تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 85 از 103 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

واقعا کسی هست با نامحدود مشکل دانلود پیدا کرده باشه

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این آخرین پست من توی این تاپیک هستش.
    وقتی شما شاتل رو بهترین شرکت ISP ایران بدونید دیگه جای من اینجا نیست.
    خوش باشید با بهترین ISP ایران!
    اول از طرفدارای تند روی این طرح بودی کم کم میانه رو شدی و دچار تردید شدی که این طرح واقعا خوبه یا نه تا چند روز دیگه از مخالفا می شی !

من فرصت نکردم همه پستهای دوستان رو بخونم اما به نظر من برداشته شدن هرجور محدودیتی خوبه. البته قبول دارم که با توجه به ضریب یک به ده در بعضی مواقع سرعت خیلی پایین خواهد بود ولی توجه داشته باشید که اگر این طرح اجرا بشه همه کاربرا در همه ساعات شبانه روز مشغول دانلود نخواهند بود. پس در اکثر مواقع سرعت تقریبا خوبی خواهیم داشت( حدس و گمان خودم) الان با این محدودیت حجمی که وجود داره واقعا وبگردی هم با ترس و لرز انجام میشه اما در اون طرح اگر چه با محاسبات میشه فهمید که حجم مصرفی ماهانه باز هم محدوده ولی حداقل این ترس وجود نداره که در اواسط ماه حجممون تموم شه و با تمام مشکلات یک ماه کامل اینترنت خواهیم داشت.
    به فرض اینکه اصلا شیر نکنن و حتی یه کیلوبایت نوسان نداشته باشه با سرعت 16 واسه دانلود یه فایل 1 گیگی باید 16 ساعت مشغول دانلود باشی !
    پس قطعا همچین اتفاقی نخواهد افتاد که دانلود مردم تو ساعت های مختلف تقسیم بشه که ترافیک پایین بمونه
    نتیجه ی این طرح می شه این که کلا همه قید اینترنت رو بزنن تا آقایون به خواسته ی اصلیشون برسن، مگر به این شکل سرعت زیاد پایین نیاد !
    هرچند مورچه (سرعت 16 کیلو بایت) چیه که دیگه کله پاچه ش چی باشه !

3. 5 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به فرض اینکه اصلا شیر نکنن و حتی یه کیلوبایت نوسان نداشته باشه با سرعت 16 واسه دانلود یه فایل 1 گیگی باید 16 ساعت مشغول دانلود باشی !
    پس قطعا همچین اتفاقی نخواهد افتاد که دانلود مردم تو ساعت های مختلف تقسیم بشه که ترافیک پایین بمونه
    نتیجه ی این طرح می شه این که کلا همه قید اینترنت رو بزنن تا آقایون به خواسته ی اصلیشون برسن، مگر به این شکل سرعت زیاد پایین نیاد !
    هرچند مورچه (سرعت 16 کیلو بایت) چیه که دیگه کله پاچه ش چی باشه !
    ببخشید ها!
    شما چرا سرویس 9 هزار تومنی رو در نظر گرفتی؟!! میشه سرویس 20 تومنی (512 نامحدود) رو هم برام حساب کنی؟
    ممنون.

5. 4 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کلید کردین سر 16 کیلوبایت با اشتراک 10 !!!!! از این بدتر هم پیدا کردید حساب کنید هاااا تعارف نکنید یه وقت... همون شرکتی که به شما با ماهی 9 تومن سرعت 200 300 داده سر این طرح هم شرایط خودش رو داره... بعدش شما که کلا نمیخوای تعرفت رو تغییر بدی دیگه چرا بیخودی غوغا کردی...؟! اگر هم سرعتت با همون محدود کم بشه فقط عدالت رعایت شده چون خودتم میدونی 9 تومن پول سرعت 300 و ماهی چند 10 گیگ نیست

7. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

ببخشید ها!
    شما چرا سرویس 9 هزار تومنی رو در نظر گرفتی؟!! میشه سرویس 20 تومنی (512 نامحدود) رو هم برام حساب کنی؟
    ممنون.
    فک کنم به خاطر اینه که ما یه قانونی داریم به اسم قانون محدودیت 128 !

9. 2 کاربر از akharwarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

والا هم شرکت ها و هم مخابرات شهر ما تا هر سرعتی بخوای بهت میده هیچ کارت یا نامه یا چیز دیگه ای هم نمیخوان و این قانون هم مثل بقیه قانون ها ابکیه یعنی الان طرف 128 داره سرعتش 200 هست یا... اینطور موقع ها قانون نداریم که طرف رو محدود کنه به سرعت 16 ـِش ؟؟! و کدوم مخابراته که با سرعت 128 200ک بهت بده؟؟ (شرکت ها هستند که الان باعث رضایت مندی بعضی دوستان از محدود شدند) وگرنه فقط بحث مخابرات باشه اونم با سرعت واقعی کی محدود رو به نامحدود ترجیح میده؟ در مورد تعرفه های نامحدود هم حتما همچین شرایطی رو بین مخابرات و شرکت های اینترنت خواهیم داشت

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یاد اون کبکی افتادم که سرشو زیر برف کرده بود...
    پس الان کل چند هزار نفری که توی این فروم هستن همه 128 دارن با سرعت 16 نه؟

12. 3 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید ها!
    ممنون.
    چون الان اکثرا همین سرویس 9 هزار تومانی رو دارن و اگه بخواد عوض بشه می شه هزینه ی بیشتر
    و یه بار دیگه هم گفتم اول همه 128 می گیرن بعد می بینن سرعتش پایینه همه می رن سمت 512 و اون وقته که فاتحه ی اونم خونده می شه

یاد اون کبکی افتادم که سرشو زیر برف کرده بود...
    پس الان کل چند هزار نفری که توی این فروم هستن همه 128 دارن با سرعت 16 نه؟
    چند هزار نفر؟ هنوز تعداد پست ها به 850 و تعداد شرکت کننده های نظر سنجی به 500 نفر نرسیده چطور حساب کردی که شد چند هزار نفر؟

14. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چون الان اکثرا همین سرویس 9 هزار تومانی رو دارن و اگه بخواد عوض بشه می شه هزینه ی بیشتر
    و یه بار دیگه هم گفتم اول همه 128 می گیرن بعد می بینن سرعتش پایینه همه می رن سمت 512 و اون وقته که فاتحه ی اونم خونده می شه
    این لیست سرویس های نامحدود کنونی شرکت ما! (ماکسنت) شما یه لطفی بکن و اون سرویس 9 هزار تومنی رو نشونم بده فردا برم بگیرم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چند هزار نفر؟ هنوز تعداد پست ها به 850 و تعداد شرکت کننده های نظر سنجی به 500 نفر نرسیده چطور حساب کردی که شد چند هزار نفر؟
    شما دید بسیار محدودی داری!
    فقط کسایی که اومدن توی این تاپیک توی یه گوشه یه فروم یه سایت ایرانی اینترنت دارن؟!!!!!!!
    پس بقیه چی؟ ما نزدیک 1 میلیون نفر کاربر adsl داریم! و به جرات میگم بالای 70% سرعتشون بالای 16 هست!
    (در ضمن من گفتم این فروم نگفتم این تاپیک!!! فرق فروم رو با تاپیک که انشالله میدونید!!)

16. 3 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این لیست سرویس های نامحدود کنونی شرکت ما! (ماکسنت) شما یه لطفی بکن و اون سرویس 9 هزار تومنی رو نشونم بده فردا برم بگیرم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما دید بسیار محدودی داری!
    فقط کسایی که اومدن توی این تاپیک توی یه گوشه یه فروم یه سایت ایرانی اینترنت دارن؟!!!!!!!
    پس بقیه چی؟ ما نزدیک 1 میلیون نفر کاربر adsl داریم! و به جرات میگم بالای 70% سرعتشون بالای 16 هست!
    (در ضمن من گفتم این فروم نگفتم این تاپیک!!! فرق فروم رو با تاپیک که انشالله میدونید!!)

شاتل اکو 128 که حداقل رو 512 تا 2 مگ بسته می شه ماهی 9 تومانه ! با این دید وسیعت چطور پر مشترک ترین آی اس پی ایرانو ندیدی!
    نزدیک به 2 میلیون کاربر ای دی اس ال داریم که بیش از 70 درصد همون 128 دارن ولی اکثرا نمی فهمن که خود آی اس پی سرعت رو بالا بسته و فکر می کنن همیشه 128 همین سرعت رو داره
    اما این که می گی همشون سرعتشون بالای 16 ه، چه ساعتی همچین وضعیتی هست؟ توی روز که باید با حساب کتاب مصرف کرد یا توی شب که خیلی ها می خوان دانلود کنن؟ درضمن اینا الان محدوده، وقتی نامحدود بشه بازم میان سرعت رو بالا ببندن؟
    با این دید وسیع می دونی چرا قانون گذاشتن که به مصارف خونگی از 128 بیشتر ندن؟ بعد وقتی که قانون مخالف سرعت زیاده، الان میان اینترنت نامحدود و پر سرعت به همه بدن ؟
    درخت هرچی پر بار تر افتاده تر !!!

18. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •