تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 90 اولاول ... 3575818283848586878889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خوشم میاد هنوز هیچی نشده دوباره اسم بارسا دوروبر آرسنال و اینبار رابین میچرخه. یه پودولسکی خریدیم همه دارن میگن رابین میخواد بره. بابا بیخیـــــــــــــــــــــ ـال ... یعنی هیچ تیمی نشده 2تا مهاجم خوب داشته باشه؟

رابین اگه بره (که من میگم نمیره) عمرا بره بارسا یا سیتی.

2. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توماس روسیچکی بهترین بازیکن ماه آپریل
    روسیچکی به عنوان بهترین بازیکن ماه آپریل از سوی هواداران انتخاب شد.

توماس روسیچکی اولین جایزه این فصل خود را با عنوان بهترین بازیکن ماه مارچ از سوی هواداران از آن خود کرد و بار دیگر توانست این جایزه را در ماه آپریل هم کسب کند.

خلاقیت توماس در خط هافبک یکی از ارکان بازی های آرسنال در ماه آپریل بود و او توانست در تساوی مقابل استوک سیتی هم یک پاس گل زیبا برای رابین ونپرسی مهیا کند.

این بازیکن 31 ساله که به گفته خودش سن فوتبالی 29 ساله دارد، توانست با کسب 43.8 درصد آرا، این عنوان را کسب کند و 10 درصد بیشتر از رای های کسب شده در ماه مارچ را بدست آورد.

لورن کوسیلنی هم با ثبات خود در خط دفاع، عنوان دومی را کسب کرد و رابین ونپرسی با اختلاف بسیار اندک نسبت به میکل آرتتا، در مکان سوم قرار گرفت.

4. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پودولسکي:براي کسب‌قهرماني به آرسنال آمده‌ام

لوکاس پودولسکي، مهاجم جديد آرسنال، در اولين مصاحبه اش بعد از پيوستن به اين باشگاه اعلام کرد براي قهرماني در جام هاي مختلف به اين تيم لندني پيوسته است.

اين ملي پوش آلماني که در پايان فصل جاري به توپچي ها خواهد پيوست ، معتقد است در زمان مناسبي تصميم به اين انتقال گرفته است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آرسنال يک باشگاه بسيار بزرگ است و هدف ما بايد کسب جام هاي مختلف در سال هاي پيش رو باشد.

من مي توانستم در کلن بمانم يا به يک باشگاه بزرگ بروم. پيشنهادهاي ديگري نيز داشتم اما خودم مطمئن بودم که به آرسنال مي روم. آنها يک مربي فوق العاده، يک استاديوم بي نظير و هواداراني پرشور دارند.ضمن اينکه رنگ پيراهن آنها هم مانند کلن است.

من هنوز با ونگر ملاقات نکردم اما تلفني با هم حرف زديم. فرصت سفر به لندن را پيدا نکردم زيرا در حال حاضر روي بازي هاي کلن تمرکز کرده ام."

او سپس در مورد دوران نااميد کننده حضورش در بايرن مونيخ گفت:" شايد در آن زمان براي پيوستن به بايرن خيلي جوان بودم. اکنون باتجربه تر شده ام و به گامي که برداشته ام، ايمان دارم.

پيشنهادهايي هم از بوندس ليگا داشتم اما هيچ کدام از آنها به عنوان يک گزينه جدي براي من مطرح نبودند زيرا نمي خواستم جز کلن، براي باشگاه ديگري در آلمان بازي کنم. قلبم به من اجازه اين کار را نمي داد. بازگشت به کلن هميشه براي من به عنوان يک گزينه مطرح است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پودولسکی : باور دارم که تصمیم درستی گرفته ام
    متن کنفرانس مطبوعاتی لوکاس پودولسکی در مورد انتقال به آرسنال.

دو باشگاه آرسنال و کلن روز دوشنبه انتقال لوکاس پودولسکی به شمال لندن را تایید کردند و این مهاجم آلمانی در یک کنفرانس مطبوعاتی از دلایل انتخاب خود گفت. این مصاحبه به زبان آلمانی بود که به انگلیسی ترجمه شد.

مقدمه صحبت ها...
    من تصمیم خود را گرفتم و می خواهم بار دیگر بر آن تاکید کنم، این تصمیم به هیچ وجه به ضرر باشگاه کلن نیست بلکه در جهت پیش برد کار در باشگاه فوتبال آرسنال است. همیشه می دانستم که یا کار خود را برای یکی دو سال دیگر در کلن ادامه می دهم و یا به باشگاه درجه یک دیگری می روم. پیشنهادات متفاوتی داشتم اما آنها واقعا اهمیتی به من نمی دادند. به محض اینکه پیشنهاد آرسنال مطرح شد، من شروع به فکر کردن در مورد حرفه فوتبالی خود کردم و همه چیز دست به دست هم داد تا مطمئن شوم این مسیر خوبی برای من است.

لوکاس، چرا معتقدید که باشگاه آرسنال انتخاب مناسبی برای شماست؟
    رنگ لباس آنها به مانند لباس کلن است! (لوکاس خندید) نه، بدون شوخی همانطور که قبلا گفتم پیشنهادات جالب دیگری نیز داشتم اما برای من، این باشگاه درجه یکی است و وقتی به آرسنال و مربی فوق العاده آنها نگاه می کنید و در نظر میگیرید که هرگز در رسانه های چیز بدی در مورد آنها گفته نمی شود و می بینید که فوتبال جذابی ارائه می دهند و یک ورزشگاه فوق العاده با هوادارانی عالی دارند، آنوقت متوجه می شوید که انتخاب درستی است. من هرگز در آنجا نبوده ام و چیزی را از نزدیک ندیده ام که فکر کنم باشگاه به آن خاطر برایم مناسب است، اگر اینگونه بود هرگز چنین تصمیمی نمی گرفتم.

با آرسن ونگر ملاقات داشته اید؟
    ما تنها یک بار تلفنی با هم صحبت کردیم و من هنوز ایشان را ملاقات نکرده ام، این اتفاق یقینا بعد از یورو صورت خواهد گرفت. همچنین هرگز ورزشگاه و امکانات تمرینی آنها را ندیده ام زیرا بطور کامل بر روی کلن متمرکز شده ام.

پر مرته ساکر یک پیام تصویری برای شما فرستاد.
    خوشحالم که قرار است در کنار کسی بازی کنم که برای مدتی طولانی او را می شاسم، کسی که آلمانی صحبت می کند و رابطه خوبی با هم داریم. همچنین اعتقاد دارم او کار را برای ساکن شدن من در آنجا آسان می کند.

آیا برای گرفتن این تصمیم با مرته ساکر صحبت کردید؟
    بله، من در مورد باشگاه، محیط آنجا و موارد دیگر چندین سوال از او پرسیدم اما در نهایت این خودتان هستید که تصمیم نهایی را می گیرید. یقینا می توانید چند توصیه در این زمینه دریافت کنید اما او در گرفتن تصمیم نهایی کمکی نکرد.

دوران حضور شما در بایرن مونیخ فروغ چندانی نداشت.
    شاید در مونیخ خیلی جوان بودم. اکنون با تجربه تر هستم و حتی بهتر شده ام. در مورد این انتقال مطمئن هستم و به همین دلیل چنین تصمیمی گرفتم.

چطور با زبان جدید کنار می آیید؟
    به هر حال شما به کشور جدیدی می روید و زبان نیز بخشی از آن است اما باور دارم که فوتبال ورزشی بین المللی است. فکر می کنم زبان انگلیسی من به اندازه کافی خوب باشد و کار را برای هماهنگ شدن من در انجا آسان تر می کند.

آینده شما بعد از حضور در آرسنال چگونه خواهد بود؟
    نمی خواهم هیچ جزئیاتی از قراردادم را منتشر کنم. در مورد آینده من بعد از حضور در آرسنال، مطمئنا، همانطور که قبلا گفتم می توانم تصور کنم که به اینجا بازگردم زیرا کلن باشگاه من است و مهم نیست چه اتفاقی می افتد. باور دارم مهم است که باشگاه تکانی به خود دهد و وقتی من می روم، رو به جلو حرکت کند. برای من موضوعی حیاتی است که آنها پیش خود نگویند " حالا که پودولسکی رفته همه چیز برهم می می خورد" بلکه این فرصتی برای بازسازی تیم است، با یک رئیس باشگاه جدید تا روبه جلو حرکت کنند و بار دیگر موفق شوند، چیزی که وقتی به اینجا آمدم به من وعده داده شده بود. این باید هدف ما باشد.

امیدها و آرزوهای شما در آرسنال چیست؟
    مسلما باشگاه آرسنال نام بزرگی در فوتبال است، تنها باید به عقب نگاه کنید و موفقیت های آنها را ببینید. همچنین آنها مربی با هـیبتی دارند و البته یک ورزشگاه عالی، من مشتاقانه در انتطار اینها هستم. هدف این است که در طول سال های آینده جام ها را بدست آوریم. وقتی به باشگاه بزرگی می روید این امر اتفاق می افتد. لیگ انگلستان بسیار خوب و رقابتی است و هر سال 6 یا 7 تیم برای قهرمانی مبارزه می کنند. از این جهت این فرصتی برای من است و انگیزه ای که موجب می شود قدم رو به جلوی دیگری بردارم.
    * در این کنفرانس سوالاتی نیز در مورد باشگاه کلن و تیم ملی آلمان مطرح شد.

8. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "سول کمپبل" از دنياي فوتبال خداحافظي کرد!

ورزش۳: سول کمپبل، مدافع سابق آرسنال و تيم ملي انگليس، در 37 سالگي از دنياي فوتبال خداحافظي کرد. کمپبل در طول دوران حرفه اي اش براي 5 باشگاه مختلف از جمله دو رقيب لندني آرسنال و تاتنهام بازي کرد و 73 بازي ملي نيز در کارنامه اش ديده مي شود. او در 6 تورنمنت مهم براي سه شيرها به ميدان رفت. علي رغم کارنامه درخشانش، کمپبل از پايان فصل گذشته و جدايي از نيوکاسل، بدون تيم مانده بود و سرانجام تصميم به بازنشستگي گرفت. او در گفتگو با اسکاي اسپورتش نيوز گفت: اين تصميم بسيار بسيار دشواري براي من بود زيرا کنار گذاشتن فوتبال براي من بسيار دشوار بود؛ به ويژه وقتي براي سال هاي طولاني در بالاترين سطح حرفه اي فوتبال بازي کرده باشيد. اين اتفاق براي هر ورزشکاري رخ مي دهد. وقتي به اين سن مي رسيد، بدن، ذهن و روحيه به شما مي گويد ديگر بس است. بايد کفش ها را بياويزيد و ورزش حرفه اي را کنار بگذاريد. اين بازيکن متولد لندن اولين بازي حرفه اي اش را در 18 سالگي براي تاتنهام انجام داد و 10 سال براي اين باشگاه بازي کرد اما با پيوستن به باشگاه رقيب، آرسنال، جنجال هاي زيادي ايجاد کرد. دوران حضور او در آرسنال، موفق ترين دوران حرفه اي او بود. او با توپچي ها دو بار قهرمان ليگ برتر شد و دو بار نيز قهرماني در جام حذفي را تجربه کرد.

10. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فان پرسي: قلبم تنها براي آرسنال مي تپد

کاپيتان توپچي ها اعلام کرد هر اتفاقي در مورد آينده اش رخ دهد، خود را يکي از اعضاي توپچي ها مي داند.

رابين فان پرسي، کاپيتان آرسنال، اعلام کرد فارغ از اينکه نتيجه مذاکرات پيش رو با اين باشگاه در مورد تمديد قرارداد چه خواهد بود، هميشه خود را يک آرسنالي مي داند.

قرارداد فن پرسي با آرسنال در پايان سال 2013 به پايان مي رسد اما او هنوز قراردادش را با اين باشگاه تمديد نکرده و به همين دليل شايعاتي در مورد جدايي او از اين باشگاه به گوش مي رسد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قلب من تنها براي آرسنال مي تپد. هر اتفاقي که رخ بدهد، من هميشه يک آرسنال باقي مي مانم."

او که از سوي انجمن ورزشي نويسان انگليس به عنوان بهترين بازيکن فصل انتخاب شد، در اين مورد گفت:" از اينکه به اين افتخار رسيدم، احساس غرور مي کنم؛ فهرست برنده هاي قبلي را ديدم و واقعا هرگز فکر نمي کردم که بتوانم اين عنوان را به دست بياورم.

واقعا در اين فصل به فکر بردن جام نبودم؛ تنها بازي مي کردم زيرا بازي کردن را دوست دارم و مي خواستم آرسنال در بالاترين رتبه جدول فصل را به پايان برساند.

آرسنال باشگاه فوق العاده اي است و من به خطر اين باشگاه به اين جايگاه رسيدم."

12. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر:‌
    مرته‌ساکر و پودولوسکي در آرسنال مي‌درخشند

سرمربي فرانسوي آرسنال پيش بيني کرد با جذب دومين لژيونر آلماني، شاگردانش جايگاه مطلوبي در فصل آينده ليگ برتر خواهند داشت.

به نقل از ديلي‌ميل، آرسن ونگر در فصل 2012-2011 دو ملي‌پوش آلماني براي لندني‌ها جذب کرد.

او ابتداي فصل پر مرته‌ساکر، مدافع بلندقامت و ملي‌پوش وردربرمن را بخدمت گرفت و هفته قبل نيز پس از مدتي مطرح بودن موضوع جذب لوکاس پودولوسکي، آخرين مراحل عقد قرارداد، مهاجم 25 ساله اف.ث.کلن را انجام داد.

ونگر روز گذشته در اين مورد اظهار داشت: در ليگ برتر مليت، موضوعي تعيين‌کننده و سرنوشت‌ساز نيست. فکر مي‌کنم مرته ساکر و پودولوسکي در فصل بعد خيلي خوب بدرخشند و براي آرسنال مفيد واقع شوند.

مربي 15 سال گذشته لندني‌ها افزود: نگرش اين دو ستاره آلماني، مثل اکثر بازيکنان ژرمني به روحيات حاکم بر اينجا بسيار نزديک است. حتي مي‌توانم ادعا کنم که ليگ فوتبال آلمان از نظر قواي جسماني مثل ليگ برتر انگليس، بسيار سنگين و در يک سطح است.

او ادامه داد‌:‌ البته در اين بين، زبان انگليسي نقش مهمي دارد. اين دو به انگليسي آشنا هستند و خيلي سريع معلومات زباني خود را تکميل خواهند کرد. ضمن آنکه اکثر بازيکنان آلماني مسلط به انگليسي هستند و وقتي به جزيره مي‌آيند به راحتي با ديگران ارتباط برقرار مي‌کنند. از اين رو مي‌بينيم که همواره موفق هستند و مي‌درخشند.

به اعتقاد اين مربي فرانسوي، ستارگاني همچون يورگن کلينزمان، ديتمار هامان، روبرت هوت، مارکوس بابل، ميشاييل بالاک و ... با برخورداري از اين خصوصيات در گذشته با حضور در ليگ برتر موفق عمل کردند.

ونگر: پايان فصل با فان‌پرسي مذاکره مي‌کنيم

سرمربي آرسنال اعلام کرد که اين باشگاه به زودي با روبين فان پرسي براي تمديد قراردادش مذاکره مي‌کند.

روبين فان پرسي مهاجم هلندي آرسنال در فصل جاري 35 گل براي اين تيم به ثمر رسانده است. عملکرد خوب اين بازيکن موجب شده تا باشگاه‌هاي مطرح زيادي همچون منچسترسيتي و بارسلونا خواهان جذب او باشند.

با اين حال آرسن ونگر سرمربي آرسنال اميدوار است که بتواند اين مهاجم هلندي را در لندن نگه دارد. وي گفت: ما در پايان فصل با فان پرسي مذاکره مي‌‌کنيم. به اعتقاد من او به باشگاه خود متعهد است و اميدوارم که قراردادش را تمديد کند. حتي اگر او خودش نخواهد، ما از او مي‌خواهيم که بماند.

ونگر گفت: نمي‌توانم تضمين کنم که فان پرسي خواهد ماند، اما تقريبا نسبت به اين موضوع اطمينان دارم. فکر مي‌کنم که او به باشگاه تعهد دارد و احساس من اين است که باشگاه هم در اين چند سال اخير تعهد خود را نسبت به او نشان داده و به او ايمان داشته است.

سرمربي آرسنال گفت: من فان پرسي را خيلي وقت پيش به اينجا آوردم و او در اين باشگاه پيشرفت حرفه‌اي و شخصي بسيار زيادي داشته است و امروز تبديل به يک بازيکن جهاني شده که شايسته چنين عنواني هم هست. اميدوارم که بتوانيم او را حفظ کنيم.

ونگر گفت: اگر من به جاي او بودم، خيالم آسوده بود و البته حالا هم خيالم آسوده است. اول از همه اين که وقتي روزنامه‌‌‌ها را باز مي‌‌کنيم، مي‌بينيم که باشگاه‌هاي زيادي به دنبال بازيکن ما هستند، اما بايد بگويم که هيچ کس تا پايان قراردادش آرسنال را ترک نمي‌کند و اين بدان معنا است که تصميم گيرنده اصلي باشگاه است.

سال گذشته سمير نصري وضعيت فعلي فان پرسي را داشت و سرانجام با يک قرارداد 25 ميليون پوندي به منچسترسيتي پيوست، اما سرمربي آرسنال معتقد است که وضعيت فان پرسي با نصري قابل مقايسه نيست. وي گفت: شرايط اين دو با يکديگر قابل مقايسه نيست. تمايل و آرزوي من اين است که بتوانيم با فان پرسي به توافق برسيم و او با تمديد قراردادش مدت بيشتري پيش ما بماند، اميدوارم که اين توافق حاصل شود. اما اگر اين چنين نيز نشود، يک فصل ديگر با او قرارداد داريم و از او مي‌خواهيم که تا پايان قراردادش در آرسنال بماند. با اين حال اميدوارم که حالت اول به وجود بيايد.

وي در پايان افزود: فکر مي‌کنم آنچه که براي ما اهميت دارد اين است که با فان پرسي به توافق برسيم تا خوشحال شود و تا پايان دوران بازي‌اش در آرسنال بماند.

14. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تساوي پرگل آرسنال با قناري‌ها در خانه

توپچي‌ها در زمين خودي ميزبان نوريچ سيتي بودند که در پايان ديدار نتوانستند از پس اين تيم برآيند.

آرسنال در هفته سي و هفتم ديدار هاي ليگ برتر انگليس در ورزشگاه امارات ميزبان نوريچ سيتي بودند که در اين فصل به سطح نخست فوتبال در انگليس بازگشته است.
    در اين ديدار ابتدا يوسي بنايون در دقيقه 2 و روي پاس توماس روسيچکي توانست دروازه ميزبان را باز کند. 10 دقيقه بعد وسلي هولاهان گل تساوي را وارد دروازه وويچ شزني کرد. گرنت هولت در دقيقه 27 گل برتري قناري‌ها را به ثمر رساند تا آرسنال در آستانه از دست دادن امتياز قرار بگيرد.
    در نيمه دوم الکس سانگ پاسي را براي رابين فن پرسي ارسال کرد تا وي در دقيقه 72 اميد را به هواداران آرسنال براي بدست آوردن پيروزي بازگرداند. فن پرسي که در اين فصل بسيار درخشان ظاهر شده در دقيقه 80 گل سوم توپچي‌ها را زد تا همه شاگردان آرسن ونگر را پيروز ميدان قلمداد کنند ولي استيو موريسون در فاصله 5 دقيقه مانده به پايان اين پيکار زيبا، بار ديگر بازي را به تساوي کشاند تا در پايان سهم هر تيم يک امتياز باشد.
    آرسنال با اين تساوي 67 امتيازي شد ولي در رتبه سوم جدول باقي ماند. اگر تاتنهام در ديدار بعدي خود بتواند استون ويلا را شکست دهد مي‌تواند جاي آرسنال در رده سوم را بگيرد. از سوي ديگر نوريچ که توانسته با ارائه بازي‌هاي درخشان خود را در ليگ برتر ماندني کند،‌ با 44 امتياز در رده سيزدهم باقي ماند.

16. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال 3 - 3 نوریچ

نیمه اول:
    بازی با پرس بسیار شدید یاران نورویچ آغاز شد اما این آرسنال بود که روی حرکت عالی بنایون به گل رسید. دقیقه 2، در میانه زمین توپ به روسیچکی رسید. او هم در سمت چپ بنایون را صاحب توپ کرد. بنایون وارد محوطه شد و با شوت کات دار و زیبای خود توپ را در کنج دروازه قرار داد.

دقیقه 6 بازیکنان نورویچ در سمت راست سانتر زمینی روی دروازه ارسال کردند و در حالی که توپ از همه گذشته بود، به هولت رسید اما شوت او به پای گیبز برخورد کرد و دور شد. دقیقه 12 نورویچ توانست یک گل را روی غافلگیری آرسنال جبران کند. در سمت چپ سانتر زمینی ارسال شد و باز هم در حالی که از همه بازیکنان آرسنال رد شده بود، به هولاهان رسید و او با هم یا یک بغل پا شوت زد که با اشتباه بسیار بد ژسنی توپ به درون دروازه رفت!

دقیقه 15 سانگ پاس در عمقی برای جروینیو انداخت اما در بین راه قطع شد و به رابین رسید اما شوت رابین با اختلاف زیاد به بیرون رفت. دقیقه 27 آرسنال باز هم غافلگیر شد!! روی یک ضد حمله سریع، بازیکنان نورویچ توپ را به میانه زمین آوردند و در موقعیت 2 به 3 توانستند توپ را به هولت بسپارند. او هم نزدیک محوطه در حالی که گیبز را در کنار خود میدید، شوت زد و توپ پس از برخورد به گیبز کمانه کرد و از بالای سر ژسنی که از دروازه بیرون آمده بود، به گل تبدیل شد!!

دقیقه 29 سانیا در سمت راست سانتری انجام داد اما در دهانه دروازه به رابین نرسید. پس از این حرکت در دقیقه 32 توپی از دروازه نورویچ برگشت داده شد و به سانیا رسید اما ناگهان سانیا بر روی زمین افتاد!! و پزشکان تیم او را با برانکارد به بیرون بردند. فرانسیس کوکلن به جای او وارد زمین شد.

دقیقه 37 جروینیو روی یک حرکت انفرادی در سمت چپ وارد محوطه شد و پاس بیرون خود را فرستاد اما شوت گیبز به بیرون رفت. دقیقه 40 بازیکنان نورویچ روی یک ضد جمله در سمت چپ سانتری زمینی ارسال کردند اما تکل کوکلن موجب شد اینتوپ به گل تبدیل نشود.

دقیقه 46 رابین در سمت راست و از زاویه بسته شوتی زد که دروازبان آن را مهار کرد و آخرین موقعیت این نیمه در دقیقه 49 توسط نورویچ شکل گرفت. آنها در سمت راست باز هم سانتر زمینی و دقیقی ارسال کردند اما در بین راه کوسیلنی آن را قطع کرد تا بازیکن نورویچ نتواند به آن ضربه بزند.
    نیمه دوم:
    آرسنال در این نیمه کنترل بازی را در اختیار داشت و موقعیت های گل بسیاری روی دروازه حریف خلق کرد اما باز گلرهای دو تیم تفاوت را رقم زدند.

در ابتدای نیمه دوم بازیکن شماره 10 نوریچ، جکسون، توپ را در قلب دفاع آرسنال پیش برد و با عبور از توماس ورمالن در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما ضربه آرام او به راحتی در اختیار ژسنی قرار گرفت.

دقیقه 57 ضربه ای ایستگاهی برای آرسنال شکل گرفت و توماس روسیچکی از سمت چپ آن را روی محوطه جریمه فرستاد اما ضربه سر بنایون را دروازبان نوریچ در اختیار گرفت. روی این صحنه کوسیلنی با 2 دست توسط دروازبان نوریچ بر زمین زده شد اما داور اعتقادی به پنالتی نداشت.

دقیقه 59 یوسی بنایون توپی را در سمت چپ به رابین ونپرسی داد که او را درموقعیت تک به تک قرار داد اما ضربه او را دروازبان نوریچ با پا برگشت داد.

دقیقه 66 بنایون توپ دیگری برای ونپرسی فراهم کرد اما شوت رابین با پای راست از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 71 آرسنال بازی را به تساوی کشاند. جروینیو توپی را از سمت چپ جلو برد و ان را پشت محوطه شش قدم ارسال کرد. توپ در یک رفت و برگشت پشت محوطه جریمه به الکس سونگ رسید. سونگ بار دیگر یک پاس منحصر به فرد پشت مدافعان برای ونپرسی فراهم کرد و رابین یک بار دیگر با بغل پای دقیق ضربه والی خود را وارد دروازه نوریچ کرد.

دقیقه 74 الکس چمبرلین توپی را از سمت راست روی محوطه جریمه سانتر کرد که در میانه راه به دست مدافع نوریچ برخورد کرد اما داور اعتقادی به پنالتی نداشت و کرنر اعلام کرد!!

دقیقه 76 شماک با یک و دوی خود توپ را به رابین ونپرسی سپرد اما ضربه بیرون پای رابین را دروازبان مهار کرد.

دقیقه 80 باز هم جروینیو در سمت چپ به توپ رسید. او توپ را پشت محوطه جریمه به روسیچکی داد و او نیز چمبرلین را دید. استوپ چمبرلین در یک رفت و برگشت پشت مدافعان مقابل ونپرسی قرار گرفت و رابین نیز با چرخشی سریع توپ را به سمت دروازه زد که به گل سوم آرسنال تبدیل شد.

گل برتری آرسنال دوام چندانی نداشت و در دقیقه 86 بار دیگر کار به تساوی کشید. باز هم پاس در عمقی برای موریسون ارسال شد. ژسنی که تا نیمه راه بیرون آمده بود پشیمان شد و به سمت دروازه بازگشت و همین موضوع فرصتی داد تا مهاجم نوریچ با یک ضربه دقیق دروازه را باز کند.

دقیقه 87 توماس روسیچکی پاس در عمقی به رابین ونپرسی داد اما ضربه رابین در موقعیت تک به تک باز هم توسط گلر نوریچ برگشت داده شد.

دقیقه 89 سانتری از سمت راست توسط چمبرلین به دهانه دروازه ارسال شد. ونپرسی در مقابل دروازه خالی قصد ضربه زدن به توپ را داشت اما توسط مدافع نوریچ شارژ شد و به داخل دروازه رفت. این یک پنالتی کاملا آشکارا بود اما داور مسابقه باز هم اعتقادی به پنالتی نداشت تا در یک نیمه 3 بار مانع گلزنی آرسنال شود.

دقیقه 90 شماک یک توپ دیگر را به داخل محوطه جریمه فرستاد اما ضربه پشت پای سونگ را باز هم گلر حریف برگشت داد.

دقیقه 92 کرنری از سمت راست ارسال شد. 2 ضربه پیاپی شماک و چمبرلین توسط گلر نوریچ برگشت داده شد و سپس ضربه سر گیبز باز هم در اختیار او قرار گرفت.

آرسنال برای پیروزی در این بازی تنها یک دروازبان نیاز داشت که به وظایف خود آگاه باشد!

18. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ظاهرا شانس به ما رو کرده چون امروز تیم های تعقیب کننده ما یعنی نیوکاسل و تاتنهام متوقف شدن نیوکاسل که دو بر صفر به من سیتی باخت و تاتنهام هم یک بر یک مساوی کرد واقعا اگه جایگاه سومی رو از دست بدیم و چلسی قهرمان لیگ قهرمانان بشه اونوقت سال بعد نمیتونیم تو لیگ قهرمانان شرکت کنیم!

الان دیگه سرنوشت دست خودمونه و باید بازی آخر رو ببریم یه خبر بد هم دارم اینکه باکاری سانیا مصدوم شد و یورو 2012 رو هم از دست داد و این اتفاق واقعا به تیم آرسنال و تیم ملی فرانسه ضربه میزنه!

20. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •