واقعا کسی هست با نامحدود مشکل دانلود پیدا کرده باشه
بلی
خیر
واقعا کسی هست با نامحدود مشکل دانلود پیدا کرده باشه
اول از طرفدارای تند روی این طرح بودی کم کم میانه رو شدی و دچار تردید شدی که این طرح واقعا خوبه یا نه تا چند روز دیگه از مخالفا می شی !
به فرض اینکه اصلا شیر نکنن و حتی یه کیلوبایت نوسان نداشته باشه با سرعت 16 واسه دانلود یه فایل 1 گیگی باید 16 ساعت مشغول دانلود باشی !
پس قطعا همچین اتفاقی نخواهد افتاد که دانلود مردم تو ساعت های مختلف تقسیم بشه که ترافیک پایین بمونه
نتیجه ی این طرح می شه این که کلا همه قید اینترنت رو بزنن تا آقایون به خواسته ی اصلیشون برسن، مگر به این شکل سرعت زیاد پایین نیاد !
هرچند مورچه (سرعت 16 کیلو بایت) چیه که دیگه کله پاچه ش چی باشه !
ببخشید ها!به فرض اینکه اصلا شیر نکنن و حتی یه کیلوبایت نوسان نداشته باشه با سرعت 16 واسه دانلود یه فایل 1 گیگی باید 16 ساعت مشغول دانلود باشی !
پس قطعا همچین اتفاقی نخواهد افتاد که دانلود مردم تو ساعت های مختلف تقسیم بشه که ترافیک پایین بمونه
نتیجه ی این طرح می شه این که کلا همه قید اینترنت رو بزنن تا آقایون به خواسته ی اصلیشون برسن، مگر به این شکل سرعت زیاد پایین نیاد !
هرچند مورچه (سرعت 16 کیلو بایت) چیه که دیگه کله پاچه ش چی باشه !
شما چرا سرویس 9 هزار تومنی رو در نظر گرفتی؟!! میشه سرویس 20 تومنی (512 نامحدود) رو هم برام حساب کنی؟
ممنون.![]()
کلید کردین سر 16 کیلوبایت با اشتراک 10 !!!!! از این بدتر هم پیدا کردید حساب کنید هاااا تعارف نکنید یه وقت... همون شرکتی که به شما با ماهی 9 تومن سرعت 200 300 داده سر این طرح هم شرایط خودش رو داره... بعدش شما که کلا نمیخوای تعرفت رو تغییر بدی دیگه چرا بیخودی غوغا کردی...؟! اگر هم سرعتت با همون محدود کم بشه فقط عدالت رعایت شده چون خودتم میدونی 9 تومن پول سرعت 300 و ماهی چند 10 گیگ نیست
فک کنم به خاطر اینه که ما یه قانونی داریم به اسم قانون محدودیت 128 !
والا هم شرکت ها و هم مخابرات شهر ما تا هر سرعتی بخوای بهت میده هیچ کارت یا نامه یا چیز دیگه ای هم نمیخوان و این قانون هم مثل بقیه قانون ها ابکیه یعنی الان طرف 128 داره سرعتش 200 هست یا... اینطور موقع ها قانون نداریم که طرف رو محدود کنه به سرعت 16 ـِش ؟؟! و کدوم مخابراته که با سرعت 128 200ک بهت بده؟؟ (شرکت ها هستند که الان باعث رضایت مندی بعضی دوستان از محدود شدند) وگرنه فقط بحث مخابرات باشه اونم با سرعت واقعی کی محدود رو به نامحدود ترجیح میده؟ در مورد تعرفه های نامحدود هم حتما همچین شرایطی رو بین مخابرات و شرکت های اینترنت خواهیم داشت
یاد اون کبکی افتادم که سرشو زیر برف کرده بود...فک کنم به خاطر اینه که ما یه قانونی داریم به اسم قانون محدودیت 128 !
پس الان کل چند هزار نفری که توی این فروم هستن همه 128 دارن با سرعت 16 نه؟
چون الان اکثرا همین سرویس 9 هزار تومانی رو دارن و اگه بخواد عوض بشه می شه هزینه ی بیشتر
و یه بار دیگه هم گفتم اول همه 128 می گیرن بعد می بینن سرعتش پایینه همه می رن سمت 512 و اون وقته که فاتحه ی اونم خونده می شه
چند هزار نفر؟ هنوز تعداد پست ها به 850 و تعداد شرکت کننده های نظر سنجی به 500 نفر نرسیده چطور حساب کردی که شد چند هزار نفر؟
این لیست سرویس های نامحدود کنونی شرکت ما! (ماکسنت) شما یه لطفی بکن و اون سرویس 9 هزار تومنی رو نشونم بده فردا برم بگیرم!چون الان اکثرا همین سرویس 9 هزار تومانی رو دارن و اگه بخواد عوض بشه می شه هزینه ی بیشتر
و یه بار دیگه هم گفتم اول همه 128 می گیرن بعد می بینن سرعتش پایینه همه می رن سمت 512 و اون وقته که فاتحه ی اونم خونده می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما دید بسیار محدودی داری!چند هزار نفر؟ هنوز تعداد پست ها به 850 و تعداد شرکت کننده های نظر سنجی به 500 نفر نرسیده چطور حساب کردی که شد چند هزار نفر؟
فقط کسایی که اومدن توی این تاپیک توی یه گوشه یه فروم یه سایت ایرانی اینترنت دارن؟!!!!!!!
پس بقیه چی؟ ما نزدیک 1 میلیون نفر کاربر adsl داریم! و به جرات میگم بالای 70% سرعتشون بالای 16 هست!
(در ضمن من گفتم این فروم نگفتم این تاپیک!!! فرق فروم رو با تاپیک که انشالله میدونید!!)
شاتل اکو 128 که حداقل رو 512 تا 2 مگ بسته می شه ماهی 9 تومانه ! با این دید وسیعت چطور پر مشترک ترین آی اس پی ایرانو ندیدی!
نزدیک به 2 میلیون کاربر ای دی اس ال داریم که بیش از 70 درصد همون 128 دارن ولی اکثرا نمی فهمن که خود آی اس پی سرعت رو بالا بسته و فکر می کنن همیشه 128 همین سرعت رو داره
اما این که می گی همشون سرعتشون بالای 16 ه، چه ساعتی همچین وضعیتی هست؟ توی روز که باید با حساب کتاب مصرف کرد یا توی شب که خیلی ها می خوان دانلود کنن؟ درضمن اینا الان محدوده، وقتی نامحدود بشه بازم میان سرعت رو بالا ببندن؟
با این دید وسیع می دونی چرا قانون گذاشتن که به مصارف خونگی از 128 بیشتر ندن؟ بعد وقتی که قانون مخالف سرعت زیاده، الان میان اینترنت نامحدود و پر سرعت به همه بدن ؟
درخت هرچی پر بار تر افتاده تر !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)