکات قابل توجه بود. در شرایطی که یحیی گل محمدی نیمه اول را با ماسکی که بر روی صورتش زده بود می دید. کریمی هم دقایقی از این ماسک استفاده کرد اما پس از مدت کوتاهی آن را از صورتش برداشت. این ماسک به دلیل آلودگی هوا به بازیکنان داده شد.

* محسن بنگر از سوی تماشاگران تشویق شد. این بازیکن به دلیل نیمکت نشینی اش ناراحت است.

* یکی از نکات جالب در ورزشگاه درفشی فر نصب بنری 30 متری با عکس عادل کلاه کج است که به زبان اهوازی ورود این بازیکن را به پرسپولیس تبریک گفته اما روی این عکس کلاه کج عدد 6 را با دستانش نشان داده بود که افرادی که این پلاکارد را آورده بودند معتقد بودند جوابی برای فرهاد مجیدی که در هنگام عقد قراردادش با استقلال عدد 4 را نشان داده است.

تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس برابر تیم ملی اسلواکی پیروزی شد.
    به گزارش واحد مرکزی خبر از کوالالامپور، تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس که در رقابت ‌های
    بین المللی مالزی شرکت کرده است عصر دوشنبه در دومین بازی خود با نتیجه 3 بر یک از سد تیم اسلواکی گذشت.

2. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام دوستان

من دیشب 90 رو ندیدم ، ولی الان از ورزش 3 ویدیوش رو گرفتم و دیدم .

نظر شخصیمه :

حق رو نمیشه به طور مطلق به رویانیان داد ، در بعضی موارد حق با فردوسی پور بود و باید قبول کرد که رویانیان دیشب از کوره در رفت !!!

قرارداد حقیقی مشخص شد که حدود 850 میلیون بوده ، پس آقای عاری که میگه 1250 دادن به حقیقی اشتباه محض بوده . ( پس در اینجا حق با رویانیان بود )

به قول فردوسی پور ، نود ، از کارهای ارزشمند و مثبت تقدیر میکنه ، به عنوان مثال مظاهری و گهر و.... اشاره کرد . ( پس در این جا حق با فردوسی پور بود )

ولی مشکل اینجاست که 90 ، در بین مردم از هدف اصلیش دور شده ، بیشتره مردم فکر میکنن نود ، برنامه ی چالشی و جنجالی هست که بیان 3 ساعت برنامه رو ببین و روحشون شاد شه .

در صورتی که در اصل یک برنامه ی سازنده هست .

یه نکته ی دیگه هم هست ، بیشتره جنجال ها سره بازیکن های پرسپولیس و استقلال هست و خیلی کمتر به سپاهان و تراکتور و دیگر تیم ها پرداخته میشه .

مثلا من یادمه اون زمانی که قرارداد های فوتبال میلیاردی شد ، بیشتره تیم ها بانیه اصلیش رو سپاهان میدونستن که به رحمتی رقم بسیار بالایی داد و تحولی در قرارداد ها ایجاد کرد .

خب باشگاهی که خودش درامد داره ، میتونه ( در توانش هست ) انقدر بده ، ولی پرسپولیس و استقلال که دولتی هستن ، اون ها چجوری این پول هارو بدن ؟

و..............

اینجانب به کلیت بحث بسنده میکنم .

موفق باشید.

راستی در جواب بعضی از دوستان پرسپولیسی که میگن 850 میلیون حقیقی ارزش نداشته و .... ، میتونن یه ریویو به چند بازی اخیر داشته باشن تا ارزش این بازیکن خوب رو متوجه بشن .
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 01-01-2013 at 15:30.

4. 7 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

راستی در جواب بعضی از دوستان پرسپولیسی که میگن 850 میلیون حقیقی ارزش نداشته و .... ، میتونن یه ریویو به چند بازی اخیر داشته باشن تا ارزش این بازیکن خوب رو متوجه بشن .
    فعلا که بازیاش به چند بازی اخیر نرسیده تا ریویو بشه کرد . از طرفی کسی منکر خوب بودن این خرید نیست . ما وقتی دیگه کریم یا آشوبی رو نداریم !!! بایدم برامون ایده آل باشه این بازیکن که خلآ پر میشه . ولی مدت زمان قراردادش انشاا... یه نیم فصل نباشه که شایعه شده . کل صحبت روی همین نصف فصل و این مبلغه . کلا تیم اگه توی پایه کارمیکرد و بازیکن میساخت توی این سالها نیاز نبود 600 تا بدیم به فجر فقط !

توی خبرها هم اومد که کارت بازی هم برای بازیکنی که دیشب توی 90 صحبتش شده صادر شده ! باید موند و دید هفته دیگه توی 90 جناب حسن زاده ( که داماشیا انگاری حق داشتن به خاطر اون بنرشون توی بازی با آلومینیوم ) مدارکشون رو رو میکنن یا نه ! قانون واسه ما باید باشه فقط ؟!
    Last edited by MoJtaBa.R; 01-01-2013 at 16:00.

6. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

12 سی میلیون هوادار پرسپولیس مثل کوه پشتتن و حمایتت می کنند ســـــــــــــردار رویانیـــــــــــان عزیـز ، با قدرت ادامه بده

سردار رویانیان در برنامه 90 :

- من اگه 1000 تومن در سال برای یک هوادار پرسپولیس خرج کنم میشه سالی 30 میلیارد ، یعنی هوادارای ما ارزش 30 میلیارد هزینه رو ندارن !!

- پرسپولیس چند سال گرسنه بود و تا کمی پول به خودش دیده که حق 30 میلیون هوادار آن است همه این تهمت ها را می زنند.

- به والله من از
    استقلال و سپاهان بیشتر خرج نکردم. نگذارید من پشت پرده را بگویم. سپاهان و استقلال پول های میلیاردی به بازیکنان نداده اند؟

- باور کنید 99 درصد دوست دارم بروم و یک درصد می خواهم بمانم.آن هم به خاطر هواداران.آنها آمدند و گفتند تازه تیم ما دارد جان می گیرد.به خاطر اینکه در ذوق آنها نخورد ماندنی شدم.

- میگن از دولت پول میگیرم مگه دولت الکیه که هرکس دست کنه پول ورداره کشور حصاب کتاب داره

Last edited by Masoud.73; 01-01-2013 at 17:33.

8. این کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سردار رویانیان در برنامه 90 :

- من اگه 1000 تومن در سال برای یک هوادار پرسپولیس خرج کنم میشه سالی 30 میلیارد ، یعنی هوادارای ما ارزش 30 میلیارد هزینه رو ندارن !!

- پرسپولیس چند سال گرسنه بود و تا کمی پول به خودش دیده که حق 30 میلیون هوادار آن است همه این تهمت ها را می زنند.

- به والله من از
    استقلال و سپاهان بیشتر خرج نکردم. نگذارید من پشت پرده را بگویم. سپاهان و استقلال پول های میلیاردی به بازیکنان نداده اند؟

- باور کنید 99 درصد دوست دارم بروم و یک درصد می خواهم بمانم.آن هم به خاطر هواداران.آنها آمدند و گفتند تازه تیم ما دارد جان می گیرد.به خاطر اینکه در ذوق آنها نخورد ماندنی شدم.

- میگن از دولت پول میگیرم مگه دولت الکیه که هرکس دست کنه پول ورداره کشور حصاب کتاب داره

برای ما که خرج نمیکنه داده به یه بازیکن و بازیکنم حالشو میکنه و الانم 10 جدوله
    اصلا قهرمان هم بشه جزء یه خوشحالی جزئی چیزی واسه ما نداره
    پس برای ما خرج نمیکنه برای پرسپولیس و بازیکناش خرج میکنه
    اگه باشگاه خصوصی بود این حرفو میشد باز میشد پذیرفت
    از جیب ملت داره خرج میکنه بعد میگه دارم برای هوادارا خرج میکنم
    بعد یکی بهش میگه خرج زیادی داری میکنی فحش میده
    Last edited by Abdolreza2012; 01-01-2013 at 18:16.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز تو 1 سال بهت بگن دزد یک سال بهت بگن پوله ملت رو میخوری یک سال هرچی دوس داشتن بهت بگن چکار میکنی ؟؟؟

من خودم جای سردار بودم خودکشی میکردم اینقدر واسم حرف در میاوردن

سردار بهترین کارو کرد هیچکس دستش به پول ملت نمیرسه که سردار برسه

همیشه از ته دل ارزو میکنم سردار سالهای سال بمونه دقیقا همون کارایی که تو اروپا میکنن داره تو پرسپولیس کم کم داره میکنه

دمت گرم سردار با غیرت شما چرا نوکر ما باشی ما نوکرتیم
    اگه دستش به پوله ملت نرسیده دقیقا این پولا رو از کجا آورده که راحت 800 میلیون به اینو اون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از جیبه مبارکش میده؟؟؟؟؟
    نه برادر من از پول مردم داره میده بعد منت هم رو مردم میذاره
    به منم این قدر پول بدم راحت خرجش میکنم
    خرج کردن پول مهم نیست درست خرج کردنش مهمه

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

فعلا که بازیاش به چند بازی اخیر نرسیده تا ریویو بشه کرد . از طرفی کسی منکر خوب بودن این خرید نیست . ما وقتی دیگه کریم یا آشوبی رو نداریم !!! بایدم برامون ایده آل باشه این بازیکن که خلآ پر میشه . ولی مدت زمان قراردادش انشاا... یه نیم فصل نباشه که شایعه شده . کل صحبت روی همین نصف فصل و این مبلغه . کلا تیم اگه توی پایه کارمیکرد و بازیکن میساخت توی این سالها نیاز نبود 600 تا بدیم به فجر فقط !

آفرین ، مسئله اینه که اونها بازیکن هایی که از پایه رشد میکنن رو نگه نمیدارن ، اگه اشتباه نکنم علی عسگر هم از پایه های پرسپولیس اومده بود بالا ، ولی مفت دادنش به راه آهن ، باز جای شکر باقیه که قرضی رفته .

برای ما که خرج نمیکنه داده به یه بازیکن و بازیکنم حالشو میکنه و الانم 10 جدوله
    اصلا قهرمان هم بشه جزء یه خوشحالی جزئی چیزی واسه ما نداره
    پس برای ما خرج نمیکنه برای پرسپولیس و بازیکناش خرج میکنه
    اگه باشگاه خصوصی بود این حرفو میشد باز میشد پذیرفت
    از جیب ملت داره خرج میکنه بعد میگه دارم برای هوادارا خرج میکنم
    بعد یکی بهش میگه خرج زیادی داری میکنی فحش میده
    داداش شما با این طرز فکرت فکر کنم اصلا فوتبال نبینی خیلی بهتر باشه .
    چون تو تماشای هیچ فوتبالی ( حداقل تو ایران ) به هیشکی پول نمیدن .

یه نکته » رابطه ی تماشاچی ها با فوتبال ایران رابطه ی عشقولانه هست ، تو وقتی به چیزی عشق داری دوست داری همیشه بهترین باشه و متقابلا وقتی شکست بخوره تو روحیت اثر بدی میذاره .

من خودم رو عاشق پرسپولیس نمیدونم ، ولی واقعا وقتی پرسپولیس میبازه ناراحت میشم ، و حداقل یه چند ساعتی تو کارهام تاثیر منفی میذاره .

همین الان کشتی پرسپولیس جویبار نایب قهرمان شده ، ولی همین پرسپولیس بودنش رو طرفدارهاش اثر منفی میذاره که نتونستن قهرمان بشن .

کلا باید بیایی تو باغ تا بفهمی یه طرفدار عاشق چی میگه .

مگه اون جوون استقلالی که تو بازی داماش ( فکر کنم ) فوت کرد ، و 90 نشون داد که دفترچه داشت و تاریخ ها و ساعت ها و .... عکس بازیکن ها و .... رو توش میزد . به اون پول میدن ؟ اصلا اون برای چی بازی هارو دنبال میکنه ؟

قرمز شده
    سوال :

حالا میگیریم این سردار تو پرسپولیس خرج نکنه ، و شما هم که اعتقاد داری پول جیب ملت هست ، آیا باز این پول به جیب ملت برمیگرده ؟
    نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ه

اگه دستش به پوله ملت نرسیده دقیقا این پولا رو از کجا آورده که راحت 800 میلیون به اینو اون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از جیبه مبارکش میده؟؟؟؟؟

نه برادر من از پول مردم داره میده بعد منت هم رو مردم میذاره
    به منم این قدر پول بدم راحت خرجش میکنم
    خرج کردن پول مهم نیست درست خرج کردنش مهمه

دوست عزیز قبلا هم بررسی کرده بودیم که رویانیان داره کاری میکنه که پرسپولیس مستقل بشه ، و به نوعی دستش تو جیب دولت نباشه ، از فروشگاه پرسپولیس ، دانشگاهش ، قرارداد هایی که با شرکت های بزرگ مثل همراه اول و فالنیک و .... گرفته ، همه و همه نشون دهنده ی اینه که پرسپولیس از راه های دیگه هم داره کسب درآمد میکنه .

موفق باشید.

12. 7 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آفرین ، مسئله اینه که اونها بازیکن هایی که از پایه رشد میکنن رو نگه نمیدارن ، اگه اشتباه نکنم علی عسگر هم از پایه های پرسپولیس اومده بود بالا ، ولی مفت دادنش به راه آهن ، باز جای شکر باقیه که قرضی رفته .
    خدایی راحت میشد توی دو سه پست ازش بازی گرفت !

اینم که جدیدا رفته روی خبرگزاریها :

وينكو بگوويچ رسما به پرسپوليس پیوست
    گل: سرمربي سابق پاس همدان براي پيوستن به كادر فني پرسپوليس با مسئولان اين باشگاه به توافق رسيد.

وينكو بگوويچ مربي كروات كه هفته قبل از پاس همدان جدا شده پس از توافق با مسئولان پرسپوليس به اين تيم پيوست تا از اين پس يكي از دستياران يحيي گل‌محمدي باشد.

بگوويچ سال‌هاست در ايران به مربيگري مشغول است و سابقه سرمربيگري تيم‌هاي فولاد، پرسپوليس، پاس و... را در كارنامه دارد.

14. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا حقیقی بازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس امروز پس از حضور در هیات فوتبال استان تهران قراردادش را به باشگاه پرسپولیس به ثبت رساند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، رضا حقیقی هافبک ارزنده سرخپوشان که از تیم فجر سپاسی به جمع قرمزپوشان پایتخت پیوست، امروز به همراه نماینده باشگاه پرسپولیس راهی هیات فوتبال استان تهران شد و قرارداد خود را با این باشگاه تا پایان فصل 94 - 93 به ثبت رساند.

Last edited by clau; 02-01-2013 at 01:02.

16. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش شما با این طرز فکرت فکر کنم اصلا فوتبال نبینی خیلی بهتر باشه .
    چون تو تماشای هیچ فوتبالی ( حداقل تو ایران ) به هیشکی پول نمیدن .

یه نکته » رابطه ی تماشاچی ها با فوتبال ایران رابطه ی عشقولانه هست ، تو وقتی به چیزی عشق داری دوست داری همیشه بهترین باشه و متقابلا وقتی شکست بخوره تو روحیت اثر بدی میذاره .
    من دیگه خیلی وقته فوتبال ایران جدی دنبال نمیکنم
    رو پیشنهادت فکر میکنم(گفتب که دیگه فوتباله ایرانو نگاه نکن)
    طرز فکرم هم خوبه

پوله ملت که برنمیگرده ولی 800 تومن بدن به کسایی میدن که ارزششو نداره
    نمیگم نباید بهشون پول بدن منظورم اینه که دارن بهشون زیادی زیاد میدن
    امیدوارم منظورمو بفهمید
    Last edited by Abdolreza2012; 02-01-2013 at 02:32.

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •