تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 100 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این شاتل عجب رویی دارد باید ضریب اشتراک باید حداکثر 10 باشد نه حداقل شکایت کنید

2. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
    من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و عوضي ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟‌اما يارو دگيه جواب نداد.
    بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
    ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.
    اين پست رو توي تاپيك شاتل هم دادم اينجا هم نوشتم شايد به درد بعضي ها بخوره!
    دوسته من تو 55 متری عمار یاسر با او یارو هیکلی سیبلی اسمش فکر کنم طباطبایی هست حرف زدی دیگه

4. این کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که با دلی بسیار شیدا به آینده ی این طرح به شدت امیدوار بودن و شکم هارو واسه یه تغییر قابل تامل در وضعیت اینترنت کشور صابون زده بودن الان کجان؟
    این همه بحث و استدلال که این طرح خوبه و باید ازش پشتیبانی کرد و سرعت از 1.6 بالاتر خواهد بود پس چی شد؟ الان دیگه می شه بریم از این طرح بگیریم و شبانه روز با سرعت و پینگ مناسب دانلود کنیم؟
    قصد رو کم کنی ندارم اما امیدوارم چشم ها یه کم بیشتر به واقعیات کشور باز شده باشه که تا وقتی یه نفر کلا با اینترنت مخالفه امکان بهبود و رسیدن به حداقل استانداردهای بین المللی وجود نداره
    حالا باز بیا زیر پوستی فحش بده و اظهار فضل کن آقای عقل کل نابغه!

6. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیراز رو چه شرکتی ارایه میکنه

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیراز رو چه شرکتی ارایه میکنه
    بهترین که در کار نیست ولی بدترین شاتله
    یکی از بچه ها رفته گرفته و الان حسابی پشیمون شده

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستانی که با دلی بسیار شیدا به آینده ی این طرح به شدت امیدوار بودن و شکم هارو واسه یه تغییر قابل تامل در وضعیت اینترنت کشور صابون زده بودن الان کجان؟
    این همه بحث و استدلال که این طرح خوبه و باید ازش پشتیبانی کرد و سرعت از 1.6 بالاتر خواهد بود پس چی شد؟ الان دیگه می شه بریم از این طرح بگیریم و شبانه روز با سرعت و پینگ مناسب دانلود کنیم؟
    قصد رو کم کنی ندارم اما امیدوارم چشم ها یه کم بیشتر به واقعیات کشور باز شده باشه که تا وقتی یه نفر کلا با اینترنت مخالفه امکان بهبود و رسیدن به حداقل استانداردهای بین المللی وجود نداره
    احتمالا الان دارن بیانیه صادر میکنن واسه اعتراض که سرعت ها رو ببرین بالا
    ولی جدا شوخی اون دوستان هم به امیدی طرفداری این طرح رو کردن فقط بگم تو کشور های جهان سوم خصوصا کشور ما که قانون درست و حسابی هم نداره نمیشه حقت رو بگیری همین

10. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

هنوز جای شکر باقیه که محدود ها حذف نشدن
    وگرنه همه ناچارا باید با این وضعیت طرح های جدید کنار میومدن

12. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

احتمالا الان دارن بیانیه صادر میکنن واسه اعتراض که سرعت ها رو ببرین بالا
    ولی جدا شوخی اون دوستان هم به امیدی طرفداری این طرح رو کردن فقط بگم تو کشور های جهان سوم خصوصا کشور ما که قانون درست و حسابی هم نداره نمیشه حقت رو بگیری همین
    وقتی کار برهایی مثل بعضی از دوستان خودشون نیمخوان که این طرح باهش و از ترس این که همینی رو هم دارند از دست بدهند و مخالف این طرح هستند از شرکتهای فروش چه توقعی داریم که سود سر شارشون رو از همین راه دارند کسب میکنند!

صدور بیانیه یا هر چیز دیگری هم اگر باشه برای خودشون نیست برای همه هست گفتن نکات فنی باز کردن زاویه های بسته برای کسانی که اشراف کامل ندارند و گذاردن وقت برای دیگران خود خواهی نیست.
    چرا کسانی که نا راضی هستند چوب اتهام به جای نشانه رفتن به سمت کار بران موافق به سمت شرکتهای ارایه دهنده خدمات نمیگرند؟ چرا حتی زمانی اندک برای پر کردن شکایتشون توی سایت سازمان تنظیم نمیگذارند(حتی اگر امیدی ندارید. راه حل بعدی ارایه مستندات شکایت به سازمان تنظیم و عدم رسیدگی اون به بازرسی کل کشور هست )؟؟ و...

دوست دارید بشینید و ببینید که حقتون رو نمیدهند و شما هم لبخند رضایت رو لبتون نقش ببینده که از پیش بینی جانانه کمال لذت رو بردید؟؟

کشور جهان سوم رو مردم میسازند ولاغیر

14. 5 کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

کاربر خوب و مهربون
    تغییر قابل تامل برای اینترنت کشور به نظر شما خوب نیست؟؟؟

اینترنت ما رو شرکت های ارایه دهنده خدمات تامیین میکنند نه آدمهای موافق این طرح!!! چرا این سوال رو از اونها نپرسیدید؟؟؟

چشم همه به واقعیات کشور باز هست و اونهایی که از این وضع سود میبرند خوب میدوند که با کمی وارد کردن دلهره حتی میتونند کلمه حداکثر 1 به 10 رو از اون قانون حذف کنند!!! در صورتی که این ضریب اشتراک قانونی و برای همه سرویس های اشتراکی از اول بوده !!!
    به نظر من رو کسی کم نشده چون زور آزمایی و رو کم کنی در کار نبوده. کسی که منطقش از اجرا شدن این قانون پر رو شدن عده ای است به نظر من بهتره کمی باز تر فکر بکنه و محدوده فکر خودش رو به کل جامعه کاربران اینترنت تغییر بده کلیه دوستانی هم که سعی در روش کردن موضوع برای کاربران دیگه داشتند قصدشون بهبود وضع خودشون نبوده اونها به همه کاربرهای اینترنت فکر میکردند.

16. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بله دوست عزیز حرفهای شما همه درسته
    خواسته باشیم بحث کنیم تاپیک منحرف میشه چون دلیل همکاری نکردن و نداشتن امید برای گرفتن حق مربوط به اینترنت نیست و این کمترین و کوچکترین حقی هست که ما باید بگیریم و چون مسائل 30یا30 میشه نمیشه گفت
    من تو این تاپیک زیاد بحث نکردم و نمی کنم همون اوایل هم گفتم تا زمانی که شما خواسته باشی حقت رو از سازمان تنظیم بگیری وضع همینه دزد و خون خوارهای اصلی مخابرات و همین سازمان هستند راست میگن خیلی دلشون برای منو شما سوخته بزارن اینترنت رو بخش خصوصی وارد کنه اونوقت اگه کم فروشی شد کیفیت بد بود برو سازمان تنظیم شکایت کن
    در سود سرشاری که شرکتهای pap میگیرن شکی نیست چون اگه نداشت دیوانه نبودن که بیاد خودشون رو با مخابرات درگیر کنن و یه نکته دیگه اشتراک 1 به 10 ماله امروز دیروز نیست 1.5 ساله شایدم بیشتر بخش نامه شده به شرکتها این شرکتها بودن که به خاطر سود بیشتر عمل نمی کردند
    در کل دوست عزیز ببین کجا زندگی میکنی و با چه تفکراتی طرف هستی وقتی سرعت 128 رو اعمال کردن شدیدترین نقد ها رو روزنامه ها زدن تو سایتها نوشتن تو مجلات چاپ کردن ولی برداشته نشد اینم مثل همون

18. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •