سلام به همه دوستان
اگه کسی اپدیت جدید pes2012 برای xbox360 رو داره لینک دانلود رو برام بزاره
با سپاس
سلام به همه دوستان
اگه کسی اپدیت جدید pes2012 برای xbox360 رو داره لینک دانلود رو برام بزاره
با سپاس
سلام
کسی میدونه چطوری تو مستر لیگ تمرین اختصاصی بدم به یه بازیکن؟
سلام
من چطوری میتونم داخل مستر لیگ بازیکن بخرم؟مثلا بارسا رو برداشتم به عنوان تیم و الان میخوام مسی رو بیارم توش اما نمیشه.
از داخل negotiation سعی کردم نشد!!
patch پول رو هم نصب کردم
از لحاظ گرافیک خیلی خوبه ولی نمی دونم چرا pes قبولش نمی کنه.
این پیغامو میده!
ولی من تا همین چند روز پیش داشتم بازی می کردم !!!
نمی دونم چی شده.... لطفا یکی کمک کنه...
ویندوزم رو نمی خوام عوض کنم چون آپدیت شده و کلی برنامه روش نصب شده...
تو قسمت تنظیمات هم اینو می نویسه:
خب .
من حتی بازی Nfs Hot Pursuit و Call Of Duty Modern Warfare 3 رو بازی می کنم ولی نمی دونم چرا این pes گیر داده...
بازی رو پاک و از ابتدا دوباره نصب کردم نشد... گرافیک رو هم همینطور...
لطفا یکی کمک کنه!!!![]()
کسی نیس جواب مارو بده ؟
![]()
سلام من بازیو نصب کردم زبونش انگلیسی نیست باید چیکار کنم؟
شما باید بری توی system setting menu بعد language setting اگر منو ها زبانش فرق می کنه in game text و اگه زبان بازی انگلیسی نیست commentary language رو تغییر بدی اگه زبان انگلیسی نداشت باید زبان انگلیسی رو دانلود کنی دوستان زحمت کشیدن لینک دانلود رو گذاشتن
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
دوست عزیز شما اگه اشتباه نکنم باید بری
نوی اصلی قسمت extra بعد برین قسمت mode expansions kit بعد بگردین یه مود با تب مستر لیگ پیدا کنید.3 تا مستر لیگ داره که روی هر کدوم از این مستر لیگ ها بیاین توضیحش کنارش میاد فکر می کنم سومی هست که توضیحش اینه start the game using club team lineups یعنی شروع بازی با استفاده از ترکیب تیم باشگاه بعد باید از اول مستر لیگتو شروع کنی با تیم اصلی باشگاهت
mtd110 عزیز به نظر من مشکل از بازی می تونه باشه البته اگه سیستمت Nfs Hot Pursuit و Call Of Duty Modern Warfare 3 رو اجراع کنه
Last edited by RIMAX; 20-12-2011 at 15:58.
ممنون که جواب دادی.
بله اونارو اجرا می کنه
آخه من با همین نسخه تاچند روز پیش بازی می کردم...
نمی دونم.
حالا من اگه یه نسخه ی دیگه گیر بیارم به نظرشما درست میشه.آره؟
به نظرت فکر نمی کنی به خاطر نصب نرم افزار دیگه ای باشه!؟ من خودم به این مورد خیلی شک دارم ، منتهی انقد برنامه نصب کردم و با این ویندوز ور رفتم که حدسم نمی تونم بزنم.
به نظرت اصلا میشه که برنامه های دیگه این مشکلو ایجاد کرده باشن؟
یه نسخه ی دیگه گیر میارم و نصب می کنم ببینم چی میشه![]()
Last edited by mtd110; 20-12-2011 at 16:11.
خواهش می کنم.
البته اگه از این نسخه قبلا هم استفاده کردی نمیتونه مشکل از سی دی باشه احتمال زیاد برای ویندوزت میتونه باشه.حالا شما یه کرک معتبر دانلود کن اگه مشکلت حل نشد و اگه از سی دی مطمئن بودی دیگه نصب مجدد ویندوز رو بذار مرحله آخر
=======================
فکر نمیکنم نصب نرم افزار باعث بروز این مشکل باشه البته اگه موقع اینکه میخوای بازی رو شروع کنی نرم افزار سنگینی بالا باشه شاید شاید فضای زیادی از گرافیکت رو اشغال کنه و باعث بشه که توی ستینگ پس بزنه که گرافیکت پایینه.به نظرت فکر نمی کنی به خاطر نصب نرم افزار دیگه ای باشه!؟ من خودم به این مورد خیلی شک دارم ، منتهی انقد برنامه نصب کردم و با این ویندوز ور رفتم که حدسم نمی تونم بزنم.
به نظرت اصلا میشه که برنامه های دیگه این مشکلو ایجاد کرده باشن؟
یه نسخه ی دیگه گیر میارم و نصب می کنم ببینم چی میشه
Last edited by RIMAX; 20-12-2011 at 16:15.
آقا یکی کمک کنه.
من وقتی دارم بازی میکنم، وسط بازی یکدفعه بازی میپره بیرون و میره رو taskbar و دوباره من باید برم روش بزنم تا بالا بیاد. اگه کسی چیزی میدونه به من بگه تا دیگه از بازی نپره بیرون.
توی چندتا بازی دیگه هم همینطوری میشه، یعنی وسط بازی خارج میشه میره رو taskbar
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)