راست می گی... سعی می کنم خیلی کم تقریبا یک سوم ناخن ژل به موهام با روغن بادام بزنم... موهام خیلی خشکه.چیزی نزنم بد وای می سته و شکننده هم می شه...
راست می گی... سعی می کنم خیلی کم تقریبا یک سوم ناخن ژل به موهام با روغن بادام بزنم... موهام خیلی خشکه.چیزی نزنم بد وای می سته و شکننده هم می شه...
نه همون مقدار کم زیاد مشکلی نداره مخصوصا اگه برندش ایرانی نباشه خودتون در جریان کیفیت محصولات آرایشی بهداشتی ایران هستید.
یکی از دوستان خودم هم موهای شکننده ای داشت و هر دفعه بعد از استحمام از روغن زیتون استفاده میکرد خود شما هم که از روغن بادام استفاده میکنید.
میتونید از شامپو های مخصوص موهای شکننده هم استفاده کنید که هم حجم به مو میده و هم حالت.
میشه یه شامپو برا مو های شکننده معرفی کنید؟
اگه چند مدل سراغ دارید به ترتیب کیفیت بگید و البته حدود قیمت هم بگید
با تشکر
رژیم گرفتم و طی 3 ماه 10 کیلو وزن کم کردم
اوایل برنج، شیرینی، سرخ کردنی نمی خوردم
الان موهام ریزش می کنه
مثلا هر موقع شامپو تو سرم می کنم 7-8 تار مو روی دستام میمونه
نمی دونم طبیعیه یا نه
ولی حتی همین 7-8 تار هم قبلا ریزش نداشت و حدود 2-3 تار بود
در هفته چه چیزایی بخورم که این ریزش کمتر بشه؟
چقدر بخورم؟ مثلا برنج چقدر بخورم در هفته؟ چند گرم؟
قرص برای تقویت ریشه موها چی پیشنهاد میدید؟
ممنون
شامپو ایرانی فولیکا خوب هستش و کیفیت مناسبی هم داره حدود قیمت 7 تومن هم هست و از داروخانه ها میتونید تهیه کنید.
از شامپوهایی هم که دارای عصاره نارگیل هستند هم میتونید استفاده کنید.
برند خارجی هم من Elvive رو پیشنهاد میدم اما خوب یه مقدار گرون تر هستش.
یه شامپو نرم کننده و حالت دهنده برای موهای چرب معرفی کنید ایرانی یا خارجی بودنش مهم نیست فقط یه چیزی باشه که بعد از شستشو موهام رو بتونم خوب شونه کنم و همین که خوب حالت بگیره راستی باعث ریزش مو هم نشه
سلام دوستم بهم یه قطره امریکای معرفی کردن برای ریزش مو اسمش یادم رفته لطفا راهنمای کنید
و لطفا قویترین چیزی که ریشه مو تقویت میکنه به معرفی کنید
سلام
موهایی که از سرم میریزه تهش یه گوله چربی خیلی ریز چسبیده علتش چیه ؟موهام به شدت ریزش داره تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده![]()
معمولا موهای چرب ..نرم و نازک هم هستند!
به نظرم از شامپوی موهای چرب دیترون استفاده کنید که نرم هم میکنه موها رو
قطره برای چیه؟
قویترینی وجود نداره....از لوسیون ها و محلول های تقویت موی ایرانی و خارجی استفاده کنید با توجه به بودجه تون...همگی دارای عناصر متفاوت و مشترکی برای تقویت مو هستند.
سریعا به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)