اولا این 4 روز وقت برای کنکور سراسریه و نه ازاد! دوما قراره از سال بعد کنکور های ازاد و سراسری ادغام شن. نه امسال
دوستان نگفتین این معدل دیپلم , معدل سه ساله یا معدل کل سال سوم?
اولا این 4 روز وقت برای کنکور سراسریه و نه ازاد! دوما قراره از سال بعد کنکور های ازاد و سراسری ادغام شن. نه امسال
دوستان نگفتین این معدل دیپلم , معدل سه ساله یا معدل کل سال سوم?
من دیپلم و پیش دانشگاهی ریاضی دارم اما میخوام کنکور هنر شرکت کنم واسه همین در ثبت نام، هنر رو تیک زدم نه فنی ریاضی
میخواستم بپرسم آیا کار درستی کردم یا این که نه چون دیپلمم ریاضیه باید گروه اصلی رو ریاضی میزدم و هنر رو در قسمت "علاقمندی" تیک میزدم؟؟
کنکور ازاد و سراسری یکی شد دقت کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان می خواستم فقط یه نکته ای رو بگم که خودم امسال بهش رسیدم
من دو سال گذشته که کنکور دادم دغدغه ام این بود که تست زیاد حل کنم و راه حل های تستی زیادی یاد بگیرم و یه جوری نوع تستا از هر مبحث مدل سازی کنم تو ذهنم و هیچ وقت نمی رفتم پایه ای و از مفاهیم اولیه درس رو بخونم بخصوص در مورد ریاضی و فیزیک و تا حدودی شیمی
اما امسال اصلا برای ریاضی و فیزیک حتی کتاب تست جامع هم نگرفتم و همون تعداد محدودی تست که اخر هر درس داره رو حل می کنم و فقط تکیه ام رو گذاشتم روی یادگیری مفهوم هر درس و واقعا نتیجه ی عالی گرفتم
مثلا هیچ وقت نمی دونستم تابع چی هست از نظر پایه ای و مفهومی و فقط می دونستم x رو بزاریم تو فرمول y به دست میاد مثلا و یا این که یک خط موازی محور y ها نمودار تابع رو نباید در دو نقطه قطع کنه هیچ وقت نمی رفتم ببینم اخه برای چی ؟ چرا یه همچین قاعده ای هست اما امسال رفتم کامل از پایه ای ترین مفهوم خوندم و به جرئت میگم تستی نبود که نتونم حل کنم !!
بعلاوه این که مطمئنا سر جلسه کنکور خیلی از این فرمول هایی که فقط حفظ کردیم بدون این که بدونیم برای چی این طوری هست برای چی همچین فرمولی وجود داره سخت بیاد میاریم و خیلیاش هم قاطی میشه ( مطمئنا اگر با این روش درس می خونین سر جلسه کنکورهای ازمایشی به همچین مسائلی برخوردین )
همین این نکته به نظرم رسیده بود گفتم بنویسم دوستان هم توجه کنند![]()
دوستان راهنمایی کنید
فیزیک پیش خیلی نگرانم کرد
دوست من بهتر میبود در کنار رشته اصلی خود هنر را هم انتخاب میکردید و در هر دو گروه شرکت میکردید.
با توجه به اینکه مباحث گروه هنر کاملا جدا و نیاز به مطالعه تخصصی داره باید وقت مناسبی را براش بزارید
موفق باشید
بله این دو ثابت هستند.
کد سوابق تحصیلی رو میتونید از توی سایت سنجش هم بگیرید.
نه دوست من اگر شما در کنکور بتوانید درس دیفرانسیل رو خوب بزنید
نمره کم شما تاثیر داده نمیشود.و ملاک درصد شما بدون تاثیر نمره کتبی است
موفق باشید ........
سلام
ابتدا سعی کنید مباحث کتاب رو به خوبی مسلط بشوید. تا در تست زنی موفق باشید.
حتما کتاب درسی رو مطالعه بفرمایید چون منبع اصلی برای طرح سوال هست (بیشتر برای دروسی که جنبه خواندی دارند تا محاسباتی)
موفق باشید
کلش منفعته ...تو این دوره(ایام کنکور) مطالعه کتب درسی داشته باشم ضرر نداره؟
منبع طرح سوال کتاب درسی هست و تمرین های کتاب درسی و متن هاش خیلی کلیدی و مهم هستند .!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)