چه فرقی داره با it ؟! کدوم ددانشگاهها دارن ؟!
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
نمیخوام از تهران خارج شم![]()
چه فرقی داره با it ؟! کدوم ددانشگاهها دارن ؟!
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
نمیخوام از تهران خارج شم![]()
درمورد این که به رتبه سهمیه نگاه میکنن شما مطمعنید؟؟؟فکر نکنم اینطوری باشه ها
چرا دوست من فقط رتبه در سهمیه مهمه نه رتبه کشوری![]()
میگن آدم وقتی درصدهاشو حساب میکنه راحت تره بد نگفتن ها چون من از همون اول حساب کردم الان خیلی راحتم و استرس نتایج رو هم ندارم جوابا هم 12 یا 13 هم رو سایته...
صحیح میفرمایید،؛اما اون زمانیه که شما مثلا انتظار 2000 داری،بعد از حساب کردن درصدا بدونی نهایتا 3000 میشی.میگن آدم وقتی درصدهاشو حساب میکنه راحت تره بد نگفتن ها چون من از همون اول حساب کردم الان خیلی راحتم و استرس نتایج رو هم ندارم جوابا هم 12 یا 13 هم رو سایته...
نه اینکه انتظار 3 رقمی شدن داشته باشی،بعد حساب کنی درصدا رو ببینی میشی حدود 4-5 هزار ...
اینجا هست که به جای اینکه راحت باشی 1 ماه هم بیشتر غصه ی نتیجت رو داری ...
یعنی شما میفرماید مثلا 4000 منطقه 3 از 5000 منطقه 1 شانس بیشتری داره برای قبولی تو یه رشته؟![]()
این که دلیل نمیشه. اگه اینطوره نمیشه در مورد بازار هیچ رشته ای اظهار نظر کرد. مثلا الان میگن رشته های مهندسی فلان و رشته های علوم پایه هم فلان. حالا بگی دکترا بگیری و استاد بشی و اینا، خب برا همه یکی و دیگه اونوقت بین رشته ها تفاوتی نداره.الان به شما بگم يه رشته اي مثل كتابداري كه همه ميگن بازار كار نداره و فلانه و همه مسخره ميكنن شما دكتراشو بگير ميري عضو هيئت علمي دانشگاه اونموقع حال ميكني ماهي بالاي 2-3 تومن درآمد.
درسته. متاسفانه اکثرا به زور پاس میکنن و بعد این اکثرا میشن اکثر فارغ التحصیلان بیکار. فکر کردن همه جا به مدرک پول میدن. نه . بعضی رشته ها هست که تا پروژه ای به پایان نرسه پولی بابتش نمیدن. مثلا رشته های برق، کامپیوتر و آی تی، معماری و... . حالا رشته هایی هم هستن که بیشتر نظارتیه، و خب زیاد کیفیت به چشم نمیاد. گرچه در این جور کارها هم یکی که استاد باشه تو کارش، خیلی با یکی که بلد نباشه تفاوت دارن، ولی خب باز زیاد محسوس نیست.اره ایشا.. اومدی دانشگاه میفهمی 90درصد کساییکه فارغ تحصیل میشن درساشونو بزور پاس کردن
بعد میان بیرون میگن کار نیست...
معلومه که نه. ببینید هر سهمیه جداگونه محاسبه میشه.یعنی شما میفرماید مثلا 4000 منطقه 3 از 5000 منطقه 1 شانس بیشتری داره برای قبولی تو یه رشته؟
یکی از ملاک هاش جمعیته که منطقه 2 بیشتر از همست و بعدش منطقه 1 و منطقه 3.
حالا بر طبق همین، منطقه 2 سهمیه بیشتری داره، بعد منطقه 1 و منطقه 3 که واقعا تقسیم بندی عادلانه ای هست. چون به تناسب جمعیته.
البته مواردی مثل بومی بودن و... هم تاثیر داره.
خب عزيز من تفاوت رو دانشجو ايجاد ميكنه ببين من ميگم يكي رو ميشناسم مكانيك تا ليسانس خونده بعد رفته مهندسي كشاورزي خونده و اصلا از مكانيك خوشش نمياد و اين دليل نميشه بگيم كه مكانيك بده و كشاورزي خوبه واسه هرفردي فرق ميكنه بازار كار هم واسه اونايي كه واقعا درس بخونن و دكترا بگيرن هست حتي رشته هايي كه عموم مردم بهش ميگن چرت مثل كتابداري شما ميتونين كتابدار دانشگاه ها و هيئت علمي و... بعد اون دوستي كه گفت مگه استاد دانشگاه ها 2 تومن درميارن بايد عرض كنم كه معمولا اساتيد تو چندتادانشگاه تدريس ميكنن و واسه همين درآمد بالايي دارن .
بچه ها من یه حس بدی دارم...میترسم درصدایی که گرفتم با اینی که تو کارنامه میاد فرق کنه... بد تر باشه....
اختصاصیا رو با مدادنوکی پر کردم....اگه یوقت خراب حساب کرده باشن راهی هست واسه پیگیری؟؟!؟!؟؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)