تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 99 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 989

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو تا 10 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

7/8 تومن ماتیز چطوره؟ خرجش کمه؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

7/8 تومن ماتیز چطوره؟ خرجش کمه؟
    ماتیر مدل 80 فکر کنم بتونی پیدا کنی
    سعی کن حداقل از نظر فنی سالم باشه
    قطعاتش هم هست.

3. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ماشین منRD مدل 81 یشمی با کارکرد 140000 -- فرمون هیدرولیک و کولر (که بهش اضافه کردیم خودممون )هستش
    اولا میخواستم بینم چند میارزه ماشین؟؟
    ثانبا با 3 تومن پول بیشتر چه گزینه هایی رو میتونم تهیه کنم؟

مرسی

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ماشین منRD مدل 81 یشمی با کارکرد 140000 -- فرمون هیدرولیک و کولر (که بهش اضافه کردیم خودممون )هستش
    اولا میخواستم بینم چند میارزه ماشین؟؟
    ثانبا با 3 تومن پول بیشتر چه گزینه هایی رو میتونم تهیه کنم؟

مرسی
    RD مدل 81 در صورت سالم بودن و بدون تصادف ---->5.800.000
    با 3 ملیون هیچ گزینه ایی ندارید مگر خودروهای از رده خارج

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من هرچی یه نمایندگی ها سر زدم فقط پرایدexبا se داشتن میگن که اس ایکس دیگه تولید نمیشه یخاطر نداشتن
    ایربگ که نیرو انتظامی نمره نمیکنه حالا نمیدونم exبگیرم یا بازم بگردم.از طرفی یکی از دوستان توسایپا کار میکنه میگه مدلهای جدیدش قطعات بسیار لیکیفیت تر از از قبل شده بخاطر گرانی وتحریم اگه صفر بخری فردا باید بری تعمیر گاه نمیدونم تا چه اندازه صحت داره.

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

درود خدمت دوستان و اساتید
    خرید mvm 110 سه سیلندر تا 10 میلیون برای مصارف شهری و ظرفیت حداکثر 3 نفره رو پیشنهاد میکنید؟
    آیا ارزش خرید داره ؟
    دوو ماتیز چطور؟ قطعاتش پیدا میشه ؟
    ممنون
    Last edited by rocket; 26-08-2013 at 15:31.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من هرچی یه نمایندگی ها سر زدم فقط پرایدexبا se داشتن میگن که اس ایکس دیگه تولید نمیشه یخاطر نداشتن
    ایربگ که نیرو انتظامی نمره نمیکنه حالا نمیدونم exبگیرم یا بازم بگردم.از طرفی یکی از دوستان توسایپا کار میکنه میگه مدلهای جدیدش قطعات بسیار لیکیفیت تر از از قبل شده بخاطر گرانی وتحریم اگه صفر بخری فردا باید بری تعمیر گاه نمیدونم تا چه اندازه صحت داره.
    درمورد کاهش کیفیت متاسفانه باید بگم درست است ، به طور مثال 111 صفر دیدم که تودری به شکل افتضاحی ساخته و بسته شده ، داشبورد و کنسول وسط سمت دنده پیلیسه دارد ، به طوری که لوازم پلاسکو که تشت ، سبد و دمپایی تولید میکنند با کیفیت ترند و این ماشین 18 ملیون تومان قیمت دارد که ظلم بسیار بزرگ و شدیدی در حق یک انسان است

9. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

درود خدمت دوستان و اساتید
    خرید mvm 110 سه سیلندر تا 10 میلیون برای مصارف شهری و ظرفیت حداکثر 3 نفره رو پیشنهاد میکنید؟
    آیا ارزش خرید داره ؟
    دوو ماتیز چطور؟ قطعاتش پیدا میشه ؟
    ممنون
    برای مصارف شهری بله ماشین خوبیه
    ارزش خرید داره
    دوو ماتیز مورد مناسبی فکر نکنم بتونی پیدا کنی
    میتونی بگردی
    قطعاتش هست

11. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درمورد کاهش کیفیت متاسفانه باید بگم درست است ، به طور مثال 111 صفر دیدم که تودری به شکل افتضاحی ساخته و بسته شده ، داشبورد و کنسول وسط سمت دنده پیلیسه دارد ، به طوری که لوازم پلاسکو که تشت ، سبد و دمپایی تولید میکنند با کیفیت ترند و این ماشین 18 ملیون تومان قیمت دارد که ظلم بسیار بزرگ و شدیدی در حق یک انسان است
    دوست عزیز حالا به نظر شما EXباقیمت 8/15بخرم.من تو بحث خرابی های ماشین مخصوصااز مدل پراید چیزی ندیدم.اگه نقصها وکیفیت بیشتر ظاهر باشه بازم بهتره تا موتوری.نمیدونم چقدر پرایدهای الان کیفیتشون نسبت به قدیمیتر ها اومده پایین.با ان اوصاف به به نزدیکترین نمایندگی زنگیدم گفت SXندارن حلا چرا از تو سایتشون بر نمیدارن یا اطلاع رسانی نمیشه بماندتحوی فوری هم ندارن گفت شاید 10الی15روزه بتونم براتون ردیف کنم.اگه تحویل فوری بشه با100تومن بیشتر بگیری بهتره چون به اینا اعتباری نیست فردار میبینی بیشترازیکماه شدو زد قیمتش رفت بالاتر وگفتن باید فلان قدر دیگه بریزی.

حالاشما واقعا اطلاع دارید که SXتولیدمیشه یانه آخه پراید چیه که ایربگ داشته باشه .یه سئوال دیگه میشه ایربگ پراید رو هم مثل خودرو های خارجی خاموش کرد.
    من هرچی قیمت 131SXمدل 90گرفتم بهم قیمت 14تا 5/14دادن خوب بابا اگه قرار باشه هرکسی نه تنها من 5/14بده از بیرون ماشین مدل 90بگیرن 1تومن بذارن روش 92بگیرن که خیلی بهتره من اینجای قضیه رو متوجه نمیشم یکی به من بگه علتش چیه؟؟؟!!!
    یه سئوال دیگه برای خرید خودروی صفر بغیر از پولی که به حساب نمایندگی واریز میشه هزینه دیگه ای هم باید پرداخت یعنی من رو بیشتراز8/15حساب کنم .مثلا برای پلاک یا هر چیزدیگه ای ....؟؟؟
    پلاک و خود نماینگی میده یا نه باید تعویض پلاک حتما بری .کارت سوخت چی اون چطور میاد.
    باتشکر.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز حالا به نظر شما EXباقیمت 8/15بخرم.من تو بحث خرابی های ماشین مخصوصااز مدل پراید چیزی ندیدم.اگه نقصها وکیفیت بیشتر ظاهر باشه بازم بهتره تا موتوری.نمیدونم چقدر پرایدهای الان کیفیتشون نسبت به قدیمیتر ها اومده پایین.با ان اوصاف به به نزدیکترین نمایندگی زنگیدم گفت SXندارن حلا چرا از تو سایتشون بر نمیدارن یا اطلاع رسانی نمیشه بماندتحوی فوری هم ندارن گفت شاید 10الی15روزه بتونم براتون ردیف کنم.اگه تحویل فوری بشه با100تومن بیشتر بگیری بهتره چون به اینا اعتباری نیست فردار میبینی بیشترازیکماه شدو زد قیمتش رفت بالاتر وگفتن باید فلان قدر دیگه بریزی.

حالاشما واقعا اطلاع دارید که SXتولیدمیشه یانه آخه پراید چیه که ایربگ داشته باشه .یه سئوال دیگه میشه ایربگ پراید رو هم مثل خودرو های خارجی خاموش کرد.
    من هرچی قیمت 131SXمدل 90گرفتم بهم قیمت 14تا 5/14دادن خوب بابا اگه قرار باشه هرکسی نه تنها من 5/14بده از بیرون ماشین مدل 90بگیرن 1تومن بذارن روش 92بگیرن که خیلی بهتره من اینجای قضیه رو متوجه نمیشم یکی به من بگه علتش چیه؟؟؟!!!
    یه سئوال دیگه برای خرید خودروی صفر بغیر از پولی که به حساب نمایندگی واریز میشه هزینه دیگه ای هم باید پرداخت یعنی من رو بیشتراز8/15حساب کنم .مثلا برای پلاک یا هر چیزدیگه ای ....؟؟؟
    پلاک و خود نماینگی میده یا نه باید تعویض پلاک حتما بری .کارت سوخت چی اون چطور میاد.
    باتشکر.

شما همون مدل EX رو بخرید و اگر بتونید زود تحویل بگیرید بهتر است ، از نظر فنی پراید مشکلی نداره چون چیزی برای خراب شدن نداره .
    پراید به علت ارزونی نهایت مدلی 500 تومن ازش کم میشه ، برای خیلی از پراید سوارها یک ملیون تومان مبلغ زیادی هم هست .

14. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •