تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 456 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سانچز و بارسلونا در فصل آينده

تيم فوتبال اودينزه ايتاليا امسال توانست با به پايان رساندن فصل در مكان چهارم و حضور در رقابت‌هاي پلي‌آف چمپيونزليگ فصل آينده همه را شگفت‌زده كند. اودينزه در رسيدن به اين مكان دو ستاره را در جمع بازيكنان خود مي‌ديد. اگرچه آنتونيو دي‌ناتاله بود كه با زدن 28 گل آقاي گل فوتبال ايتاليا شد اما اين همبازي و ديگر ستاره اودينزه‌اي‌ها بود كه توانست تيتر همه خبرها را به خود اختصاص دهد.
    «الكسيس سانچز» مهاجم شيليايي اودينزه در فصل گذشته و سري a از بهترين‌هاي ايتاليا بود. اگرچه او در فصل 10-2009 ايتاليا نمايش‌هاي چندان خيره‌كننده‌اي نداشت و اكثرا به عنوان جانشين «سيمونه په‌په» وارد زمين مي‌شد،اما در فصل قبل شرايط كاملا متفاوت بود.
    توانايي كنترل توپ او حتي به هنگام دويدن با سرعت بسيار بالا از ويژگي‌هاي خوب اين بازيكن است كه از چشم «پپ گوارديولا» پنهان نماند. او بازيكن نترسي است كه قدرت دريبلينگ خوبي هم دارد. او يكي از بازيكناني بود كه در فصل گذشته سري a بيشترين تعداد خطا را روي او انجام دادند كه اين موضوع خود بيانگر خيلي چيزها است. سرعت خوب، شم گلزني بالا و پاس‌هاي دقيق هم از ديگر ويژگي‌هاي او هستند. حالا سانچز در آستانه توافق و انتقال قطعي به نوكمپ قرار دارد يكي از چيزهايي ديگر كه او را براي بازي در بارسلونا ايده‌آل مي‌كند سيستم بازي 3-3-4 بلوگرانا است. سيستمي ايده‌آل براي نوع بازي «الكسيس سانچز» او در اودينزه به عنوان فوروارد سمت راست و گاه به عنوان هافبك به ميدان مي‌رفت و البته هنگامي كه به عنوان فوروارد به زمين مي‌رفت كارايي بسيار بهتري داشت.
    آبي‌‌اناري‌ها حتي قبل از ديدارهاي جام‌جهاني بازي‌هاي سانچز را زيرنظر داشتند، اما پس از جام‌جهاني و به ويژه فصل خوب سانچز در اودينزه بود كه بارسلوني‌ها و چند باشگاه بزرگ اروپايي ديگر براي جذب قطعي او اقدام كردند. اما به نظر مي‌رسد بالاخره اين بارسا است كه قرارداد سانچز را با موفقيت به امضا خواهد رساند. البته بازي در بارسا براي سانچز هم شبيه يك رويا است در اين مطلب مي‌خواهيم نگاهي به آينده سانچز در بارسا و نوع بازي گرفتن از او در نوكمپ بپردازيم.

گزينه‌هاي سانچز در بارسلونا

1- فوروارد گوش راست
    اولين گزينه براي چگونگي حضور سانچز در تركيب بارسلونا به اين ترتيب خواهد بود كه او را در گوش راست خط حمله بارسا در كنار مسي در پيشاني خط حمله و داويد ويا در گوش چپ خط حمله ببينيم. به نظر مي‌رسد سانچز اين پست را بيشتر بپسندد چرا كه در اودينزه هم در همين پست به ميدان مي‌رفت هر چند اگر پپ گوارديولا تصميم بگيرد از سانچز در اين پست استفاده كند او بايد براي حضور ثابت در اين پست با ابراهيم افلاي و پدرو رقابت سختي داشته باشد . هر دوي اين بازيكنان ملي‌پوش و عالي هستند. پدرو هم تقريبا يك بازيكن ثابت شده در بارسا است، اما اگر گفته‌هاي مارچلو بيلسا كه گفته بود سانچز همين حالا هم از بهترين بازيكنان دنيا است پس او نبايد مشكلي براي حضور در تركيب داشته باشد. او بايد بتواند تركيبي كشنده با دني‌‌ آلوز و مسي بنا كند.

2- فوروارد گوش چپ
    مي‌بينيم كه گوارديولا در سمت راست خط آتش خود گزينه‌هاي زيادي دارد اما در سمت چپ چندان به اين صورت نيست. داويد ويا
    فوروارد سمت چپ بارسا در فصل گذشته بود كه توانست بهترين نمايش‌ها را براي بارسلونا داشته باشد و 23 گل بزند تا نشان دهد از آماده‌ترين‌هاي فوتبال دنيا است. اين امكان وجود دارد كه فصل آينده سانچز را در گوش چپ خط آتش بارسا ببينيم. اگرچه او راست پا است اما مسي هم كه در سمت راست خط حمله بارسا توپ مي‌زند چپ پا است. پيش از اين هم آنها رونالدينيوي راست پا را داشته‌اند كه در گوشه چپ خط حمله بارسا آتش‌بازي مي‌كرد.

3- فورواد مركزي
    گزينه ديگر پيش‌روي پپ گوارديولا اين است كه الكسیس سانچز را در پيشاني خط حمله بلوگرانا به كار بگيرد. هر چند احتمال اين خيلي كم است چرا كه اين پست قبلا به نام كس ديگري زده شده است. كسي كه بهترين بازيكن فوتبال جهان است ليونل مسي فوروارد مركزي بارسلونا است. مسي در فصل گذشته توانست در همه بازي‌ها 53 گل براي بارسا بزند كه واقعا آماري شگفت‌انگيز است. سانچز هم فوروارد است و مي‌تواند در پيشاني خط آتش بارسا بازي كند. او پتانسيل خوبي دارد اما هرگز نمي‌تواند جاي مسي را بگيرد. هر چند اين دو بازيكن مي‌توانند در جريان بازي جاي خود را با هم عوض كنند. اين مي‌تواند از گزينه‌هاي پيش روي پپ باشد.

4- روي نيمكت
    گزينه ديگر براي سانچز در بارسلونا اين است كه از او به عنوان ذخيره طلايي استفاده كنند. گفته مي‌شود اين فوروارد شيليايي با قيمت 40 ميليون يورو راهي نوكمپ خواهد شد. استفاده از او در بدو ورود شايد كمي براي سانچز سخت باشد. او بايد مدتي را كنار تيم سپري كند تا بتواند جايي در تيم براي خود دست و پا كند. البته سرعت خيلي خوب او و فرارهاي سريعش مي‌تواند براي تيم‌هاي خسته كشنده باشد. شايد اين بهترين گزينه براي شروع كار او در نوكمپ باشد او مي‌تواند در ابتدا به عنوان ذخيره طلايي به مدافعان خسته حريف در نيمه دوم يورش ببرد تا زماني كه بتواند جاي ثابتي از تركيب براي خودش دست و پا كند.

منبع : انجمن fcbarca.ir

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فرانک ریبری: من می توانم به خوبی مسی باشم

ستاره آرژانتینی بارسا نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لالیگا و چمپیونزلیگ داشت اما ریبری به دلیل مصدومیت های متعدد، فصل ناامیدکننده ای را در بایرن سپری کرد

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، اعلام کرد اگر در رقابت های فصل آینده مصدوم نشود، ثابت می کند که از لیونل مسی بهتر است.
    ستاره آرژانتینی بارسا نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لالیگا و چمپیونزلیگ داشت اما ریبری به دلیل مصدومیت های متعدد، فصل ناامیدکننده ای را در بایرن سپری کرد.
    با این وجود این ستاره سابق المپیک مارسی معتقد است می تواند به خوبی ستاره آرژانتینی باشد.
    او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اگر به آمادگی کامل برسم و با مربی رابطه خوبی داشته باشم، آنگاه می تواند به سطح مسی برسم. بی تردید می توانم چنین کاری را انجام دهم.
    در اولین فصل حضورم در بایرن، واقعا فوق العاده بودم. با این وجود مسی نشان داد که می تواند چنین فرمی را در 4-3 سال متوالی حفظ کند.
    اریک آبیدال در مورد بازی های او چیزهای زیادی به من گفت. او گفت که مسی از نظر ذهنی فوق العاده است و همیشه آرامش اش را حفظ می کند."
    ریبری همچنین در مورد یوپ هاینکس گفت:" با یوپ هاینکس، من همیشه احساس می کنم اتمار هتسفلد سرمربی تیم است. این شباهت زیادی با هم دارند. هاینکس هم مانند اتمار زیاد با بازیکنان صحبت می کند و به آنها اجازه می دهد در زمین آزاد باشند. چیزی که من به آن نیاز دارم تا نشان دهم از چه توانایی هایی برخوردارم."

4. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض عذرخواهی ژاوی از آرسنالی ها: قصد بی احترامی به کسی را نداشتم

ژاوی اخیرا اعلام کرده بود فابرگاس به او گفته که از بودن در آرسنال رنج می کشد زیرا دوست دارد به بارسا بپیوندد، اظهارنظری که آرسن ونگر را بسیار خشمگین کرد.

سایت گل- ژاوی، ستاره خط میانی بارسا، از باشگاه آرسنال به دلیل اظهارات اخیرش در مورد فابرگاس عذرخواهی کرد با این وجود مطمئن است که این ملی پوش اسپانیایی در همین تابستان به باشگاه کاتالانی خواهد پیوست.

ژاوی اخیرا اعلام کرده بود فابرگاس به او گفته که از بودن در آرسنال رنج می کشد زیرا دوست دارد به بارسا بپیوندد، اظهارنظری که آرسن ونگر را بسیار خشمگین کرد.
    ونگر اعلام کرد ژاوی به باشگاه آرسنال بی احترامی کرده اما ژاوی تاکید کرد که قصد ناراحت کرده توپچی ها یا مربی شان را داشته است.
    او امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی به خبرنگاران گفت:" من بسیار متاسفم. قصد من ناراحت کردن ونگر یا آرسنالی ها نبود.
    فابرگاس بی تردید بازیکن آرسنال است و با آنها قرارداد دارد.
    من قصد ندارم با کسی وارد جنگ لفظی شوم زیرا اساسا بیهوده است. من تنها به دنبال حضور فابرگاس در بارسا هستم زیرا می دانم او دوست دارد به اینجا بیاید.
    به نظر می رسد امسال آرسنالی برای فروش او مثل سال قبل سخت گیر نیستند. همه چیز به توافق دو باشگاه مربوط می شود زیرا او قرارداد دارد و بازیکن آرسنال است اما من خوش بینم که او امسال به نوکمپ خواهد آمد."

6. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا: «خرید یک مهاجم در تقدم قرار دارد.»

پپ گواردیولا تصدیق کرد با وجود اینکه علاقه وی برای جذب یک مهاجم بیشتر از جذب یک هافبک بود، باشگاه برای به خدمت گرفتن الکسیس سانچز (اودینزه) و سسک فابرگاس (آرسنال) متمرکز شده است؛ او همچنین اظهار کرد که تیمش مثل همیشه، برای ارائه بازیهای خوب مشتاق است.

پپ گواردیولا در اولین کنفرانس خبری خود در فصل 2011/12، درباره ترکیب تیم خود صحبتهایی ارائه داد. «با توجه به اینکه تعداد بازیکنان تیم ما در پست هافبک بیشتر از پست مهاجم هستند، خرید یک مهاجم در اولویت قرار دارد.» الکسیس سانچز و سسک فابرگاس تنها بازیکنانی هستند که گواردیولا صراحتا به نام آنها اشاره کرد و خوشامد گویی خود را درصورت پیوستن این دو بازیکن به بارسا اعلام کرد: «با توجه به گفته های آندونی - زوبی زارتا - سرمایه کافی برای خرید این دو بازیکن وجود دارد و ما برای به حقیقت پیوستن این امر تلاش خواهیم کرد.»

ویژگی های الکسیس

گواردیولا این بازیکن شیلیایی را این طور توصیف کرد که «او بسیار جوان است و می تواند در هر سه پست خط حمله بازی کند، و در هنگام دفاع و بازپس گیری توپ، مدافع خوبیست، سر بالا بازی می کند، می تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد و به من گفته شده که شخصیتی دوست داشتنی دارد.»

هر اتفاقی برای بویان که دوست دارد در جایی دیگر فوتبال بازی کند، بیفتد، الکسیس بیشتر از او بازی خواهد کرد؛ تیم بیشتر از همه چیز به یک بازیکن تراز اول در خط حمله احتیاج دارد. «در تیم بارسا ب هافبکهایی وجود دارند که در صورت نیاز میتوانند کمک حال تیم باشند؛ برای به دست آوردن هر چیز باید پول خرج کنیم، اما به یک مهاجم احتیاج فراوانی داریم.»

سسک، سازگار با تیاگو

او درباره سسک گفت: «سال پیش هم او را می خواستیم، اما آرسنال پیشنهاد ما را رد کرد؛ امسال آنها خواستار انجام این معامله هستند و ما برای رسیدن به توافق دوطرفه تلاش خواهیم کرد و تا آخرین لحظه دست از تلاش بر نخواهیم داشت.»

گواردیولا اشاره کرد که کاملا با تیاگو سازگار خواهد شد؛ «خط میانی پایه و اساس تیم ماست و هرگز در این پست بازیکنان خوب زیادی در یک برهه از زمان وجود نداشته اند؛ من هرگز به این امر فکر نکرده ام که در خط میانی از یک یا چند بازیکن به خصوص استفاده کنم. تیاگو آینده امید بخشی دارد؛ ما نهایت تلاش خود را خواهیم کرد و دقایقی را به او اختصاص خواهیم داد تا بتواند توانایی های خود را به نمایش بگذارد و سسک هم می تواند ما را در اجرای تاکتیک های متنوع یاری کند. یک فصل طولانی پیش رویمان قرار دارد.»

یک تیم جمع و جور

گواردیولا در مورد فعالیت های مابین بازیکنان و باشگاه این چنین برداشت کرده است که «سسک باید هر آنچه که آرسنال از او می خواهد را انجام دهد؛ قبلا گفته بودم که او به دلیل نگرانی از حاد شدن مصدومیتش تیم آرسنال را همراهی نکرد و زمانی که به سلامتی کامل برسد، برای تیمش بازی خواهد کرد. تنها کاری که ما برای آن تلاش می کنیم این است که اجازه او را از آرسنال بگیریم... زمانی که به فهرست بازیهای تیم نگاه می کنم، از تعداد بالای بازی ها وحشت زده می شوم؛ به تیم بزرگتری نسبت به تیم فعلی نیازمندیم و باید یک تیم جمع و جور داشته باشیم. باشگاه طی این مدت، فوق العاده کار کرده است.»

او در مورد همین زمینه اظهار کرد که پویول و آبیدال بهترین بازیکنان وی هستند؛ از اینکه کاپیتان تیم دوباره به سلامتی کامل رسیده است، خشنود و راضیست و در مورد بایکنان حاضر در کوپا آمه ریکا گفت که «آنها به کمی استراحت نیازمندند و هر زمان که بتوانند به تیم ملحق خواهند شد؛ دوست دارم دو یا سه هفته تعطیلات اضافی داشته باشند، و آخرین فرصت آنها برای حضور در تمرینات هشتم آگوست می باشد.»

انتظارات یکسان مثل همیشه

گواردیولا همچنین در مورد بازگشت به کار صحبتهایی ارائه داد: «اولین سال حضور من در این تیم با چهارمین سال یکسان نیست. انگیزه ها تغییر کرده اند، ما کمی آرام تر هستیم اما من مثل همیشه به کار خود علاقه دارم و بازیکنان هم مثل همیشه مشتاقند تا فوتبال زیبا به نمایش بگذارند ... همواره جا برای پیشرفت وجود دارد، همواره چیزهای زیادی وجود دارند که ما می توانیم در اجرای آنها بهتر کار کنیم. اگر در مورد این چیزها فکر نکنیم، هیچ علاقه برای ادامه کار باقی نخواهد ماند.»

8. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو در روز 20 ژولای

اوکی برای الکسیس

بارسا برای خوش آمد گویی به بازیکن جدید تا بسته شدن کامل قرارداد صبر میکند

1 میلیون یورو دیگر مشکلی نیست و تنها چیزی که نیاز است امضای قرارد داد میباشد

پپ "اولویت من خرید مهاجم است"

هر دوی آنها ، او (پپ) و زوبی منتظر نهایی شدن قرارداد الکسیس هستند

"الکسیس بسیار جوان است ، رقابت ایجاد میکند و میتواند در هز سه پست خط حمله بازی کند"

"ما تا سی و یکم آگوست برای بخدمت گرفتن فابرگاس وقت داریم"

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت در روز 20 ژولای

خرید های گواردیولا

سسک "خط هافبک نقطه ی قوت ماست ، ما سعی میکنیم او را تا سی و یکم آگوست بخدمت بگیریم"
    "او نباید در برابر آرسنال قرار بگیرد ، زیرا من دوست ندارم کسی با من چنین کاری را انجام دهد"

الکسیس " او بسیار شبیه به بازیکنی است که ما بدنبالش میگردیم " "او میتواند در سه پست بازی کند و او پسر خوبی است"

مذاکرات "بخدمت گرفتن یک مهاجم در اولویت قرار دارد اما پول کافی برای بخدمت گرفتن هر دوی آن ها (مهاجم و هافبک) وجود دارد "

نیمار :" من میخواهم در سانتوس بمانم"

10. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاندیدهای دریافت جایزه بهترینهای لالیگا معرفی شدند :

بهترین دروازه بان : کاسیاس ، والدس ، ده خ آ
    بهترین مدافع : آبیدال ، آلوز ، مارسلو
    بهترین هافبک : ژاوی ، ژابی آلونسو ، خاوی مارتینز (بیلبائو)
    بهترین هافبک هجومی : اینیستا ، اوزیل ، بورخا والرو (ویارئال)
    بهترین مهاجم : مسی ، رونالدو ، آگرو
    پدیده ی سال : آنتوین گریزمان (سوسیه داد) ، ایکر مونیان (بیلبائو) ، روبن پرز (دپورتیوو)

همچنین سه تن از بازیکنان بارسای ب کاندید دریافت بهترینهای لالیگای ب شدند.بارترا (مدافع) ، سرگی روبرتو (هافبک هجومی) و جاناتان سوریانو (مهاجم)

انتخاب های نهایی پس از رای گیری از مربیان و کارشناسان مشخص خواهد شد.

12. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتور روز اسپورت

گواردیولا هنوز به آمدن سسک اعتقاد دارد

"برای بخدمت گرفتن سسک هنوز تا 31 آگوست وقت داریم ، پس شما میتوانید صبر و شکیبایی خود را زیاد کنید چرا که این خیلی طولانی خواهد بود "

کاریکاتور روز ال موندو

گواردیولا سعی میکند قیمت سسک را کاهش دهد

"اولویت من خرید مهاجم است"

14. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خوسه آنخل : رم را به بارسلونا ترجیح دادم

ستاره اسبق اسپورتینگ خیخون اعلام کرد بین دو پیشنهاد بارسا و رم ترجیح داد فصل آینده پیراهن باشگاه ایتالیایی را بر تن کند

سایت گل - خوسه آنخل مدافع باشگاه رم اعلام کرد می توانست بارسلونا را برای ادامه فوتبالش انتخاب کند اما ترجیح داد در ایتالیا بازی کند.
    مدافع 21 ساله و اسبق اسپورتینگ خیخون سه شنبه رسما به رم پیوست. او می گوید پپ گواردیولا نیز خواهان جذب او بود اما حضور لوئیس انریکه در رم و علاقه او باعث شد رم را انتخاب کنم.
    " می دانستم بارسلونا خواهان جذب من است اما علاقه باشگاه رم بسیار بیشتر بود و اکنون خوشحالم که به این تیم ایتالیایی پیوستم و می خواهم تمام توانم را برای این تیم بگذارم."
    "رم باشگاهی بزرگ با بازیکنان مطرح است. از اینکه به این تیم پیوسته ام بسیار خوشحالم."
    "لوئیس انریکه سرمربی فوق العاده ایست که فوتبال را خیلی خوب می فهمد. امیدوارم بتوانیم تمام ایده های او را در زمین پیاده کنیم."
    جزئیات قراردادی که آنخل با رم به امضا رساند هنوز فاش نشده است.

---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:20 AM ----------

بارسا قرارداد آبيدال را تمديد مي‌كند

قرارداد اين مدافع 32 ساله تا پايان فصل آينده اعتبار دارد و سران باشگاه کاتالاني پيشنهاد اوليه تمديد قرارداد را به وي ارائه کرده‌اند و قصد دارند وي را تا سال 2014 در اين باشگاه نگه دارند. البته ممکن است آبيدال تا آن زمان نتواند باشگاه را همراهي کند زيرا احتمال به خطر افتادن سلامت وي نيز وجود دارد. ...

آندوني سوبيسارتا مسئول نقل و انتقالات باشگاه در اين خصوص گفت: توافق اوليه در مورد اين قرارداد چيزي است که ما را به ادامه گفت‌وگوها اميدوار مي‌کند. براي رسيدن به توافق نهايي بايد کمي صبر کرد تا به نتيجه رسيد.

آبيدال تاکنون 98 بازي براي بارسا انجام داده، ولي هنوز نتوانسته گلي را در اين تيم به ثمر برساند.

16. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا مدال طلای پارلمان را در 8 سپتامبر دریافت خواهد کرد.

همانطور که توسط رئیس پارلمان کاتالونیا، نوریا ده گیسپرت اعلام شده بود، جوزپ گواردیولا به عنوان یکی از اعضای روز جشن ملی کاتالونیا مدال طلای پارلمان را دریافت خواهد کرد.

نوریا ده جیسپرت در نیمروز سه شنبه این جمله را بیان کرد و اظهار داشت که جوزپ گواردیولا تحت حمایت کامل پارلمان قرار گرفته است.

این جایزه به سرمربی بارسا داده خواهد شد «به دلیل حرفه اش به عنوان یک ورزشکار نخبه، به خاطر موفقیتی که به عنوان یک سرمربی به دست آورده که به سود کاتالونیا و مردمش نیز می باشد.» وی در ادامه افزود: «کارهایی که او انجام داده بسیار قابل تقدیر است روحیه ورزشکاری، کار تیمی، تلاش و کسب موفقیتهای شخصی. تمام اینها نه تنها برای یک فرد بلکه برای همه بسیار ارزشمند می باشند.»

این جایزه از سال 2000 به افرادی تعلق میگیرد که مردم به او علاقه و توجه بسیاری داشته باشند. نام جوزپ گواردیولا به لیستی که همچنین شامل نامهایی چون: شامل کشیش دزموند توتو، میگل باتلوری وابسته به یسوعیون، ارنست لوچ اقتصاد دان، فرانسسک وندرل نماینده سازمان ملل، یوردی ساوال موسیقی دان، مونتسرات تروتا رئیس بنیاد سندروم دان، ادولف پرز اسکویول برنده جایزه نوبل، گروه ستز جوگز، روسر کاپدویلا (تصویرگر) می باشد، اضافه میشود.

مترجم: مسعود مسکنی / FCBarcelona.ir

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •