این لباسم مثل لباس مترسک بود ...لباس اهنی با حال بود.فقط نمیدونم چرا هر کی رد میشد سریع لو میرفت ؟
باهاش نباید راه بری فقط باید وایسی سر جات ...
کم کم میتونی بری این ور اون ور کسی شک نمیکنه![]()
این لباسم مثل لباس مترسک بود ...لباس اهنی با حال بود.فقط نمیدونم چرا هر کی رد میشد سریع لو میرفت ؟
باهاش نباید راه بری فقط باید وایسی سر جات ...
کم کم میتونی بری این ور اون ور کسی شک نمیکنه![]()
نمیدونم اصن نمیتونم با این هیتمن ارتباط برقرار کنم ...فک کنم مشکل از کلت های نازنین هیتمن هستش که تو این سری خبری ازشون نیس ! واقعا مسخرس این موردش
یعنی تو هیتمنای قبلی تو از کلت زیاد استفاده میکردی ؟
بابا خب اولاش نداری چون ابزارتو دادی به birdie بعدش بهت پس میده دیگه![]()
باو با کلت خیلی بهتر و حرفه ای تر میشه رفت ...مخصوص رو درجه سختی های بالا ...
نصف بیشتر گیم رو رفتم خبری نیس !
اتفاقا به نظر من گیم دیزاینرای بازی کار خیلی باحالی کردن ...باو با کلت خیلی بهتر و حرفه ای تر میشه رفت ...مخصوص رو درجه سختی های بالا ...
نصف بیشتر گیم رو رفتم خبری نیس !
چون گیمرای بازی از کلت هیتمن شدیدا خاطره دارن ... حالا تو نسخه ی جدید اومدن چند تا مرحله این اسلحه ای که گیمر بهش وابسته شده رو ازش میگیرن.
به این میگن با احساسات گیمر بازی کردن
بعد چند تا مرحله birdie میزاردشون تو یه مرحله ی اسلحه فروشی که بری برشون داری.
البته از این کارش قصدی داره خیلی موذیه![]()
سلام دوستان.
دقیقا من الان همین مرحله ای هستم که باید اسلحه رو از اونجا برداریم. اما چطوری باید بر داریم؟ من هر کار کردم موفق نشدم بر دارم ....![]()
یه راهنمایی کنید. ممنون.
اون مرحله تیر اندازی رو میگی..؟
اون مرحله باید با دختره مسابقه بدی و برنده بشی پیشنهاد میکنم این مرحله رو روی easy بازی کن تا راحتتر ردش کنی..
بعدش اون اسلحه بهت هدیه داده میشه..
خسته نباشی واقعاسلام دوستان.
دقیقا من الان همین مرحله ای هستم که باید اسلحه رو از اونجا برداریم. اما چطوری باید بر داریم؟ من هر کار کردم موفق نشدم بر دارم ....
یه راهنمایی کنید. ممنون.![]()
خب خیلی تابلوعه که باید با اون دختره مسابقه بدی.
به نظرم اگه به حرف ali_agha1981 گوش بدی هیجان زیاد اون مرحله رو از دست میدی
من خیلی با این مرحله حال کردم واقعا رو درجه ی سخت حال میده ... چون تمرکز زیادی میخواد و باید اینقد بازی کنی تا ببری![]()
آها پس که اینطور. اتفاقا اولین دفعه که وارد مرحله شدم رفتم با اون مسابقه دادم اما خیلی سخت بود
چندبار رفتم دیدم برنده نشدم، واسه همین گفتم شاید راهی دیگه هست![]()
سلام دوستان.
خیلی سخته این که....
روی easy با هر تفنگی هم که میرم نمیتونم رد کنم. تا به 300 یا 350 میرسم تموم میشه وقتم. نمیشه یه کاریش کرد که از این مرحله با یه ترفندی بگذریم. خیلی سخته بابا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)