DVR یعنی Digital Video Recording
ضبط کننده ویدئوی دیجیتالی،که با دریافت سیگنال شبکه یا ویدئو اونو به صورت اطلاعات، دیجیتال روی فلش یا رم یا هارد و .... ذخیره میکنه.
بعضی ست تاپ باکس ها، تلویزیونها، کمبو درایو ها و ... این ویژگیو دارن.
DVR یعنی Digital Video Recording
ضبط کننده ویدئوی دیجیتالی،که با دریافت سیگنال شبکه یا ویدئو اونو به صورت اطلاعات، دیجیتال روی فلش یا رم یا هارد و .... ذخیره میکنه.
بعضی ست تاپ باکس ها، تلویزیونها، کمبو درایو ها و ... این ویژگیو دارن.
قیمتای این سایت که گفتید کمی بالاتر از چیزی که فرمودید بود، اما با توجه به کاهش ارز شاید به بانه هم بشه دوباره فک کرد، اما زیر 46 اینچ هاش صرفه اقتصادی نداره به نظرم.
از جنسای بانه اطلاعات چندانی ندارم، فقط چند وقت پیش یکی از اقوام سونی سری HX از بانه گرفت و ازش خیلی راضیه اما من ضمانتی نمیکنم والا، نمیدونم چجوریاست.
تو مدلای ایرانی LG که LM86000 از LM76100 بهتر بود والا چیزی که من به چشم دیدم.
LM9600 از بقیه مدلها جداست و کنتراستش بالاتر از همه مدلهاست.
پسیو از نظر روشنایی تصاویر 3 بعدی و عدم سرگیجه بهتره.
3بعدی مدلای 2012 بهتر شده اما خود پنلهاشون نسبت به سال قبل رشدی نداشته بلکه شاید کاهش کیفیتم داشت.
خرید بستگی به بودجه، میزان درامد و.... داره
در کل بهترین چیز اینه خودتون تصاویرو تو فروشگاها حتما مقایشه کنید، اما در باره امکاناتشون تو اینترنت هم میشه جست و جو کنید.
Last edited by parham511; 30-11-2012 at 19:48.
در مورد app های محدود lg تو ایران کسی نظری نداره؟ نمیشه کشور رو یه جوری تغییر داد تاgoogle maps و picasa و... بیاد؟
دوستان آیا راهی هست که بشه از شرکت ال جی شکایت کرد؟واقعا شرکت مذخرفی هست، من قبل از خرید تلویزیون رفتم تو سایت خود ال جی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مدل lm86000 و lm96000 رو مقایسه کردم ، نوع صفحه نمایش جفتشون رو زده Full LED من هم فکر کردم اینا واقعا کارشون درسته و اطلاعات درستی تو سایت درج میکنن اما متاسفانه بعد از خرید مدل lm86000 فهمیدم چه کلاهی سرم رفته و این مدل از نوع EDGE LED هست و تنها مدل 96000 هست که Full LED هست، یعنی به خاطر 500 تومن اختلاف قیمت من پوام رو ریختم آشغالی! من حتی برای اطمینان از فروشگاه ال جی پرسیدم که این 86000 Full LED هست که اونا هم گفتن آره هست! که این بی سوادی و عدم اطلاعاتشون رو نشون میده، 4.300.000 پول تلویزیون دادم گفتم به خیال خودم Full LED خریدم بعد دیدم رفته تو پاچم ناجور، واقعا خاک تو سر شرکت ال جی کنن که با دروغگویی میخواد جنس هاش رو بفروشه، اگه کسی میدونه چجوری باید در این مورد دروغگویی شرکت ازشون شکایت کرد لطفا راهنمایی کنه، ممنون
اینم لینک سایت خود ال جی که صفحه نمایش جفت مدل ها رو Full LED معرفی کرده و انگار هیچ تفاوتی با هم ندارن، برید تو قسمت معرفی میبینید که جفتشون رو زده Full LED
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوزم تو سایت گلدیران برای Lm86000 نوشته قابلیت Micro Pixel Control در حالی این عبارت رو LG برای FULL LED هاش بکار میبره نه +LED ها....
تو سایت گلدیران ننوشته پردازنده 2 هسته ای.
یوقتم شاید اصلا چیزی که اینا به اسم LM86000 میدن با LM8600 امریکا فرق داشته باشه، شاید واقعا FULL LED باشه.
اگه مطمئن شدید FULL LED نیست میشه پیگیری کنید.
میشه زنگ بزنید به 124، منتهی تو ساعات کار اداری و روزهای کاری، باهشون مشورت کنید و بگید اطلاعات دروغ تو کاتالوگ و سایتشون به شما دادن و باعث شدن محصول اشتباه خرید کنید.
البته تصویر Lm86000 خیلی عالیه به نظر من و اون 500 تومنو میشه روی سینمای خانگیتون سرمایه گذاری کنید، چون LM9600 با وجود FULL LED بودن از نظر کنتراست اصلا در حد و اندازه ی LW9800 مدل FULL LED پارسال ال جی نیست...
طبق چیزی که Flatpanel نوشته کنتراستش با وجود FULL LED بودن اصلا جالب نیست این LM9600 و نسبت به LW9800 خیلی افت داشته اما خب آخرین مدل امسال ال جی هست.
Last edited by parham511; 30-11-2012 at 16:12.
موافقمlm86000 دو هسته ای نیست ولیfull led هست چون وقتی تو محیط تاریک صفحه مشکی میاری و موس رو تکون میدم همراه موس یه مستطیل عمودی یکم روشنتر چپ راست میره و اضلاع روشنتر از مرکز نیستن کسی نفهمید چه طوری میشه premium ها رو عوض کرد؟(picasa &...) این آپدیت firmware version 4 به درد میخوره؟ از من تا۴۵ درصد میره قفل میکنه!disconnect نمیشه ها !ولی جلوترم نمیره!!!
دوستان یه سوال دارم این تلویزیون ما تروموشن 100 هرتز داره چجوری میتونم اونو خاموش کنم اخه چنتا از دوستان گفته بودن اگه خاموش باشه کیفیت تصویر بهتره
تو منوش نیست
!!!!فوری!!!!
سلام دوستان
امروز دارم می رم بازار که تلویزیون بگیرم. این بار دوم تو این هفته است که می رم و قصد خرید دارم.
بین دو مدل LG LM86000 و Samsung ES7770 نمی دونم کدوم رو بگیرم. هر دو یک قیمت دارند.
review های زیادی خوندم که مربوط بهsamsung es8880 و LG LM76100 بود و این دو مدلی که می خوام بگیرم مورد بررسی قرار نداده بودند، البته منظورم es8000 وlm7600 که تو ایران با یک اسم دیگه می فروشند.
از نظر تصویر زاویه دید LG بهتره ولی نمایش رنگ سیاه و کانتراست تو سامسونگ بهتره. از نظر input lag برای بازی هر دو تا مثل هم هستند. از نظر 3d ال جی بهتره که برای من اصلا مهم نیست، چون نگاه نمی کنم. از نظر فرمت هایی که بخش می کنه هیچ اطلاعاتی در مورد LG پیدا نکردم ولی سامسونگ خیلی از فرمت ها رو پخش می کنه. البته تو فروم AVS یک بنده خدایی می گفت بعد از کالیبراسیون (calibrasion) تفاوت رنگ سیاه و کانتراست هر دو تا تلویزیون رو نمی تونی با چشم تشخیص بدی!
لطفا اگه این دو مدل را از نزدیک بررسی کردید، کمک کنید. مثلا دوستان و آشنایان و یا خودتون داشتید و مقایسه کردید. در ضمن فرمت هایی که lm8600 پخش می کنه چیه؟!
و اینکه سامسونگ ها update میشند؟، چون lg انگار مرتب firmware update میده بیرون.
با تشکر
تصویر es7770 بهتره.
از نظر پشتیبانی فرمت ها هم es7770 بهتره.
اما LM86000 یک اینچ پنلش بزرگتره که گرچه کمه اما قابل لمسه، طراحی بدون قاب LM86000 بروزتر و مدرن تر از es7770 هست و تماشای فیلمهای 3یعدی باهش راحت تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)