"مسائل حل نشده " میخوره بهش؟
"مسائل حل نشده " میخوره بهش؟
آره کلاً اشاره داره به تغییر از یه وضعیت به وضعیت دیگه .
مثلاً توی مدارهای الکتریکی به مدارهای 2 حالته میگن فلیپ فلاپ (بعضی جاها مدار دوضربه ای یا الاکلنگی هم گفته شده ولی اکثراً همه همون فلیپ فلاپ رو به کار میبرن)
یا مثلاً توی سیاست به افرادی گفته میشه که مدام تغییر موضع میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بندازید.
یا مثلاً اگه این گل های تزیینی که با نور خورشید به چپ و راست حرکت می کنن رو دیده باشید، روشون نوشته Flip-Flop ... که باز تغییر از یک حالت به حالت دیگه رو نشون میده ...
من همون مسائل باز رو نوشتم دیگه ... ممنون
سلام
دوستان، معنی بخش پررنگ شده رو نمی دونم چی می شه.
These species make use of different communication media, adopted in less ubiquitous situation but essentially leading to the same patterns of behaviours
ببین این ترجمه به متنتون میخوره
این گونه ها از ابزار ارتباطی متفاوتی استفاده میکنند که هرچند از جامعیت کمتری برخوردارند ( کمتر از انها استفاده میشود) اما اساسا منجر به الگوهای رفتاری مشابهی میشوند
.
سلام
معنی این قطعه چی می شه؟
learner’s browsing behaviors
رفتارهای مطالعاتی یادگیرندگان ( فراگیران)
دقیقاً توی معنی browsing، مشکل دارم. چرا اون رو مطالعاتی معنی کردید؟ مثلاً چرا مروری معنی نکردید؟
خیلی ساده هست
چون به جمله میخوره - به نظرم قبلا هم این عبارت رو شنیده بودم
وهمچنین دیکشنری بابیلون هم Merriam-Webster Collegiate® Thesaurus یکی از معانی که برای اون گفته study هست
Last edited by sajjad1973; 23-03-2012 at 13:17.
جمله بندی قسمت دوم جمله برام مشکله.
دوستان لطفاً راهنمایی کنید.
The TokenID set for each of the Tokens will be established such that it can be identified that the Tokens are all from the same parallel Fork (AND-Split) and the number of Tokens in the group
مجموعه ی TokenID برای هر کدام از نشانه ها طوری برقرار می شود که می تواند ......... ؟؟!!
اینطوری چطوره ؟!
مجموعه ی TokenID برای هر کدام از نشانه ها طوری برقرار می شود که دو مساله را بیان می کند، یکی اینکه تمام نشانه ها از یک Fork موازی (AND-Split) هستند و دیگر اینکه تعداد نشانه های درون یک گروه را مشخص می کند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)