سلام.من بازی رو نصب کردم.ولی موقع شروع بازی گزینه select profile میاد و ازم emailو pass میخواد!!! پوشه profile هم توی اون مسیری که گفته شده بود کپی کردم ولی باز درست نشد.مشکل از کجاست؟! چه جوری باید وارد بازی بشم؟
سلام.من بازی رو نصب کردم.ولی موقع شروع بازی گزینه select profile میاد و ازم emailو pass میخواد!!! پوشه profile هم توی اون مسیری که گفته شده بود کپی کردم ولی باز درست نشد.مشکل از کجاست؟! چه جوری باید وارد بازی بشم؟
مدیران محتر مجواب بدین
ایا نخسه black box بازی نیاز به کرک داره یا خیر ؟
برای نخسه بلک باکس لازمه که اپدیت بازی را نصب کنیم ؟
آقا یه کرک درست و حسابی می تونین معرفی کنین؟
ما یه نسخه از این بازی رو گرفتیم صاحبش میگه تو یه مرحله گیر می کنه!!
کسی جوابه مارو که نداد.یکی بهم گفت قرار نسخه ی بدونه دردسره.راست میگه
کسی جوابه مارو که نداد.یکی بهم گفت قرار نسخه ی بدونه دردسرش کمتره .است میگه
دوستان من وقتی می خوام آپدیت های بازی رو نصب کنم، فایل ها اجرا نمی شه و این پیغام رو می ده:
Error: Tying to run Max Payne 3 Installer
خیلی ممنون می شم اگر کمکم کنید
بازی رو کلا پاک کن...مراحل نصب رو به ترتیب زیر انجام بده ...هر کسی هم مشکلی تو اجرا بازی داره باید به ترتیب زیر مراحل نصب رو انجام بدهسلام.من بازی رو نصب کردم.ولی موقع شروع بازی گزینه select profile میاد و ازم emailو pass میخواد!!! پوشه profile هم توی اون مسیری که گفته شده بود کپی کردم ولی باز درست نشد.مشکل از کجاست؟! چه جوری باید وارد بازی بشم؟
forum.bazi center.com/thread62432
سلام
خواهشا کمک کنید...
من نسخه بلک باکس رو تازه نصب کردم و هر اپدیتی رو که به مسیر بازی میریزم این ارور رو میده ونصب نمیشه. (سوشیال کلاب هم نصبه)
مشکل چیه ؟؟!!
سلام به همه دوستان
بالاخره بازی رو باز کردم
مشکل هم درایور کارت گرافیک بود که با دانلود و نصب ورژن 301.42 مرتفع شد.
ولی با اینکه محتوای پوشه profile رو توی پوشه های rockstar games va Max Payne 3 va Social Club کپی کردم ، هنوز وقتی بازی رو میارم sign in میخواد
مشکل کجاست؟
ممنون![]()
شما طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنید...شما باید خود پوشه profile رو بندازی توی پوشه social club نه محتویات اون رو،ضمنا حتما حین بازی باید از نت قطع بشید...
Last edited by mehdy.z; 09-08-2012 at 18:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)