تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 301 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فردا میلیون ها هوادار منتظرشن تا بیاد و به انتظارها پایان بده ! فردا به امید دیدن بازی فرهاد 90 دقیقه پای تلویزیون می نشینیم ....
    .....
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 14-01-2013 at 11:59. دليل: نقل قول از قسمت حذف شده

2. 6 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای دوری از این بحث بپردازیم به هفت مقدس . به نظرتون فردا امیر بهش اجازه ی بازی میده یا نه؟
    به نظر من فرهادو از دقیقه 70 به بعد می تونیم تو بازی ببینیم

4. 7 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم فرهاد توی بازی فردا حداقل 10-20 دقیقه آخر می تونه بازی کنه.
    دیگه هر چه قدر هم آماده نباشه می تونه حداقل چند دقیقه آخر رو بازی کنه و فکر می کنم اگه به بازی گرفته بشه خیلی بهتره...
    در صورتی که فرضا فرهاد به صورت تعویضی به بازی بیاد ، میشه گفت از همین الان واکنش زیبای هوادارا قابل پیش بینیه!

چند صفحه قبل در مورد حاتمی صحبت شد و باید بگم که به نظرم با اینکه کلا بازیکن تکنیکی و سرعتی نیست و کلا ویژگی های فردی زیادی نداره ولی با این حال همین که گلزن نشون داده خودش خیلی خوبه و در این سال های اخیر خیلی از مهاجم های اسم و رسم دار به استقلال اومدن ولی اصلا نتونستن خوب کار کنن ولی حاتمی توی همین مدت کم خیلی خوب بوده...
    خوشحالی های بعد از گل اون رو هم یکمی شبیه علی دایی هستش

کلا نیم فصل دوم خط حمله استقلال متحول شد و اصلا قابل مقایسه با نیم فصل اول نیست!

............................................

آرزو می کنم استقلال قهرمان شود / عنایتی:سال آخر بازیگری آبی می پوشم
    هرسال نيم فصل و اول فصل مي‌گويم برمي‌گردم استقلال اما اين اتفاق نمي‌افتد پس اجازه دهيد به موقع در اين ارتباط تصميم بگيرم

« سایت گل - سخت است مقابل هواداران استقلال بازي كردن». اين جمله‌اي است كه رضا عنايتي درباره بازي كه پيش رو دارد به زبان مي‌آورد. در حالي كه قرار بود در نيم فصل دوم عنايتي پيراهن استقلال را به تن كند اما اين اتفاق نيفتاد و دوباره اين بازيكن در آمدن به استقلال ناكام ماند تا مجبور باشد فردا با پيراهن مس مقابل استقلال بازي كند. عنايتي كه بارها علاقه قلبي‌اش به تيم استقلال و هوادارانش را بدون هيچ لاپوشاني بازگو كرده است از شرايط اين بازي و سختي حضور مقابل هواداران آبي مي‌گويد.

به كمي عقب‌تر برگرديم شايد تو نخستين بازيكني بودي كه براي حضور در نيم فصل دوم با استقلالي‌ها مذاكره كردي، پس چه شد كه اين انتقال منتفي شد؟!
    دليلش اين بود كه با باشگاه مس قرارداد داشتم، باشگاه استقلال تلاش خودش را كرد اما نتوانستيم مثل سال گذشته در اين كار موفق شويم.
    پس مجبور شدي در مس كرمان بماني!
    يكسري مشكلات شخصي داشتم. بهتر بود كه به تهران مي‌آمدم و در تيم استقلال بازي مي‌كردم اما مخالفت مسوولان باشگاه مس مانع از آمدنم به استقلال شد.
    قاسمپور از مس كرمان جدا شد و اين جدايي خيلي سر و صدا داشت، نظرت درباره رفتن اين مربي چيست؟
    يكسري مشكلات بين قاسمپور و مديريت وجود داشت اصلاً من نمي‌دانم مشكلات چگونه بود. ايشان زحمت زيادي براي مس كشيد، سختي‌هاي زيادي را هم متحمل شد ولي متأسفانه در آخر از تيم مس جدا شد. اميدوارم هرجا كه هستند موفق باشند.
    مديرعامل باشگاه مس گفته بود كه بازيكنان از جدايي قاسمپور خوشحال شده‌اند!
    به نظرم اين اتفاق ربطي به بازيكنان نداشت و بازيكنان مس هيچ نقشي در اين جدايي نداشتند اتفاقات غيرقابل پيش‌بيني است اما بحث خوشحالي بازيكنان از جدايي قاسمپور را رد مي‌كنم. هيچ كس از جدايي قاسمپور خوشحال نشد.
    و دوباره لوكا به مس رسيد، اين تحول را چطور مي‌بيني؟
    لوكا مربي خوبي است و چند سالي در ايران كار كرده و براي همه ايرانيان شناخته شده است. اميدوارم در ادامه راه نتايج خوبي با اين مربي بگيريم.
    گفته مي‌شود لوكا مربي عصبي و بداخلاقي است، تو اين موضوع را تأييد مي‌كني؟
    در اين مدت كه با لوكا كار كردم چنين چيزي را نديدم، فكر مي‌كنم شرايطش نسبت به گذشته عوض شده و اخلاق و رفتار اين مربي تغيير كرده است.
    پس با آمدن بوناچيچ به مس اميدوار هستيد كه اين تيم نتيجه بگيرد.
    صد درصد. انسان با اميد زنده است.
    به نظر مي‌رسد حساس‌ترين بازي عنايتي فردا خواهد بود.
    چطور؟!
    بايد مقابل تيمي بازي كني كه آن را دوست داري و هميشه مي‌گويي با پيراهن استقلال قصد داري از فوتبال خداحافظي كني.
    درست است، مقابل هواداران استقلال بازي كردن سخت است. من خاطرات خوبي با استقلال دارم و برايم سخت است كه مقابل هواداران استقلال بازي كنم ولي چه كنم كه فوتبال حرفه‌اي همين است.
    يك سوال تكراري اما مبهم ؛ اگر گل زدي خوشحالي مي‌كني؟
    شايد بعضي‌ها اين حرف من را به پاي خودنمايي و نمايش دادن بگذارند اما اگر گل بزنم خوشحالي نمي‌كنم. من نمي‌توانم مقابل هواداران استقلال خوشحالي كنم.
    نيم فصل كه براي آمدن به استقلال ناكام بودي اما براي فصل بعد چه نقشه‌اي داري، به استقلال برمي‌گردي؟
    هرسال نيم فصل و اول فصل مي‌گويم برمي‌گردم استقلال اما اين اتفاق نمي‌افتد پس اجازه دهيد به موقع در اين ارتباط تصميم بگيرم ولي اين را بدانيد سال‌هاي پاياني فوتبالم را در استقلال بازي مي‌كنم.
    استقلال در نيم فصل خريدهاي خوبي داشت و تاكنون در جام حذفي و ليگ برتر موفق بوده است، شرايط اين تيم را براي ادامه راه چطور ارزيابي مي‌كني؟
    استقلال مهره‌هاي خوبي دارد و قلعه‌نويي مي‌داند كه چطور از اين بازيكنان بازي بگيرد استقلال يكي از بخت‌هاي مسجل قهرماني است، به عنوان هوادار استقلال آرزو مي‌كنم اين تيم قهرمان شود.
    دربي در راه است، به خاطر علاقه قلبي كه به استقلال داري مي‌خواهيم بدانيم كه كدام از تيم‌هاي پرطرفدار پايتخت را برنده اين بازي مي‌داني؟
    خيلي سخت است كه پيش‌بيني كني كدام برنده مي‌شوند چون از وقتي مانوئل از پرسپوليس رفته، قرمزها خوب نتيجه مي‌گيرند و انگيزه زيادي دارند، فكر مي‌كنم بازي خيلي قشنگي شود. به عنوان هوادار استقلال اميدوارم اين تيم برنده شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام مجدد به دوستان

من تصمیم داشتم تا این دوتا تاپیک همسایه رو تا یک هفته بعد از دربی باز نکنم ، و به قدر کافی و قانع کننده دلیل داشتم و دارم برای این کارم ؛ اما چون نمیخوام رسما فعالیت رو در بخش داخلی بکشم این تاپیکها رو باز میکنم ( هرچند که برای نگه داشتن انجمن ورزش در مسیر درست از این کار اگر لارم باشه استفاده میکنم )

چند تا نکته و تذکر رو میگم که هم برای این تاپیک و هم برای تاپیک رقیب یکسانه و به عنوان آخرین تذکر ها در این رابطه هست ، بنابراین دوستان اگر بعدا مشکلی از لحاظ دسترسی به انجمن ورزش پیش اومد براشون جای دلخوری و گلایه ای باقی نمونه :

1- تکه ، کنایه ، متلک و تمسخر تیم ، بازیکن ، سرمربی و مدیرعامل تیم رقیب بوسیله ی عکس ، آمار و ارقام و هر شکل دیگه ای از این به بعد مطلقا ممنوعه و هیچ جایی در انجمن ورزش نداره /

2- نقل قول گرفتن از پستهای تاپیک رقیب چه به صورت عینی و چه به صورت ضمنی مطلقا ممنوع /

3- اینجا میدون جنگ نیست که یه سری از دوستان یار کشی کنن و اقدامات اعتراضی هماهنگ انجام بدن و ریپورت جمعی بدن ؛ مشکلی در نحوه ی رسیدگی و نقص و تبعیضی میبینید از انجمن انتقادات / پیشنهادات استفاده کنید و یا با مدیران ارشد انجمن مطرح کنید .

4- جای انتقاد مدیریتی به پاک شدن پست X و پاک نشدن پست Y در تاپیکهای انجمن ورزش نیست به هیچ وجه من الوجوه ؛ بلکه این موارد رو هم از درگاه هایی که در تذکر بالایی گفتم باید پیگیری بشه .

یه مساله ی کلی هم بگم :

اون دسته از دوستانی که از ماقبل ایجاد ورزش در جریان کارا بودن میدونن که چه تلاشهایی شده برای ایجاد این انحمن ؛ اون دوستانی که اطلاعی ندارن از چگونگی ایجاد این انجمن باید بهشون بگم که این انجمن خیلی خیلی خیلی سخت بدست اومد ، و مطمئن باشید به هیچ وجه اجازه ی اینکه این انجمن خیلی راحت از دست بره داده نمیشه حتی اگه به قیمت قربانی کردن تاپیکهای استقلال و پرسپولیس تموم بشه .

پیشاپیش ممنون از توجه دوستان به تذکرات و قوانین انجمن ورزش

5-

8. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب ممنون که بازم تاپیک باز شد . امیدوارم تمامی نکاتی که ذکر شد به نحو احسنت دوستان انجام بدن و آویزه ی گوششون کنن که فقط و فقط به تیم خودشون کار داشته باشن . با این یه قسمت خیلی موافق بودم

اما درباره ی بازی با مس کرمان تا یادم نرفته ... تاپیکو افتتاح کنم دوباره

توی 7 تا بازیه اخیرمون بعد از بازی با ذوب آهن این بازی هم جز بازیهایی بود که زیاد به دل من نچسبید .6 تا موقعیت گل بیشتر نداشتیم اونم از خلاقیت مجتبی بود وگرنه بازیه روون و خوبی ندیدم از تیم .

خسرو که طبق معمول افت شدید داره حمودی هم این بازی خوب کار کرد . و اما تبریک میگم به دوستان اومدن کاپیتان محبوبمون فرهاد مجیدی رو . چه لحظه ی با شکوهی بود لحظه ای که مجیدی وارد زمین میشد همه به احترامش بلند شدن ! فیلمش موجوده هر کی خواست بهم بگه براش بفرستم اما اینجا نمیشه گذاشت چون توش یه سری کلمات راجع به تیم رقیب به کار میبرن که جاش اینجا نیست ...

فرهاد خیلی آماده و سر حال نشون داد اما خیلی هم فشار روش بود . به نظرم هوادار باید این فشارها رو کم کنه . تا توپ دستش میومد همه تشویق و سوت و ... هم بازیکنای دیگمون هول میشدن میخواستن سریع پاس بدن فرهاد اشتباه از آب در میومد پاسهاشون هم اینکه خود فرهاد فشار روش خیلی زیاد میشد !

توی 2 تا صحنه فرارهای هفت مقدسمون رو دوباره دیدیم . واقعا دلم براش تنگ شده بود . توی فرار دوم دقت کردید چجوری حرکت کرد؟پشت بازیکن حریف بود از چپ و راست خودشو اینور اونور میکرد آخر اینقدر تلاش کرد اومد جلوی دفاع مس و رد شد ازش ! حیف جفت توپاش با اختلاف کم از کنار دروازه بیرون رفت یکیشم دروازه بان گرفت .

اما با اومدن فرهاد نمیدونم چرا بازیه جباری اینقدر افت کرد ! از دقیقه 60 به بعد خیلی بد بازی کرد و یه پاس درست نداد ! همه توپا رو لو میداد و ... مثل اینکه هنوز نمیتونه 90 دقیقه کامل بازی کنه و کم میاره !

اما خوب آخه دیگه خیلی وقته داره بدنسازیش رو کامل انجام میده و پا به پای تیم تمرین میکنه ! امیدوارم اینجوری نباشه که کلا از لحاظ بدنی تضعیف شده باشه و نتونه 90 دقیقه بازی کنه چون الان واسش خیلی زوده !

اما یه نکته ی خیلی بد اینه که توی هافبک بازیساز ما فقط متکی به مجتبی هستیم ! این خیلی بده ! یعنی مجتبی یه بازی ضعیف کار کنه یا مصدوم شه یا محروم باشه کلا تیم رو هواس ! بائو هم که بازیش بگیر نگیر داره ... دیگه کسیم نداریم واسه اون وسط . جای خالیه جان واریو و زندی کاملا احساس میشهاین آرزه هم اگه بذاره ژنرال بازی کنه انگار بازیکن خوبیه . نمیذارتش که ...

این آرش هم خیلی باحاله خداییدروازه خالی میزنه تو اوت اون وقت یه گلایی میزنه که ... هر 2 گلش خیلی زیبا بود . من آرشو خیلی دوست دارم . یعنی همه دوست دارن با اینکه اینهمه موقعیت خراب میکنه اما همه دوسش دارن

هاشم خان و اکبرپور هم که دارن به تمرینات اضافه میشن ! خدا به خیر بگذرونه دم دربی ! خدا کنه بازم مصدوم شن

در کل تیم اونجور که باید و شاید روی فرم نبود و نسبت به 6 تا بازی اخیرش اونقدر روون بازی نمیکرد .

اون گلمون هم روی اشتباه رحمتی خوردیم . دقت میکرد میگرفت . ایراد نداره بازم 7 تا بازی فقط 1 گل خورده آمار فوق العاده عالیی هست برای تیم و جای تشکر و تبریک داره .

برگشتیم به صدر و باید به فکر بازیه سختمون با ملوان باشیم اونم تو انزلی !

به امید پیروزیهای بعدی

10. 12 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم این مسائل دیگه پیش نیاد

در مورد بازی با مس باید بگم که به طور کلی خیلی عالی نبودیم ولی بد هم بازی نکردیم.

واقعا این پاس های جباری فوق العاده ست و از نظر بازیسازی توی این چند سال اخیر من نظیرشو توی ایران ندیدم و توی گل اول می تونم بگم که از اون پاس های مخصوص آندره پیرلو رو دادش!
    برهانی هم که واقعا بعضی وقتا میشه کریس رونالدو!
    توی گل اول که خب از پاس فوق العاده جباری خوب استفاده کرد و توی گل دوم هم که دیگه واقعا یه دریبل زیبا داشت و از یه موقعیت نه چندان عالی گل ساخت.
    با اینکه برهانی بعضی وقتا برای استقلال خوب نبوده و موقعیت زیاد خراب کرده ولی نمیشه از بازی های خیلی خوب و گل های زیاد اون هم گذشت و واقعا جزو بازیکنای خوب و تاثیرگذار استقلال بوده و حالا هم که دیگه بهترین گلزن تاریخ باشگاه شد...

در مورد مجیدی هم خوشحالم که نیم ساعت آخر به بازی گرفته شد.
    هر چند که بازیکنا برای اون زیاد موقعیت نساختن ولی توی همون چند تا موقعیتی هم که داشت خوب استفاده کرد. به خصوص توی یه صحنه که از اون فرارهای مخصوص خودشو داشت و ضربه خوبی هم از زاویه بسته به توپ زد و با اختلاف کم توپ به بیرون رفت.
    فکر می کنم بازی با ملوان هم از مجیدی حتما چند دقیقه استفاده بشه تا دیگه برای دربی کاملا آماده بشه و احتمالا توی دربی دیگه از اول به بازی گرفته میشه...

یه نکته منفی هم اینه که ظاهرا بعضی از خبرنگاران و گزارشگران خودشون دوس دارن که برای تیم حاشیه درست کنن و واقعا اخلاق حرفه ای رو رعایت نمی کنن...
    مثلا دیشب دیدم که شبکه خبر نشون می داد که بعد از بازی استقلال و مس ، یه خبرنگار همش سوال های حاشیه ای می پرسید. مثلا یه جا پرسید تیمتون به نظر می رسه کلا داره میره توی حاشیه ؛ عمران زاده که روی نیمکته و کلا معترضه ، جباری که خیلی از بازی ها به طور کامل بازی نمی کنه ، مجیدی هم که دیگه برگشته!
    یعنی واقعا بعضی از خبرنگارا خیلی باانصافن!

12. 13 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

14. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بچه ها بازی جام حذفی با سپاهان هم قرعه کشی شدآخه این شانسه ما داریم ... اهههههاینم شد قرعه کشی؟اعصابم خورد شد خبر رو خوندم . این اصفهانیا همیشه خوش شانسن

حالا توی این هوای سرد باید بریم تا اونجا ! توی اون زمین ... خدایی این انصافه؟همیشه باید حق ما خورده شه ...بله منظورم از اونجا آزادیه و منظورم از اون زمین زمین خوبه استادیوم آزادیه

مژده بدید بازیه جام حذفیمون با سپاهان افتاد توی آزادیامیدوارم بتونیم نهایت استفاده رو ببریم و دست پر از بازی بیرون بیایم اینم لینک خبر :

محتوای مخفی: خبر 

قرعه کشي ديدارهاي جام حذفي انجام شد

تيم فوتبال استقلال در نيمه‌نهايي جام حذفي ميزبان سپاهان است.

مراسم قرعه‌کشي مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي براي تعيين ميزباني و ميهماني دو تيم سپاهان و استقلال امروز در سازمان ليگ برگزار شد و تيم استقلال به حکم قرعه به عنوان ميزبان اين ديدار انتخاب شد.

همچنين مراسم قرعه‌کشي براي تعيين ميزباني پرسپوليس و ذوب آهن امروز در سالن روابط عمومي سازمان ليگ برگزار و تيم ذوب آهن به عنوان ميزبان انتخاب شد.

سعيد شيريني سرپرست تيم پرسپوليس نسبت به اين قرعه‌کشي معترض شد و معتقد بود که قرعه‌کشي به درستي انجام نشده است.

سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس به کميته مسابقات سازمان ليگ رفت تا اعتراض خود را اعلام کند.

منبع : ورزش 3
    Last edited by MohammadT15; 16-01-2013 at 15:25.

16. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه بازی افتاد آزادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دمش گرم ...ما که با بچه محلها میریم

18. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کی بازی میکنن؟

20. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •