تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 339 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خرید جدید استقلال از مصر می‌آید/ابراهیم سعید:پیشنهاد ایرانی‌ها را به صورت جدی بررسی می‌کنم

به نوشته سایت کوره استقلال تهران رسما برای جذب "ابراهیم سعید" با ستاره سابق الاهلی وارد مذاکره شده است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته سایت کوره، ابراهیم سعید ستاره سابق الاهلی و الزمالک و الاسماعیلی و کنونی تیم الاتحاد السکندری مصر روز گذشته (سه‌شنبه) نمابر رسمی از سوی باشگاه استقلال ایران برای حضور در این تیم دریافت کرده است.
    ابراهیم سعید در گفت‌وگو‌ با سایت کوره گفت: پیشنهاد استقلال ایران را به طور جدی بررسی خواهم کرد. از پیشنهاد آن‌ها خوشحال شدم. استقلال از بزرگ‌ترین باشگاه‌های ایران به شمار می‌آید و طرفداران زیادی دارد. این تیم در لیگ قهرمانان آسیا بازی می‌کند و این بهترین فرصت برای خودنمایی و عرض اندام است.
    وی افزود: دو روز پیش از یونان برگشتم می‌خواستم با تیم کاوالا که در رده هفتم لیگ یونان قرار دارد، قرارداد امضا کنم. اما با این تیم در بندهای قرارداد اختلاف پیدا کردیم و در نهایت به توافق نرسیدم چرا که این باشگاه یونانی از من می‌خواست چنانچه در خلال دوران قرارداد با مصدومیت مواجه شوم، خودم هزینه آن را تقبل کنم که من مخالفت کردم و به مصر برگشتم.
    ابراهیم سعید ۳۱ ساله که در پست هافبک بازی می‌کند، بعد از اعلام ترک باشگاه الاتحاد با پیشنهادهای زیادی را از باشگاه‌های داخلی و خارجی روبه‌رو شده است.

bordobakht

2. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ناصر ابراهیمی: رحمتی شاهکار تیم استقلال بود

کارشناس فوتبال ایران گفت: مهدی رحمتی دروازه بان استقلال در دیدار روز گذشته ۱۷ مرداد تیم های استقلال تهران در مقابل داماش گیلان شاهکار بود و به حق، وی به تنهایی در مقابل گیلانی ها، یک تیم بود. ناصر ابراهیمی، کارشناس فوتبال ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:به عقیده من بازی استقلال و داماش یکی از بهترین بازی های خوب بود که تاکنون در این فصل برگزار شده و هر دو تیم با جرات و جسارت فراوان بازی کردند و هافبک های هر دو تیم یکدیگر را به خوبی مهار می کردند و در برخی اوقات هافبک‌های تیم گیلانی به هافبک های تیم پایتخت غلبه می کردند و بازیکنان تیم داماش برای به ثمر رساندن گل فرصت های زیادی داشتند اما در مقابل مهدی رحمتی شاهکار کرد و خود به تنهایی در مقابل گیلانی ها یک تیم بود و در پاره‌ای از اوقات تعجب من را بر می انگیخت و با توجه به توپ های خوبی که می گرفت شگفتی ساز شده بود.
    وی تصریح کرد: البته نباید از بازی خوب داماش به سادگی گذشت زیرا آنها بدون توجه به نام استقلال توانستند بازی خوبی را به نمایش بگذارند اما بدشانس بودند که رحمتی یکی از شب های خوب خودش را در این بازی می گذراند

زندی: از پنج شنبه تمریناتم را آغاز می کنم

فریدون زندی، هافبک چپ تیم استقلال با مصدومیت روبرو شد، این بازیکن که قرار بود به ترکیب آبی ها از ابتدای لیگ اضافه شده و به میدان برود، نتوانست تیم را همراهی کند و صحبتهایی در خصوص انتقاد مربیان از وی مطرح شد، اما زندی این اخبار را تکذیب کرد. فریدون زندی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:شرایط تیم استقلال، ایده‌ آل است و این تیم به هیچ بازیکنی متکی نیست، من هم جزو همین بازیکنان هستم.
    وی افزود: با اینکه خیلی ها قصد دارند از ابتدای حضورم در استقلال حاشیه سازی کرده و اعلام کنند، مربیان به دلیل مصدومیت از من انتقاد کردند، اما باید بگویم که این اتفاق رخ نداده است و هیچ کدام از مربیان در این خصوص حرفی به من نزدند.
    زندی تصریح کرد:هیچ کس به این مسائل انتقادی ندارد زیرا آنها می دانند که من در تمرینات استقلال مصدوم شدن و قرار نیست که در این خصوص مورد انتقاد قرار بگیرم.
    هافبک آبی ها خاطرنشان کرد: تمریناتم را در پنج شنبه آغاز می کنم و می توانم برای دیدار هفته چهارم آماده شوم، در استقلال شرایط بسیار خوبی دارم و این مسئله به ما کمک می کند که مس کرمان را هم شکست دهیم./م

bordobakht

4. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فیلم ناصر حجازی، به جای فیلم استقلال ساخته می شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل از یک مقام مسئول حاضر در باشگاه استقلال،مسئولان این باشگاه تصمیم دارند تا مستند زندگی ناصر حجازی را ساخته و برای اکران در پرده های سینما، مجوز رسمی این فیلم را دریافت کنند.
    گفتنی است، پس از حضور آتیلا حجازی به عنوان مربی در تیم استقلال به جای ناصر حجازی، مسئولان این تیم، شرایط را مورد بررسی قرار دادند تا برای ساخت مستند ناصر حجازی اقدام کنند.
    شایان ذکر است، پیش از این قرار بود، فیلم استقلال توسط مستند سازان در فصل جدید ساخته شود، اما بنا به تصمیم جدید مسئولان، قرار است مستند زندگی نامه حجازی جانشین فیلم استقلال شود./

bordobakht

6. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اظهارنظری در مورد فینال جام حذفی سال ۸۶ نکرده‌ام

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از خبرگزاری از ایسنا فرهاد مجیدی با تکذیب مصاحبه منتشر شده توسط یکی از روزنامه های ورزشی امروز با عنوان " حرف های مایلی کهن را در مورد فینال جام حذفی تایید می کنم" گفت: من در مصاحبه ام کلیت حرف های آقای مایلی کهن را تایید کرده و اظهارنظری درباره موضوع فینال جام حذفی نداشته ام..

8. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دومین اشتباه تاثیر گذار در دومین بازی

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در حالیکه تنها چند روز از هفته اول لیگ یازدهم و بحث اشتباه کمک داور در آفساید اعلام کردن گل آرش برهانی که به تایید تعدادی از کارشناسان از جمله هوشنگ نصیر زاده رسید، تیم فوتبال استقلال در دومین مسابقه خود در لیگ یازدهم نیز از نظر کارشناسان از داوری متضرر شد و پنالتی مسلم رخ داده بروی فرهاد مجیدی از سوی داور اعلام نگردید.
    باشگاه استقلال ضمن خسته نباشید و ادای احترام به جامعه شریف داوری امیدوار است از این پس کمتر شاهد وقوع اشتباهات سهوی داوری بر علیه پر افتخارترین تیم ایران در قاره کهن باشد.

10. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حسین کاظمی: دوبار مذاکره کردم بروم پرسپولیس/ استقلال ارث پدری نیست/ کار با دایی حال می دهد

حسین کاظمی به تیم علی دایی رفته تا بازگشتی دوباره به روزهای موفق داشته باشد.
    مهدیه جباری :حسین کاظمی ؛ این اسم تا همین سال قبل یکی از سمبل های استقلال محسوب می شد اما دیگر کمتر استقلالی هست که این نام را بخواند. او متهم است. متهم به رفتن دنبال پول و البته از سر گذراندن فصلی تماما ناکام در استیل آذین. او در فصل نقل و انتقالات تا یک قدمی پرسپولیس هم رفت تا شوک به استقلالی ها را بیشتر از قبل هم کند اما حالا در تیم علی دایی یعنی راه آهن بازی می کند.
    از راه آهن شروع کنیم.
    راستش خوشبختانه این بازی دوم توانستیم یک امتیاز حساس را از ملوان بگیریم. در مجموع مشکل تیم این است که خیلی دیر استارت زدیم . با این وجود بد هم نبودیم در این دو هفته. نتایج قابل قبولی گرفتیم و فکر می کنم روز به روز هم بهتر می شویم. راه آهن تقریبا شالوده اصلی تیمش را حفظ کرده اما تیم ما کمی جوان است اما انصافا گروه خوبی را داریم. به خصوص که با علی دایی کار می کنیم.
    چطور شد که آمدی راه آهن.
    اول از همه دلیلش علی دایی بود. وقتی او به این تیم آمد و پیشنهاد داد ،برایم این پیشنهاد خیلی ارزش داشت و بعد اینکه با آقای انصاری فرد حرف زدم و توافق کردیم. این طوری شد که آمدم اینجا .
    واقعا می خواستی قبل از راه آهن به پرسپولیس بروی؟
    بله من دو جلسه هم با آنها داشتم. با هم نشستیم و حرف زدیم . قرار شد بروند رضایتنامه ام را از استیل آذین بگیرند و یک پولی برای رضایتنامه بدهند که موفق به این کار نشدند. بعد هم وقتی پیشنهاد استیل آذین رسید ، نتوانستم نه بگویم.
    واقعا می خواستی به پرسپولیس بروی؟
    وقتی مذاکره کردم یعنی می خواستم این کار را بکنم.
    و بعد که پیشنهاد دایی رسید؟
    واقعا برایم جذاب بود که یکبار دیگر با دایی کار کنم. علی دایی کسی بود که از من در ترکیب تیم ملی استفاده می کرد .و تقریبا دو سال خوب را با هم سپری کرده بودیم. واقعا کار با علی دایی یک افتخار است. کلا کار کردن با علی دایی جذابیت ویژه ای دارد. جسابی حال می دهد.
    البته کار سختای دارید با این تیم جوان.
    تیم جوانی داریم. خیلی از بچه ها توانستند برای اولین بار در لیگ بازی کنند و خودشان را به ترکیب تیم تحمیل کنند اما حالا که دایی به آنها میدان داده باید بتوانند جواب اعتمادش را بدهند. این یک فرصت بزرگ است که نصیب شان شده.
    چه خبر از استقلال؟
    فقط نتایج بازی های شان را دنبال می کنم. همین قدری که وقت داشته باشم که بازی ها را ببینم یا اینکه اخبارشان را بخوانم. الان که همه فکرم روی راه آهن متمرکز شده.
    چطور شد که از این تیم دور شدی؟
    یکسری سوء تفاهم بین من و آقای واعظ بود که البته خیلی وقت است حل شده اما به هر حال استقلال که ارث پدری نیست. نباید انتظار داشت همیشه در این تیم بازی کنی. از این تیم جدا شدم و بعد هم که این فصل ، فرصت برگشت نبود.
    و فکر می کنی حسین چه وقت دوباره آن کاظمی ۲ سال قبل می شود؟
    من سال قبل را ناموفق بودم. یک مقدار به زمان نیاز دارم تا دوباره به فرم ایده آل برگردم. در استقلال که بازی می کردیم به من آزادی عمل زیادی داده می شد و برای همین به عنوان هافبک دفاعی هم می توانستم گل بزنم اما سال قبل شرح وظایفم فقط کارهای تخریبی بود. امیدوارم امسال در راه آهن بتوانم گل هم بزنم.
    ۴۱۴۱

bordobakht

12. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

پ.ن نمیدونم چرا حس میکنم میخواد بپیچونه
    چی شد تا ساکت استعفا داد یادش افتاد همچین کاری کنه؟
    اگه بره و موندگار بشه هم خیالی نیست استقلال خیلی بزرگتر از این حرفاست
    برایه این همچین احساسی کردم چون سپاهانیا خیلی گفتن اسمشو هم تویه لیگ و هم اسیا رد کردیم.خسرو هم اگه بندی تو قراردادش بوده که بدونه پول میتونه رضایتنامه بگیره چرا گفته میخوام خودم پولشو بدم؟
    امیدوارم اقدام نکردنه خسرو برایه سقفه قرارداد باشه نه چیزه دیگه
    خسرو ماله استقلاله و ما هم خیلی دوسش داریم ولی.......
    امیدورام همچین اتفاقی نیابته و این جریان رد کردن اسمش هم یه بازی مطبوعاتی باشه ...
    خسرو یه بار رفت و موقع برگشتش اینجوری استقبال و تشویق شد ...
    خیلی بعیده که بخواد دور بزنه .

یه پیشنهادیم میدم که به سبک انجمن آبیته به بازیکنا بعد از هر بازی نمره بدیم:

(10: شاهکار / 8: عالی / 6: خوب / 4: متوسط / 2: ضعیف / 0: بی ارزش)
    سیدمهدی رحمتی: 10
    پژمان منتظری: 6
    حنیف عمران زاده: 6
    علی حمودی: 3
    جواد شیرزاد: 3
    آندرانیک تیموریان: 7
    کیانوش رحمتی: 6
    مجتبی جباری: 5
    ولید علی: 3
    فرهاد مجیدی: 9
    آرش برهانی: 4
    مهدی امیرآبادی: 3
    موافقم
    استقلال 1 - داماش 0

سیدمهدی رحمتی: 9
    پژمان منتظری: 5
    حنیف عمران زاده: 4
    علی حمودی: 4
    جواد شیرزاد: 4
    آندرانیک تیموریان: 8
    کیانوش رحمتی: 7
    مجتبی جباری: 6
    ولید علی: 3
    فرهاد مجیدی: 9
    آرش برهانی: 5
    مهدی امیرآبادی: 4

14. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

16. 6 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

توی بعضی سایتها خبری بود که هوادارای استقلال پارچه نوشته ای رو برای فرهاد نوشتن که فلان بوده و نمی دونم عکس العمل هایی هم در بر داشت !
    سوژه این بوده:

18. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کدوم جایگاه بودی داداش؟
    طبقه دو بودیم ما.
    انصافا نمره ي شيرزاد بايد حداقل 6 ميبود ... خيلي خوب دفاع كرد و با اينكه وليد كلا تو باغ نبود سعي داشت از چپ هم حمله كنه. نذاشت مهدوي كيا زياد كار خاصي كنه بجز يكي 2 ارسال جلوي چند حملش رو گرفت و زودتر سر زد و بلوك كرد توپ هاش رو.

برهاني هم خوب بودش ... خوب دويد تو زمين.
    شیرزاد خیلی هم چشمگیر نبود. یه حمله هم انجام نداد. 1-2 بار هم بیشتر جلوی مهدوی کیا خوب دفاع نکرد. مهدوی کیا دیگه نصف گذشته اش هم نیست که بخواد خیلی دردسر ساز باشه که شیرزاد کار بزرگی انجام داده باشه. مهدوی کیا فقط کرنر هاش باقی مونده از دوران اوجش.
    برهانی که کلاَ توپ از دست داد. 4 زیادشم بود.

20. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •