بازی روز 10 سپتمبر 2011 (شنبه) ساعت 5.30 به وقت انگلیس و فکر کنم ساعت 9 به وقت تهران تو ورزشگاه ریبورد در بولتون برگزار میشه
بازی روز 10 سپتمبر 2011 (شنبه) ساعت 5.30 به وقت انگلیس و فکر کنم ساعت 9 به وقت تهران تو ورزشگاه ریبورد در بولتون برگزار میشه
داوید دخه آ: انتقادات من را نگران نمی کند
دخه آ که در تابستان به عنوان جانشین فن در سار به الدترافورد پا گذاشت، در دیدارهایی که تاکنون برای شیاطین سرخ به میدان رفته، پر اشتباه بوده
سایت گل - داوید دخه آ، دروازه بان جدید منچستریونایتد، تاکید کرد که انتقادات تاثیر زیادی روی عملکردش نخواهد داشت.
دخه آ که در تابستان به عنوان جانشین فن در سار به الدترافورد پا گذاشت، در دیدارهایی که تاکنون برای شیاطین سرخ به میدان رفته، پر اشتباه بوده و تقریبا در همه این بازی ها، روی اشتباه او دروازه تیمش باز شده است.
با این وجود او معتقد است چنین انتقاداتی بعد از اشتباهات بزرگ طبیعی است.
او در پاسخ به خبرنگار نشریه آ. اس در مورد اینکه آیا این انتقادات باعث نگرانی اش می شود، گفت:" نه، فکر می کنم این اتفاق طبیعی است. وقتی اشتباه می کنید، حتی اگر تعدادشان کم باشد، رسانه ها حق دارند انتقاد کنند. دروازه بان ها همیشه زیر ذره بین هستند.
آنچه اتفاق افتاد، طبیعی است و اتفاق بدی رخ نداده است. اکنون به من بستگی دارد که این نظرات منفی را تغییر دهم و آنها را وادار کنم من را ستایش کنند.
می خواهم در هر تمرین و در هر بازی پیشرفت کنم اما برای رسیدن به این هدف باید به توانایی هایم ایمان داشته باشم و نشان دهم که چه کارهایی می توانم برای تیم انجام دهم."
لینک منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشلی یانگ: امیدوارم همکاری ام با وین رونی بهتر و بهتر شود
این دو ستاره ملی پوش در دو دیدار اخیر سه شیرها و همچنین سه بازی یونایتدها در لیگ برتر بسیار عالی کار کردند و در مجموع در این دیدار 5 دیدار، 11 بار گلزنی کردند
سایت گل - اشلی یانگ، ستاره منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس، اظهار امیدواری کرد که همکاری خوبش با وین رونی در تیم ملی در رقابت های باشگاهی نیز ادامه پیدا کند.
این دو ستاره ملی پوش در دو دیدار اخیر سه شیرها و همچنین سه بازی یونایتدها در لیگ برتر بسیار عالی کار کردند و در مجموع در این دیدار 5 دیدار، 11 بار گلزنی کردند.
اکنون یانگ امیدوار است که این درک متقابل در ادامه فصل بهتر شود.
او در گفتگو با نشریه سان گفت:" ما می توانیم این رابطه را در باشگاه هم ادامه دهیم. با شروعی که در این فصل داشتیم، تا همین جا هم عملکرد بسیار خوبی داشتیم.
من از چنین شروعی بسیار خوشحالم. البته فقط سه بازی سپری شده و هنوز راهی طولانی در پیش است.
اگر ما بتوانیم این همکاری را در منچستریونایتد ادامه دهیم، مطمئنم که می توانیم برای انگلیس هم بهتر کار کنیم."
لینک منبع خبر:
اوون : ما از بارسا نمی ترسیم
مایکل اوون قاطعانه می گوید که منچستر هیچ ترسی از بارسلونا ندارد و آنها اماده هستند تا عنوان قهرمانی اروپا در فصل جدید رو به دست بیاورند
یونایتد با 9 امتیاز اختلاف نسبت به چلسی در فصل گذشته قهرمانی لیگ برتر رو به دست آورد ولی در فینال لیگ قهرمانان در مقابل بارسلونا 3-1 شکست خورد غول های کاتالان علاقه شدیدی برای رسیدن به مونیخ در سال آینده وحفظ عنوان قهرمانی دارند اما اوون در صحبت با مجله inside united گفت اگر قرار باشد ما دوباره در فینال با بارسلونا بازی کنیم قطعا ما نمایش متفاوتی خواهیم داشت
با وجود اینکه در اون بازی تفاوت زیادی بین دو تیم بود ولی ما از بازی که در ومبلی انجام دادیم هیچ شرمی نداریم و از بازی دوباره با انها هیچ ترسی نداریم اما فکر میکنم که اگه قرار باشد دوباره با انها روبه رو شویم باید رویکرد متفاوتی نسبت به اون بازی داشته باشیم اوون بی صبرانه منتظر سفر هفته آینده به بنفیکا است مهاجم کهنه کار یونایتدها که تجربه زیادی در مسابقات اروپایی دارد معتقد است است که سرالکس فرگوسن می تواند به راحتی خاطرات بازی با بارسا را کنار گذاشته و تمرکز خود را روی مسابقات این فصل بذارد او همچنین افزود : من نمیتوانم صبر کنم زیبایی بازی برای یک باشگاهی مانند منچستر اینست که شما فرصتی پیدا کنید که بتوانید برای پیروزی در هر مسابقه بخشی از تیم باشید ما باید انچه که در سال گذشته اتفاق افتاد رو کاملا فراموش کنیم ما حالا دوباره شروع کرده ایم و هدفمان پیروزی در همه مسابقات است
نگاهی به آمار و ارقام جدال بولتون - یونایتد
یونایتد شنبه شب از ساعت 21 به وقت تهران در هفته چهارم لیگ برتر به مصاف بولتون خواهد رفت ، این دیدار در ورزشگاه ریباک برگزار خواهد شد ، در ادامه گزارشی از آمار و ارقام این دو تیم را دنبال خواهیم کرد
" پیش بازی "
نگاهی به آمار و ارقام از دید سایت یورواسپرت
- من یونایتد 199 بازی خارج از خانه در لیگ برتر را با برد پشت سر گذاشته است ، این بهترین آمار در بین تیم های لیگ برتری است
- از آخرین بازی که بولتون با تساوی از زمین بازی خارج شد ، 13 بازی میگذرد ، آنها در این مدت 4 برد و 9 شکست کسب کردند .
- دیوید دی هیا با 17 save در بین تمامی دروازه بانان حاضر در لیگ برتر دارای بهترین رکورد تا به اینجا فصل است .
- بولتون در این فصل از لیگ برتر بیشترین درصد شوت به سمت دروازه حریفان را داشته اند .
- من یونایتد در این فصل از لیگ برتر در رتبه از لحاظ گلزنی بازیکنان متفاوت قرار دارد ، آنها 6 گلزن تا به اینجا در ترکیب خود داشته اند .
- یونایتد در 5 بازی از 8 بازی آخر خود مقابل بولتون در لیگ برتر هیچ کارتی دریافت نکرده است .
- بولتون فقط 1 بازی از 17 بازی اخیر خود در لیگ برتر مقابل یونایتد را با پیروزی پشت سر گذاشته است .
- یونایتد با به ثمر رساندن 3 گل با ضربه سر ، بهترین آمار در بین تیم های لیگ برتر داراست .
- فقط 1 بار ، بولتون موفق به زدن 7 گل یا بیشتر بعد از برگزاری 3 بازی از شروع لیگ شده بود ، زدن 8 گل در فصل 2001-2002
میانگین گلهای وین رونی در لیگ برتر در ماه سپتامبر 0.14 به ازای هر بازی است ، رکورد او در ماه می 0.09 است .
سامان جان، حتما منبع خبر و مقاله (حتی اگر نویسندش خودت هستی) ذکر کن./ مرسی
الکس فرگوسن: دنی ولبک هفته آینده به تمرینات برمی گردد
ولبک که در دیدار مقابل آرسنال، اولین گل تیمش را به ثمر رساند، پس از آن دچار مصدومیت شد و برای دو هفته ای از میادین دور بود
سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد دنی ولبک، مهاجم جوان این تیم، هفته آینده به تمرینات باز خواهد گشت.
ولبک که در دیدار مقابل آرسنال، اولین گل تیمش را به ثمر رساند، پس از آن دچار مصدومیت شد و برای دو هفته ای از میادین دور بود. اما روند بهبودی اش بسیار خوب بود و به زودی می تواند به ترکیب تیم برگردد.
البته او نمی تواند در دو دیدار این هفته یونایتدها مقابل بولتون در لیگ برتر و بنفیکا در چمپیونزلیگ به میدان برود اما فرگوسن امیدوار است این بازیکن جوان خیلی زود شرایط بازی را پیدا کند.
سرمربی اسکاتلندی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دنی پیشرفت خوبی داشته است. مصدومیت او به اندازه ای که فکر می کردیم، نیست و از هفته آینده در تمرینات تیم شرکت می کند."
فرگوسن همچنین تایید کرد که آنتونیو والنسیا مصدومیتش را پشت سر گذاشته و از این هفته می تواند برای یونایتدها به میدان برود اگرچه نمانیا ویدیچ و رافائل همچنان دور از میادین خواهند بود.
لینک منبع خبر:
کریس اسمالینگ: می خواهم تا پایان دوران حرفه ای ام در منچستریونایتد بمانم
این مدافع 21 ساله که تابستان گذشته از فولام به منچستریونایتد پیوست و در اولین فصل حضورش در این باشگاه، بازی های بسیار خوبی ارائه داد
سایت گل - کریس اسمالینگ، مهاجم جوان منچستریونایتد، اظهار امیدواری کرد که تا پایان دوران حرفه ای اش در الدترافورد بماند.
این مدافع 21 ساله که تابستان گذشته از فولام به منچستریونایتد پیوست و در اولین فصل حضورش در این باشگاه، بازی های بسیار خوبی ارائه داد و حتی به ترکیب اصلی تیم ملی انگلیس راه پیدا کرد.
او اکنون امیدوار است مانند رایان گیگز و پل اسکولز تا پایان دوران حرفه ای اش در منچستریونایتد بماند.
او در گفتگو با منچستر اینساید گفت:" من به آینده دور و دراز فکر نمی کنم اما واقعا دوست دارم بقیه دوران حرفه ای ام را در منچستریونایتد سپری کنم.
می خواهم بازی های بیشتر و بیشتری برای این تیم انجام دهم و جزئی از این باشگاه باشم.
از هر دقیقه بازی برای این تیم لذت می برم. سرمربی اعتماد کامل به من دارد و من می خواهم به اعتماد او پاسخ بدهم."
لینک منبع خبر:
روند خوب و سریع بهبودی مصدومیت ولبک, آمادگی هرناندز برای بازی مقابل بولتون, بازگشت آنتونیو والنسیا
انتظار می رود که دنی ولبک در هفته اینده به تمرینات بازگردد این در حال است که انتونیو والنسیا نیز به ترکیب یونایتدها بازگشت است و آماده برای بازی شنبه مقابل بولتون استانتظار می رود که دنی ولبک در هفته اینده به تمرینات بازگردد این در حال است که انتونیو والنسیا نیز به ترکیب یونایتدها بازگشت است و آماده برای بازی شنبه مقابل بولتون است مهاجم یونایتد دنی ولبک هفته پی در جریان بازی ّبا آرسنال از ناحیه همسترینگ پا دچار اسیب دیدگی شد و دو بازی تیم انگلیس مقابل بلغارستان و ولز در چارچوب رقابت های مقدماتی یورو 2012 رو از دست داد با این حال جوان 20 ساله یونایتد پیشرفت خوبی در بهبود آسیب دیدگی خود در زمان تعطیلی لیگ داشته و سرمربی شیاطین سرخ سرالکسفرگوسن نیز از سرعت بهبود او بسیار راضی وخوشحال استفرگوسن گفت : دنی در حال پیشرفت است و اسیب دیدگی او انقدر که ما فکر میکردیم جدی نیست و او از هفته آینده به تمرین خواهد پرداخت جای خالی دنی ولبک به احتمال زیاد توسط خاویر هرناندز پر خواهد شد او که توانست در جریان بازی های ملی برای مکزیک گل زنی کند حالا پس از اون مصدمیتی که از ناحیه سر پیدا کرد آماده است که در ترکیب اول منچستر به میدان برود استراحت دادن به او فقط به خاطر نگرانی از ضربه ای بود که به سر او وارد شده بود در غیر اینصورت او مشکلی نداشت او اماده است و بسیار خوب تمرین کرده فرگوسن همچنین افزود که انتو نیو والنسیا نیز پس از رهایی از مصدومیت اماده بازی است این در حالی است که ریو فردیناند نیز امادگی خود را به دست آورده است فرگوسن در ادامه گفت : ریو فردیناند آماده است اما هر 4 بازیکن خط دفاعی نمایش خوبی در بازی های قبلی داشته اند و من فکر نمیکنم تغییر زیادی در این تیم داشته باشیم
بولتون - منچستریونایتد | هفته چهارم پریمیر لیگ
Match Preview
مروری بر فصل گذشته بولتون:
فصل گذشته بولتون عملکرد نسبتا بهتری رو نسبت به فصل 10-2009 ارائه داد. این تیم در آغاز فصل قبل با تغییر مربی و آوردن مربیجوان و نه چندان نام آشنای فوتبال اسکاتلند یعنی اوون کویل، استارت فصلش را زد و با جذب مدافع آزاد من سیتی (پتروف) و حضور قرضی استوریج از چلسی، سعی کرد جان تازه ای به این تیم ببخشد. کم باختن بولتون در نیم فصل اول، باعث شد که طرفداران سفیدها به کویل اطمینان پیدا کنند... اما نهایتا نیم فصل دوم برای بولتون خوب نبود و این تیم مشابه فصل 10-2009 به رتبه 14 ام در پریمیر لیگ بسنده کرد (البته با امتیازات بالاتر).
عملکرد بولتون در جام حذفی فصل گذشته بسیار عالی بود و آنها توانستند تا مرحله نیمه نهایی بالا بیایند (هر چند قرعه های خوب هم بی تاثیر نبود).
فصل نقل و انتقالات بولتون:
این فصل واندررز سه بازیکن خوب را به تیمش جذب کرد. هافبک بازیساز استون ویلا یعنی نایجل ریو کوکر به عنوان بازیکن آزاد به جمع مردان سفید پوش ملحق شد. مهاجم فرانسوی لیورپول، داوید انگوگ به عنوان تنها خرید تهاجمی بولتون در این فصل بود. طبیعتا حضور انگوگ در لیورپولی که کارول و سوآرز را دارد، کار بیهوده ای می بود.
یه خرید جالب هم بولتون در این فصل داشت که اون کریس ایگل هستش... کریس ایگلزی که همه منچستری ها گلی که ایگلز (فکر کنم تنها گلش برای یونایتد) که به اورتون زد رو به خاطر دارند. بولتون این بازیکن 25 ساله رو بعد از سه سال بازی در برنلی و کسب تجربه، خریداری کرد. همچنین ملحق شدن بازیکن جوان و پرسر و صدای چلسی (کاکوتا) به صورت قرضی از دیگر نقل و انتقالات ترانسفر سیزن بولتون بود.
در فصل نقل و انتقالات بولتون دو بازیکن قدیمیش رو از دست داد. فوروارد این تیم الماندر به عنوان بازیکن آزاد به گالاتسرای پیوست و متیو تیلور با مبلغ قراردادی اعلام نشده، به وستهام ملحق شد.
دیدارهای پیش فصل بولتون:
تیم اصلی بولتون 8 دیدار پیش فصل داشت که در 6 دیدار آن به پیروزی رسید و در دو دیدار مغلوب حریفانش شد. مهمترین دیدار بولتون در مقابل حریف اسپانیاییش لوانته بود که در ریبوک استادیوم با یک گل بازی را به حریفش واگذار کرد.
شروع پریمیر لیگ:
بولتون لیگ برتر را تا اینجا که سه هفته ازش میگذرد، اصلا خوب شروع نکرد. مصاف هاش با من سیتی و لیورپول، باعث شد که این تیم سوای از برد پرگلش برابر تیم تازه لیگ برتری شده QPR (برد 4-0 در خانه حریف) نتواند در هفته دوم و سوم طعم تلخ شکست را نچشد. باخت خانگی 3-2 مقابل من سیتی و شکست 3-1 در آنفیلد عاملی شده که تیم کویل تصمیم داشته باشه حداقل از یونایتد در خانه یک امتیاز بگیرد. گلزنی ایوان کلازنیچ مهاجم آلمانی پرتجربه بولتون در هر بازی از هر هفته، میتونه زنگ خطری برای یونایتد باشد.
در کنارش منچستریونایتد با درخشش در سه هفته ابتدایی بازی ها و برد خیره کننده 8-2 مقابل آرسنال، از هفته سوم، خودش را صدر نشین پریمیر لیگ می بیند.
آخرین ملاقلات:
در فصل گذشته منچستریونایتد و بولتون فقط در دو دیدار رفت و برگشت لیگ برتر به مصاف هم رفتند. در بازی رفت در خانه بولتون دو تیم به تساوی 2-2 رضایت دادند. در آن دیدار، یونایتد دو بار از حریفش عقب افتاد و توانست با گلزنی نانی و مایکل اوون، بازی را به تساوی کشاند.
آخرین ملاقات این دو تیم اواخر فصل قبل در OT انجام شد و در حالی که یونایتد برای حفظ جایگاهش در جدول شدیدا به پیروزی احتیاج داشت، تا دقایق پایانی نتوانسته بود دربازه بولتون را باز کند. اما حرکت خوب نانی و فرصت طلبی برباتوف، گل خاطر انگیزی را در ذهن طرفداران ام یو ثبت کرد. در آن بازی اخراج جانی اوانز هم نتوانست مانع پیروزی یونایتد شود.
غایبین و البته حاضرین برجسته:
کاپیتان نمانیا ویدیچ (با مصدومیت از ناحیه ساق)، مصدومیت کتف رافائل و همسترینگ ولبک و مصدومیت گیبسون از ناحیه مچ باعث شده تا تماما جزء غائبین این بازی باشند. اما مصدومیت مچ پا والنسیا برطرف شده و با تمریناتش در این هفته می تواند در این بازی به میدان برود.
فردیناند هم با اتمام مصدومیتش در بازی قبل در حال تقویت آمادگی جسمانیش است و مشخص نیست که آیا میتواند جایگاهش را از جونز یا اوانز پس بگیرد یا نه. هرناندز هم میتواند امروز با غیبت ولبک، فصلش را به عنوان بازیکن ثابت تیم از ابتدای بازی آغاز کند.
در تیم بولتون، چانگ یونگ لی به دلیل شکستگی پا کل فصل را از دست داده. ریکت و هولدن هم در فیکس بودنشون شک و تردید وجود دارد. همانطور که ذکر شد انگوگ و کاکوتا بازیکنان جدید بولتون، میتوانند برای اولین بار در این فصل به میدان بروند.
کلیدی ترین مردان دو تیم:
گری کیهیل که ژانویه 2008 از استون ویلا به بولتون پیوست، میتواند کلیدی ترین مرد بولتون در این میدان باشد. توانایی این مدافع در انگلستان بر کسی پوشیده نیست و این توانایی باعث شده که باشگاه های بزرگی به این بازیکن اظهار علاقه کنند. توانایی های کیهیل صرفا در مسائل دفاعی نیست، در مسائل هجومی و فینیشینگ و تمام کنندگی بازیکن بسیار خطرناکی است. خود این بازیکن اشاره کرده که چون بولتون در ریبوک پارک عملکرد خوبی در فصل قبل داشته، به این دیدار امیدوارانه نگاه می کند و قصد دارد نتایج خوب در ورزشگاه خانگی را ادامه دهد.
در یونایتد هم بدون شک کلیدی ترین فرد خود وین رونی است. بازی فوق العادش در شروع این فصل و گلزنی هاش و در کنارش هت تریک مقابل آرسنال باعث شده که ما روز به روز بهترین وازای این هفت سال را ببینیم.
داور:
قضاوت این بازی به عهده آندره مارینر چهل ساله است. این داور اولین دیدارش در فصل 12-2011 پریمیر لیگ را قضاوت می کند. نکته جالب اینکه فصل قبل همین داور بازی یونایتد - بولتون را در OT قضاوت کرد و همانطور که یادآوری کردم، جانی اوانز از این داور کات قرمز دریافت کرد به خاطر خطاش به روی هولدن.
نکات جالب بازی:
- حضور کریس ایگلز بازیکن اسبق یونایتد در تیم بولتون می تواند جالب باشد.
- منچستریونایتد 11 بازی از 13 بازی آخرش برابر بولتون را برنده شده است.
- در 12 بازی آخر یونایتد با بولتون در لیگ برتر ، آنها تنها یک بار شکست خورده اند.
- این 120 مین بازی بین دو تیم است. یونایتد 52 بار ، بولتون 42 بار پیروز شده اند و 25 بازی نیز به تساوی کشیده است.
- بولتون با زدن دو گل میتواند رکورد گل های خانگیش در لیگ برتر را به عدد 300 برساند.
- ایوان کلاسنیچ مهاجم بولتون تقریبا در هر 119 دقیقه یک گل زده است که رکوردی خوب محسوب میشود. انگوگ نیز در هر 264 موفق به گلزنی شده است.
- اگر یونایتد این بازی را ببرد این 200مین برد خارج از خانه آنها در لیگ برتر خواهد بود.
- رکورد 13 گله یونایتد در سه بازی اول بهترین آمار آنها در تمام دوران لیگ برتر است.
- داوید دحیا 17 save در این فصل داشته که بیشترین تعداد بین دروازه بانان لیگ برتر است.
نویسنده مقاله: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع مقاله: سایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد - ویکیپدیای انگلیسی - سایت espn - سایت تاپ گل + وام گرفتن از مطلب ارسالی توسط سامان عزیز
پ.ن: ایشالا می بریم
حسین جان ممنون از فعالیتت تو این تاپیک و مقاله هایی که قبل از هر بازی میزاری....واقعا زحمت میکشی...ممنونوام گرفتن از مطلب ارسالی توسط سامان عزیز![]()
ترکیب بازی هم اومده و فقط هرناندز جای ولبک مصدوم هست و بقیه تقریبا ثابت هستند
واقعا کلورلی بازیکن با ارزشی شده برامون....نمیدونم چرا من رو یاد بکهام میندازه....وقتی ازش سوال شد که چرا شماره 35 رو عوض کردی و 23 رو انتخاب کردی گفت اسطوره دوران کودکیم دیوید بکهام الان تو گالاکسی 23 میپوشه و من هم به عشق اون 23 رو انتخاب کردم
یعنی کلورلی رو چشم زدم
دقیقه 13 مصدوم شده بد بخت!
با کریک تعویض شده!
فکر کنم مشکل بزرگی پیدا کرده!
راستی....با گل هرناندز دقیقه 5 1-0 جلوییم
تام خودش گفته انگار شکستگی هستش
اما تا اسکن نشه نمیشه جواب قطعی داد
ب نقل از فیس بوک تامNot feeling good. Feeling like I have broken my foot. Won't know more until a scan, when I know more will update, thanks guys.
امیدوارم زود تر خوب شه
و امیدوارم این پست ما دیگه پاک نشه
تبریک به همه دوستان
برد 5-0 در مقابل بلتون
بر خلاف سال های گذشته واقعا امسال خیلی خوب داریم فصل رو شروع میکنیم
امید وارم همین طوری پیش بریم تا آخر فصل
به امید قهرمانی
شیاطین سرخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)