با برنامه های شبکه میتونی ! برات میگردم بهت میگم
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
با دستور shutdown /s /f /m \\ computer name
میتونی اینکار رو انجام بدی مثل اب خوردن یه برنامه ای هم هستش اسمش remshutdn.exe هست میتونی دانلودکنی دارمش اینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستوره که کاری نکرد
نرم افزار هم وقتی می خواهی باهاش کامپیوتر دیگه را خاموش کنی ارور میده که نمیشه!
نباید چنین باشه اول ببین میتونی اون سیستم رو Ping کنی یا نه ؟
دستور ؟ Shutdown رو همینطوری بنویس کل سویچ های اون دستور رو برات میاره یه تستی بکن
راستی اینو بایستی تو CMD می نوشتی ها !
اون برنامه هم همین الانش دارم ازش استفاده میکنم ، میتونی از ارور یه تصویری بذاری ؟
آره در cmd نوشتم
با نرم افزار که میرم این ارور را میده
coonection failed
maybe you have no administrative right to selected computer
do you wish to logon to this remote computer now
وقتی میگم اره یه پنجره واسه یوزر و پسورد میاد.اما من هر یوزر و پسی که میزنم میگه غلطه.با اینکه اصلا اون کامپیوتر پسورد نداشت.براش ساختم بازم میگه غلطه
شبکه ad hoc ساختم وایرلس
اما ping نمیکنه
خوب اگه PIng نداری ، اول اینو حلش کن بعد
راستی Domain هستی ؟
با سلام
من يك فايل رو در شبكه بين چند كامپيوتر به اشتراک گذاشتم.مي خوام تنظيمات permission , security را طوري اعمال كنم كه فايل مورد نظر قابل حذف نباشه اما قابل ويرايش و ذخيره كردن باشه.
لطفاً کمکم کنین
1. اولا درایوت باید ntfs باشه
2. باید simple file sharing رو غیر فعال کنی برو tools > folder option > view از اونجا تیک گزینه آخر یعنی simple file sharing رو وردار
3. رو فولدری که میخوای شیر کنی رایت کلیک کن برو به properties بعد برو به تب security بعد advance رو بزن دکمه edit رو بزن تیک full control رو وردار تیک modify بزن و تیک delete رو وردار
ممکنه کامپیوتر طرف مقابل توی group policy اش این قابلیت رو غیر فعال کرده باشه واسه همین command کار نمی ده
مشکل اینجاست که این روش رو کامپیوتر های Workgroup کار نمی کنه.
راهی هست که بشه رو این نوع شبکه فایل رو شیر کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)