salam bebakhshid man nazaram avaz shod mikham ye boodje bezaram roo poolam be jaye viewsonic 7 galaxy tab p1000 begiram khioshhal misham nazar bedin khoshhal misham begin gheymatesh chande lotfan har ki bahash kar karde bege ?
salam bebakhshid man nazaram avaz shod mikham ye boodje bezaram roo poolam be jaye viewsonic 7 galaxy tab p1000 begiram khioshhal misham nazar bedin khoshhal misham begin gheymatesh chande lotfan har ki bahash kar karde bege ?
من همین دیروز از آشنامو که تو دوبی بود
قیمت به روز asus transformer prime گرفتم
که همون قیمت تو ایران هست
ببخشید کسی نیست بگه سامسونگ گلکسی تب پی 1000 چنده و مشخصاتشو بگه و هر کسی باهاش کار کرده بگه چه جوریه اگه کسی هست حتما بگه
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
کسی نبود ؟
سلام
پیشنهادم اینه که تمامی صفحات تاپیک زیر رو بخونی تا نه تنها با این محصول آشنایی پیدا کنی بلکه از نظرات کاربران هم مطلع بشی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا یه نفر نیست جوابمو بده اون موقع میخواستم ویوپد 7 بگیرم همه جواب میدادین الان میخوام بهتر از اون یعنی گلکسی تب پی 1000 بگیرم کسی نیست قیمتشو بگه و باهاش کار کرده باشه واقعا که جون هر کیدوست دارین بگین
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
بابا میشه نگی سری به تاپیک بزن آخه اون 51 صفحه هست من باید همه شو بخونم شما نمیتونی بگی قیمتش چنده و تا به حال با هاش کار کردی و انتخاب خوبی کردم ؟
اقا پی 1000 همون اولین تیلت سامسونگ میشه دیگه!!؟
اگه اونه خوب یکم قدیمی نشده!؟
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
دوست عزیز ؛
منم میخواستم از اینا بگیرم!!
ولی هر کاری کردم نتونستم! همش یاده اون گوشی چینی ها میفتادم که بعد از دو هفته بلند گوش میسوخت!
دو هفته دیگه با چکش باید میرفتی رو ال سی دیش!
اینا خوبه! به شرطی این که تو خوده چین باشی!!
..........
راستی بحث سر این تبلت چینی هاست دیگه!!؟
![]()
دوست عزيز 4 تا سايت معتبر و بخون من از خودم نگفتم. شما كه سواد داري چرا ميايي اينجا ميپرسي؟؟؟؟ پس برو بخر و استفاده كن كسي اجبارت نكرده. جديدا شركت هاي درجه 3 از برند دارها معتبر تر و با كيفيت تر شدن. 2 تا تعميركا معروف تهران ميخواي ببرم پيششون ببيني چي ميگن از اين برندها و چقدر محصولات چيني تركيده خراب شده و هيچ قطعي براش نيست و يكبار مصرفه.شما برو يه خورده ظرفيتت رو بالا ببر تا جنبه شنيدن هر نظري رو داشته باشي. من نظرم رو گفتم . خوش به حال شما كه خرد و آگاهي از سر و روت بالا ميره. حالشو ببر![]()
Last edited by mrmostafa; 20-02-2012 at 10:18.
بابا من میدونم برای سامسونگه که با قدیمیش هم کاری ندارم فقط یه قیمتشو بگین دیگه
واقعا کسی نیست قیمتشو بگه فقط یک عدد بگین ممنون میشم
اینجا رو نگاه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)