تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 308 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بارسلونا 5 : 0 کوردوبا
    17 ' تياگو آلکانترا
    21 ' داويد ويا
    26 ' داويد ويا
    55 ' الكسيس سانچز
    63 ' خاوير ماسکرانو
    69 ' مارتين مونتويا
    85 ' الكسيس سانچز
    8

نیمه دوم بارسلونا دیگه بازی نکرد مگر نه گل های بیشتری هم میزد

2. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسلونا 5 : 0 کوردوبا
    17 ' تياگو آلکانترا
    21 ' داويد ويا
    26 ' داويد ويا
    55 ' الكسيس سانچز
    63 ' خاوير ماسکرانو
    69 ' مارتين مونتويا
    85 ' الكسيس سانچز
    8

نیمه دوم بارسلونا دیگه بازی نکرد مگر نه گل های بیشتری هم میزد
    نیمه دوم خیلی خسته کننده از هر دو تیم پیش رفت!!
    فقط سانچز خیلی مارو خندوند!

4. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نیمه دوم خیلی خسته کننده از هر دو تیم پیش رفت!!
    فقط سانچز خیلی مارو خندوند!
    همینو میخواستم بگم
    این چرا اینطوری بود امشب
    دروازه بان دو بار دریبل کرد گل نکرد حالا اولی هیچی دومی که من خندم گرفت دروازه خالی جلوش یهو این پاش خورد به اون پاش نقش زمین شد

6. 9 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

همینو میخواستم بگم
    این چرا اینطوری بود امشب
    دروازه بان دو بار دریبل کرد گل نکرد حالا اولی هیچی دومی که من خندم گرفت دروازه خالی جلوش یهو این پاش خورد به اون پاش نقش زمین شد
    زمین خیس بود سور خورد!
    ولی بازم خوب بود از هردو (ویا و سانچز) تا بازیکنی که انتقاد بود نسبت به بازیشون 4 تا گل دیدیم و خیلی خوب هست هم برا تیم هم برا خودشون!

8. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

5 مقدس
    تیاگو و ویا عالی بودند
    این الکسیس هم یا تو افسایده یا داره لیز میخوره

10. 9 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیتر روزنامهء اسپورت
    -----------------------
    "ویا کار مسی را انجام داد"

************************************************** *************************

تیتر روزنامهء موندو دیپورتیوو
    ------------------------------
    "ویای شگفت انگیز"

"5 جلسه محرومیت برای راموس"

12. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با اینکه رکورد به خودی خود باارزشه، چیزی که مسی رو باور نکردنی میکنه اینه که حتی برابر حریف های پرت بازی نمیکنه
    حتی گرد مولر من خوندم برای همون رکورد 67 گل فصل و 85 گل سال 10 20 بازی خیلی ضعیف در رقابت های آلمان کرده

----------------------------------------------------------------------------------------------------

نیمار: مسی نظیر ندارد؛ او شایسته توپ طلاست

ستاره جوان سلسائو براین باور است که هیچ کسی مثل لیونل مسی نیست و هرگونه پیش توافق با بارسلونا را رد کرده است

سایت گل- نیمار ستاره جوان باشگاه سانتوس در صحبت هایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته و به این نکته اشاره کرده که نمی توان کسی را با مسی مقایسه کرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    مسی روز دوشنبه برای چهارمین سال پیاپی توپ طلای فیفا را مال خود کرد و نیمار براین باور است که این انتخاب عادلانه بوده است.

نیمار در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« در حال حاضر هیچ کسی نمی تواند با مسی برابری کند. او با توجه به کارهایی که پارسال انجام داد، شایستگی کسب توپ طلا را داشت.»

این روزها صحبت های متعددی در مورد احتمال نیمار به بارسلونا و توپ زدن در کنار مسی به گوش می رسد و شنیده می شود که نیمار با سران بارسا به توافق رسیده و پیش قراردادی را امضا کرده است. نیمار دراین باره ادامه داد:« من هیچ توافقی با بارسلونا یا هیچ تیم دیگری ندارم. من با سانتوس قراردادی را امضا کرده ام که تا سال 2014 مرا دراینجا نگاه می دارد واز این بابت خوشحالم؛ چون سانتوس تیم بزرگی است . هدف من کمک کردن به سانتوس و تیم ملی برزیل است. زمانی که موقع رفتن فرا برسد، قول می دهم که به همه اطلاع بدهم ولی الان زمانش نرسیده.»

نیمار ادامه داد:« من هیچ اولویت خاصی برای هیچ باشگاه دیگری قائل نیستم. باشگاه های خیلی خوب زیادی سرتاسر دنیا هستند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Messi is unmatched and deserved the Ballon d'Or, says Neymar

14. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این الکسیس فک کنم قصدش اسکی بوده اشتباهی اوردنش تو مستطیل سبز

16. 2 کاربر از hheadshoter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نمایش 5 گله برای رسیدن به یک چهارم نهایی.

تیاگو اولین گل این فصل خود را ثمر رساند؛ ویا دو گل زده - گل اول وی از روی یک حرکت انفرادی فوق العاده به دست آمد - همچنین الکسیس با دو گل به دوران گلزنی خود بازگشته است.

مقصد بعدی مالاگا و پلگرینی هستند. بازی رفت مقابل این تیم هفته مقابل در نیوکمپ و بازی برگشت آن - در زمان اعلام شده - در روزالدا برگزار خواهد شد.

بارسا برای مرحله بعدی جام حذفی به آندلوسیا خواهد رفت. پس از پیروزی آسان شب گذشته مقابل کوردوبا، آنها با قدرت در میان هشت تیم نهایی جای گرفته اند؛ این به آن معناست که تیم سه مرتبه با مالاگا دیدار خواهد کرد که دو بازی از آن مربوط به جام حذفی و دیگری دیدار لیگ است.

جوردی رورا، که برای مرتبه چهارم این فصل هدایت تیم را بر عهده داشت، بازیکنان ثابت رقابت جام حذفی شامل پینتو، ماسکرانو و ویا را برای تیمش برگزیده بود؛ وی همچنین از سانگ، مونتویا و سرگی روبرتو - که هر کدام تنها یک بازی را از دست داده اند - استفاده کرد. آلوز - یکی از 5 بازیکن بارسا که نامشان در 11 بازیکن برتر فیفا آمده است - نیز در ترکیب اولیه حضور داشت.

تیاگو فشار کوردوبا را تضعیف کرد

کوردوبا آغازی شجاعانه داشت و فشار اولیه زیادی وارد کرد. البته اولین موقعیت این بازی - پس از پاس عالی سسک - به الکسیس رسید؛ اما تلاش این بازیکن شیلیایی توسط دروازبان تیم مهمان، سیزار، تنها به کرنری منتهی شد. بارسا در ادامه توپ را به راحتی در اختیار گرفته و موقعیت های بیشتر و بیشتری خلق کرد. پس از 16 دقیقه، سونگ پاسی عالی برای تیاگو فرستاد؛ تیاگو به نحوی فوق العاده حرکت دروازبان حریف را پیش بینی کرد تا اولین گل این فصلش را به ثمر برساند.

دو گل ویا، تعداد گل های فصلش را به 10 رساند

دقایقی بعد، داوید ویا هواداران را با حرکت انفرادی عالی خود، خرسند کرد. او با کنترل خیره کننده توپ، از داخل پای رستش استفاده و سزار را عافلگیر کرد تا توپ را درون دروازه جای بدهد. در دقیقه 25 ام نیز، وی گل دوم خود - گل سوم بارسا - را به ثمر رساند تا مجموع گل های این فصل خود را به عدد 10 برساند.

مصدومیت سرگی روبرتو و ویا

در نیمه دوم، بارترا به جای پویول و تیو به جای سسک به زمین آمدند. نکته بد این بازی، مصدومیت سرگی روبرتو و ویا بود. این بازیکن جوان زمین را دقایقی پس از آمدن به بازی، ترک کرد؛ وی در حال ترک زمین، توسط 37607 تماشاگری که برای دیدن بازی آمده بودند، تشویق شد. سپس در دقیقه 78، ویا نیز به دلیلی کشیدگی عضلات رانش، مجبور به خروج زودهنگام از زمین شد.

الکسیس بار دیگر گلزنی کرد

اما این بازی، تنها به خبرهای بد منتهی نشد. تغییرات ایجاد شده در تیم، این موقعیت را به الکسیس داد تا برای اولین بار پس از 3 ماه، به عنوان مهاجم وسط بازی کند و او از پس این نقش به خوبی بر آمد. وی ابتدا ضربه آزاد تیاگو را با سر به گل تبدیل کرد و در ادامه توپی برگشتی در محوطه 6 قدم را به تور دروازه دوخت.

پس از پیروزی عالی 2-0 در بازی رفت، این بازی چندان راحتی برای بازیکنان نبود؛ اما آنها بار دیگر میل به پیروزی و تعهد خود به بازی را نشان دادند. فرقی نمی کند چه رقابتی پیش رو باشد، بازیکنن بارسا هرگز هواداران خود را دلسرد نمی کنند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

سرجی روبرتو چهار هفته به دور از میادین.

سرجی روبرتو هافبک تیم بارسای ب که شب گذشته در دیدار مقابل کوردوبا به میدان رفته بود، دچار پارگی در ناحیه همسترینگ پای چپ خود شد.

سرجی روبرتو که دیشب درمقابل کوردوبا به میدان رفته بود، در دقیقه 51 بازی بدلیل مصدومیت در ناحیه پای چپ خود مجبور به ترک میدان شد. پزشکان تیم تایید کردند که او در ناحیه پای چپ خود دچار پارگی شده است.

مصدومیت چهارهفته ای سرجی به این معنی است که او چهار بازی بعدی بارسای ب در مقابل تیم های ژیریز، رئال مادرید، آمریا، کاستیلا و سابادل را به دلیل مصدومیت از دست خواهد داد.

احتیاط برای جلوگیری از مصدومیت ویا

داوید ویا که دو گل برابر کوردبا را به ثمر رساند، در ناحیه هر دو پای خود درد احساس می کرد، بنابراین کادر فنی تیم تصمیم گرفتند برای جلوگیری ازمصدومیت، او را از بازی بیرون بکشند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: معزالدین جامی/ FCBarcelona.ir

لباس مقدس بارسا بر تن اسطوره مادريد و رئيس افتخاري باشگاه رئال مادريد
    ------------------------------------------------------------------------------------

یکی از افتخارات باشگاه رئال مادرید و هوادارانش 9 قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان اروپاست.
    افتخاری که این روزها تنها چیزیه که هوادرای رئال میتونن بهش پناه ببرن.

متن زیر قسمتی از فصل "اسپانیا" از کتاب "روزی روزگاری فوتبال" نوشته دکتر حمیدرضا صدر هست که بصورت غیر مستقیم نحوه قهرمانی های رئال در 5 دوره اول لیگ قهرمانان رو توضیح میده...
    قهرمانی هایی که اگه ذره ای عدالت وجود داشت الان در اختیار بارسا بود..
    با هم بخونیم:
    "سرانجام سال 1953 فرا رسید؛ همان سالی که ماجرای پر تب و تاب انتقال آلفردو دی استفانو رخ داد و کینه ی دو باشگاه بیشتر و عمیق تر شد. دی استفانو بازیکن آرژانتینی عضو باشگاه ریورپلات بود و بارسلونا با او قراردادی امضا کرده بود. او حتا در سه بازی دوستانه برای بارسا به میدان رفته بود. ولی ژنرال ماکارداس، وزیر ورزش حکومت فرانکو، آشکارا در این زمینه دخالت کرد و اتحادیه ی فوتبال اسپانیا انتقال دی استفانو را به این بهانه که او مدت کوتاهی را با پیراهن دپورتیوو لاس میلوناریوس در کلمبیا به میدان رفته غیرقانونی خواند. رئال مادرید بلافاصله اعلام کرد دی استفانو را به خدمت خواهد گرفت. با جدال تند بارسلونا و رئال برای تصاحب دی استفانو، اتحادیه ی فوتبال اسپانیا دخالت کرد و رأیی طی برگزاری جلسه ای با مقامات دو باشگاه صادر کرد که یکی از فصول حیرت انگیز تاریخ انتقالات فوتبال به شمار می رفت. دی استفانو بر اساس رأی این اتحادیه می بایست طی چهار فصل بازی در اسپانیا، دو فصل برای رئال مادرید و دو فصل برای بارسلونا به میدان رود و رئال دو فصل اول او را در اختیار خواهد داشت. بارسلونایی های به خشم آمده این رأی را توهین بزرگی به کاتالان ها خواندند و اعلام کردند نیازی به دی استفانو ندارند...
    رئال در نخستین فصل حضور دی استفانو برای اولین بار پس از بیست و یک سال قهرمان لیگ شد و دی استفانو هم با زدن 27 گل عنوان بهترین گلزن را به چنگ آورد.رئال با او پنج بار جام قهرمانی باشگاه های اروپا را هم فتح کرد و دی استفانو دوبار مرد سال فوتبال اروپا شد..."

ویکتور والدز اخبار مطرح شده در رسانه‌ها در مورد احتمال جدایی از بارسا را شایعه دونست
    ولی اضافه کرد که هنوز در مورد تمدید قرارداد تصمیمی نگرفته

زوبیزارتا هم از روند خوب مذاکرات باشگاه با والدز خبر داده

Last edited by runner; 11-01-2013 at 23:00.

18. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: امیدوارم توپ طلای دیگری ببرم؛ خاطره آن ضربه سر به منچستر یونایتد برایم بسیار پررنگ است

این بازیکن آرژانتینی می‌گوید مطمئن نیست بتواند رکورد‌های سال 2012 را پشت سر بگذارد.

سایت گل - لیونل مسی، مهاجم بارسلونا گفته بعید است که بتواند به قله‌هایی برسد که در سال 2012 فتح کرد.

این بازیکن آرژانتینی سالی استثنایی را پشت سر گذاشت و 91 گل زد و رکورد گرد مولر در زمینه تعداد گل در یک سال را جابجا کرد. او در نهایت به چهارمین توپ طلای پیاپی خود رسید.

مسی در گفتگو با فرانس فوتبال گفته: «امیدوارم توپ طلای دیگری هم ببرم. بگذارید از این لحظه لذت ببرم. چند ماه دیگر خاطرات این روزها را مرور خواهیم کرد.

من تلاش می‌کنم به پیش بروم اما کار من بسیار دشوار است. مطمئن نیستم که بتوانم هر سال 91 گل بزنم.»

او همچنین گفت که هر جایزه برایش معنای متفاوتی دارد: «هر توپ طلا احساسات مختلفی را برمی‌انگیزد. البته این احساسات شدید هستند. هر کدام از آنها هم من را خوشحال کرده. اولین آنها که در پاریس گرفتم برایم یکتا بود. انتظار دومی را نداشتم و سومی هم مایه افتخار من شد که با پلاتینی و کرویف برابری کنم.»

او درباره خاطراتش هم گفت: «هنگامی که چشمانم را می‌بندم و دوران بازی‌ام را مرور می‌کنم، اولین تصویر متعلق به رم است. در پایان سال 2009. آن گلی که با سر به منچستر یونایتد در فینال لیگ قهرمانان زدم. آن شور جمعی که تجربه کردیم. دیگر رکوردها خاطره‌انگیز هستند اما من دوست دارم آن ضربه سر را در ذهنم مرور کنم.»

مسی می‌پذیرد که هنوز با صحبت در میان جمع مشکل دارد: «حرفی که گفتم واقعا منظورم بود. اما هیچ چیزی را از پیش آماده نکرده بودم. نمی‌توانستم تیتو و آبیدال را فراموش کنم. حتی اگر یادم بود به کریستیانو رونالدو هم تبریک می‌گفتم.»

Messi: I hope to win another Ballon d'Or

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 245705hp2.jpg  

20. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •