والا یه بچه فکر کنم ارزشش خیلی زیاد تر از گیتارو کامپیوتر 3 تمنی و ... هست.اقلا دیه ی یه بچه ی 6 ساله(البته مقصودم شخص ایشون نیس و کلی میگم) 200 تمنه
خب اما دراین مورد.شما باید طوری سیاست به خرج بدید که بچه هه بدونه که اونجا اتاق فلانی هست و بسیار مورد احترام و نباید بدون اجازه وارد شد و اگه وارد شدم اکیدا نباید به چیزی دست بزنم.این قضیه رو میتونید توسط اطرافیان هم جا بندازید. مثلا پدر مادر اون بچه و مادر و پدرو کلا اطرافیان خودتون که حاضرن و درگیر مسئله هستن بخوایین تا این قضیه رو به شکل یه ارزش دربیارن .یعنی در حضور بچه ، باخودشون درمورد اتاقت حرف بزنن و تاکید کنن که اتاق سری و مهمی هست و فلان.اینطوری تاثیر رو بچه میذاره
دوم اینکه به اون طرف قضیه اگه فکر کنید میبینید اگه بچه وارد اتاق بشه و نابود کنه خب اینطوری که کدورت خیلی شدیدی بوجود میاد.باید پدرش کلی وسائل جایگزین بخره و ... ناراحتی بوجود میاد . پس همه میدونن اینو و خودتو درگیر نکن که کدورت و دلخوری پیش میاد و ...از ورودش جلوگیری کن و یا تحت کنترل بگیرش .
و بهتره هر کاری که میخوای باهاش انجام بدی ، در حضور والدین بچه هه بهش بگی که مثلا اگه وارد اتاقم بشی و حتی یه تار موت اونجا بیوفته من شرمندت میشم (درحضور والدین یعنی اینکه حرفتو که میگی غیر مستقیم اونام درجریان باشن .به در بگو دیوار بشنوه
.gif)
)