این cm 7.2 برای مینی. از امتحان کردنش پشیمون نمیشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ics ورژن خاورمیانه stock :
این cm 7.2 برای مینی. از امتحان کردنش پشیمون نمیشین
ics ورژن خاورمیانه stock :
ممنون
الان 2.3.4 دارم بعد از فلش کردن اندروید 4 باید یه کرنل برای اندروید 4 رو گوشی بریزم؟ یا با کرنل 2.3.4 هم جواب میده
شما وقتی 4 رو فلش کنی که کرنل عوض میشه. ولی واسه بعدش یه سری کرنل های 2.3.4 واسه 4 هم جواب میده یه سری هم خاص ics هستن
خیلی ممنونشما وقتی 4 رو فلش کنی که کرنل عوض میشه. ولی واسه بعدش یه سری کرنل های 2.3.4 واسه 4 هم جواب میده یه سری هم خاص ics هستن
من الان می خوام 4 رو فلش کنم بعد اگه خوشم نیومد اون فرم ور cyanogenmode 7.2 که لینکش رو دادی فلش کنم حله؟
من همیشه با CMW بکاپ میگیرم این بک اپ ها رو هم با flashtools میشه ریخت رو گوشی ؟
با فلش تولز تا حالا کار نکردم نمیدونم
ممنون
بله مشکلی نیست .مطمئنا ics هم راضیتون نمیکنه. فقط cm7.2 کرنل مخصوص خودشو داره . از توی همون فایلی که واسه cm7.2 لینک دادم boot.img رو خارج کنین و به عنوان کرنل فلش کنین و برین توی cwm و اونجا cm7.2 رو فلش کنین (کرنل سیانوژن واسه فیرمویرهاای دیگه کار نمیکنه و بالعکس) نه اگه cwm رو استفاده کردین باید با خود cwm ری استور کنین مگه اینکه بک آپ رو از طریق آپدیت با pc companion ساخته باشین.
یه سوال دیگه برای نصب cm.72 بعد از کپی کردن فایل زیپ تو مموری اول کرنل رو فلش میکنم بعد وارد CMW می شیم وبعد با گزینه Install Zip .... فریمور رو نصب میکنم درسته؟
چنتا فریمور نصب کردم ولی همشون با ریستور کرن نصب میشد و معمولا با Install Zip مد نصب میکرئم این یکم فرق میکنه
دوستان ممنون میشم لینک یه مرورگر ک از فیلطرینگ رد میشه رو بزارید
مرسی![]()
ریختم این رام رو عجب رامی هست
یه چند روز استفاده کنم بیشتر توضیح میدم گالریش خیلی سرعت بالای داره ولی رام خوبی هست سرعتش خیلی بالاست
خیلی ممون
از ما نشنیده بگیر ولی UC مرورگر خوبیه
باید تو قسمت option ,data saving رو فعال کنید
آقا با فلش تولز چه طوری فلش کنم
فریم ور رو کپی میکنم تو فلولدر فلش تولز بعد برنامه رو اجرا میکنم بعد رو ایکون رعدوبرق کلیک مکینم بعد flashmode و بعد انتخاب فریم و بعد OK بعد از اومدن پنچره USB گوشی رو خاموش میکنم بعد ولوم پایین رو میگیرم و کابل رو ول میکنم ولی ارور Device Connected in flashmodeرو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)