گوگل گفته که با اندروید 4.1 خیلی روانتر میشه سیستم سبکتره اینا چی آیا تغییرات خاصی انجام میشه
و میخواستم بدونم که در مقایسه با ادرنو 225 (وان اس) چطوره ؟
اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم
گوگل گفته که با اندروید 4.1 خیلی روانتر میشه سیستم سبکتره اینا چی آیا تغییرات خاصی انجام میشه
و میخواستم بدونم که در مقایسه با ادرنو 225 (وان اس) چطوره ؟
اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم
Adreno 225 دو برابر از powerVR SgX540 قوی تره
بله جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میگن، Adreno 225 بسیار قویتر از SGX540 هست، البته در نظر داشته باشید وقتی HTC One S میگیرید از نوع معمولی باشه (یعنی One S خالی) چون اچ تی سی یک ورژن با سیپییو 1.7 گیگاهرتز زده (مدل One S C2) که چیپش Snapdragon S3 هست و گرافیکش Adreno 220 هست که ضعیفتره و در گیم و نر افزار عملکرد خیلی ضعیفتری نسبت Adreno 225 و در کل چیپستهای Snapdragon S4 (یعنی همونایی که گرافیک Adreno 225 یا Adreno 320 دارن) داره.
Update 4.1 اومده. به منم Notification داد 142 مگ هجمشه.
فعلا نمیخوام آپدیت کنم... منتظرم ببینم ملت نظرشون چیه راجع به 4.1 . اگه اوکی بود فلش میکنم.
جالبه نظر شما !فعلا نمیخوام آپدیت کنم... منتظرم ببینم ملت نظرشون چیه راجع به 4.1 . اگه اوکی بود فلش میکنم.
یعنی فکر میکنی میشه آپدیت جدید گوگل بد باشه !؟
خود رام استاک که محشره ، ولی مود هاش زیاد درست حسابی نیستن ، مثلا یه تم ریختم دیگه پاور منو نمیاد ، وقتی هم پاور منو میریزم تمه قاطی میکنه. :|
دوستان لینک دانلود رام اصلی جلی بین هست؟
اگه هست لطفا بذارید و یه کوچولو هم واسه نصبش توضیح بدید
پ.ن: یه تعداد برچسب ان اف سی موجود هست. کسی خواست پخ بده
OTA بگیرید.
اینم یه رام استاک ، روت شده و دئودکس شده ، هیچ تغییرات دیگه ای نداره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حوصله ی پیدا کردن ایمیج فست بوت نداشتم شرمنده ، ولی اگه لازمه بگین پیدا میکنم.![]()
به درخواست آقا محمد، دو تصویر از برچسب های ان اف سی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک خرید این محصول در آمازون:
کلا تو ایران نیست!
Last edited by Ali_Best; 17-07-2012 at 00:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)