تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 421 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا یه رفیق دارم...
    آدم دو رویی هستشو خیلی کم پیش اومد رک حرف بزنه
    جلو من با خوبی و خوشی رفتار میکنه ها ولی پشت سرم میدونم و مطمئنم(با توجه به سابقش) بدترین حرفا رو میزنه که یکبار هم موجب دعوای من با یکی از همسایه هاش شد...
    مثلا من بهش میگم داداش من عزیزم من اگه مشکلی عیبی دارم بگو، میگه اصلا هیچ عیبی نداری!خیلی خیلی زور بزنم میگه طرز راه رفتن خوب نیست...
    پسر یکی از اشنا ها هستش و قطع ارتباط ازش به نوعی غیر ممکنه بعلاوه هقته ای یکبار همدیگه رو میبینیم(بهتر بگم یعنی مجبورم...)
    میگین چه کنم ؟
    (اگه میشد خیلی وقت پیش قطع ارتباط میکردم باهاش+ تو این شهر غربت یه رفیق دارم اونم اینطوریه )
    من شخصا با اینجور ادما در مرحله اول کاملا رک و روراست حرفامو میزنم و دقیقا برعکس اینکه بخوام بهانه ای دستش بدم که برام مشکل درست کنه خودم با گفتن بعضی چیزا باعث میشم که بفهمه من با اون فرق دارم
    اول غیر مستقیم میرم جلو و اگه بحث چیزی بشه کاملا رک موضوع رو غیر مستقیم ربط میدم به خودمون که طرف بفهمه مشکلی ندارم با رک گویی و با دورویی مشکل دارم
    ولی اگه طرف خیلی پروتر از این حرفا باشه دیگه مستقیم باهاش طرف میشم و بهش گوشزد میکنم که من از دورویی خوشم نمیاد و رک میگم که زیاد باهاش سنخیت ندارم و باهم دوست نیستیم بلکه مثلا فامیل هستیم یا همکار هستیم و باهاش حرف میزنم وگرنه اصلا حرفی بینمون نبود

البته شاید هم این کار من کاملا درزست نباشه ولی من شخصا همیشه با اینجور ادما اینطوری برخورد کردم

به نظر من جلوی ادم های دو رو باید با سیاست رفتار کرد.
    یعنی مثلا اگر هفته ای 1 بار میبینید از هیچ کدام از وقایع مهم و نسبتا مهمی که در طول هفته برای شما اتفاق افتاده برای اون تعریف نکنید
    در مورد هیچ کسی جلوی اون بدگویی نکنید
    هرچی میپرسه جواب سربالا بهش بدید...یه جورایی بپیچونید
    ادم های دو رو معمولا برای ادم دردسر درست میکنند...خیلی باید توی رفتارتون با این جور ادم ها دقت داشته باشید.به قول معروف اتو دستشون ندید
    ببخشید ولی ایا این رفتار خودش یه جوری دورویی نمیشه؟
    یعنی ما هم داریم همون کار طرف ماقبل رو یه جوری انجام میدیم در حالی که میدونیم اشتباه هست

همونطور که گفتم نظر من همون رک و روراست بودن هست
    Last edited by havzhini; 06-07-2013 at 11:57.

2. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من شخصا با اینجور ادما در مرحله اول کاملا رک و روراست حرفامو میزنم و دقیقا برعکس اینکه بخوام بهانه ای دستش بدم که برام مشکل درست کنه خودم با گفتن بعضی چیزا باعث میشم که بفهمه من با اون فرق دارم
    اول غیر مستقیم میرم جلو و اگه بحث چیزی بشه کاملا رک موضوع رو غیر مستقیم ربط میدم به خودمون که طرف بفهمه مشکلی ندارم با رک گویی و با دورویی مشکل دارم
    ولی اگه طرف خیلی پروتر از این حرفا باشه دیگه مستقیم باهاش طرف میشم و بهش گوشزد میکنم که من از دورویی خوشم نمیاد و رک میگم که زیاد باهاش سنخیت ندارم و باهم دوست نیستیم بلکه مثلا فامیل هستیم یا همکار هستیم و باهاش حرف میزنم وگرنه اصلا حرفی بینمون نبود

البته شاید هم این کار من کاملا درزست نباشه ولی من شخصا همیشه با اینجور ادما اینطوری برخورد کردم

یعنی ما هم داریم همون کار طرف ماقبل رو یه جوری انجام میدیم در حالی که میدونیم اشتباه هست

فکر نمی کنم این کار دو رویی باشه...
    بهترین راه حل همینه ...
    دیگه بهونه هم نداره که پشتت صفحه بذاره ...

4. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر نمی کنم این کار دو رویی باشه...
    بهترین راه حل همینه ...
    دیگه بهونه هم نداره که پشتت صفحه بذاره ...
    اولا کسی دنبال بهانه باشه حتی اگه هیچی هم از شما پیدا نکنه از خودش یه داستان میسازه و به خورد دیگران میده برای مشکل درست کردن
    پس شما حتی سریال هم تعریف کنین بالاخره اون طرف پشتسر شما کار خودشو میکنه تا به هدفش برسه

و بعد هم اینکه مگر تعریف دورویی این نیست که جلوی شخص خوب رفتار میکنن و پست سر یا توی دل چیزی دیگه میگذره؟
    خب شما هم که جلوی روی طرف سریال تعریف میکنین و عادی رفتار میکنین ولی با دیگران از اون فرد انتقاد میکنین یا توی دلتون ازش خوشتون نمیاد دقیقا همون تعریف دورویی چیزی دیگه داره؟

6. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اولا نمیشه با همه رک و راست حرف زد و بهشون گفت من از این اخلاق دو رویی تو خوشم نمیاد.مخصوصا اگر طرف فامیل یا همکار باشه..چون اینجوری طرف دو رو که هست ...خبرچین هم میشه.توی کل فامیل یا همکارها این داستان پخش میشه و دیگه نمیشه جمعش کرد
    این که من گفتم دورویی نیست.دورویی یعنی اینکه شما جلوی طرف مثلا ازش تعریف کنی.ولی پشت سرش ازش بد بگی.
    ولی من گفتم هیچی از خودت به طرف نگی.نه از اون تعریف کنی.نه بدش رو بگی.از خودت هم نه تعریف کنی.نه بدی بگی.
    مثلا طرف با پسرعموی ادم دوسته و میپرسه خب دیدن عموت رفتی؟چطور بودن؟پسرعموت هنوز بداخلاقه؟
    جواب
    اره رفتم.خوب بودن.سلام رسوندن.بالاخره هر کسی یه جوریه.یه اخلاق خاصی داره دیگه.نمیشه به کسی خرده گرفت
    این یه جوابه
    یه جواب هم اینه که بگی
    اره رفتم بابا.چقدر هم راهشون دوره.کلی خسته شدم.پسرعموم هم که نگو با اون اخلاق بدش...کلا پشیمون شدم از رفتنم

به نظر من جواب بالا دورویی نیست.سیاسته.اطلاعات به طرف ندادی.ولی اگر جواب پایین رو بدی طرف میره 2 تا هم میذاره روش میگه فلانی اینجوری گفت

اولا کسی دنبال بهانه باشه حتی اگه هیچی هم از شما پیدا نکنه از خودش یه داستان میسازه و به خورد دیگران میده برای مشکل درست کردن
    پس شما حتی سریال هم تعریف کنین بالاخره اون طرف پشتسر شما کار خودشو میکنه تا به هدفش برسه
    دروغ گویی با دورویی فرق داره.ادم دورو اگر اتویی از کسی نداشته باشه هیچی نمیتونه بگه
    اگر هم دو رو باشه هم دروغ گو از انجایی که دروغ گو کم حافظه هست بالاخره یه روزی خودش خودشو لو میده...بعد هم اینکه اگر سوژه نداشته باشه باید بیشتر زحمت بکشه تا یه دروغ از شما بسازه و برای طرف تعریف کنه.شاید چند بار این کار رو انجام بده خودش خسته بشه

8. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من بازم نظرم همون هست که قبلا گفتم و مثالهایی که شما زدین هم بازم همون میشه که من گفتم

مثلا همون مثال عمو و پسر عمو دقیقا میشه اینکه حتی شما حرف اول که خودتون رو زدین بگین طرف این حرف شما که هرکسی یه جوریه رو پیش دیگران اینجوری میگه شما حرفش رو تصدیق کردین و قبول کردین که پسرعمو شما بداخلاقه و هرجا بره میگه اره فلانیم قبول داره پسرعموش بداخلاقه
    ولی جوابی که من میدم این هست که اولا رفتن و نرفتنم رو هیچکدوم جوابی بهش نمیدم و نه میگم رفتم نه میگم نرفتم چون ربطی به کسی نداره و فقط میگم اره حالش خوبه مشکلی نداره
    و در جواب اینکه پسرعموت هنوز باخلاقه بهش میگم به کسی ربطی نداره اخلاق بقیه چطوری هست بهتر اینه پشت سرکسی حرف نزنیم و این درست نیست و من دوست ندارم پشتسر کسی حرف بزنم و توام اگه فکر میکنی فلانی بداخلاقه بخودش بگو نه به من
    حالا دیگه بعدش طرف مقابل چه جوابی بده جواب ما هم فرق خواهد کرد

ولی جواب دوم شما اصلا از موضوع حرف ما خارج میشه چون با اینطور جواب دادنی ما خودمون هم نشون میدیم که یه ادم دورو و بی اخلاق هستیم که پشتسر دیگران حرف میزنیم و بداخلاقی میکنیم

در مورد دورو بودن و دروغگو بودن هم شک نکنید کسی دورو بود و پشتسر کسی حرف زد 100درصد دروغگو هم هست

ولی من نظر شخصیم اینه که ادم جلو رفتار و صحبتهای غلط اینجور ادما با قاطعیت صحبت نکنه طرف مقابل هر سواستفاده ای از حرفای ما میکنه
    و من وا دادن و همراه شدن با اینجور ادما و رفتارشون رو سیاست نمیدونم بلکه سستی و ناتوانی در انجام کار درست میدونم

10. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از دوستان که جواب دادین
    ملانصرالدین یک جا درست گفته نباید باهاش رک باشم و havzhini هم درست میگه من چیزی نگم بازم داستان میسازه
    من اگه باهاش رک باشم و بگم تو فلانی اینجوری من مطمئنم این یه کینه ای از من میگیره یه شری درست میشه ولی دوباره با ظاهر خوب و خندون میاد بیرون
    باور کنین بشر عجیبیه...دورو و دروغگو و لاف زن و شدیدا غیبت کنو بدتر از همه نمیشه باهاش قطع رابطه کرد و مجبورم ببینمش،انقد الان عصبانیم که اصلا خوبیهاش یادم نمیاد...
    یا شایدم من زیادی احساساتی شدم و مغلطه میکنم

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام

من یک فامیلی دارم که بچشون خیلی پر رو تشریف دارن کوچیک هستن 6 ساله همانند زلزله . من داخل اتاقم کامپیوترم فقط 3 ملیون تومن قیمتشه . و این بچه پرو رو هی میخواد وارد اتاق بشه و بقیشو میدونید ......

حال چی بگم که باعث دلخوری در جمع نشه و هم از ورود بچه به اتاق جلوگیری کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی خیلی روی کامپیوتر و سایر وسایلم مانند گیتارم و ... حساسم ...
    Last edited by + f.a.r.i; 15-07-2013 at 05:59.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

من یک فامیلی دارم که بچشون خیلی پر رو تشریف دارن کوچیک هستن 6 ساله همانند زلزله . من داخل اتاقم کامپیوترم فقط 3 ملیون تومن قیمتشه . و این بچه پرو رو هی میخواد وارد اتاق بشه و بقیشو میدونید ......

حال چی بگم که باعث دلخوری در جمع نشه و هم از ورود بچه به اتاق جلوگیری کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی خیلی روی کامپیوتر و سایر وسایلم مانند گیتارم و ... حساسم ...
    والا یه بچه فکر کنم ارزشش خیلی زیاد تر از گیتارو کامپیوتر 3 تمنی و ... هست.اقلا دیه ی یه بچه ی 6 ساله(البته مقصودم شخص ایشون نیس و کلی میگم) 200 تمنه

خب اما دراین مورد.شما باید طوری سیاست به خرج بدید که بچه هه بدونه که اونجا اتاق فلانی هست و بسیار مورد احترام و نباید بدون اجازه وارد شد و اگه وارد شدم اکیدا نباید به چیزی دست بزنم.این قضیه رو میتونید توسط اطرافیان هم جا بندازید. مثلا پدر مادر اون بچه و مادر و پدرو کلا اطرافیان خودتون که حاضرن و درگیر مسئله هستن بخوایین تا این قضیه رو به شکل یه ارزش دربیارن .یعنی در حضور بچه ، باخودشون درمورد اتاقت حرف بزنن و تاکید کنن که اتاق سری و مهمی هست و فلان.اینطوری تاثیر رو بچه میذاره
    دوم اینکه به اون طرف قضیه اگه فکر کنید میبینید اگه بچه وارد اتاق بشه و نابود کنه خب اینطوری که کدورت خیلی شدیدی بوجود میاد.باید پدرش کلی وسائل جایگزین بخره و ... ناراحتی بوجود میاد . پس همه میدونن اینو و خودتو درگیر نکن که کدورت و دلخوری پیش میاد و ...از ورودش جلوگیری کن و یا تحت کنترل بگیرش .

و بهتره هر کاری که میخوای باهاش انجام بدی ، در حضور والدین بچه هه بهش بگی که مثلا اگه وارد اتاقم بشی و حتی یه تار موت اونجا بیوفته من شرمندت میشم (درحضور والدین یعنی اینکه حرفتو که میگی غیر مستقیم اونام درجریان باشن .به در بگو دیوار بشنوه)

14. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگر امکانش رو دارید در اتاقتون رو قفل کنید
    و. دقیقا حرفی که دوستمون زدند جلوی پدر و مادرش بگید که توی اتاق من نمیشه بری.
    در ضمن یه تجربه این که همه ی حواستون به اون بچه باشه.چون بچه ها از غفلت ادم سوء استفاده میکنند
    در ضمن حتما حتما سیستمتون رو یه جوری خاموشکنید که روش نشه.مثلا کابل پاور رو از جاش در بیارید و...چون یه سری از بچه های نق نقو به زور گریه و داد و جیغ به خواسته شون میرسن.وقتی بچه خیالش راحت بشه که کامپیوتر خرابه(الکی) بیخیالش میشه
    به نظر من گیتارتون رو هم از جلوی چشم پنهان کنید

16. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

والا یه بچه فکر کنم ارزشش خیلی زیاد تر از گیتارو کامپیوتر 3 تمنی و ... هست.اقلا دیه ی یه بچه ی 6 ساله(البته مقصودم شخص ایشون نیس و کلی میگم) 200 تمنه

خب اما دراین مورد.شما باید طوری سیاست به خرج بدید که بچه هه بدونه که اونجا اتاق فلانی هست و بسیار مورد احترام و نباید بدون اجازه وارد شد و اگه وارد شدم اکیدا نباید به چیزی دست بزنم.این قضیه رو میتونید توسط اطرافیان هم جا بندازید. مثلا پدر مادر اون بچه و مادر و پدرو کلا اطرافیان خودتون که حاضرن و درگیر مسئله هستن بخوایین تا این قضیه رو به شکل یه ارزش دربیارن .یعنی در حضور بچه ، باخودشون درمورد اتاقت حرف بزنن و تاکید کنن که اتاق سری و مهمی هست و فلان.اینطوری تاثیر رو بچه میذاره
    دوم اینکه به اون طرف قضیه اگه فکر کنید میبینید اگه بچه وارد اتاق بشه و نابود کنه خب اینطوری که کدورت خیلی شدیدی بوجود میاد.باید پدرش کلی وسائل جایگزین بخره و ... ناراحتی بوجود میاد . پس همه میدونن اینو و خودتو درگیر نکن که کدورت و دلخوری پیش میاد و ...از ورودش جلوگیری کن و یا تحت کنترل بگیرش .

و بهتره هر کاری که میخوای باهاش انجام بدی ، در حضور والدین بچه هه بهش بگی که مثلا اگه وارد اتاقم بشی و حتی یه تار موت اونجا بیوفته من شرمندت میشم (درحضور والدین یعنی اینکه حرفتو که میگی غیر مستقیم اونام درجریان باشن .به در بگو دیوار بشنوه)
    اگر امکانش رو دارید در اتاقتون رو قفل کنید
    و. دقیقا حرفی که دوستمون زدند جلوی پدر و مادرش بگید که توی اتاق من نمیشه بری.
    در ضمن یه تجربه این که همه ی حواستون به اون بچه باشه.چون بچه ها از غفلت ادم سوء استفاده میکنند
    در ضمن حتما حتما سیستمتون رو یه جوری خاموشکنید که روش نشه.مثلا کابل پاور رو از جاش در بیارید و...چون یه سری از بچه های نق نقو به زور گریه و داد و جیغ به خواسته شون میرسن.وقتی بچه خیالش راحت بشه که کامپیوتر خرابه(الکی) بیخیالش میشه
    به نظر من گیتارتون رو هم از جلوی چشم پنهان کنید
    مچکرم .

مشکل همین حا هستش . میدونم ارزشش بالاتره . ولی با توجه با سابقه بچه در خربا کردن وسایل دیگر افراد فایمیل و .... خدایی ترس بدنم رو برداشت ...

اخه هر جوری هم که میکنم پدر مادرش ناراحت میشن ! این تنها مشکل منه چی کار کنم ؟! پدر و مادرش میگن بزار بره تو به چیزی دست میزنه ...در صورتی که

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •