تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 111 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من کفرم دیگه داره در میاد من آرگول رو ریختم حجمشم حدود 400 مگ هست ولی چجوری باید بدونم تاثیر گذاشته هیچ تایتل آپدیتی هم نیست بریزم کسانی که آرگول رو دارن بگن چطوری میشه تاثیر این دی ال سی رو دید کجاست این آرگول تامب
    باید بری قسمت downloadable content از اونجا میتونی ببینیش . راستی کرکش هم کردی ؟ بازی اجرا شد ؟

نمیدونم بگم مضخرف یا بگم عالی .. این بازی اینقدر عالیه که منو معتاد خودش کرده اونقدر مضخرف که اعصاب ادمو میریزه بهم ... آخه چه دلیلی داره من وقتی دارم با شمشیر طرف و میزنم اونم میتونه منو بزنه ؟ یا اصلا چرا در حین این که دارم فن های قدرتی مثل اون تابوت ها رو از توی زمین میارم توانایی اینو داشته باشن که بهم صدمه وارد کنن پس این انرژِی قدرتیه ؟ اصلا بازی ایراد داره ... شما تو هر بازی که نگاه کنید در حال فن قدرتی زدن هیچ کس نمیتونه به شما حتی نزدیک شه ... وتاقعا سر 4 تا دونه ریزه پیزه من 20 30 بار بازی میکنم تا ردش کنم
    ببین . یه کم که اینا رو تحمل کنی چنان کاراکترت قوی میشه که شاید فقط جلوی بعضی دشمنها کم ذره ای ازت خون کم بشه .
    در ضمن یه نصیحت . به هیچ وجه اون شاخه necromancer رو بر ندار . فقط اگه خواستی harbinger رو بردار و بس . دلیلش هم اگه بخوام بگم باید کلی توضیح بدم . از شاخه harbinger حتما هاروست رو بگیر که خیلی مفیده واسه این ریزه میزه ها .
    حتما حتما هم یه ایتم داشته باش که بهت خون بده . مثل health per kill یا health per crit و ... . البته بهترینش همون health steal هست . یعنی اگه همچین ایتمی پیدا کردی سفت بچسبش . چون ایتم god ات خواهد بود .

2. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اوه اوه پس بگو قضیه چیه فکر کنم از اونایی هست که لایو باید آنلاک بشه مثله دی ال سی های اخیر تست درایو آنلیمیتد 2 هست پس باید بیخیالش بشم روی اکس باکس بریم بشینیم نسخه PC رو دانلود کنیم دی:

یه لینک تر تمیز کسی داره از آرگول واسه PC?

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اوه اوه پس بگو قضیه چیه فکر کنم از اونایی هست که لایو باید آنلاک بشه مثله دی ال سی های اخیر تست درایو آنلیمیتد 2 هست پس باید بیخیالش بشم روی اکس باکس بریم بشینیم نسخه PC رو دانلود کنیم دی:

تو پی سی باید آپدیت سوم رو نصب کنی بعد آرگول رو بنصبی یا آپدیت 4 رو نصب کنی که اگه اشتب نکنم توش آرگول هم هست.واسه دانلود هم یه سر به سایت اسکیدرو بزن .البته من دانلود کردم ولی چون آپدیت نکرده بودم بی نصیب موندم!!!

5. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خبری از آپدیت جدید هست....!!؟
    Last edited by MXRX; 11-10-2012 at 18:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از این سایت بگیرید. اگر آپدیت 3 را داشته باشید و این DLC را نصب کنید مشکلی نداره . من تستش کردم .
    جای خالی سه ستاره, Sib است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MXRX; 11-10-2012 at 18:45.

8. این کاربر از MXRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض صرفاً جهت اطلاع!

یادتون هست یه بار گفتم توی نایتمیر مردم و بازی ریستارت شد؟

خوب اون اتفاقی نیست یه تامب آپشنال هست که رفتن به اونجا اختیاری هست و اجباری نیست توی استوری اونجا جایی هست به اسم THE SCAR
    همون جا که گارن رئیسه.
    همون اوایل یه جا هست که گارن سعی می کنه ما رو بسوزونه (دمش گرم)
    در واقع همینجاست که وقتی توسط آتیش گارن می سوزید مرگ محیطی حساب نمی کنه مثل افتادن معمولی توی آتیش نیست منم دفعه قبل رو دست خوردم و اینو نمی دونستم اگه فقط یکی بهم می گفت سیوم به فنا نمی رفت در هر صورت من الان توی نایتمیر هستم و گیم پلاس می رم دفعه معمولی نرفتم اینجا الان با علم و آگاهی قدم گذاشتم گفتم اگه بمیرم ریستارت نمی کنم و بلافاصله ریستارت می کنم و من توی این آتیش سوختم و بهم گفت که توی نایتمیر مردی و باید ریستار کنی و من با زیرکی تمام اومدم روی داشبورد بدون اینکه ریستارت کنم اومدوم و دو باره بازی رو اجرا کردم و وقتی سیو رو لود کردم دیدم نوشته :

Game Time : 00 یعنی ریستارت شده بود و سیو رفت به فنا...

.
    .
    .

دری درین

فلش بک به دقایقی قبل تر

قبل اینکه برم توی اون محوطه یه کپی از سیوم انداخته بودم روی هارد ایکس باکس و سیو رو ریکاور کردم دی: ها ها ها ها ها

موفق باشید دوستان بریم تلاش کنیم این تیکه کوفتی رو رد کنیم

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

باید بری قسمت downloadable content از اونجا میتونی ببینیش . راستی کرکش هم کردی ؟ بازی اجرا شد ؟

ببین . یه کم که اینا رو تحمل کنی چنان کاراکترت قوی میشه که شاید فقط جلوی بعضی دشمنها کم ذره ای ازت خون کم بشه .
    در ضمن یه نصیحت . به هیچ وجه اون شاخه necromancer رو بر ندار . فقط اگه خواستی harbinger رو بردار و بس . دلیلش هم اگه بخوام بگم باید کلی توضیح بدم . از شاخه harbinger حتما هاروست رو بگیر که خیلی مفیده واسه این ریزه میزه ها .
    حتما حتما هم یه ایتم داشته باش که بهت خون بده . مثل health per kill یا health per crit و ... . البته بهترینش همون health steal هست . یعنی اگه همچین ایتمی پیدا کردی سفت بچسبش . چون ایتم god ات خواهد بود .
    شرمنده اگه میشه این چیزایی رو که گفتی با شکل و شمایل برای من توضیح بده من اصلا به اسم نمیشناسم ... من واققعا خون کم میارم ... این necromancer و harbinger کجا هستن ؟ و اون خون دزدی ها رو از کجا میشه گیر اورد
    یه سوال دیگه .. یه جا بود پیش همون آهنگر زن . یه جا مثل ایمیل بود من همرو اوکی کردم الان تو جدولم یه مشت شمشیر اضاف شده ولی قرمز رنگ و نمیشه برداشتتشون ....اصلا اونا چی هستن چرا نمیشه ورشداشت.

ویراش ... فهمیدم اون دوتا کجاست ... سوالم اینه که چطوری میتونم اسکیل پوینت هامو زیاد کنم ؟ از کجا میشه گیر اورد ... چون فقط دوسه تا آزاد کردم
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 11-10-2012 at 21:32.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

یادتون هست یه بار گفتم توی نایتمیر مردم و بازی ریستارت شد؟

خوب اون اتفاقی نیست یه تامب آپشنال هست که رفتن به اونجا اختیاری هست و اجباری نیست توی استوری اونجا جایی هست به اسم THE SCAR
    همون جا که گارن رئیسه.
    همون اوایل یه جا هست که گارن سعی می کنه ما رو بسوزونه (دمش گرم)
    در واقع همینجاست که وقتی توسط آتیش گارن می سوزید مرگ محیطی حساب نمی کنه مثل افتادن معمولی توی آتیش نیست منم دفعه قبل رو دست خوردم و اینو نمی دونستم اگه فقط یکی بهم می گفت سیوم به فنا نمی رفت در هر صورت من الان توی نایتمیر هستم و گیم پلاس می رم دفعه معمولی نرفتم اینجا الان با علم و آگاهی قدم گذاشتم گفتم اگه بمیرم ریستارت نمی کنم و بلافاصله ریستارت می کنم و من توی این آتیش سوختم و بهم گفت که توی نایتمیر مردی و باید ریستار کنی و من با زیرکی تمام اومدم روی داشبورد بدون اینکه ریستارت کنم اومدوم و دو باره بازی رو اجرا کردم و وقتی سیو رو لود کردم دیدم نوشته :

Game Time : 00 یعنی ریستارت شده بود و سیو رفت به فنا...

.
    .
    .

دری درین

فلش بک به دقایقی قبل تر

قبل اینکه برم توی اون محوطه یه کپی از سیوم انداخته بودم روی هارد ایکس باکس و سیو رو ریکاور کردم دی: ها ها ها ها ها

موفق باشید دوستان بریم تلاش کنیم این تیکه کوفتی رو رد کنیم
    این فلش بکت باحال بود
    تموم کن ببینیم آخرش چیزه خاصی میدهمنظرم

13. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

شرمنده اگه میشه این چیزایی رو که گفتی با شکل و شمایل برای من توضیح بده من اصلا به اسم نمیشناسم ... من واققعا خون کم میارم ... این necromancer و harbinger کجا هستن ؟ و اون خون دزدی ها رو از کجا میشه گیر اورد
    یه سوال دیگه .. یه جا بود پیش همون آهنگر زن . یه جا مثل ایمیل بود من همرو اوکی کردم الان تو جدولم یه مشت شمشیر اضاف شده ولی قرمز رنگ و نمیشه برداشتتشون ....اصلا اونا چی هستن چرا نمیشه ورشداشت.

ویراش ... فهمیدم اون دوتا کجاست ... سوالم اینه که چطوری میتونم اسکیل پوینت هامو زیاد کنم ؟ از کجا میشه گیر اورد ... چون فقط دوسه تا آزاد کردم
    قرمز رنگ؟؟؟شوخی میکنی!!!لولت چنده؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

قرمز رنگ؟؟؟شوخی میکنی!!!لولت چنده؟
    الان نگاه کردم دیدم برای اسلحه قرمز ها 5 ولی لول من 4 هستش ... چطوری میتونم لول رو زیاد کنم؟ اسکیل پوینت ها چی ؟ کجا هستن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •